• 27 nov 2015

  Black Friday tilbud: 3 dage i Dublin på et dejligt hotel midt byen til kun 339 kr. inkl. fly ** OPDATERING **

  rsz_bridge-230311_1920

  Det er ”Black Friday” og der findes masser af gode rejsetilbud! Jeg prøver at holde dig opdateret med dagens bedste tilbud. Det første tilbud jeg har fundet er på en weekendtur til Dublin. Irlands hovedstad er både en metropol i rivende udvikling og en hyggelig gammel by med en spændende historie. Her finder du spændende museer, kæmpestore kirker, smukt anlagte parker og en lokalbefolkning med hang til musik og dans. Besøg det smukke gamle bibliotek ved Trinity College, der er hjem for tusindvis af bøger og store værker af irske digtere og forfattere som Oscar Wilde, William Butler Yeats og James Joyce. Oplev traditionel irsk musik og kultur på en pub i området Temple Bar og nyd en pint Guinness og et traditionelt irsk pubmåltid.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel Harcourt (3 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 311 kr. pr. person ved en rejse for 2. Harcourt Hotel ligger i det centrale Dublin,  i gåafstand fra St. Stephens Green, Trinity College og St. Patrick's Cathedral. Hotellet har en italiensk restaurant, baren og natklubben D-two samt en opvarmet ølhave, som kan nydes i al slags vejr. Lige foran hotellet er et metrostation (Luas linje) med direkte forbindelse til Grafton Street, som er Irlands bedste butikskvarter.

  dub3

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Flyet

  ** OPDATERING ** Desværre er billetterne til 14 kr. udsolgt! Alternativt findes der billetter til 138 kr. f.eks. fra d. 12. til d. 14. december!

  Ryanair.com kan du i dag få tur/retur-billetter til Dublin til kun 28 kr. Der findes forskellige datoer i januar til denne pris. Med mit rejseeksempel rejser du fra d. 11. til d. 13. januar. Men der findes forskellige datoer i januar 2016 til denne pris, leg selv med datoerne som passer dig bedst på Ryanair.com.

  dub2

  SE FLY-TILBUD HER

  Men skynd dig, der er kun et meget begrænset antal af billetter!

   

  Fly

  28 kr.

  Hotel

  311 kr.

  TOTAL (per person)

  339 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer i januar 2016
  • Rejselængde: 3 dage
  • Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg håndbagage)
  • Til: Dublin, Irland
  • Hotel: Harcourt Hotel
  • Vurdering: 3 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen (morgenmad kan købes til kun 104 kr. oveni)

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Black Friday tilbud: 3 dage i Dublin på et dejligt hotel midt byen til kun 339 kr. inkl. fly ** OPDATERING **

  1. Heidi Bak Larsen says:

   Hvordan bestiller man det til Dublin?