• 13 mar 2019

  VILDT billige fly til Grønland i sommerferien: tur/retur til Nuuk til kun 3.898 kr.

  Så er jeg faldet over et meget lækkert tilbud! Turen går nordpå til fantastiske Grønland. Hvem har ikke verdens største ø på sin bucketlist? Og nu har du faktisk chancen for at opleve Grønland til en forholdsvis lav pris. Det er nemlig ikke tit, at jeg kalder billetter med en pris på omkring 3.900 kr. “vildt billige”. Men når der er tale om fly til Grønland til denne pris – og endda i sommerferien – så er det faktisk et meget vildt tilbud! Som regel ligger de nemlig henover sommerferien omkring 6 – 8.000 kr.

  Billige fly til Grønland
  juni og juli
  3.898 kr.
  København
  Nuuk
  Tur/retur til Nuuk
  inkl. 20 kg bagage

  Billige fly til Nuuk

  Som jeg slog fast i introen, så er flybilletter til Nuuk normalt tæskedyre – som i “dyrere-end-en-rejse-med-fly-og-hotel-til-Fiji-dyre” (vel at mærke en Fiji-rejse fundet af Rejsespejder 😉). Lige nu kan du dog på enkelte datoer i (og lidt før) skolernes sommerferie finde flybilletter til den halve pris. Så det er et superlækkert tilbud!

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra mandag den 01.07. til mandag den 08.07. til kun 3.898 kr. hos Air Greenland! Begge veje har du en enkelt mellemlanding i Kangerlussuaq (alle fly til Nuuk mellemlander i Kangerlussuq), . Hos Air Greenland må du på economy class frit medbringe 20 kg indchecket bagage plus 1 stk. håndbagage op til 8 kg.

   

  Det er begrænset, hvor mange afgange du kan finde til denne pris – og som sagt ligger de fleste andre datoer omkring 6 til 8.000 kr. Men jeg har nedenfor fundet et par eksempler.

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

  • 24.06. – 01.07.
  • 24.06. – 05.07.
  • 28.06. – 05.07.
  • 28.06. – 08.07.
  • 01.07. – 08.07.
  • evt. andre

   

   

  Hotel i Nuuk

  Det kan godt være, at Grønland er verdens største ø, men Nuuk er samtidig verdens mindste hovedstad. Og hoteludvalget i Nuuk må også betegnes som noget nær det mindste i verden. Så du har altså ikke mere end en håndfuld overnatningssteder at vælge mellem – hverken på de større hotelsider eller airbnb.dk. Herunder kan du lede efter overnatning til den første nat.

  Hoteller i Nuuk

   

  Udflugter i Grønland

  Grønland er bestemt ikke en budget destination – og selvom jeg har fundet de billige fly kommer det til at koste at leve og opleve Grønland. Den gode nyhed er dog, at Grønland efterhånden er begyndt at få øjnene op for turistbranchen. Og i de senere år er der kommet flere og flere udbydere på markedet, som arrangerer diverse udflugter. Det har presset priser ned, og det er blevet meget nemmere at rejse til Grønland på egen hånd – uden at betale sindsyge priser til rejsebureauer.

   

  To hjemmesider jeg kan anbefale mht. udflugter er guidetogreenland.com og WaterTaxi Grønland. Begge tilbyder ture til rimelige priser med udgangspunkt i Nuuk.

   

  Hvordan ser prisniveauet ellers ud i Grønland? Det er dyrt – men måske ikke lige så dyrt, som man måske forstiller sig. Det er især varer med kort holdbarhed og alkohol, der er tæskedyre i Grønland. Vi snakker 95 kr. for en fadøl, 45 kr. for en liter mælk og 25 kr. for en agurk. Men ellers er det ikke så meget dyrere end i Danmark og kan godt sammenlignes med prisniveauet i Island.

   

  Vil du gerne læse mere om gode tips til Grønland på et budget, så smut forbi bloggen theforthcontinent.com (engelsk).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her