• 28 sep 2018

  Den ultimative pubcrawl: fly til London, Edinburgh og Dublin til kun 466 kr.

  Der findes næppe noget, der er mere hyggeligt end en god pubcrawl! I hvert fald hvis du spørger mig. Derfor har jeg i dag brugt lidt tid på at sammensætte en rejse, der nødvendigvis må regnes som toppen af poppen inden for pubcrawls! Du kommer nemlig på en charmerende rundtur til De Britiske Øer – nærmere bestemt de tre hovedstæder London, Edinburgh og Dublin! Og skulle du ikke være den store øldrikker, så er det her altså også en megafed 3-på-stribe-rejse af fantastiske storbyer! Cheers!

  Rundrejse til London, Edinburgh og Dublin
  det meste af året
  466 kr.
  København, Billund, Aarhus og Aalborg
  London, Edinburgh og Dublin
  Billig fly-rundrejse
  466 kr.
  København ---> London
  London ---> Edinburgh
  Edinburgh ---> Dublin
  Dublin ---> København

  Billige fly til rundrejse

  Som du kan se ovenfor, er det muligt at finde superbillige enkeltbilletter til en fed storbyrundrejse til London, Edinburgh og Dublin.

   

  Først har jeg fundet fundet enkeltbilletter fra København til London lørdag den 17.11. til 96 kr. Du kan selvfølgelig også flyve billigt fra Billund, Aarhus og fra Aalborg – bare vær obs på, at du i Dublin kun kan flyve billigt retur til København (hvis du gerne vil flyve retur til Jylland, kan du evt. designe ruten, så den slutter tilbage i London).

   

  Fra London har jeg så fundet enkeltbilletter videre til Skotlands smukke hovedstad, Edinburgh, søndag den 18.11. til kun 105 kr. Herfra kan du flyve videre til Dublin tirsdag den 20.11. til 138 kr. Og som afslutning på rundrejsen har jeg fundet fly hjem til København onsdag den 21.11. til kun 127 kr.

   

  Alle flybilletterne er fra Ryanair, hvor du pga. nye bagageregler som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45 kr. ekstra pr. flyvning.

   

  I øvrigt vil jeg gerne understrege, at rejsen her kun er et eksempel, som forhåbentligt kan inspirere dig. Så hiv endelig kalenderen frem, og leg lidt med datoerne – der burde være en masse billige afgange at vælge mellem. Langt hen ad vejen kan du også selv styre flytidspunkterne, da der er flere afgange på de samme dage.

   

   

  Rundrejse

  London

  Første stop på turen behøver ingen introduktion fra min side. London er bare en af de fedeste byer i verden. Også til Pubcrawls!

   

  I London kunne et godt bud på en pub være The World’s End (4 ud af 5 på TripAdvisor). Pubben ligger i Camden tæt ved Regent’s Park og har gennem tiden haft flere berømte stamgæster – bl.a. Charles Dickens.

   

   

  The Harp (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ved Trafalgar Square ville også være et godt bud. Her vil I kunne smage et udvalg af lækre cask ales og cidere i en lille, intim og superhyggelig pub.

   

  Hotel i London

  London er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Men I kunne f.eks. overveje det centrale og meget anmelderroste 3* Point A Hotel London Liverpool Street (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger supercentralt i London – og ganske tæt på Liverpool Street Station, hvor I ankommer med tog fra lufthavnen. Og til en pris på 462 kr. pr. person for en enkel nat får I meget hotel for pengene.

  Hotel i London
  f.eks. det 3* Point A Hotel London Shoreditch
  462 kr.

   

  Edinburgh

  Næste stop på turen er Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh. Og her er I for alvor ‘spoilt for choice’!

   

  Er øl jeres foretrukne drik, bør I helt sikkert besøge baren BrewDog Edinburgh (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Skotske BrewDog er et relativt nyt bryggeri fra 2007, men de har i den grad taget ølverden med storm. Dem kan I godt glæde jer til!

   

  The Last Drop (4 ud af 5 på TripAdvisor) er et andet sted, som I bestemt også bør overveje at besøge. Her kan I opleve en traditionel, skotsk pub – med masser af karakter og et udsøgt udvalg af skotske whiskyer og spændende øl! Pubben ligger desuden ved i det historiske Grassmarket-kvarter i hjertet af Edinburgh.

   

  For whisky-connaisseurer er en tur forbi The Scotch Whisky Experience (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) et absolut must. Uanset om I booker en rundtur, besøger shoppen eller restauranten eller deltager i en whiskysmagning, kan I godt forberede jer på en enestående whisky-oplevelse!

   

  Hotel i Edinburgh

  I Edinburgh kan I overveje at bo på det 3* Cityroomz Edinburgh (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en lækker, central placering tæt på bl.a. Edinburgh Castle. Og prisen på 447 kr. pr. person for 2 nætter fejler bestemt heller ikke noget.

  Hotel i Edinburgh
  f.eks. det 3* Cityroomz Edinburgh
  447 kr.

   

  Dublin

  Sidste stop på turen er Irlands hovedstad, Dublin. Og her bør I bestemt slå et smut forbi The Brazen Head (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Pubben stammer helt tilbage fra 1198 og er dermed officielt Irlands ældste pub. Med mere end 800 år på bagen kan du altså være ret sikker på, at de ved, hvordan man serverer en pint! Ellers er The Temple Bar, som nærmest er byens vartegn, også et besøg værd – men vær forberedt på at se masser af turister og høje priser!

   

   

  Hotel i Dublin

  Et godt bud på et hotel i Dublin kunne f.eks. være det 3* Belvedere Hotel Parnell Square (4 ud af 5 på TripAdvisor), der i lighed med de to foregående hoteller er et billigt 3* hotel med en dejlig central beliggenhed (hotellet har adresse på Great Denmark Street – så det er da “meant to be”!). Prisen for én nat er 400 kr. pr. person.

  Hotel i Dublin
  f.eks. det 3* Belvedere Hotel Parnell Square
  400 kr.

   

  Hermed er “pubcrawlen” afsluttet. Rejsen ovenfor er naturligvis kun et eksempel – og I skal være mere end velkomne til at skræddersy jeres egen pubcrawl eller storbyferie-rundrejse!

   

  Har du selv besøgt eller hørt om gode pubber i London, Edinburgh eller Dublin, så må du mere end gerne fortælle om dem i en kommentar nedenfor!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *