• 08 aug 2019

  Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila til kun 2.812 kr. inkl. bagage

  Filippinerne er et ø-paradis, du ikke må gå glip af! Fantastiske strande og krystalklart vand, som man kun tør drømme om – behøver jeg at sige mere? Filippinerne byder også på en enorm stor gæstfrihed fra lokalbefolkningen, en frodig, grøn natur og en velsmagende verden af kulinariske oplevelser med både risretter, lokal frugt og friskfanget fisk! Herudover kan du også bruge lidt tid på bl.a. at shoppe på diverse lokale markeder og lære kulturen bedre at kende.

  I dag har jeg fundet superbillige fly til Filippinerne med en layover i Beijing til under 3.000 kr. inkl. bagage! Læs nedenfor, hvordan man kan udnytte tiden i Kina til lidt af en 2-i-1 tur!

  Billige fly til Filippinerne
  oktober - marts
  2.812 kr.
  København
  Manila
  Billige fly til Filippinerne
  inkl. indchecket bagage

  Billige fly til Filippinerne

  Filippinerne er en perfekt destination om vinteren, så fly i højsæsonmånederne fra slut-oktober til marts er som regel altid temmelig dyre. I dag har jeg dog fundet billige fly fra København til hovedstaden Manila til under 3.000 kr. hos Air China i netop højsæsonen (jul og nytår er desværre markant dyrere). Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i vinterferien fra onsdag den 5. februar til lørdag den 15. februar til kun 2.812 kr. inkl. bagage.

   

  Billetterne inkluderer en lang mellemlanding i Kinas hovedstad, Beijing. Men bare rolig! I stedet for at være et problem vil jeg hellere kalde det en fordel. For flytiderne passer heldigvis så godt, at dit layover i begge tilfælde strækker sig over en hel dag – og du slipper således for at skulle booke hoteller til overnatninger. Beijing er desuden en af Kinas “144-hour visa-free” byer (læs evt. mere på travelchinaguide.com), og derfor har du to hele dage til at gå på opdagelse i den kinesiske hovedstad (hvad med en tur til Den Kinesiske Mur?)!

   

   

   

  2 x 12+ timer i Beijing

  Som skrevet har du på vejen til og fra Manila en hel dag i Beijing. Så hvad kan man opleve i og omkring Kinas hovedstad i den tid? Her kommer jeg lige med et par eksempler.

   

  Med express-toget fra lufthavnen tager det kun omkring 15 minutter, inden du står midt i Beijing. Turen koster kun 25 yuan (ca. 25 kr.), og toget kører hvert 15. minut. Så det er supernemt og billigt at komme fra og til lufthavnen. To must-see-spots er Tianamen Square og Den Forbudte By. Begge steder kommer man til at stå i lange køer – til gengæld ligger de lige overfor hinanden. Så du skal regne med at bruge 2-3 timer her. Efterfølgende kan jeg anbefale at tage en tur til Jingshan Park, som ligger i den nordlige ende af Den Fordbudte By. Herfra har du (hvis vejret tillader det) en fantastisk udsigt over byen. Efter masser af sightseeing trænger man evt. til lidt ro – og her er Det gamle kejserlige sommerpalads det perfekte sted – en stor park med søer og smukke traditionelle kinesiske bygninger! Hvis du vil ud og shoppe, så findes der også fantastiske muligheder for det. Beijing Dahongmen Trade Center, Panjiayuan Antique Market og Oriental Plaza er bare et par gode bud. Det er i hvert fald aktiviteter nok for en hel dag.

   

  Og så er der Den Kinesiske Mur. Siden du har en 16 timer i Bejing på vejen hjem, kan du tage ind til byen og så tage toget herfra med bus eller tog til Badaling-delen af muren. Dette er i hvert fald den billigste måde at se muren. Toget koster kun 7 yuan (7 kr.), og bussen koster kun 12 yuan. Begge tager ca. 1,5 timer hver vej. Så der er egentlig rigelig tid til det. Hvis du har planer udover at se muren, vil det måske være en god idé at tage en taxa fra lufthavnen til Mutianyu-delen af muren, som ligger ca. 60 km fra lufthavnen og tager ca. 1 time. En tur/retur taxa hertil kommer til at koste dig ca. 700-900 yuan (alt efter hvor god du er til at prutte om prisen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.10. – 12.11.
  • 06.11. – 23.11.
  • 15.11. – 28.11.
  • 17.11. – 03.12.
  • 05.01. – 16.01.
  • 10.01. – 25.01.
  • 12.01. – 25.01.
  • 02.02. – 13.02.
  • 05.02. – 15.02./18.02.
  • 07.02. – 18.02.
  • 12.02. – 25.02.
  • 14.02. – 27.02.
  • 19.02. – 03.03.
  • 21.03. – 03.03./05.03.
  • 06.03. – 17.03.
  • 15.03. – 31.03.
  • Og flere

   

   

  Hoteller i Manila

  Du lander i hovedstaden Manila, hvor du nok gerne vil tilbringe den første nat. Filippinerne består af mere end 7.000 øer, så der er i den grad lagt op til rundrejse, hvis du spørger mig. Nedenfor kan du se en oversigt over hoteller i Manila – og så kan du altid selv ændre byen/stedet, alt efter hvor du gerne vil rejse hen.

  Hoteller i Manila

   

  Transport rundt i Filippinerne

  Med over 7.000 øer er det næsten umuligt at opholde sig i Filippinerne uden at stifte bekendtskab med en båd eller færge. Det er helt op til dig, hvor meget du skal se og opleve af landet på din tur. Men skal du f.eks. til Cebu eller Kalibo, så kan du sagtens tage et indenrigsfly til omkring 250 – 300 kr.

   

   

  Inspiration til Filippinerne

  Billige tur/retur-billetter til Filippinerne åbner virkelig op for en skattekiste af eventyrlige oplevelser. Så selvfølgelig skal du lige have et par forslag til, hvad du kan lave i Filippinerne. Og det er ikke så lidt!

   

  El Nido

  El Nido er et lille samfund i den nordlige del af Palawan-øen og er et vaskeægte paradis! El Nido er utroligt populært blandt turister på grund af de smukke strande og områdets lige så smukke natur. Den nemmeste måde at komme hertil er med fly, selvom det kan være dyrt. Du kan også flyve til Puerto Princesa på Palawan og derefter tage en minibus (cirka 6 timer).

   

   

  Coron

  Lidt nord for El Nido finder du en anden paradisø i form af Coron (stadig en del af Palawan-regionen). Og beslutter du dig for at tage til Palawan, bør både El Nido og Coron indgå i din rejseplan. Coron er også garanti for paradisstrande og fejende flotte billeder til fotoalbummet. Herudover er Coron også en oplagt sted til lidt dykning – men det gør sig gældende for flere af øerne i Filippinerne 😉

   

   

  Bohol

  Bohol er den 10. største ø på Filippinerne. Øen har meget at byde på – især naturen er utrolig smuk! Bohol er nok også et lidt mere rolig sted end nogle af de andre øer. Besøg Chocolate Hills ved solopgang for en uforglemmelig smuk udsigt. Her kan du også prøve at dykke og snorkle.

   

   

  Cebu

  På denne ø finder du alt, hvad du kunne ønsker dig – strande, shopping, historie og eventyroplevelser i naturen! Cebu er en af ​​de mest moderne regioner i Filippinerne, og du kan faktisk flyve hertil fra Danmark. Jeg anbefaler, at du prøver river trekking eller canyoning – en fuldstændig fantastisk tur gennem regnskoven, hvor du kommer gennem floder, hopper ned fra klipper og svømmer gennem huler! Besøg også Tumalog Falls eller Kawasan Falls – vandfald i junglen, der slutter i en lagune, hvor du kan svømme.

   

  Vil du gerne inspireres yderligere, kan du kigge forbi getyourguide herunder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Flere billeder fra Filippinerne

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ПУТЕШЕСТВИЯ ВСЯ АЗИЯБали (@yula.lo) den

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Thiago (@thiago.lopez) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Warren Camitan (@warrencamitan) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af LOᚱIS FAEDDA | PHILIPPINES (@loris_faedda) den

   

   

  Visum til Filippinerne

  Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i indtil 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Skal du lige opdateres ift. vaccinationer og Filippinerne, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Billige fly til Filippinerne: tur/retur til Manila til kun 2.812 kr. inkl. bagage

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Martin G says:

   Hej!
   Tak for inspiration! Altid spændende at følge med.
   Det der layover i Beijing – hvordan fungerer det? Forlader man bare lufthavnen og returnere i passende tid til at komme igennem security?

  3. Morten Frandsen says:

   Flot at anbefale et hotel i El Nido, når flyet går til Manila! 😀

   Satme langt fra Manila til El Nido, og som regel dyrt at flyve direkte til El Nido.

  4. Anne says:

   Det er ikke muligt i Januar?

  Se fly-tilbud her