• 09 okt 2019

  Fodboldrejse til Milano: 3 dage med 3* hotel, fly og kampbilletter til AC MILAN – NAPOLI fra kun 1.475 kr.

  Jeg har i dag fundet den perfekte weekendtur til Milano! Først og fremmest kan du se frem til at se fodbold på legendariske San Siro, hvor AC Milan tager imod Napoli. Herefter kan du så glæde dig til at bruge den resterende del af den forlængede weekend på storbyshopping og sightseeing i mageløse Milano! Det er da win-win. Faktisk vil jeg sige, at jeg lidt undersælger denne rejse ved at kalde den en fodboldrejse. For du har altså en hel forlænget weekend i Milano, hvor den ene aften så byder på en yderst imødeset kamp i Serie A!

  Forlænget weekend og fodbold i Milano
  november
  fra1.475 kr.
  København og Hamborg
  Milano
  Billige fly til Milano
  480 kr.
  Fra København
  OBS: Vil du hellere afsted fra fredag til mandag, kan du finde billetter til kun 258 kr. Og så kan du blot tilføje en ekstra nat på hotellet, når du booker hotel og kampbilletter på fantravel.dk
  Fra Hamborg
  Hotel + kampbilletter til San Siro
  995 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  480 kr.
  Hotel + kampbilletter
  995 kr.
  Total (pr.person)
  1.475 kr.

  Billige fly til Milano

  Kampen mellem AC Milan og SSC Napoli spilles lørdag den 23. november kl. 18.00. Derfor har jeg fundet flybilletter fra fredag den 22. november til søndag den 24. november (med supergode flytider!). På disse datoer koster fly fra København til Milano kun 480 kr. hos Ryanair.

   

  Som du kan se ovenfor, kan du også vælge at flyve fra fredag den 22. november til mandag den 25. november til kun 258 kr. Så får du altså fire hele dage i Milano. Når du booker tilbuddet med hotel og kampbilletter, kan du så vælge at tilkøbe en ekstra nat efter normal afrejsedato.

   

  Fra Jylland er der desværre ingen billige direkte fly. Som alternativ kan du dog flyve med Ryanair fra Hamborg til kun 553 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel og kampbilletter til San Siro

  De officielle kampbilletter til AC Milan – Napoli har jeg fundet på siden fantravel.dk (tidligere rejsefidus.dk), der specialiserer sig i fodboldrejser. Tilbuddet inkluderer både hotelophold (22.11. – 24.11.) og officielle kampbilletter.

   

  Hotellet er det 3* ibis Milano Ca Granda (eller lignende). Umiddelbart er der tale om et ret almindeligt standardhotel lidt uden for centrum – men med gode transportforbindelser. Hotellet ligger nemlig kun 500 meter fra metrostationen Ca’ Granda, hvor linje 5 meget belejligt kører direkte til San Siro Stadio. Så alt i alt et fint hotel til denne rejse.

   

  I forhold til kampbilletterne har du mulighed for at vælge imellem tre forskellige billettyper: rødt område/øvre endetribune, lysegrønt område/øvre langside (+300 kr.) og gult område/nedre langside (+750 kr.). Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet billetter i rødt område. Alle billetterne inkluderer i øvrigt garanteret siddepladser sammen for op til 4 personer.

   

  Prisen for for 2 nætter på hotellet (dobbeltværelse) og 2 officielle kampbilletter til San Siro er i alt 1.990 kr. Således bliver prisen kun 995 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du gerne tilkøbe en ekstra nat efter normal afrejsedato, koster det kun +495 kr.

   

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra lufthavnen i Bergamo er der ca. 50 km til Milano. Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 6 euro (ca. 45 kr.), og du kan booke en billet på terravision.eu. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *