• 25 jan 2023

  Luksusferie i Costa Brava: 1 uge på et splinternyt 5* spahotel fra kun 3.009 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  Hvem elsker ikke en solid omgang LÅGSUS? Det gør vi alle vist. Og hvis du er et ægte luksusdyr, der godt kan lide den femstjernede form for forkælelse, så har jeg i dag fundet rejsen, der dækker alle dine behov. Turen går til det femstjernede Atzavara Hotel & Spa. Dette nye luksushotel åbnede sine døre for første gang i juni 2022 – så alt er bare nyt og lækkert! Og der virkelig tale om et luksushotel fra øverste hylde, hvor der ikke er sparet på noget som helst. Så drømmer du om sol, strand og selvforkælelse, er denne rejse til Costa Brava helt klart noget, du skal overveje! ☀️🌴

  Solrejse til Costa Brava
  april - oktober
  fra3.009 kr.
  København, Billund, Aalborg og Hamborg
  Barcelona
  Pakkerejse til Costa Brava
  til det 5* Atzavara Hotel & Spa

  Rejse til Costa Brava

  Hele kyststrækningen ved den nordøstlige middelhavskyst i Spanien rummer en masse hoteller. Men hvis du er kræsen med dine hoteller, har jeg fundet et godt tilbud på et særdeles lækkert et af slagsen!

   

  Det luksuriøse femstjernede Atzavara Hotel & Spa (4 ud af 5 på Tripadvisor)!

   

  Atzavara Hotel & Spa er virkelig en sand perle, der byder på en masse lækkerier.

   

  Men lad os starte med beliggenheden. Hotellet ligger blot et stenkast fra strandpromenaden, og du skal ikke gå meget mere end 150 meter, før du står med fødderne i sandet. Desuden er der gode transportmuligheder i nærheden i form af togstation og busstoppested.

   

  Hvis du f.eks. vil en tur ind til storbyen Barcelona, går du bare ned til togstationen Santa Susanna. Her kører linje R1 direkte til Plaça de Catalunya på lidt over en time. Transporten ind til Barcelona er altså meget ligetil.

   

  I nærheden af hotellet er der også godt med restauranter, caféer og butikker. Så du har glimrende muligheder for at gå lidt på opdagelse i den hyggelige ferieby.

   

  Udover en lækker beliggenhed har Atzavara Hotel & Spa et stort, lækkert poolområde omgivet af høje palmer og velholdte planter. De grønne, luksuriøse omgivelser giver følelsen af, at man befinder sig i en sand oase. Her kan du lægge dig godt til rette i en af solsengene og nyde en farverig cocktail eller snuppe en forfriskende dukkert i en af hotellets seks(!) udendørs swimmingpools.

   

  Jeg kalder ikke hotellet luksuriøst uden grund – her handler det hele nemlig om total selvforkælelse. På hotellet kan du f.eks. tilkøbe wellness/spa (ca. 15 euro for en halv dag), hvor du både kan få massage, hammambehandling, komme i tyrkisk dampbad og meget mere.

   

  Og på hotellets smukke restaurant kan du gå ombord i udsøgte middelhavsretter og spændende retter fra andre kulturer.

   

  Det er næsten ikke en rigtig ferie uden farverige drinks, og dem kan du nyde på hotellets egen Sky Bar, hvorfra du har en fantastisk havudsigt.

   

  En ferie på Atzavara Hotel & Spa er altså den perfekte kombination af luksus og afslapning. Den sværeste beslutning, du kommer til at tage under dit ophold, er, hvilken swimmingpool du skal bade i i dag.

   

   

  Rejse til Costa Brava – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er muligt at flyve fra både København, Billund, Aalborg og Hamborg.

   

  Priserne varierer en del alt efter rejseperiode og afrejselufthavn. Skolernes sommerferie er naturligvis den dyreste periode.

   

  Den billigste pris finder du p.t. i maj, hvor du f.eks. den 5. maj kan finde rejsen fra kun 3.009 kr. pr. person.

   

   

  Frapriser

  Priserne er pr. person ved en rejse for 2 personer og inkluderer 5* resort, fly tur/retur og morgenmad.

   

  • April: 3.086 kr.
  • Maj: 3.009 kr.
  • Juni: 3.522 kr.
  • Juli: 5.300 kr.
  • August: 4.425 kr.
  • September: 3.779 kr.
  • Oktober: 3.065 kr.

   

   

  Billeder af Atzavara Hotel & Spa

  Rejse til Costa Brava

  Rejse til Costa Brava

  Rejse til Costa Brava

  Rejse til Costa Brava

   

   

  Corona

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Luksusferie i Costa Brava: 1 uge på et splinternyt 5* spahotel fra kun 3.009 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  1. Vivi Berry says:

   Dejlige tilbud..
   Findes der noget familie venligt 2 små børn…i perioden 27/2 & 2 uger frem..et varmt sted 20* mindst ..
   Vi er Oldemor& farmor & 2 dejlige små børn 01&2 år …håber på godt nyt.. glemte økonomisk & flytur 7 timer..

  Se hotel-tilbud her