• 02 aug 2018

  Fodboldrejse til Milano: 2 nætter på et centralt 3* hotel til kun 1.620 kr. inkl. fly og billetter til San Siro!

  Milano er ikke kun kendt for mode, kunst, shopping og gastronomi. Den italienske storby huser nemlig to af Italiens mest traditionsrige fodboldklubber i form af AC Milan og Internazionale. Og førstnævnte tager hjemme på San Siro imod hovedstadsklubben AS Roma i tredje runde af den nye Serie A-sæson, der lurer lige rundt om hjørnet. Derfor har jeg her sammensat en fodboldrejse til Milano, hvor du både får fly, 3* hotel og billetter til AC Milan – Roma til en skarp pris!

   

  **OPDATERING 03.08.** Flybilletterne er i skrivende stund steget med ca. 300 kr. (dog stadig en fin pris for den samlede pakke). Da det er en fodboldrejse, er der ikke så mange muligheder for at finde andre billige fly. Jeg vil fremover fortsat holde øje med billige fodboldrejser 😉

  Storbyferie + fodboldrejse
  30.08. - 01.09.
  1.620 kr.
  Billund og København
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det centrale BB Hotel Milano Cenisio Garibaldi
  528 kr.
  Billige fly til Milano
  inkl. 10 kg håndbagage
  597 kr.
  Fra Billund (30.08. - 01.09.)
  Fra København (31.08. - 01.09.)
  Kampbilletter til Milan - Roma
  Fredag den 31.08. kl. 20.30
  495 kr.
  Hotel
  528 kr.
  Fly
  597 kr.
  Kampbilletter
  495 kr.
  Total (pr.person)
  1.620 kr.

  Hotel i Milano

  Når du booker fodboldbilletterne, indgår der faktisk allerede et hotel i tilbudet. Det kan du dog overveje at vælge fra (det kan nemlig gøres billigere selv). På skyscanner.dk har jeg f.eks. fundet det anmelderroste 3* B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Her får du et hotel med en god, central beliggenhed og moderne værelser, der er udstyret med fiberoptisk højhastighedsinternet (så bliver der ikke problemer med at se highlights på hotellet efter kampen). Meget belejligt ligger hotellet også tæt på metrostationen Cenisio, hvorfra linje 5 kører direkte til San Siro!

   

  Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1.055 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 528 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Milano

  Når man arrangerer en fodboldrejse som denne, er man lidt bundet af datoerne – og det kan tit give udfordringer ift. flybilletter. På momondo.dk kan du dog godt finde rimeligt billige fly til Milano fra både Billund og København.

   

  I dette eksempel kan du fra Billund f.eks. flyve med Ryanair fra den 30.08. – 01.09. til kun 597 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Fra København får du den billigste rejse ved at flyve den 31.08. – 01.09. Her koster billetter hos Ryanair og easyJet nemlig kun 906 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Flyene fra København er ganske vist en smule dyrere, men omvendt sparer du lidt penge på hotellet, fordi du kun behøver 1 nat. Sammenlagt bliver prisen derfor næsten den samme.

   

   

  Billetter til San Siro

  rejsefidus.dk, som er en relativt ny side med fokus på fodboldrejser, faldt jeg over et godt tilbud på billetter til AC Milan – AS Roma, der tørner sammen på San Siro fredag den 31.08. Som udgangspunkt inkluderer rejsen både hotel og kampbilletter (men ingen fly). Du kan dog vælge kun at købe kampbilletter og selv finde et hotel, som jeg har gjort det ovenfor.

   

  På bookingsiden er det muligt at vælge mellem 1 og 5 billetter og forskellige pladser på stadion, og du kan både finde pladser på endetribunerne og sidetribunerne. Jeg har i eksemplet her fundet billetter på endetribunen til kun 495 kr. pr. person – men du har som sagt selv mulighed for at vælge de billetter, du helst vil have.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen og direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 5 euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet på terravision.eu. Det er også muligt at købe billetten på banegården i Bergamo.

   

  Fra hovedbanegården har du små 3 km til hotellet, så du må selv bestemme, om du går eller tager metroen (først linje 2 til Garibaldi, dernæst linje 5 til Cenisio).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *