Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.090 kr.
Billige fly til Grønland: Flybilletter til Nuuk, Ilulissat og Sisimiut fra kun 3.090 kr. tur/retur inkl. bagage
Fly

Billige fly til Grønland: Flybilletter til Nuuk, Ilulissat og Sisimiut fra kun 3.090 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Grønland: Flybilletter til Nuuk, Ilulissat og Sisimiut fra kun 3.090 kr. tur/retur inkl. bagage

Her får du lige et lækkert tilbud! Der er nemlig superbillige fly til Grønland! Og hvem har ikke verdens største ø på sin bucketlist? Grønland tilbyder bl.a. fortryllende natur, et vildt dyreliv og en skøn befolkning. Så når flybilletter kan erhverves til discountpriser, er det bare med at slå til. Faktisk kan du booke returbilletter med bagage fra ca. 3.000 kr.! Det. Er. Billigt! ❄

Oplev fortryllende Grønland

januar – juni

fra

3.090 kr.

København ✈ Nuuk, Ilulissat og Sisimiut

Tur/retur til Grønland

inkl. indtjekket bagage

Til Ilulissat

Til Sisimiut

Fly til Grønland

Som du måske kunne fornemme i introen, er flybilletter til Grønland normalt tæskedyre.

Men lige nu kan du finde flybilletter fra København hos Air Greenland til priser mellem ca. 3.000 og 3.500 kr. tur/retur. Normalt ligger priser på fly til Grønland omkring 5.000-8.000 kr.!

Men hvorfor er de så billige, tænker du måske? Det skyldes kort og godt en lang mellemlanding i Kangerlussuaq.

Når du flyver til Grønland, har du altid en mellemlanding i Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord). Og nogle gange kræver mellemlandingen en overnatning i Kangerlussuaq. Når det er tilfældet, sælger Air Greenland billetterne til kraftigt nedsatte priser under navnet Fly ‘n Sleep. Overnatningen i Kangerlussuaq skal du så selv stå for – men mere om det senere 😉

Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra København til Nuuk fra mandag den 1. april til mandag den 8. april. På disse datoer koster flybilletterne kun 3.090 kr.

Hos Air Greenland må du på economy class frit medbringe 20 kg indtjekket bagage plus ét stk. håndbagage op til 8 kg.

Eksempler på billige fly til Grønland

OBS: På datoerne herunder er der billige fly til Nuuk – hvis du hellere vil flyve til Ilulissat eller Sisimiut, så prøv nogle af de samme datoer.

Fra København

 • 18.01. – 25.01.
 • 25.01. – 01.02.
 • 29.01. – 05.02.
 • 01.04. – 08.04.
 • 05.04. – 12.04.
 • 12.04. – 19.04.
 • 19.04. – 26.04.
 • 26.04. – 03.05.
 • 03.05. – 10.05.
 • 10.05. – 17.05.
 • 20.05. – 27.05.
 • 31.05. – 07.06.
 • 07.06. – 14.06.
 • Og flere

Hoteller i Grønland

Det kan godt være, at Grønland er verdens største ø, men øens hoteludvalg må betegnes som noget nær det mindste i verden. Så du har altså ikke mere end en håndfuld overnatningssteder at vælge mellem i hver by.

Ved nogle af afgangene får du brug for en overnatning i Kangerlussuaq. Air Greenland anbefaler selv Old Camp, hvor du (afhængig af rejsedatoer) kan overnatte fra ca. 450 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Derefter kan du selv tilpasse hotelsøgningen, som du har lyst.

Hotel i Kangerlussuaq

Synes du, at priserne på hoteller er lige i overkanten, kan du evt. også tjekke udbuddet på Airbnb.dk.

Udflugter i Grønland

Grønland er bestemt ikke en budgetdestination – og selvom jeg har fundet de billige fly, kommer det til at koste at leve i og opleve Grønland.

Den gode nyhed er dog, at Grønland efterhånden er begyndt at få øjnene op for turistbranchen. Og i de senere år er der kommet flere og flere udbydere på markedet, som arrangerer diverse udflugter. Det har presset priserne ned, og det er blevet meget nemmere at rejse til Grønland på egen hånd uden at betale sindssyge priser til rejsebureauer.

To hjemmesider, jeg kan anbefale mht. udflugter, er guidetogreenland.com og WaterTaxi Grønland. Begge tilbyder ture til rimelige priser.

Mellemlandingen

Med de billigste flybilletter har du som sagt en længere mellemlanding i Kangerlussuaq. Og det giver dig en gylden mulighed for at arrangere en håndfuld enestående ture og aktiviteter!

Hvis du kun har en kort layover, kan du overveje at besøge Kangerlussuaq Museum. Museet er en integreret del af lufthavnen i Kangerlussuaq og er faktisk en gammel amerikansk flybase.

Har du derimod en lang layover, kan du i stedet se frem til meget mere end blot en museumstur! Albatros Arctic Circle tilbyder f.eks. en række ture med udgangspunkt i Kangerlussuaq. Her kan du (alt efter årstid) prøve kræfter med alt fra gletsjervandring, hundeslæde og tundrasafari til vandreture på indlandsisen og nordlys-ture!

Så en lang mellemlanding i Kangerlussuaq kan bestemt bruges til noget fornuftigt!

Prisniveauet i Grønland

Det er dyrt – men nok heller ikke lige så dyrt, som mange måske tror. Det er især varer med kort holdbarhed og alkohol, der er tæskedyre i Grønland. Vi snakker 95 kr. for en fadøl, 45 kr. for en liter mælk og 25 kr. for en agurk. Men ellers er det ikke så meget dyrere end i Danmark og kan godt sammenlignes med prisniveauet i Island.

Fly til Grønland

Fly til Grønland

Fly til Grønland

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Grønland: Flybilletter til Nuuk, Ilulissat og Sisimiut fra kun 3.090 kr. tur/retur inkl. bagageBillige fly til Grønland: Flybilletter til Nuuk, Ilulissat og Sisimiut fra kun 3.090 kr. tur/retur inkl. bagage

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar