Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.597 kr.
Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Barcelona er og bliver en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Byen har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på fuldstændig unik arkitektur – ikke mindst takket være en vis Antoni Gaudí. Samtidig har Barcelona en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og sidst, men ikke mindst, har Barcelona den vigtige fordel ift. sine mere nordlige storbykonkurrenter, at vejret som regel er forrygende!

Barcelona-getaway

året rundt

fra

1.597 kr.

✈️ fra København, Billund og Aalborg

🌆🌴 Storby + strand

Hotel i Barcelona

1.101 kr.

Fly til Barcelona

496 kr.

Hotel

1.101 kr.

Fly

496 kr.

Total (pr. person):

1.597 kr.

Rejse til Barcelona – hotel

Lad os starte med det mest spændende ved rejsen – hvor du skal bo.

Barcelona er ikke nogen helt billig by at bo i. Men jeg har denne gang fundet et godt tilbud på et centralt trestjernet hotel.

Det stilfulde og anmelderroste hotel hedder Hotel Astoria (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

For det første så har hotellet en fremragende beliggenhed i den catalanske storby. Hotellet ligger i den centrale del af Barcelona, kun 5 minutters gang fra metrostationen Diagonal – Balmes. Derfra tager det kun ca. et kvarter at køre med metroen ind til Sagrada Família.

Hotellet er virkelig lækkert og indbydende med en indretning, der er en blanding af Art Nouveau og moderne faciliteter. Hotellet har bar og egen restaurant, hvor der står lækre catalanske retter på menuen.

På hotellets tagterrasse finder du den dejligste lille pool. Rejser du i de varmere forårsmåneder eller om sommeren, kan det være dejligt med muligheden for at tage en kold dukkert i varmen!

Værelserne er flotte og moderne og har faciliteter som fladskærms-tv, minibar, aircondition og gratis wi-fi.

Fra lørdag den 2. marts til tirsdag den 5. marts koster et topersoners værelse i alt 2.201 kr. Det svarer således til kun 1.101 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du være mere end velkommen til selv at sondere terrænet.

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. flyRejse til Barcelona – fly

Skal du til Barcelona, kan du flyve direkte fra både København, Billund og Aalborg.

Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som easyJet, SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du finde returbilletter på alle ugens dage året rundt. Prisniveauet for weekend-billetter svinger en del. Men de billigste afgange (uden for højsæsonen) ligger typisk mellem ca. 400 og 1.200 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling. I februar og marts er der afgange fredage og søndage. Fra april er der afgange tirsdage, torsdage og lørdage. Priserne for de billigste billetter ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr.

Fra Aalborg åbner Norwegian en direkte rute til Barcelona fra april. Der vil være afgange alle onsdage og lørdage. Prisniveauet for de billigste billetter ligger mellem ca. 600 og 1.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København til Barcelona fra lørdag den 2. marts til tirsdag den 5. marts. På disse datoer koster flybilletter kun 496 kr.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 23.02. – 26.02.
 • 24.02. – 27.02.
 • 29.02. – 03.03.
 • 01.03. – 04.03.
 • 02.03. – 05.05.
 • 09.03. – 12.03.
 • 15.03. – 18.03.
 • 16.03. – 19.03.
 • Og flere

Fra Billund

 • 01.03. – 03.03.
 • 08.03. – 10.03.
 • 15.03. – 17.03.
 • 06.04. – 09.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • Og flereFra Aalborg

 • Fra april: onsdage og lørdage

Pakkerejser til Barcelona

Foretrækker du rejser, hvor flybilletter og hotel er samlet i én reservation, kan du også finde billige pakkerejser til Barcelona.

Rejse til Barcelona – transport

Siden 2016 har Barcelona Lufthavn haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører til stationerne Gornal, Torrassa og Collblanc. Fra disse stationer kan du så tage andre metrolinjer videre ind til centrum.

Hvis du har tænkt dig at gøre brug af offentlig transport i Barcelona, bør du overveje at købe et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentlig transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage.

Du kan også benytte lufthavnsbussen, der kører ind til Pl. Catalunya. Busserne kører med ca. 5-10 minutters mellemrum, og turen tager ca. 25 minutter.

Rejseinspiration

Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

Barcelona

Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

Barcelona

Ramblaen er endnu en af Barcelonas populære attraktioner – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

Barcelona

Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor de catalanske stjerner spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

Barcelona

Hvis du gerne vil læse lidt mere om diverse attraktioner m.m., så smut forbi min guide om Barcelona.

Du kan også kigge forbi GetYourGuide, der tilbyder et fint udvalg af forskellige oplevelser og ture i Barcelona.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.597 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar