06 jul 2018

Den ultimative pubcrawl: fly til London, Edinburgh og Dublin til kun 594 kr.

Der findes næppe noget, der er mere hyggeligt end en god pubcrawl! I hvert fald hvis du spørger mig. Derfor har jeg i dag brugt lidt tid på at sammensætte en rejse, der må regnes som toppen af poppen inden for pubcrawls! Du kommer nemlig på en charmerende rundtur i De Britiske Øer – nærmere bestemt de tre hovedstæder London, Edinburgh og Dublin! Og skulle du ikke være den store øldrikker, så er det her altså også en fed 3-på-stribe-rejse af fantastiske storbyferier! Cheers!

Rundrejse til London, Edinburgh og Dublin
det meste af året
594 kr.
København, Billund, Aarhus og Aalborg
London, Edinburgh og Dublin
Billig fly-rundrejse
inkl. 10 kg håndbagage
594 kr.
Købehavn ---> London
London ---> Edinburgh
Edinburgh ---> Dublin
Dublin ---> København

Billige fly til rundrejse

Som du kan se ovenfor, er det muligt at finde superbillige enkeltbilletter til London og derfra videre til både Edinburgh og Dublin. På skyscanner.dk har jeg først fundet enkeltbilletter fra København til London lørdag den 15.09. til 183 kr. Du kan selvfølgelig også flyve billigt fra Billund og fra Aalborg – bare vær obs på, at det i Dublin kun er muligt at flyve billigt retur til København.

 

Fra London har jeg så fundet enkeltbilletter videre til Skotlands smukke hovedstad, Edinburgh, søndag den 16.09. til kun 112 kr. Herfra kan du flyve videre til Dublin tirsdag den 18.09. til 147 kr. Og som afslutning på rundrejsen har jeg fundet fly hjem til København onsdag den 19.09. til kun 152 kr.

 

Alle flybilletterne er fra Ryanair, hvor du har 10 kg gratis håndbagage inkluderet i prisen. Jeg vil naturligvis understrege, at rejsen her kun er et eksempel, som forhåbentligt kan inspirere dig. Så hiv endelig kalenderen frem, og leg lidt med datoerne på skyscanner (som er et fantastisk redskab til denne slags rundrejser).

 

Rundrejse

London

Første stop på turen behøver ingen introduktion fra min side. London er bare en af de fedeste byer i verden. Også til Pubcrawls!

 

I London kunne et godt bud på en pub være The World's End (4 ud af 5 på TripAdvisor). Pubben ligger i Camden tæt ved Regent's Park og har gennem tiden haft flere berømte stamgæster – bl.a. Charles Dickens.

The Harp (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ved Trafalgar Square ville også være et godt bud. Her vil I kunne smage et udvalg af lækre cask ales og cidere i en lille, intim og superhyggelig pub.

 

Hotel i London

London er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Men I kunne f.eks. overveje det centrale og meget anmelderroste 3* Point A Hotel London Shoreditch (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger supercentralt i London – og ganske tæt på Liverpool Street Station, hvor I ankommer med tog fra lufthavnen. Og til en pris på 438 kr. pr. person for en enkel nat får man meget hotel for pengene.

Hotel i London
f.eks. det 3* Point A Hotel London Shoreditch
438 kr.

 

Edinburgh

Næste stop på turen er Skotlands hovedstad, Edinburgh. Og i den skotske hovedstad er I for alvor ‘spoilt for choice'!

 

Er øl jeres foretrukne drik, bør I helt sikkert besøge baren BrewDog Edinburgh (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Skotske BrewDog er et relativt nyt bryggeri fra 2007, men de har i den grad taget ølverden med storm. Dem kan I godt glæde jer til!

 

The Last Drop (4 ud af 5 på TripAdvisor) er et andet sted, som I bestemt også bør overveje at besøge. Her kan I opleve en traditionel, skotsk pub – med masser af karakter og et udsøgt udvalg af skotske whiskyer og spændende øl! Pubben ligger desuden på Grassmarket i hjertet af Edinburgh.

 

For whisky-connaisseurer er en tur forbi The Scotch Whisky Experience (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) et absolut must. Uanset om I booker en rundtur, besøger shoppen eller restauranten eller deltager i en whiskysmagning, kan I godt forberede jer på en enestående whisky-oplevelse!

 

Hotel i Edinburgh

I Edinburgh kan I overveje at bo på det 3* Cityroomz Edinburgh (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en lækker, central placering tæt på bl.a. Edinburgh Castle. Og prisen på 571 kr. pr. person for 2 nætter fejler bestemt heller ikke noget.

Hotel i Edinburgh
f.eks. det 3* Cityroomz Edinburgh
571 kr.

 

Dublin

Sidste stop på turen er Irlands hovedstad, Dublin. Og her bør I bestemt slå et smut forbi The Brazen Head (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Pubben stammer helt tilbage fra 1198 og er dermed officielt Irlands ældste pub. Med mere end 800 år på bagen kan du altså være ret sikker på, at de ved, hvordan man serverer en pint! Ellers er The Temple Bar, som nærmest er byens vartegn, også et besøg værd – men vær klar på at se masser af turister og høje priser!

Hotel i Dublin

Et godt bud på et hotel i Dublin kunne f.eks. være Belvedere Hotel Parnell Square (4 ud af 5 på TripAdvisor), der i lighed med de to foregående hoteller er et billigt 3* hotel med en dejlig central beliggenhed. Prisen for en nat er 517 kr. pr. person.

Hotel i Dublin
f.eks. det 3* Belvedere Hotel Parnell Square
517 kr.

 

Hermed er “pubcrawlen” afsluttet. Rejsen ovenfor er naturligvis kun et eksempel – og I skal være mere end velkomne til at skræddersy jeres egen pubcrawl eller storbyferie-rundrejse!

 

Har du selv besøgt eller hørt om gode pubber i London, Edinburgh eller Dublin, så må du mere end gerne fortælle om dem i en kommentar nedenfor!

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *