• 26 okt 2015

  Edinburgh: 3 dage på et dejligt 3* hotel til kun 859 kr. inkl. fly

  rsz_edinburgh-363383_1280

  Hvad siger du til en tur til Edinburgh? Skotlands majestætiske hovedstad er fyldt med ældgammel historie, pulserende kulturliv og imponerende bygninger. Gå på opdagelse på Royal Mile, en hyggelig gåtur på 1 skotsk mil (1.8 km), som går fra Edinburgh Castle til ruinen Holyrood Abbey, og hvor du kommer forbi middelalderlige bygninger, dejlige caféer og pubber, lokale forretninger og spændende museer.

  Travelbird.dk findes der lige nu et godt tilbud på en rejse til Edinburgh. Du tager afsted fra København og flyver direkte til Edinburgh. Her bor du på det 3* Tune Haymark Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 859 kr. pr. person ved en rejse for 2. Dette moderne hotel ligger i byens vestlige del, lige overfor togstationen Haymarket, hvorfra du hurtigt og nemt kommer rundt i byen. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad på hotellet, som serveres i restauranten Platform 5 lige ved siden af hotellet. Der er desuden en døgnåben reception, og hotellets personale har masser af gode anbefalinger i byen.

  edin

  Du kan booke denne rejse fra november 2015 til januar 2016.

  SE REJSE-TILBUD HER

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 15. til d. 17 januar til kun 859 kr. pr. person. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer i november, december og januar
  • Rejselængde: 3, 4 eller 5 dage
  • Flyselskab: easyJet eller Ryanair
  • Til: Edinburgh, Scotland
  • Hotel: Tune Hotel Haymarket
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  edin2

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *