• 15 nov 2016

  Drømmedestination Filippinerne: tur/retur til Manila til kun 2.920 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_329793749

  Filippinerne er et ø-paradis du ikke må gå glip af! Fantastiske strande, krystalklart vand, som man kun tør at drømme om – det er blandt andet det du kan opleve når du rejser til Filippinerne. Denne drømmedestination byder også på en enorm stor gæstfrihed fra det venlige folkefærd, fantastiske madoplevelser med lækre risretter, lokalt frugt og friskfanget fisk til ingen penge og storslået frodig og grøn natur! Shopping på diverse lokale markeder og afslappende massage ved strandkanten er også nogle af de ting du kan opleve på din rejse til dette paradis.

  Vejret på Filippinerne er skønt året rundt med en årlig gennemsnitstemperatur på 26 grader. Fra november til februar er den lidt "køligere" periode med temperaturer på cirka 25 grader. Fra perioden marts til maj er der omkring de 30-35 grader. I det meste af Filippinerne falder monsunregnen fra juni til oktober.

   

  momondo.dk har jeg i dag fundet virkelig billige flybilletter til Manila, Filippinerne. Du kan f.eks. rejse fra København med Air China d. 03.03 – 19.03 2017 til kun 2.920 kr. Du kan finde billige billetter fra febraur til maj 2017. Alternativt kan du også flyve fra Hamborg til lidt flere penge. 

  fly-manilaSE FLY-TILBUD HER

  Du skal ikke lade dig afskrække af den umiddelbare lange transporttid på vej til Filippinerne. Denne transporttid inkluderer et stop på 10 timers (visumfrit) transit i Beijing. Jeg synes det er en helt unik og ”gratis” chance for at opleve et andet land. I dette tilfælde lander du i Bejing 09:45 og skal flyve videre kl. 20:00, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at opleve lidt af Beijing. Måske har du altid drømt om at besøge den forbudte by eller spise lækre dumplings fra et gadekøkken blandt højtråbende lokale kinesere? Nu har du chancen.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 21.02 – 28.02
  • 25.02 – 10.03
  • 03.03 – 19.03
  • 15.03 – 26.03
  • 09.04 – 23.04
  • 11.04 – 25.04
  • 08.05 – 22.05
  • og mange flere

   

  trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller på Filippinerne og dermed selv planlægge dine overnatninger i løbet af rejsen. Der er alt for små fine guest houses til store luksus hoteller. Du kan f.eks. bo på Tapik Beach Park Guest House (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") helt ned til vandet til kun 36 kr. pr. person pr. nat ved en rejse for 2. Se det store udvalg her.

  hotel-filiHOTELLER PÅ FILIPPINERNE

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Drømmedestination Filippinerne: tur/retur til Manila til kun 2.920 kr. inkl. bagage

  1. Morten Frandsen says:

   Flot at anbefale et hotel i El Nido, når flyet går til Manila! 😀

   Satme langt fra Manila til El Nido, og som regel dyrt at flyve direkte til El Nido.

  2. Anne says:

   Det er ikke muligt i Januar?