Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.952 kr.
Barcelona-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Forlænget weekend i Barcelona

3 nætter på 4* hotel inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekend i Barcelona

Barcelona er og bliver en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Byen har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på fuldstændig unik arkitektur – ikke mindst takket være en vis Antoni Gaudí. Samtidig har Barcelona en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og sidst, men ikke mindst, har Barcelona den vigtige fordel ift. sine mere nordlige storbykonkurrenter, at vejret som regel er forrygende!

Barcelona-getaway

fra

1.952 kr.

✈️ fra København, Billund og Aalborg

🌆🌴 Storby + strand

Hotel i Barcelona

1.546 kr.

Fly til Barcelona

406 kr.

Hotel

1.546 kr.

Fly

406 kr.

Total (pr. person):

1.952 kr.

Rejse til Barcelona – hotel

Lad os starte med det mest spændende ved rejsen – hvor du skal bo.

Barcelona er ikke nogen helt billig by at bo i. Men jeg har denne gang fundet et godt tilbud på et flot firstjernet hotel til din rejse til Barcelona.

Det stilfulde hotel hedder Aparthotel Atenea Barcelona (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette moderne lejlighedshotel ligger ca. 10 minutters gang fra Camp Nou og har rigtig gode transportmuligheder ind til centrum.

Kun ca. 10 minutters gang fra hotellet finder du metrostationen Les Corts, hvorfra du kan tage metroen ind til centrum og flere af Barcelonas mest berømte seværdigheder på ca. 15 minutter. Du kan også tage en bus ind til centrum på ca. 20 minutter. Så det er altså fantastisk nemt at komme rundt!

Hotellet er indrettet i en indbydende art deco-stil og har bar og egen restaurant, hvor der står lækre Middelhavsretter på menuen.

Lejlighederne er moderne og rummelige og har alle et siddeområde og et lille køkken. Derudover er der faciliteter som aircondition, gratis wi-fi og fladskærms-tv.

Fra lørdag den 6. april til tirsdag den 9. april koster et topersoners værelse i alt 3.091 kr. Det svarer således til kun 1.546 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du være mere end velkommen til selv at sondere terrænet.

Bo på Aparthotel Atenea Barcelona under din rejse til Barcelona

Bo på Aparthotel Atenea Barcelona under din rejse til Barcelona

Bo på Aparthotel Atenea Barcelona under din rejse til Barcelona

Bo på Aparthotel Atenea Barcelona under din rejse til Barcelona


Rejse til Barcelona – fly

For at rejse til Barcelona skal du naturligvis bruge nogen flybilletter. Og du kan flyve direkte fra både København, Billund og Aalborg.

Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som easyJet, SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du finde returbilletter på alle ugens dage året rundt. Prisniveauet for weekend-billetter svinger en del. Men de billigste afgange (uden for højsæsonen) ligger typisk mellem ca. 500 og 1.300 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling. I marts er der afgange fredage og søndage. Fra april er der afgange tirsdage, torsdage og lørdage. Priserne for de billigste billetter ligger mellem ca. 400 og 1.000 kr.

Fra Aalborg åbner Norwegian en direkte rute til Barcelona fra april. I april og maj vil der være afgange alle onsdage og lørdage. Fra juni er der afgange alle torsdage og søndage. Prisniveauet for de billigste billetter ligger mellem ca. 600 og 1.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra Billund fra lørdag den 6. april til tirsdag den 9. april. På disse datoer koster flybilletter kun 406 kr.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 06.04. – 09.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 20.04. – 23.04.
 • 25.04. – 28.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • 03.05. – 06.05.
 • 04.05. – 07.05.
 • 11.05. – 13.05.
 • 18.05. – 21.05.
 • 23.05. – 26.05.
 • 25.05. – 28.05.
 • Og flere

Fra Billund

 • Marts: fredage og søndage
 • Fra april: tirsdage, torsdage og lørdageFra Aalborg

 • April og maj: onsdage og lørdage
 • Fra juni: torsdage og søndage

Pakkerejser til Barcelona

Foretrækker du en rejse til Barcelona, hvor flybilletter og hotel er samlet i én reservation, kan du også finde billige pakkerejser til Barcelona.

Rejse til Barcelona – transport

Siden 2016 har Barcelona Lufthavn haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører til stationerne Gornal, Torrassa og Collblanc. Fra disse stationer kan du så tage andre metrolinjer videre ind til centrum.

Hvis du under din rejse til Barcelona har tænkt dig at gøre brug af offentlig transport, bør du overveje at købe et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentlig transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage.

Du kan også benytte lufthavnsbussen, der kører ind til Pl. Catalunya. Busserne kører med ca. 5-10 minutters mellemrum, og turen tager ca. 25 minutter.

Rejse til Barcelona – rejseinspiration

Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder som du kan udforske under din rejse til Barcelona!

La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

Barcelona

Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

Barcelona

Ramblaen er endnu en af Barcelonas populære attraktioner – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

Barcelona

Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor de catalanske stjerner spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

Barcelona

Hvis du gerne vil læse lidt mere om diverse attraktioner m.m., så smut forbi min guide om Barcelona.

Du kan også kigge forbi GetYourGuide, der tilbyder et fint udvalg af forskellige oplevelser og ture, som du kan booke til din rejse til Barcelona.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Barcelona

Forlænget weekend i Barcelona

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar