Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.814 kr.
Atzavara-Hotel-Spa-Costa-Brava-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Luksusferie i Costa Brava

3 nætter på nyt 5* spahotel inkl. fly og morgenmad m.m.

Sol og strand |

Luksusferie i Costa Brava

Hvem elsker ikke en solid omgang LÅGSUS? Det gør vi alle vist. Og hvis du er et ægte luksusdyr, der godt kan lide den femstjernede form for forkælelse, så har jeg i dag fundet rejsen, der dækker alle dine behov. Turen går til det femstjernede Atzavara Hotel & Spa. Og her vil jeg blot sige…  Me gusta! Dette nye luksushotel åbnede sine døre for første gang i juni 2022 – så alt er bare nyt og lækkert! Og der er virkelig tale om et luksushotel fra øverste hylde, hvor der ikke er sparet på noget som helst. Så drømmer du om sol, strand og selvforkælelse, er denne rejse til Costa Brava helt klart noget, du skal overveje! ☀️🌴

Solrejse til Costa Brava

maj – oktober

fra

1.814 kr.

✈️ fra Aalborg, København og Billund

⭐ Nyt femstjernet luksushotel fra 2022

⛱️💦 Seks swimmingpools og tæt på stranden

Luksusophold på Atzavara Hotel & Spa

1.488 kr.

Fly til Girona

326 kr.

Fly til Barcelona

Fly til Barcelona

Hotel

1.488 kr.

Fly

326 kr.

Total (pr. person):

1.814 kr.

Rejse til Costa Brava – hotel

Hele kyststrækningen ved den nordøstlige middelhavskyst i Spanien rummer en masse hoteller. Men hvis du er kræsen med dine hoteller, har jeg fundet et godt tilbud på et særdeles lækkert et af slagsen!

Det luksuriøse femstjernede Atzavara Hotel & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024)!

Atzavara Hotel & Spa er virkelig en sand perle, der byder på en masse lækkerier.

Men lad os starte med beliggenheden. Hotellet ligger blot et stenkast fra strandpromenaden, og du skal ikke gå meget mere end 150 meter, før du står med sand mellem tæerne. Desuden er der gode transportmuligheder i nærheden i form af togstation og busstoppested.

Hvis du f.eks. vil en tur ind til storbyen Barcelona, går du bare ned til togstationen Santa Susanna. Her kører linje R1 direkte til Plaça de Catalunya på lidt over en time. Transporten ind til Barcelona er altså meget ligetil.

I nærheden af hotellet er der også godt med restauranter, caféer og butikker. Så du har glimrende muligheder for at gå lidt på opdagelse i den hyggelige ferieby.

Udover en lækker beliggenhed har Atzavara Hotel & Spa et stort, lækkert poolområde omgivet af høje palmer og velholdte planter. De grønne, luksuriøse omgivelser giver følelsen af, at man befinder sig i en sand oase. Her kan du lægge dig godt til rette i en af solsengene og nyde en farverig cocktail eller snuppe en forfriskende dukkert i en af hotellets seks(!) udendørs swimmingpools (sæsonåbne fra april til oktober)

På hotellet kan du tilkøbe wellness/spa, hvor du både kan få massage, hammambehandling, komme i tyrkisk dampbad og meget mere. Ægte selvforkælelse!

Og på hotellets smukke restaurant kan du gå ombord i udsøgte middelhavsretter og spændende retter fra andre kulturer. Og med dette tilbud får du faktisk en gratis aftenbuffet på restauranten El Mercat. Så den kan du glæde dig til.

Det er vel heller ikke en rigtig ferie uden farverige drinks, og dem kan du nyde på hotellets egen Sky Bar, hvorfra du har en fantastisk havudsigt 🍹

En ferie på Atzavara Hotel & Spa er altså den perfekte kombination af luksus og afslapning i smukke Costa Brava.

Priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos LuxuryEscapes.

Luxuryescapes.com er et af Australiens største rejseselskaber, og de har netop meldt deres ankomst til Europa.

Som deres navn mere end antyder, specialiserer LuxuryEscapes sig i ophold i luksuskategorien.

Derfor tilbyder de ofte kæmpe rabatter på luksusophold – og tit er deres tilbud inklusive gratis ekstraydelser.

Se bare tilbuddet ovenfor. Her får du den absolut billigste pris på markedet for Atzavara.

F.eks. koster 3 nætter fra 2.976 kr. (399 euro) for to personer, hvilket svarer til kun 1.488 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to personer.

Det er knap 700 kr. billigere end alle andre steder, man kan booke hotellet.

Og så får du en række ekstraydelser helt gratis oveni – bl.a. en drink-voucher, en aftenbuffet på El Mercat Restaurant og opgradering fra standard- til premium-værelse.

OBS: Tilbuddet er tidsbegrænset og udløber den 25. maj! ⏰

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava - Atzavara Hotel & Spa

Rejse til Costa Brava – fly

Vil du gerne en tur til Costa Bravas middelhavsstrande, så er flybilletter til enten Girona eller Barcelona et godt sted at starte.

Fra Aalborg kan du flyve til både Barcelona (Norwegian) og Girona (Ryanair).

Til denne rejse vil det nok tit bedst kunne betale sig at flyve med Ryanair til Girona, som ligger tættere på hotellet end Barcelona. Priser hos Ryanair er generelt også billigere.

Ryanair flyver alle mandage og fredage fra april til oktober, og priserne uden for højsæsonen ligger ofte mellem ca. 300 og 1.000 kr. tur/retur.

Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som easyJet, SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du finde returbilletter på alle ugens dage året rundt. Priserne svinger en del. Men de billigste afgange i sommerhalvåret (uden for højsæsonen) ligger typisk mellem ca. 700 og 1.200 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling. Fra april til oktober er der afgange tirsdage, torsdage og lørdage. Priserne for de billigste returbilletter ligger ofte mellem ca. 500 og 1.200 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse, hvor du flyver fra Aalborg til Girona fra mandag den 29. april til mandag den 6. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 298 kr. hos Ryanair.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer til Costa Brava

Aalborg (til Girona)

  • April – oktober: Mandage og fredage

Fra København (til Barcelona)

  • Alle ugens dage

Fra Billund (til Barcelona)

  • Tirsdage, torsdage og lørdage

Transport til/fra lufthavnen

Fra Girona vil jeg nok anbefale dig at booke en taxi. Du ankommer nemlig ret sent, og der er kun en ca. 30 minutters køretur fra lufthavnen til hotellet.

Du kan selvfølgelig også selv leje en bil.

Fra Barcelona er der ca. 75 kilometer fra lufthavnen til hotellet.

Fra lufthavnen kan du f.eks. tage buslinje 603 direkte til byen Santa Susanna, hvor hotellet ligger. Det er busselskabet Sagales, der betjener ruten.

En enkeltbillet koster ca. 12 euro.

Oplevelser ved Costa Brava

Vil du gerne ud og få en på opleveren under dit ophold, så kan du med fordel smutte forbi Getyourguide. Her har får du et spændende udvalg med mange forskellige typer oplevelser i Costa Brava!


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusferie i Costa BravaLuksusferie i Costa Brava

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud