• 15 sep 2021

  Weekendtur til Barcelona: 2 nætter på et superlækkert 4* hotel fra kun 957 kr. inkl. fly

  Barcelona er og bliver en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Byen har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på fuldstændig unik arkitektur. Samtidig har Barcelona en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og sidst, men ikke mindst, har Barcelona den vigtige fordel ift. sine mere nordlige storbykonkurrenter, at vejret er forrygende! Storbyferie i Barcelona kan derfor snildt kombineres med en strandudflugt – så husk badebukserne. Også fordi jeg denne gang har fundet et lækkert, firstjernet hotel med opvarmet infinty-pool! 🏙🏖

  Barcelona-getaway
  september - marts
  fra957 kr.
  København og Billund
  Barcelona
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det lækre 4* Negresco Princess
  600 kr.
  Billige fly til Barcelona
  357 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  600 kr.
  Fly
  357 kr.
  Total (pr.person)
  957 kr.

  Fly til Barcelona

  Skal du til Barcelona, kan du året rundt flyve direkte fra både København og Billund.

   

  Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du tit finde tur/retur-billetter til mellem ca. 300 og 800 kr.

   

  Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair. Du kan finde direkte afgange alle torsdage og søndage. Prisniveauet kan dog svinge lidt (ofte mellem ca. 600 og 1.400 kr., men nogle gange billigere).

   

  Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse, hvor du flyver fra København fra fredag den 3. december til søndag den 5. december. På disse datoer koster flybilletter kun 357 kr.

   

  Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Direkte afgange alle ugens dage – f.eks. en del billige billetter fra fredage til mandage

   

   

  Fra Billund

   

  Mange torsdage og søndage

   

   

  Hotel i Barcelona

  Normalt ville jeg sige, at badebukser i december nok er en tand overoptimistisk – selvom Barcelona er et dejligt varmt sted. På denne tur kan du dog roligt pakke badebukserne alligevel. Du skal nemlig bo på et firstjernet hotel med en opvarmet infinity-pool på 7. etage!

   

  Hotellet hedder Negresco Princess (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) og ligger midt i hjertet af Barcelona!

   

  Fra hotellet har du 400 meter til Plaça Catalunya, 400 meter til Palau de la Música, 850 meter til Casa Batlló, 900 meter til Barcelona Katedral og ca. 28 minutters gang til La Sagrada Familia. Og Passeig de Gràcias mange butikker ligger lige i nabolaget. En bedre beliggenhed skal du virkelig lede længe efter!

   

   

  Værelserne på Princess Barcelona er moderne, elegante, lydisolerede og udstyret med både wi-fi, aircondition osv.

   

  Noget af det fedeste ved hotellet er imidlertid den superlækre tagterrasse på 7. etage med rooftop-bar, opvarmet infinity-pool og en spektakulær udsigt over smukke Barcelona! Som gæst på hotellet har du tilmed gratis adgang, så det kunne ikke være bedre 😉

   

  Jeg har som sagt i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra fredag den 3. december til søndag den 5. december. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.199 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 600 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold afhænger af dine rejsedatoer. I oktober skal du forvente 800-1.200 kr. pr. nat, mens du i november og december skal forvente priser omkring 600-700 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Barcelona

  Barcelona

  Barcelona

  Barcelona

  Barcelona

  Barcelona

   

  Pakkerejser til Barcelona

  Foretrækker du rejser, hvor flybilletter og hotel er samlet i én reservation, kan du også finde billige pakkerejser til Barcelona.

   

  Pakkerejser

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører fra begge lufthavnsterminaler.

   

  Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen. Busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut. Turen tager ca. 25 minutter, og en enkeltbillet koster 5,90 euro (ca. 44 kr.).

   

  Hvis du har tænkt dig at benytte meget offentlig transport, bør du helt klart anskaffe dig et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentligt transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage, så mon ikke der er en tidsperiode, der passer til din rejselængde.

   

   

  Rejseinspiration til Barcelona

  Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

   

  La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

   

   

  Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

  Barcelona

   

   

  Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

  Barcelona

   

   

  Ramblaen er endnu et af Barcelonas hightlights – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

  Barcelona

   

   

  Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor de catalanske stjerner spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

  Barcelona

   

  Corona og Barcelona

  Barcelona og Costa Brava-regionen er i øjeblikket gul. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Weekendtur til Barcelona: 2 nætter på et superlækkert 4* hotel fra kun 957 kr. inkl. fly

  1. Christina Schneekluth says:

   Hvilke andre hoteller kan du anbefale i den luksuriøse afdeling til førstegangs besøgende fra 23-26 September ? Gerne i samme prisklasse – eller lidt dyrere 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din kommentar – og hvor lyder det lækkert med en tur til Barcelona. Du kan godt glæde dig 😉

    Ift. hoteller er der jo en del at vælge imellem i Barcelona. Og med hoteller er det langt hen ad vejen et spørgsmål om smag og behag. Men jeg har herunder lavet en søgning til dig, som kun viser 4- og 5-stjernede hoteller, der har fået gode karakterer på Trivago.

    Så kan du evt. selv begynde at filtrere søgningen, som du har lyst. På den måde er jeg ret sikker på, at du nok skal finde et hotel i den luksuriøse afdeling, som passer til din smag 😉

    https://rejsespejder.dk/go/210813/

  2. Silla says:

   Hej. Ved du om det giver problemer at bestille flybiletter via sider som Travelis og mytrip som ikke har de bedste anmeldelser på fx. Trustpilot? Eller er der nogle sider du anbefaler at man holder sig fra at benytte?
   Vh.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Silla 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige eller middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. I øvrigt er sider som Momondo jo heller ikke interesseret i at sende deres kunder videre til snydesider. Men man skal selvfølgelig altid være opmærksom på, hvad der står med småt, og man skal sikre sig, at man udfylder bookingen korrekt. Det vil dog altid gøre sig gældende, uanset hvor du booker dine flybilletter

    Jeg håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers må du endelig sige til

  3. Janni Løkke says:

   Hej
   Er der ingen af flyselskaberne som kræver negativ coronatest før ombordstingning på flyet fra Barcelona til Danmark? Vi har billetter fra Hamborg og tur retur til Barcelona men overvejer og ændre det til at vi flyver til Billund når vi skal hjem, da jeg ikke kan finde ud af om vi skal testes hvis vi flyver fra Barcelona til Hamborg.
   Mvh Janni Løkke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Janni 🙂

    Tak for din kommentar.

    Nu tør jeg ikke udtale mig om, hvordan reglerne er i andre lande, men Barcelona ligger jo i en grøn region lige nu. Så I skal i hvert fald ikke testes før ombordstigning, hvis I skal hjem til Danmark. Og jeg vil da klart tro, at det samme gælder for Hamborg 🙂

    • Janni Løkke says:

     Mange tak for dit svar. Har et tillægsspørgsmål så jeg håber du kan hjælpe med. Ved du om der kræves negativ coronatest når man skal på restaurant og i på seværdigheder m.m. i Barcelona.

  se fly se hotel