• 15 sep 2017

  Sol og strand i Portugal: 1 uge på et skønt 4* resort til kun 2.998 inkl. fly og bagage

  Hvordan lyder et ophold på et superskønt 4* beachresort i Portugal? Du kommer til at bo syd for Lissabon på Tróia-halvøen, hvor du bliver mødt af nogle af de smukkeste sandstrande med fantastisk badevand, hvor der er stor sandsynlighed for at spotte delfiner, naturskønne omgivelser og mulighed for både at slappe af ved poolen eller springe ud i en aktiv ferie med både golf, vandreture, fitness og gode cykelruter. Hvis du er til natur, så kan nationalparken Arrabida anbefales!

  Last-minute til Portugal
  september
  2.998 kr.
  Billund
  Lissabon
  4* Aqualuz Resort
  inkl. fly og bagage
  OBS! Priserne her er for 2 personer

  Jeg har i dag fundet et super godt tilbud på bravotours.dk, hvor du skal bo på det flotte 4* Aqualuz Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger direkte ved stranden og der er mulighed for blandt andet at benytte sig af de dejlige pools (både indendørs og udendørs), børnepool, den nærliggende golfbane, tennisbaner, fitness, spa og sauna. Jeg har f.eks. fundet en uge på dette hotel fra d. 21. til d. 28. september til kun 2.998 kr. pr. person inkl. fly ved en rejse for 2. Men der findes datoer frem til slutningen af oktober og priserne ligger mellem 3.200 og 3.900 kr.

  Det er muligt at tilkøbe all inclusive på dette hotel – hvis du vil slippe for at tænke på, hvor og hvornår du skal spise, kan du komme afsted på et all inclusive ophold til 4.293 kr. pr. person inkl. fly ved en rejse for 2.

  Rejseeksemplet ovenfor er med afgang fra Billund d. 21.09. – 28.09. I prisen er der inkluderet 23 kg bagage og 10 kg håndbagage. Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 200 kr. pr. person t/r – dette er umiddelbart det nemmeste og billigste valg. Det er også muligt at tage offentlig transport, men her skal du med metro, bus og så færge – turen tager lidt over 2 timer og vil koste omkring 150 kr. pr. vej. På bravourtours.dk er det også muligt at booke tider til den nærliggende golfbane fra 450 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  4* Aqualuz Resort
  4 ud af 5 på TripAdvisor
  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sol og strand i Portugal: 1 uge på et skønt 4* resort til kun 2.998 inkl. fly og bagage

  1. Vibeke says:

   Hvornår kommer i med gode tilbud til singler hver gang jeg finder noget godt og interessant så dobler eller teipler prisen når jeg søger på 1 person 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibeke,

    De fleste rejser (undtaget når det er pakke-rejser) kan du sagtens lave til single-rejser. Flybilletterne er jo altid bare pr. person og så laver jeg altid et forslag til en oversigt over hoteller med enkeltværelser – så er det muligt at finde lige præcis det hotel, der passer bedst til dig. Men lige med denne rejse er det en pakke-rejse fra Bravotours, og der kan jeg desværre ikke gøre så meget ved tilbuddet/prisen 🙂