• 13 nov 2016

  Direkte-fly til New York: tur/retur til kun 1.884 kr. – f.eks. 6 dage med lækkert 4* hotel på manhatten og fly til kun 3.660 kr.

  rsz_manhattan-407703_1280

  I dag går turen til ”byen som aldrig sover” – New York! The Big Apple har noget til ethvert smag – et væld af madoplevelser på tværs af kulturer, shopping på hvert gadehjørne og ikoniske seværdigheder, som man normalt kun oplever på biograflærredet! I dag har jeg fundet nogle ufattelig billige fly til New York med Norwegian, hvor du kan flyve direkte til 1.884 kr.!

  Lige nu kan du få ufattelig billige fly til New York med Norwegian, hvor du kan flyve direkte til kun 1.884 kr.!! Der findes billige fly fra november til marts 2017. Jeg har f.eks. fundet dem til denne pris fra d. 25. januar til d. 1. februar, men der findes rigtig mange datoer i de andre måneder – også inden jul, hvor New York har særlig magisk følelse. På Norwegians lavpriskalender kan du finde de datoer, som passer dig bedst! Alternativt kan du også tage afsted fra Billund og Aalborg, hvor du finder flybilletter til omkring 2.500 kr.

  2016-11-13-11_34_37-captureSE FLY-TILBUD HER


  Hos Norwegian er der 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, som burde være nok til en lille sviptur – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni.

   

  Hoteller i New York

  Med så billige fly er det næsten oplagt at tage på en lille tur til denne spændende by! På trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller i New York.

  Jeg har f.eks. fundet meget lækkert tilbud på det lækre 4* Holiday Inn Manhattan – Financial District (4 ud af 5 på Tripadvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt i Lower Manhattan og som bonus har samtlige værelser har udsigt over Frihedsgudinden og Manhattans skyline! Lige nu kan du få 6 dage til kun 3.354 kr., det vil sige at hver enkelt betaler 1.677 kr. ved en rejse for 2. Sammen med de billige fly kan du så få en 6 dages sviptur til kun 3.660 kr. pr. person!

  2016-11-13-11_35_01-captureSE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne ved Trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person. 

  Men der findes masser af andre hoteller i New York. Her kan du få et overblik.

  2016-11-13-11_45_22-capture SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Transport til hotellet

  På Hoppa.com kan du finde billige transportmuligheder fra JFK lufthavn til hotellet. 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Direkte-fly til New York: tur/retur til kun 1.884 kr. – f.eks. 6 dage med lækkert 4* hotel på manhatten og fly til kun 3.660 kr.

  1. Marianne Dahl says:

   Vi skal til New York i slutningen af juni 2017. Hvornår kan vi finde gode tilbud til New York på Rejsespejder?

  2. Josefine Kjær says:

   Hej. Min kæreste og jeg vil gerne afsted, men har hørt der ofte kan være problemer hvis man er under 21 år, min kæreste er dog 21, og jeg selv 20. Er det noget du ved noget om? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Josefine,

    så længe, at det er din kæreste som booker hotellet og det er hans kreditkort/dankort I bruger burde der ikke være problemer. Men jeg tænker, at det vil være en god ide lige at skrive en mail til selve hotellet for at være på den sikre side.