• 07 jan 2016

  Budapest: 3 dage på et skønt 3* hotel midt i byen til kun 388 kr. inkl. fly – og et lækkert rejsetip

  rsz_budapest-525857_1280

  Budapest er en ualmindelig smuk og interessant hovedstad, der byder på både hæsblæsende udeliv, wellness og læssevis af spændende kulturoplevelser – alt sammen i flotte arkitektoniske omgivelser, og det perfekte sted til et weekendophold.

  I dag har jeg fundet et mega godt tilbud på en storbyferie til Budapest!

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* Park Residence Budapest (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 197 kr. pr. person ved en rejse for to (3 dage).  Tidligere gæster roser især hotellets fremragende beliggenhed og den gode service. Park Residence Budapest ligger midt i byen kun 450 m fra operahuset og byder på moderne værelser med gratis WiFi.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-01-07 15_44_53-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Hvis du er til lidt mere luksus, så vil jeg anbefale det lækre 5* spa-hotel "The Aquincum Budapest" til kun 399 kr. pr. person (2 nætter).

  2016-01-07 16_18_53-Capture

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Budapest. F.eks. med Ryanair fra København til kun 191 kr. Eller med Norwegian til kun 444 kr. Der findes datoer til denne pris (eller til kun lidt flere penge) fra januar til marts 2016.

  2016-01-07 15_45_15-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Fra Billund kan du fra marts flyve med Ryanair for kun 398 kr.

   

  Hotel 197 kr.

  Fly

  191 kr.

  TOTAL (per person)

  388 kr.

   

  Rejsetip

  Og her er mit rejsetip til dig!

  I Budapest kan du finde masser af billige og lækre spisesteder. Men hvad med en billig Michelin-restaurant? Det findes i Budapest! Restauranten Onyx i centrum af Budapest har fået 2 Michelin-stjerner og serverer mad i verdensklasse. Og det bedste er, at den har forholdsvis lave priser. F.eks. kan du få en 3-retters frokostmenu til kun 8.990 ungarske forints (ca. 212 kr.).

  Husk at bestille bord! Onyxrestaurant.hu

   

  Transport fra/til lufthavn

  Du kan læse om de forskellige transportmuligheder i TripAdvisor's rejsetips her. Og de er meget billigere end hvad TravelBird tilbyder!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Budapest: 3 dage på et skønt 3* hotel midt i byen til kun 388 kr. inkl. fly – og et lækkert rejsetip

  1. jette says:

   Hej. 

   Vi er 4 tøser der gerne vil på tur fra den 7 april aften til den 10 april aften. Vi er fra Hirtshals. Så afgange fra Ålborg eller Billund er et must. 

   Hvad vil denne tur til Budapest kunne gøres til for os 4???? 

   Mvh Jette

  2. Gitte says:

   Hvornår er det?

   • Rejsespejder says:

    Hej Gitte,

    Mit rejseeksempel er fra d. 24. til d. 26 januar. Men der findes fly fra slutning af januar til begyndelsen af marts til omkring 200 kr. Så evt. gå inde på de links ovenfor og se priserne på de datoer, som passer dig bedst :).