Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.633 kr.
Pubcrawl-London-Dublin-Edinburgh-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Den ultimative pubcrawl – London, Dublin og Edinburgh

Rundrejse fra kun 2.633 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Fly |

Den ultimative pubcrawl – London, Dublin og Edinburgh

Der findes næppe noget, der er mere hyggeligt end en god pubcrawl! I hvert fald hvis du spørger mig. Derfor har jeg i dag brugt lidt tid på at sammensætte en rejse, der nødvendigvis må regnes som toppen af poppen inden for pubcrawls! Du kommer nemlig på den ultimative pubcrawl og rundrejse til London, Dublin og Edinburgh! Og skulle du ikke være den store øldrikker, så er det her altså også en megafed 3-på-stribe-rejse af fantastiske storbyer! Cheers! 🍻

Rundrejse til London, Dublin og Edinburgh

fra

2.633 kr.

✈️ Fra København og Billund

🍻 Den ultimative vennetur!

🏙️ Oplev 3 charmerende storbyer

Fly til London

217 kr.

Videre til Dublin

Videre til Edinburgh

Og hjem til DanmarkPubcrawl til London, Dublin og Edinburgh: Fly

Som du kan se ovenfor, er det muligt at finde superbillige enkeltbilletter til en fed storbyrundrejse til London, Dublin og Edinburgh.

✈️ Først har jeg fundet direkte afgange fra Billund til London fra tirsdag den 28. maj til 217 kr. Du kan selvfølgelig også flyve fra København, Aarhus eller Aalborg (bemærk dog at der ikke er direkte fly hjem fra Edinburgh til Aarhus og Aalborg).

Fra alle fire lufthavne kan du året rundt finde billige fly til London til priser mellem 150 – 300 kr. for en enkeltbillet.

Fra London har jeg så fundet enkeltbilletter videre til den irske hovedstad, Dublin, onsdag den. 29. maj til kun 171 kr.

Herfra kan du flyve videre til Skotlands smukke hovedstad, Edinburgh, torsdag den 30. maj til 194 kr.

Og som afslutning på rundrejsen har jeg fundet fly hjem til Billund fredag den 31. maj til kun 194 kr. Det er altså gode priser på flybilletter.

I øvrigt vil jeg gerne understrege, at rejsen her kun er et eksempel, som forhåbentligt kan inspirere dig (hvis du gerne vil have mere end en nat de forskellige steder, kan du også sagtens gøre det).

Så hiv endelig kalenderen frem, og leg lidt med datoerne – der burde være en masse billige afgange at vælge mellem. Langt hen ad vejen kan du også selv styre flytidspunkterne, da der er flere afgange på de samme dage. 📆

Pubcrawl – London

Første stop på turen behøver ingen introduktion fra min side. London er bare en af de fedeste byer i verden. Også til pubcrawls! 🍻

I London kunne et godt bud på en pub være The World’s End (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Pubben ligger i Camden tæt ved Regent’s Park og har gennem tiden haft flere berømte stamgæster – bl.a. Charles Dickens.


The Harp (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) ved Trafalgar Square ville også være et godt bud. Her vil I kunne smage et udvalg af lækre cask ales og cidere i en lille, intim og superhyggelig pub.

Hoteller i London

Hvis du gerne vil have et relativt budgetvenligt hotel uden at gå helt på kompromis med kvaliteten, kunne du overveje det trestjernede Mitre House Hotel (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Udover en ideel placering i Paddington tilbyder Mitre House Hotel ganske fine faciliteter 🏨

Og så er morgenmad inkluderet. For du skal da ikke opleve skønne London på tom mave. Så glæd dig til at starte din pubcrawl med english breakfast. What’s not to like? 🥞🥓

Med mad i maven er du klar til at besøge pubs og populære vartegn under din rundrejse til London. Mitre House Hotel har nemlig en god placering og ligger i nærheden af Hyde Park (1 km), Buckingham Palace (2,7 km) og Piccadilly Circus (2,8 km). Du har også metro lige i nærheden.

Hotel i London

584 kr.


Pubcrawl – Dublin

Næste stop på turen er Irlands hovedstad, Dublin.

Og her bør I bestemt slå et smut forbi The Brazen Head (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Pubben stammer helt tilbage fra 1198 og er dermed officielt Irlands ældste pub. Med mere end 800 år på bagen kan du altså være ret sikker på, at de ved, hvordan man serverer en ordentlig pint! 🍺😄

Ellers er The Temple Bar (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023), som nærmest er et vartegn i sig selv, bestemt også et besøg værd – men vær forberedt på at se masser af turister og høje priser!

Hotel i Dublin

Dublin er i lighed med London en ret dyr destination ift. hoteller.

Hvis det skal være en nogenlunde billig løsning, kan I overveje det firstjernede Best Western Dublin Skylon (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice Award 2023).

Hotellet ligger lidt nord for det centrale Dublin. Men du kan stadig gå til f.eks. National Botanic Gardens på under en halv time. Herudover kører adskillige buslinjer lige uden for døren, og det gør det dejligt nemt at komme helt ind til Dublins centrum.

Til gengæld får du et superflot firstjernet hotel til en skarp pris. Især hvis man sammenligner med priserne for hoteller helt inde i centrum.

Et dobbeltværelse kan bookes til 631 kr. p.p. for en overnatning.

Hoteller i Dublin

631 kr.Pubcrawl – Edinburgh

Sidste stop på turen er Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh. Og her er I for alvor spoilt for choice! 🤩

Er øl jeres foretrukne drik, bør I helt sikkert besøge baren BrewDog Edinburgh (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Skotske BrewDog er et relativt nyt bryggeri fra 2007, men de har i den grad taget ølverden med storm. Dem kan I godt glæde jer til!

The Last Drop (4 ud af 5 på Tripadvisor) er et andet sted, som I bestemt også bør overveje at besøge. Her kan I opleve en traditionel skotsk pub – med masser af karakter og et udsøgt udvalg af skotske whiskyer og spændende øl! Pubben ligger desuden i det historiske Grassmarket-kvarter i hjertet af Edinburgh.

For whisky-connaisseurer er en tur forbi The Scotch Whisky Experience (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2023) et absolut must. Uanset om I booker en rundtur, besøger shoppen eller restauranten eller deltager i en whiskysmagning, kan I godt forberede jer på en enestående whisky-oplevelse!

Hotel i Edinburgh

I Edinburgh kan I overveje at bo på hotel Cityroomz Edinburgh (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her bor du i hjertet af Skotlands elskede hovedstad, hvilket gør det nemt at komme rundt til fods. Selve hotellet kombinerer afslappede rum og velindrettede værelser, der er perfekt egnet til både fritids- og forretningsrejsende. Prisen for en enkelt nat er 642 kr. pr. person inklusive irsk morgenmad.

Er du til seværdigheder, er du kun en kort gåtur væk fra Edinburgh Castle og Royal Mile. Du kan også besøge Skotlands kronjuveler eller tilbringe dagen med at udforske byens skjulte perler i form af lokale restauranter og barer ✨

Hotel i Edinburgh

642 kr.


Pris

  • Fly fra Billund til London: 217 kr.
  • Hotel i London: 584 kr.
  • Fly fra London til Dublin: 171 kr.
  • Hotel i Dublin: 631 kr.
  • Fly fra Dublin til Edinburgh: 194 kr.
  • Hotel i Edinburgh: 642 kr.
  • Fly fra Edinburgh til Billund: 194 kr.
  • I alt: 2.633 kr. pr. person


Hermed er pubcrawlen afsluttet. Rejsen ovenfor er naturligvis kun et eksempel – og I skal være mere end velkomne til at skræddersy jeres egen pubcrawl eller storbyferie-rundrejse! 🤗

Har du selv besøgt eller hørt om gode pubber i London, Edinburgh eller Dublin, så må du mere end gerne fortælle om dem i en kommentar nedenfor! Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Den ultimative pubcrawl - London, Dublin og Edinburgh

Den ultimative pubcrawl - London, Dublin og Edinburgh

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud