• 12 May 2023

    Forlænget weekend i Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 2.720 kr. p.p. inkl. fly

    Barcelona er og bliver en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Byen har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på fuldstændig unik arkitektur – ikke mindst takket være en vis Antoni Gaudí. Samtidig har Barcelona en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og sidst, men ikke mindst, har Barcelona den vigtige fordel ift. sine mere nordlige storbykonkurrenter, at vejret som regel er forrygende! 🏙🏖

    Barcelona-getaway
    maj - oktober
    fra2.720 kr.
    Billund og København
    Barcelona
    Fly til Barcelona
    1.182 kr.
    Fra Billund
    Fra København
    Hotel i Barcelona
    f.eks. det 3* Hotel Glories Barcelona
    1.538 kr.
    Prisen pr. nat for et 2 personers ophold
    Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
    Hotel
    1.538 kr.
    Fly
    1.182 kr.
    Total (pr.person)
    2.720 kr.

    Rejse til Barcelona – fly

    Skal du til Barcelona, kan du året rundt flyve direkte fra både Billund og København.

     

    Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som easyJet, SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du finde returbilletter på alle ugens dage året rundt. Prisniveauet for weekend-billetter fra fredage til mandage, lørdage til tirsdage eller torsdage til søndage ligger typisk mellem ca. 1.100 og 1.900 kr. tur/retur.

     

    Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling. I maj er der fire ugentlige afgange på tirsdage, onsdage, fredage og søndage. Fra juni til oktober er der afgange tirsdage, onsdage, fredage og søndage.

     

    Priserne for de billigste returbilletter ligger generelt mellem ca. 1.100 og 1.800 kr.

     

    Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse, hvor du flyver fra Billund fra lørdag den 17. juni til tirsdag den 20. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 1.182 kr. tur/retur.

     

    Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

     

     

    Eksempler på billige rejsedatoer

    Fra København

    • 20.05. – 23.05.
    • 25.05. – 28.05.
    • 27.05. – 30.05.
    • 03.06. – 06.06.
    • 08.06. – 11.06.
    • 09.06. – 12.06.
    • 10.06. – 13.06.
    • 17.06. – 20.06.
    • 23.06. – 26.06.
    • 24.06. – 27.06.
    • Og flere

     

     

    Fra Billund

    • 24.05. – 28.05.
    • 02.06. – 07.06.
    • 07.06. – 11.06.
    • 09.06. – 14.06.
    • 14.06. – 18.06.
    • 16.06. – 20.06.
    • 17.06. – 20.06.
    • 21.06. – 25.06.
    • 23.06. – 27.06.
    • 24.06. – 27.06.
    • og flere

     

     

    Rejse til Barcelona – hotel

    Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel. Og jeg har fundet et billigt hotel – men med en dejligt central beliggenhed!

     

    Det hedder Catalonia Sagrada Familia (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022) og ligger sådan cirka midt i Barcelona. Du kan altså gå rundt til mange af de store seværdigheder.

     

    Du har f.eks. kun ca. 1 kilometer til La Sagrada Familia og 500 meter til det grønne område Plaça de les Glòries Catalanes. Du kan med en rask gåtur også opleve steder som Casa Milà, Plaça de Catalunya og Catedral de Barcelona. Vil du hellere spare gåturen, så ligger hotellet kun 300 meter fra metro- og togstationen Clot.

     

    Så beliggenheden er bestemt ikke til at klage over 😉

     

    Derudover er Catalonia Sagrada Familia et ganske fint hotel med skønne faciliteter som egen restaurant, fitnessrum og endda en sæsonåben, udendørs pool. Hotelværelserne er nydelige og har bl.a. aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

     

    Og prisen er også rigtig fin. I sommerhalvåret er Barcelona ikke nogen billig destination, hvad hoteller angår. Men på de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse i alt 3.075 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.538 kr. pr. person.

     

    Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

     

    Barcelona

    Barcelona

    Barcelona

    Barcelona

     

    Pakkerejser til Barcelona

    Foretrækker du rejser, hvor flybilletter og hotel er samlet i én reservation, kan du også finde billige pakkerejser til Barcelona.

     

    Pakkerejser

     

     

    Rejse til Barcelona – transport

    Siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører fra begge lufthavnsterminaler.

     

    Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen. Busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut. Turen tager ca. 25 minutter, og en enkeltbillet koster 5,90 euro (ca. 44 kr.).

     

    Hvis du har tænkt dig at benytte meget offentlig transport, bør du helt klart anskaffe dig et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentligt transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage, så mon ikke der er en tidsperiode, der passer til din rejselængde.

     

     

    Rejseinspiration

    Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

     

    La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

     

    Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

    Barcelona

     

     

    Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

    Barcelona

     

     

    Ramblaen er endnu en af Barcelonas populære attraktioner – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

    Barcelona

     

     

    Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor de catalanske stjerner spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

    Barcelona

     

    Hvis du gerne vil læse lidt mere om diverse attraktioner m.m., så smut forbi min guide om Barcelona.

     

    Du kan også kigge forbi GetYourGuide, der tilbyder et fint udvalg af forskellige oplevelser og ture i Barcelona.

     

     

    Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

    Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

    Hvad synes du?

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    14 kommentarer til Forlænget weekend i Barcelona: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 2.720 kr. p.p. inkl. fly

    1. Carsten says:

      Absurd at kalde dette et tlbud

      • Rejsespejder_SB says:

        Hej Carsten 🙂

        Jeg er med på, at jeg før har skrevet om rejser til Barcelona, der var billigere.

        Men lige for tiden er det simpelthen bare dyrt at rejse til Barcelona. På trods af det er der fortsat mange, der rigtigt gerne vil til Barcelona – og derfor finder jeg gerne tilbud dertil.

        Selvom rejsen umiddelbart kan virke dyrt, så er jeg ret sikker på, at det er noget af det bedste/billigste, man kan finde lige nu. Og kigger man på, hvad forskellige rejseselskaber tager for lignende rejser, er de ca. 1.000 kr. dyrere, end det jeg har fundet. Derfor synes jeg bestemt stadig, at der er tale om et godt tilbud – omstændighederne taget i betragtning 🙂

    se fly se hotel
    Webview: false