• 13 sep 2018

  Costa Brava i efterårsferien: 1 uge på et 4* hotel til kun 2.715 kr. inkl. fly og halvpension

  Efterårsferien er en af årets allertravleste rejseperioder. Af samme grund er uge 42 også en af de dyreste uger på hele året, og at finde gode rejsetilbud kan nemt føles som at lede efter en nål i en høstak. I dag har jeg dog fundet et rigtig lækkert tilbud til Spaniens fabelagtige nordøstkyst – bedre kendt som Costa Brava! Her venter dig sol, strande og varme efterårstemperaturer! Samtidig er Cataloniens hovedstad, Barcelona, et oplagt mål til en dagsudflugt. (Elsker du 5* luksus, så kommer jeg også med et godt tilbud på et 5* hotel længere nede 😉 ).

  Solrejse i efterårsferien
  12.10. - 19.10.
  fra2.715 kr.
  Hamborg eller København
  Barcelona
  Option 1: 4* Hotel
  inkl. halvpension
  1.438 kr.
  Jeg har her valgt opholdet med halvpension
  Option 2: 5* Hotel
  inkl. morgenmad
  1.584 kr.
  Billige fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.277 kr.
  Fra Hamborg (OBS! du skal nok scrolle lidt ned for at finde disse billetter)
  Fra København
  Hotel
  1.438 kr.
  Fly
  1.277 kr.
  Total (pr.person)
  2.715 kr.

  Hotel ved Costa Brava

  Hele kyststrækningen ved den nordøstlige middelhavskyst i Spanien rummer en masse hoteller. Jeg har ovenfor fundet et godt tilbud på det 4* GHT Oasis Park & Spa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det du skal vide om hotellet er, at det ligger 5 minutter fra Fenals Beach og 15 minutter fra Lloret de Mars bymidte, hvor der altid er liv og glade dage. Du har både en indendørs og udendørs swimmingpool til din rådighed, og så har hotellet et frit tilgængeligt spa- og wellnesscenter. Fedt! Kun massagebehandlinger koster ekstra. Naturligvis har du også gratis wifi.

   

  Prisen for et dobbeltværelse inkl. halvpension i en hel uge i efterårsferien er 2.876 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.438 kr.

   

   

  5-stjernet hotel ved Costa Brava

  Foretrækker du lige en enkelt stjerne mere, kan du lige nu finde et rigtig godt tilbud på det 5* Gran Hotel Monterrey (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Lloret de Mar kun 8 minutters gang fra stranden. Gran Hotel Monterrey er omgivet af en stor, flot have og byder på en imponerende udsigt over Middelhavet og et lækkert poolområde med liggestole, parasoller og en poolbar. Mod et gebyr kan du desuden få adgang til hotellets 900 m² store spa-center, hvor der tilbydes et omfattende udvalg af spa-behandlinger.

   

  Prisen for en hel uge på et comfort-dobbeltværelse med morgenmad er 3.168 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.584 kr. pr. person. Lægger du dette beløb sammen med prisen for flybilletter, får du en en samlet pris for fly, 5* hotel og morgenmad på 2.861 kr. pr. person. Ikke værst når man tænker på, at det er i efterårsferien!

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Costa Brava, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Barcelona

  Efterårsferien er som sagt en dyr rejseperiode. Det er ikke til at komme udenom. Lige nu kan du dog finde billige fly fra Hamborg med Lufthansa fra fredag den 12.10. til fredag den 19.10. til kun 1.277 kr. Hver vej har du godt nok en enkelt mellemlanding, men der er heldigvis tale om en ganske kort en af slagsen. Hos Lufthansa har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

   

  Alternativt kan du også finde direkte fly fra København på de samme datoer til kun 1.645 kr. hos Norwegian og Vueling – her får du også 10 kg håndbagage med i billetten.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Barcelona kan du tage bussen direkte fra lufthavnen til Lloret de Mar. Turen tager ca. 1,5 timer og koster 12,50 euro (ca. 90 kr.). Du kan se mere på busselskabets hjemmeside (bare indtast fra Aeroporto El Prat til Lloret Estacio).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel