Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

med layover i Beijing fra 2.644 kr.
Filippinerne-slider
Fly

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Filippinerne er et ø-paradis, du ikke må gå glip af! Fantastiske strande og krystalklart vand, som man kun tør drømme om – behøver jeg at sige mere? Filippinerne byder også på en enorm stor gæstfrihed fra lokalbefolkningen, en frodig, grøn natur og en velsmagende verden af kulinariske oplevelser med både risretter, lokal frugt og friskfanget fisk! Herudover kan du også bruge lidt tid på bl.a. at shoppe på diverse lokale markeder og lære kulturen bedre at kende.

Kunne du tænke dig at komme på en ægte drømmerejse til Filippinerne – så har jeg en rigtig god nyhed til dig! Jeg har i dag fundet superbillige fly til Filippinerne med layover i Beijing til under 3.000 kr. inkl. bagage! Læs nedenfor, hvordan man kan udnytte tiden i Kina til lidt af en 2-i-1 tur!

Billige fly til Filippinerne

februar – juni

fra

2.644 kr.

København ✈ Manila

Billige fly til Filippinerne

inkl. indchecket bagage

Billige fly til Filippinerne

For at komme til Filippinerne har du brug for flybilletter – og disse kan til tider være temmelig dyre, når vi taler om en populær destination som Filippinerne! Jeg har dog fundet en del billige fly fra København til hovedstaden Manila til under 3.000 kr. hos Air China. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i februar fra fredag den 21. februar til torsdag den 5. marts til kun 2.644 kr. inkl. bagage.

Billetterne inkluderer en lang mellemlanding i Kinas hovedstad, Beijing. Men bare rolig! I stedet for at være et problem vil jeg hellere kalde det en mulighed. For flytiderne passer heldigvis så godt, at dit layover i begge tilfælde strækker sig over en hel dag – og du slipper således for at skulle booke hoteller til overnatninger. Beijing er desuden en af Kinas “144-hour visa-free” byer (læs evt. mere på travelchinaguide.com), og derfor har du to hele dage til at gå på opdagelse i den kinesiske hovedstad (hvad med en tur til Den Kinesiske Mur?)!

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

2 x 12+ timer i Beijing

Som skrevet har du på vejen til og fra Manila en hel dag i Beijing. Så hvad kan man opleve i og omkring Kinas hovedstad i den tid? Her kommer jeg lige med et par eksempler.

Med express-toget fra lufthavnen tager det kun omkring 15 minutter, inden du står midt i Beijing. Turen koster kun 25 yuan (ca. 25 kr.), og toget kører hvert 15. minut. Så det er supernemt og billigt at komme fra og til lufthavnen. To must-see spots er Tianamen Square og Den Forbudte By. Begge steder kommer man til at stå i lange køer – til gengæld ligger de lige overfor hinanden. Så du skal regne med at bruge 2-3 timer her. Efterfølgende kan jeg anbefale at tage en tur til Jingshan Park, som ligger i den nordlige ende af Den Fordbudte By. Herfra har du (hvis vejret tillader det) en fantastisk udsigt over byen. Efter masser af sightseeing trænger man evt. til lidt ro – og her er Det gamle kejserlige sommerpalads det perfekte sted – en stor park med søer og smukke traditionelle kinesiske bygninger! Hvis du vil ud og shoppe, så findes der også fantastiske muligheder for det. Beijing Dahongmen Trade Center, Panjiayuan Antique Market og Oriental Plaza er bare et par gode bud. Det er i hvert fald aktiviteter nok for en hel dag.

Og så er der Den Kinesiske Mur. Fordi du har 16 timer i Bejing på vejen hjem, kan du tage ind til byen og så tage toget herfra med bus eller tog til Badaling-delen af muren. Dette er i hvert fald den billigste måde at se muren. Toget koster kun 7 yuan (7 kr.), og bussen koster kun 12 yuan. Begge tager ca. 1,5 timer hver vej. Så der er egentlig rigelig tid til det. Hvis du har planer udover at se muren, vil det måske være en god idé at tage en taxa fra lufthavnen til Mutianyu-delen af muren, som ligger ca. 60 km fra lufthavnen og tager ca. 1 time. En tur/retur taxa hertil kommer til at koste dig ca. 700-900 yuan (alt efter hvor god du er til at prutte om prisen).

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 05.02. – 18.02.
 • 16.02. – 25.02.
 • 21.02. – 05.03.
 • 23.02. – 12.03.
 • 26.02. – 10.03.
 • 04.03. – 17.03.
 • 06.03. – 17.03/26.03.
 • 11.03. – 24.03.
 • 12.04. – 26.04.
 • 01.05. – 14.05.
 • 17.05. – 31.05./02.06.
 • 01.06. – 14.06.
 • 07.06. – 21.06.
 • Og flere

Hoteller i Manila

Du lander i hovedstaden Manila, hvor du nok gerne vil tilbringe den første nat. Filippinerne består af mere end 7.000 øer, så der er i den grad lagt op til rundrejse, hvis du spørger mig. Nedenfor kan du se en oversigt over hoteller i Manila – og så kan du altid selv ændre byen/stedet, alt efter hvor du gerne vil rejse hen.

Hoteller i Manila

Transport rundt i Filippinerne

Med over 7.000 øer er det næsten umuligt at opholde sig i Filippinerne uden at stifte bekendtskab med en båd eller færge. Det er helt op til dig, hvor meget du skal se og opleve af landet på din tur. Men skal du f.eks. til Cebu eller Kalibo, så kan du sagtens tage et indenrigsfly til omkring 250 – 300 kr.

Inspiration til Filippinerne

Billige tur/retur-billetter til Filippinerne åbner virkelig op for en skattekiste af eventyrlige oplevelser. Så selvfølgelig skal du lige have et par forslag til, hvad du kan lave i Filippinerne. Og det er ikke så lidt!

El Nido

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

El Nido er et lille samfund i den nordlige del af Palawan-øen og er et vaskeægte paradis! El Nido er utroligt populært blandt turister på grund af de smukke strande og områdets lige så smukke natur. Den nemmeste måde at komme hertil er med fly, selvom det kan være dyrt. Du kan også flyve til Puerto Princesa på Palawan og derefter tage en minibus (cirka 6 timer).

Coron

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Lidt nord for El Nido finder du en anden paradisø i form af Coron (stadig en del af Palawan-regionen). Og beslutter du dig for at tage til Palawan, bør både El Nido og Coron indgå i din rejseplan. Coron er også garanti for paradisstrande og fejende flotte billeder til fotoalbummet. Herudover er Coron også en oplagt sted til lidt dykning – men det gør sig gældende for flere af øerne i Filippinerne 😉

Bohol

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Bohol er den 10. største ø på Filippinerne. Øen har meget at byde på – især naturen er utrolig smuk! Bohol er nok også et lidt mere rolig sted end nogle af de andre øer. Besøg Chocolate Hills ved solopgang for en uforglemmelig smuk udsigt. Her kan du også prøve at dykke og snorkle.

Cebu

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

På denne ø finder du alt, hvad du kunne ønsker dig – strande, shopping, historie og eventyroplevelser i naturen! Cebu er en af ​​de mest moderne regioner i Filippinerne, og du kan faktisk flyve hertil fra Danmark. Jeg anbefaler, at du prøver river trekking eller canyoning – en fuldstændig fantastisk tur gennem regnskoven, hvor du kommer gennem floder, hopper ned fra klipper og svømmer gennem huler! Besøg også Tumalog Falls eller Kawasan Falls – vandfald i junglen, der slutter i en lagune, hvor du kan svømme.

Flere billeder fra Filippinerne

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Visum til Filippinerne

Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i indtil 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Vaccination

Skal du lige opdateres ift. vaccinationer og Filippinerne, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagageBillige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila fra kun 2.644 kr. inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud