• 19 feb 2020

  Billige fly til Grønland i sommerferien: tur/retur til Nuuk fra kun 3.892 kr. inkl. bagage

  Så er jeg faldet over et meget specielt men også meget lækkert tilbud! Turen går nordpå til enestående Grønland! Hvem har ikke verdens største ø på sin bucket list? Og nu har du faktisk chancen for at opleve Grønland til en forholdsvis lav pris. Det er nemlig ikke tit, at jeg kalder billetter med en pris på omkring 3.900 kr. for “billige”. Men når der er tale om fly til Grønland til denne pris – endda i skolernes sommerferie – så er det faktisk et ret vildt tilbud!

  Oplev Grønlands naturparadis
  juni og juli
  fra3.892 kr.
  København
  Nuuk
  Tur/retur til Grønland
  inkl. 20 kg bagage
  3.892 kr.
  Fra København til Nuuk

  Billige fly til Grønland

  Som jeg slog fast i introen, er flybilletter til Grønland normalt tæskedyre. Lige nu kan du dog finde flybilletter til under 4.000 kr. på en række datoer fra i løbet af sommermånederne juni, juli og august. Og ja, det er faktisk rigtig billigt! Normalt ligger priser i denne periode på omkring 7 til 8.000 kr.!

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang i skolernes sommerferie fra København til Nuuk fra onsdag den 1. juli til onsdag den 8. juli til kun 3.892 kr. hos Air Greenland. Når du flyver til Grønland, har du altid en mellemlanding i Kangerlussuaq. Hos Air Greenland må du på economy class frit medbringe 20 kg indchecket bagage plus ét stk. håndbagage op til 8 kg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København til Nuuk d. 01.07. – 08.07. – her er nogle andre billige afgange.

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

  Til Nuuk

  • 10.06./13.06. – 22.06.
  • 13.06. – 26.06.
  • 22.06. – 29.06.
  • 01.07. – 08.07.
  • 08.07. – 15.07.
  • 10.07. – 18.07.
  • 13.07. – 03.08.
  • 29.07. – 05.08.
  • 29.07. – 07.08.
  • og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Nuuk

  Det kan godt være, at Grønland er verdens største ø, men øens hoteludvalg må betegnes som noget nær det mindste i verden. Så du har altså ikke mere end en håndfuld overnatningssteder at vælge mellem. Herunder kan du lede efter overnatning til den første nat i Nuuk, men du skal selvfølgelig også være velkommen til at tilpasse søgningen, hvis du flyver til Sisimiut eller Ilulissat.

  Hoteller i Nuuk

  Udflugter i Grønland

  Grønland er bestemt ikke en budgetdestination – og selvom jeg har fundet de billige fly, kommer det til at koste at leve og opleve Grønland. Den gode nyhed er dog, at Grønland efterhånden er begyndt at få øjnene op for turistbranchen. Og i de senere år er der kommet flere og flere udbydere på markedet, som arrangerer diverse udflugter. Det har presset priserne ned, og det er blevet meget nemmere at rejse til Grønland på egen hånd – uden at betale sindssyge priser til rejsebureauer.

   

  To hjemmesider jeg kan anbefale mht. udflugter er guidetogreenland.com og WaterTaxi Grønland. Begge tilbyder ture til rimelige priser.

   

   

  Mellemlandingen

  Ved nogen afgange har du en længere mellemlanding i Kangerlussuaq. Og det byder på forskellige muligheder for nogle helt unikke oplevelser. Hvis du kun har en kort layover, kan du overveje at besøge Kangerlussuaq Museum. Museet er en integreret del af lufthavnen i Kangerlussuaq og er faktisk en gammel amerikansk flybase. Har du derimod en lang layover, kan du i stedet se frem til meget mere end blot en museumstur! Albatros Arctic Circle tilbyder f.eks. en række ture med udgangspunkt i Kangerlussuaq. Her kan du prøve kræfter med alt fra gletsjervandring, hundeslæde og tundrasafari til vandreture på indlandsisen og nordlys-ture! Så en lang mellemlanding i Kangerlussuaq kan bestemt bruges til noget fornuftigt!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Prisniveauet i Grønland

  Det er dyrt – men nok heller ikke lige så dyrt, som mange måske tror. Det er især varer med kort holdbarhed og alkohol, der er tæskedyre i Grønland. Vi snakker 95 kr. for en fadøl, 45 kr. for en liter mælk og 25 kr. for en agurk. Men ellers er det ikke så meget dyrere end i Danmark og kan godt sammenlignes med prisniveauet i Island.

   

  Nuuk

   

  Moskusokse 

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Billige fly til Grønland i sommerferien: tur/retur til Nuuk fra kun 3.892 kr. inkl. bagage

  1. Martin Børding says:

   Hvad koster en bilet til Aasiaat i August, ( pensionist ) 14 dage?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Martin,

    Jeg kan ikke finde nogle billige fly til Aasiaat i august lige nu. Og dem jeg kan finde (fra ca. 7000 kr.), er med nogle ret skæve flytider. Hvis jeg finder et godt tilbud dertil, skal jeg selvfølgelig nok skrive om det på bloggen 🙂

  2. Poul Anthonsen says:

   Send gerne tilbud

  3. Ruth says:

   Hvis man skal have hotel og morgenmad og så en samlet pris til 4 pers hvad er prisen så

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ruth 🙂

    Det afhænger af flere forhold. Bl.a. hvor lang en rejse du vil afsted på, og hvilket hotel du finder. Men du kan altid klikke dig ind på fly- og hotellinkene og tilpasse søgningerne til dine informationer – så kan du se, hvad priserne bliver 😉

  4. Betina Marcimak says:

   Kan man også
   Være der i 14 dage til den billige pris

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Ja, så vidt jeg kan se, burde det være muligt også at finde billetter til 14 dage – fx fra den 7. til den 21. nov.

  Se fly-tilbud her