• 23 maj 2019

  Billige fly til Grønland: tur/retur til Nuuk med layover i Kangerlussuaq til kun 3.707 kr.

  Så er jeg faldet over et meget specielt men også meget lækkert tilbud! Turen går nordpå til fantastiske Grønland. Hvem har ikke verdens største ø på sin bucketlist? Og nu har du faktisk chancen for at opleve Grønland til en forholdsvis lav pris. Det er nemlig ikke tit, at jeg kalder billetter med en pris på omkring 3.700 kr. for “billige”. Men når der er tale om fly til Grønland til denne pris, så er det faktisk et ret vildt tilbud!

  Billige fly til Grønland
  oktober - marts
  3.707 kr.
  København
  Nuuk via Kangerlussuaq
  Tur/retur til Nuuk
  inkl. 20 kg bagage
  En lang mellemlanding i Kangerlussuaq åbner op for en række spændende muligheder - mere om det nedenfor!

  Billige fly til Nuuk

  Som jeg slog fast i introen, så er flybilletter til Nuuk normalt tæskedyre – tit vil du kunne arrangere ret så luksuriøse rejser med både fly og hotel for det samme beløb, som fly til Grønland koster. Lige nu kan du dog finde flybilletter til under 4.000 kr. på en række datoer fra oktober til januar. Og ja, det er faktisk billigt!

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra torsdag den 17. oktober til torsdag den 24. oktober til kun 3.707 kr. hos Air Greenland. Begge veje har du en længere mellemlanding i Kangerlussuaq (alle fly til Nuuk mellemlander i Kangerlussuq). Men det er bestemt ikke en dårlig ting, fordi som du kan læse mere om nedenfor, kan den bruges på ganske fornuftig vis!

   

  Hos Air Greenland må du på economy class frit medbringe 20 kg indchecket bagage plus 1 stk. håndbagage op til 8 kg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.10. – 24.10. – her er nogle andre billige afgange

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

  • 15.10. – 22.10.
  • 17.10. – 24.10.
  • 07.11. – 14.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 21.11. – 28.11.
  • 10.12. – 17.12.
  • 19.12. – 29.12. – Jul på Grønland!
  • 09.01. – 16.01.
  • 16.01. – 23.01.
  • 23.01. – 30.01.
  • 30.01. – 06.02.
  • 06.02. – 13.02.
  • 27.02. – 05.03.
  • 05.03. – 12.03.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Nuuk og Kangerlussuaq

  Det kan godt være, at Grønland er verdens største ø, men Nuuk er samtidig verdens mindste hovedstad. Og hoteludvalget i Nuuk må også betegnes som noget nær det mindste i verden. Så du har altså ikke mere end en håndfuld overnatningssteder at vælge mellem – hverken på de større hotelsider eller airbnb.dk. Herunder kan du lede efter overnatning til den første nat.

   

  Du får selvfølgelig også brug for et overnatningssted i Kangerlussuaq, og her gælder det i endnu højere grad, at man må nøjes med, hvad man kan få …

  Hoteller i Nuuk
  Hoteller i Nuuk
  Hoteller i Kangerlussuaq

   

  Udflugter i Grønland

  Grønland er bestemt ikke en budgetdestination – og selvom jeg har fundet de billige fly, kommer det til at koste at leve og opleve Grønland. Den gode nyhed er dog, at Grønland efterhånden er begyndt at få øjnene op for turistbranchen. Og i de senere år er der kommet flere og flere udbydere på markedet, som arrangerer diverse udflugter. Det har presset priserne ned, og det er blevet meget nemmere at rejse til Grønland på egen hånd – uden at betale sindssyge priser til rejsebureauer.

   

  To hjemmesider jeg kan anbefale mht. udflugter er guidetogreenland.com og WaterTaxi Grønland. Begge tilbyder ture til rimelige priser med udgangspunkt i Nuuk.

   

   

  Mellemlandingen

  Som jeg skrev tidligere, rummer den lange mellemlanding i Kangerlussuaq spændende muligheder for nogle helt unikke oplevelser. Hvis du kun har en kort layover, kan du overveje at besøge Kangerlussuaq Museum. Museet er en integreret del af lufthavnen i Kangerlussuaq og er faktisk en gammel amerikansk flybase. Men har du derimod en lang layover som i dette eksempel, kan du i stedet se frem til meget mere end blot en museumstur! Albatros Arctic Circle tilbyder f.eks. en række ture med udgangspunkt i Kangerlussuaq. Her kan du prøve kræfter med alt fra gletsjervandring, hundeslæde og tundrasafari til vandreture på indlandsisen og nordlys-ture! Så en lang mellemlanding i Kangerlussuaq kan bestemt bruges til noget fornuftigt!

   

   

  Prisniveauet i Grønland

  Det er dyrt – men nok heller ikke lige så dyrt, som mange måske tror. Det er især varer med kort holdbarhed og alkohol, der er tæskedyre i Grønland. Vi snakker 95 kr. for en fadøl, 45 kr. for en liter mælk og 25 kr. for en agurk. Men ellers er det ikke så meget dyrere end i Danmark og kan godt sammenlignes med prisniveauet i Island.

   

  Vil du gerne læse mere om gode tips til Grønland på et budget, så smut forbi bloggen theforthcontinent.com (engelsk).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Grønland: tur/retur til Nuuk med layover i Kangerlussuaq til kun 3.707 kr.

  1. Betina Marcimak says:

   Kan man også
   Være der i 14 dage til den billige pris

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Ja, så vidt jeg kan se, burde det være muligt også at finde billetter til 14 dage – fx fra den 7. til den 21. nov.

  Se fly-tilbud her