Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

flight-1
Fly

Ferie i Montenegro eller Kroatien: Billige fly til Dubrovnik til kun 858 kr. – 1 uge med lækkert 3* hotel og fly til kun 1.483 kr.

Fly |

Ferie i Montenegro eller Kroatien: Billige fly til Dubrovnik til kun 858 kr. – 1 uge med lækkert 3* hotel og fly til kun 1.483 kr.

rsz_sea-1111471_1280

Idag har jeg fundet nogle rigtig billige flybilletter som kan være det helt perfekte udgangspunkt for en dejlig ferie i enten Kroatien eller Montenegro, en af de nye hippe feridestinationer. Flybilletterne er fra enten Hamborg eller København og du flyver til Dubrovnik som ligger i den sydlige del af Kroatien, meget tæt på grænsen til Montenegro.

Det lille land på Balkan, Montenegro, kan kun prale af godt og vel 14.000 kvadratkilometer, men her er alligevel storslået natur med bjerge og store variationer i naturen. Landet opnåede i 2006 uafhængighed fra Serbien og er idag et af de hippeste nye rejsemål. Landet ligger ud til Adriaterhavet og her er smukke strande i alle udformninger langs kysten, med krystalklart vand og smukke klipper i baggrunden. Maden er i top, det samme er vinen og det hele kan fås til en rigtig fornuftig pris, da Montenegro er et forholdsvist billigt land at leve i. Ifølge Lonely Planet topper Montenegro listen over de mest spændende rejsemål og det på grund af både dejlige strande, spændende historie og ikke mindst den storslåede natur, som fx kløften Tara, der efter Grand Canyon i USA, er verdens største kløft. En anden god grund til at landet er blevet så populært et rejsemål, skyldes bl.a. også de gode muligheder for at have en action-præget ferie med gode forhold til dykning, klatring og vandsport med og uden hestekræfter.

Fly

På Skyscanner har jeg fundet rigtig billige fly til Dubrovnik i Kroatien, som ligger tæt på grænsen til Montenegro.

København – Dubrovnik

Fra København kan du finde en billig billet fra d. 7 – 14. maj til kun 858 kr.

flydubcph

Du kan finde billige fly det meste af året, men specielt i maj og juni er priserne gode og herunder har jeg lavet et par eksempler:

Hamborg – Dubrovnik

Fra Hamborg kan du finde en billig billet fra d. 22 – 29. maj til kun 1.116 kr.

flydubham

Fra Hamborg er flyene en anelse dyrere i maj, men hvis du rejser fra lørdag – lørdag i juni, kan du finde billetter i samme prisniveau eller kun lidt højere. I juli kan du finde de billigste billetter fra søndag – søndag.

Tag et kig på Skyscanners lavpriskalender og find de datoer som passer dig bedst.

Fra Billund og Aalborg findes der ikke direkte fly til Dubrovnik og prisen (med mellemlandinger) er væsentlig højere, så for jer der bor i Jylland, vil jeg anbefale at tage turen til Hamborg.

Hoteller

Jeg har fundet et par eksempler på hoteller i både Kroatien og Montenegro som kunne være udgangspunkt for en dejlig ferie til disse spændende destinationer.

Montenegro

trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* lejlighedshotel Castellamare Residence (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 625 kr. pr. person ved en rejse for 2, i en hel uge. Hotellet ligger i feriebyen Petrovac, med dejlig udsigt over stranden som ligger i gåafstand. Lejlighederne har balkon og der findes en restaurant på hotellet, hvor du kan sidde og nyde et dejligt måltid med den smukkeste udsigt over Adriaterhavet. Tidligere gæster roser især stedet for den gode beliggenhed tæt på stranden, den gode restaurant med gode priser samt et rigtig godt personale, som gerne hjælper dig med inspiration til at udforske det spændende område.

Læs mere om hotellet her.

rsz_hotelmonte

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

Er du til endnu mere luksus, findes der rigtig mange gode tilbud på 4- og 5* hoteller i Montenegro, så tag et kig her og se om der er noget for dig.

rsz_pool-824477_640

Kroatien

trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Aminess Lume Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.178 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge, inkl. morgenmad. Bemærk i øvrigt at halvpension kan tilkøbes for kun cirka 250 kr. pr. person. Hotellet ligger på den smukke ø Korčula, lige ud til vandet i Brna-bugten. Her er en dejlig restaurant og bar, hvor man kan nyde det fantastiske kroatiske køkken. Der er privat strand, swimmingpool samt motionscenter, så der er alt til den gode ferie. Tidligere gæster roser især hotellet for at have en super beliggenhed og udsigt over vandet, dejlig mad og generelt bare rigtig gode omgivelser.

Læs mere om hotellet her.

rsz_hotelkroatia

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

For at komme til øen fra Dubrovnik Lufthavn vil jeg anbefale dig at tage et kig på denne side.

Mobilhome

Et rigtig godt alternativ til hotellerne i Kroatien, kunne være dette mobilhome på en rigtig lækker campingplads ved byen Orebic. På dincamping.dk har jeg fundet den dejlige 4* campingplads Camping Perna til kun 722 kr. pr. person ved en rejse for 2. Dette mobilhome har faktisk plads til hele 6 personer og her kan man komme ned på kun 290 kr. pr. person for en hel uge (ved 6 personer). Campingpladsen ligger i et dejligt ferieområde lige ud til stranden med masser af vandaktiviteter og dejlige badeforhold. Derudover tilbyder pladsen restaurant, bar og supermarked, samt cykeludlejning så man selv kan tage på eventyr i den smukke natur.

rsz_campkroatia

Lejebil

Kroatien og Montenegro er fantastisk smukke lande at opleve på vejene, så jeg vil helt klart anbefale at leje en bil. På Holidaycars.com kan du leje en bil i en hel uge til kun 312 kr., altså kun 156 kr. pr.person, hvis i rejser 2. Dette er dog med selvrisiko som kan frakøbes fra cirka 42 kr. om dagen.

rsz_lejebilkroatien

Transport til/fra lufthavnen

Vil du ikke leje en bil, kan du booke transport til/fra hotel eller campingplads hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode “Rejse18” for at spare 18% oveni.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud