• 27 dec 2018

  Smuttur til Barcelona: 2 nætter på et skønt 4* hotel centralt i Barcelona til kun 980 kr. inkl. fly

  Barcelona er og bliver en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Byen har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på fuldstændig unik arkitektur. Barcelona har en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og sidst men ikke mindst har Barcelona den vigtige fordel ift. sine mere nordlige storbykonkurrenter, at du kan lade det varme tøj blive hjemme! Også selvom du rejser henover vinteren. Sidste januar kunne du finde temperaturer op til 24 grader!

  Barcelona-getaway
  januar - marts
  980 kr.
  København (Aalborg)
  Barcelona
  Billige fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  598 kr.
  OBS! Der er flere afgange at vælge mellem. Jeg har valgt disse billetter pga. flytiderne
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det 4* ILUNION Barcelona
  Hotel
  382 kr.
  Fly
  598 kr.
  Total (pr.person)
  980 kr.

  Hotel i Barcelona

  Moderne faciliteter, central beliggenhed og en lækker tagterrasse med pool og en skøn udsigt. Det er tre ting, du kan se frem til på det 4* Ilunion Barcelona (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i Poblenou i det centrale Barcelona. Her finder du en masse barer, butikker og restauranter. Og så ligger den populære Bogatell-strand lige i nærheden. Så beliggenheden fejler absolut intet!

   

  Prisen for 2 nætter på det 4* Ilunion Barcelona er 764 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 382 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Barcelona

  Både Norwegian og Vueling tilbyder gode priser på fly fra København til Barcelona i januar, februar og marts. Jeg har f.eks. fundet Norwegian-billetter til et par begivenhedsrige dage i vinterferien fra onsdag den 13.02. til fredag den 15.02. til kun 598 kr. Hos Norwegian må du have 10 kg håndbagage med kvit og frit.

   

  Fra Jylland kan du hver lørdag finde billige afgange fra Aalborg til Barcelona. Dvs. man skal rejse i en uges til (medmindre man flyver retur til Kbh.). Til april kan du flyve billigt til Girona (lidt nord for Barcelona) fra Billund.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Norwegian flyver mellem København og Barcelona dagligt – og som du kan se, er der rigtig mange billige afgange (også i vinterferien).

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til centrum af Barcelona. Du kan f.eks. tage toget (linje L2) fra Barcelona Airport terminal 2 til Passeig de Gracia på 16 minutter for ca. 20 kr.

   

  Du kan læse mere om togtransporten her.

   

   

  Rejseinspiration til Barcelona

  Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

   

  La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

   

   

  Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

   

   

  Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

   

   

  Ramblaen er endnu et af Barcelonas hightlights – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

   

   

  Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor Messi, Suarez, Coutinho og co. spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel