• 21 okt 2019

  Den ultimative pubcrawl: fly til London, Dublin og Edinburgh fra kun 416 kr.

  Der findes næppe noget, der er mere hyggeligt end en god pubcrawl! I hvert fald hvis du spørger mig. Derfor har jeg i dag brugt lidt tid på at sammensætte en rejse, der nødvendigvis må regnes som toppen af poppen inden for pubcrawls! Du kommer nemlig på en charmerende rundtur til De Britiske Øer – nærmere bestemt de tre hovedstæder London, Dublin og Edinburgh! Og skulle du ikke være den store øldrikker, så er det her altså også en megafed 3-på-stribe-rejse af fantastiske storbyer! Cheers!

   

  I artiklen kommer jeg med forslag til, hvilke hoteller du kan overnatte på i de forskellige byer. Hvis du vælger de hoteller, jeg har taget udgangspunkt i, kan du komme afsted til en samlet pris på 1.202 kr. pr. person inkl. alle fly og hoteller. Du bør dog være opmærksom på, at hotelpriserne kan have ændret sig.

  Rundrejse til London, Dublin og Edinburgh
  oktober - marts
  fra416 kr.
  Billund, København, Aarhus og Aalborg
  London, Dublin og Edinburgh
  Billig fly-rundrejse
  416 kr.
  Billund ---> London
  London ---> Dublin
  Dublin ---> Edinburgh
  Edinburgh ---> København

  Billige fly til rundrejse

  Som du kan se ovenfor, er det muligt at finde superbillige enkeltbilletter til en fed storbyrundrejse til London, Dublin og Edinburgh.

   

  Først har jeg fundet fundet enkeltbilletter fra Billund til London fra mandag den 9. december til kun 75 kr.! Du kan selvfølgelig også flyve billigt fra København, Aarhus og Aalborg. Her kan du finde priser, der i skrivende stund ligger mellem 75 – 250 kr.

   

  Fra London har jeg så fundet enkeltbilletter videre til den irske hovedstad, Dublin, tirsdag den 10 december til kun 87 kr. Herfra kan du flyve videre til Skotlands smukke hovedstad, Edinburgh, onsdag den 11. december til 75 kr. Og som afslutning på rundrejsen har jeg fundet fly hjem til København torsdag den 12. december til kun 179 kr. Det er altså, hvad jeg kalder for nogle virkelig skarpe priser!

   

  Alle flybilletterne er med Ryanair. Er du nysgerrig på Ryanairs bagageregler, kan du læse mere om deres bagageregler her.

   

  I øvrigt vil jeg gerne understrege, at rejsen her kun er et eksempel, som forhåbentligt kan inspirere dig (hvis du gerne vil have mere end 1 nat de forskellige steder, kan du også sagtens gøre det). Så hiv endelig kalenderen frem, og leg lidt med datoerne – der burde være en masse billige afgange at vælge mellem. Langt hen ad vejen kan du også selv styre flytidspunkterne, da der er flere afgange på de samme dage.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rundrejse

  London

  Første stop på turen behøver ingen introduktion fra min side. London er bare en af de fedeste byer i verden. Også til pubcrawls!

   

  I London kunne et godt bud på en pub være The World’s End (4 ud af 5 på TripAdvisor). Pubben ligger i Camden tæt ved Regent’s Park og har gennem tiden haft flere berømte stamgæster – bl.a. Charles Dickens.

   

   

  The Harp (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence) ved Trafalgar Square ville også være et godt bud. Her vil I kunne smage et udvalg af lækre cask ales og cidere i en lille, intim og superhyggelig pub.

   

  Hoteller i London

  London er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Men I kunne f.eks. overveje det budgetvenlige ibis London Stratford. Som med de fleste ibis-hoteller er dette hotel rimelig simpelt indrettet, men der er alt, hvad du har brug for på en smuttur. Selvom hotellet ligger i Stratford, kan du nemt og hurtigt komme ind til centrum via undergrundsystemet. Og til en pris på 273 kr. pr. person for en enkel nat får I meget hotel for pengene.

  Hotel i London
  f.eks. ibis London Stratford
  273 kr.

   

   

  Dublin

  Næste stop på turen er Irlands hovedstad, Dublin. Og her bør I bestemt slå et smut forbi The Brazen Head (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). Pubben stammer helt tilbage fra 1198 og er dermed officielt Irlands ældste pub. Med mere end 800 år på bagen kan du altså være ret sikker på, at de ved, hvordan man serverer en ordentlig pint! Ellers er The Temple Bar, som nærmest er byens vartegn, også et besøg værd – men vær forberedt på at se masser af turister og høje priser!

   

   

  Hotel i Dublin

  Dublin er i lighed med London en ret dyr destination ift. hoteller. Hvis det skal være en billig løsning, kan I overveje det centrale og anmelderroste 3* Cassidys Hotel, hvor man kan få et dobbeltværelse til kun 279 kr. pr. person for 1 nat.

  Hoteller i Dublin
  f.eks. det 3* Cassidys Hotel
  279 kr.

   

   

  Edinburgh

  Sidste stop på turen er Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh. Og her er I for alvor ‘spoilt for choice’!

   

  Er øl jeres foretrukne drik, bør I helt sikkert besøge baren BrewDog Edinburgh (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). Skotske BrewDog er et relativt nyt bryggeri fra 2007, men de har i den grad taget ølverden med storm. Dem kan I godt glæde jer til!

   

  The Last Drop (4 ud af 5 på TripAdvisor) er et andet sted, som I bestemt også bør overveje at besøge. Her kan I opleve en traditionel, skotsk pub – med masser af karakter og et udsøgt udvalg af skotske whiskyer og spændende øl! Pubben ligger desuden ved i det historiske Grassmarket-kvarter i hjertet af Edinburgh.

   

  For whisky-connaisseurer er en tur forbi The Scotch Whisky Experience (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence) et absolut must. Uanset om I booker en rundtur, besøger shoppen eller restauranten eller deltager i en whiskysmagning, kan I godt forberede jer på en enestående whisky-oplevelse!


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Edinburgh

  I Edinburgh kan I overveje at bo på det 3* Cityroomz Edinburgh. Hotellet har en lækker, central placering tæt på bl.a. Edinburgh Castle. Og prisen på 234 kr. pr. person for 1 nat fejler bestemt heller ikke noget.

  Hotel i Edinburgh
  f.eks. det 3* Cityroomz Edinburgh
  234 kr.

   

  Hermed er “pubcrawlen” afsluttet. Rejsen ovenfor er naturligvis kun et eksempel – og I skal være mere end velkomne til at skræddersy jeres egen pubcrawl eller storbyferie-rundrejse!

   

  Har du selv besøgt eller hørt om gode pubber i London, Edinburgh eller Dublin, så må du mere end gerne fortælle om dem i en kommentar nedenfor!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Den ultimative pubcrawl: fly til London, Dublin og Edinburgh fra kun 416 kr.

  1. Jens Oluf Blak Jensen says:

   God hjemmeside