• 28 maj 2017

  Fantastiske Portugal: 1 uge på et skønt 4* resort til kun 1.798 inkl. fly og bagage

  Hvordan lyder et ophold på et super skønt 4* resort i Portugal? Du kommer til at bo syd for Lissabon på Tróia-halvøen, hvor du bliver mødt af nogle af de smukkeste sandstrande med fantastisk badevand, hvor der er stor sandsynlighed for at spotte delfiner, naturskønne omgivelser og mulighed for både at slappe af ved poolen eller springe ud i en aktiv ferie med både golf, vandreture, fitness og gode cykelruter. Hvis du er til natur, så kan national parken Arrabida anbefales!

   

  Jeg har i dag fundet et super godt tilbud på bravotours.dk, hvor du skal bo på det flotte 4* Aqualuz Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 3 minutters gang fra stranden og der er mulighed for blandt andet at benytte sig af de dejlige pools (både indendørs og udendørs), børnepool, den nærliggende golfbane, tennisbaner, fitness, spa og sauna. Lige nu kan du få en uge på dette hotel i en lejlighed med balkon til kun 1.798 kr. pr. person inkl. fly ved en rejse for 2. Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på dette hotel – hvis du vil slippe for at tænke på, hvor og hvornår du skal spise, kan du komme afsted på et all-inclusive ophold til 3.093 kr. pr. person inkl. fly ved en rejse for 2.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE REJSETILBUD HER

   

  Rejseeksemplet ovenfor er med afgang fra Billund d. 01.06. – 08.06. – du kan også komme afsted d. 08.06. – 15.06. (til 2.398 kr. pr. person) og d. 15.06. – 22.06. (til 2.498 kr. pr. person), derefter stiger priserne fra ca. 5000 kr. pr. person. I prisen er der inkluderet 23 kg. bagage og 10 kg. håndbagage. Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 200 kr. pr. person t/r – dette er umiddelbart det nemmeste og billigste valg. Det er også muligt at tage offentlig transport, men her skal du med metro, bus og så færge – turen tager lidt over 2 timer og vil koste omkring 150 kr. pr. vej. På bravourtours er det også muligt at booke tider til den nærliggende golfbane fra 450 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fantastiske Portugal: 1 uge på et skønt 4* resort til kun 1.798 inkl. fly og bagage

  1. Vibeke says:

   Hvornår kommer i med gode tilbud til singler hver gang jeg finder noget godt og interessant så dobler eller teipler prisen når jeg søger på 1 person 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibeke,

    De fleste rejser (undtaget når det er pakke-rejser) kan du sagtens lave til single-rejser. Flybilletterne er jo altid bare pr. person og så laver jeg altid et forslag til en oversigt over hoteller med enkeltværelser – så er det muligt at finde lige præcis det hotel, der passer bedst til dig. Men lige med denne rejse er det en pakke-rejse fra Bravotours, og der kan jeg desværre ikke gøre så meget ved tilbuddet/prisen 🙂