• 10 nov 2015

  Budapest: 4 dage på et lækkert 4* hotel midt i byen inkl. morgenmad, fly og entré til termisk bad til kun 919 kr.

  rsz_budapest-646403_1920

  Duften af søde kager, synet af smukt dekorerede markedsboder og den hyggeligste julestemning – besøg Budapest i juletiden og oplev, hvordan ungarerne fejrer denne højtid. Vil du prøve noget andet end æbleskiver og brændte mandler? Så snup en tur til den smukke hovedstad og smag på kürtös kalács-kagen og Krampampuli (den ungarske version af gløgg).

  TravelBird.dk kan du lige nå få 4 dage i Budapest på det lækre 4* Atrium Fashion Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") inkl. fly, morgenmad og entre til en termisk bad til kun 949 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Det charmerende 4-stjernede Atrium Fashion Hotel er den perfekte ramme om en storbyferie i Budapest! Hotellet ligger centralt i byen og kombinerer på stilfuld vis moderne indretning med bygningens smukke gamle arkitektur. Hotellet har et overdækket atrium, hvor du om aftenen kan nyde et glas vin under stjernehimmelen. Her serveres også en stor morgenmadsbuffet hver morgen, og i den døgnåbne reception står personalet altid klar til at hjælpe, hvis du har nogen spørgsmål.

  Du kan enten rejse fra København eller Aalborg i perioden fra november 2015 til januar 2016.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 07. til d. 10 december til kun 919 kr. pr. person. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst

  buda2

  SE REJSE-TILBUD HER

  buda

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Budapest: 4 dage på et lækkert 4* hotel midt i byen inkl. morgenmad, fly og entré til termisk bad til kun 919 kr.

  1. Tina Engberg says:

   Åhh jeg har brug for hjælp til at finde en billigtur til en storby, afrejse på fredag den 13/11, (evt torsdag aften )retur mandag den 16/11. Afrejse fra hele Danmark eller Hamburg. Jeg har selv kigget men uden held.  Vi havde købt 2 deals ved deal.dk til 995,- og skulle til Vilnius på fredag, men har endnu ikke modtaget fly/hotel info,så jeg tror jeg vi får vores penge retur, men vil jo meget gerne afsted alligevel til en eller anden by i Europa.

   PS jeg har booket en mega billigtur til Lissabon den 17 til 22 december med Ryanair fra Hamburg, det er en super dejlig by. 3 personer i 5 dage for under 4000 kr.

   Venlig hilsen Tina