• 16 jul 2018

  Billige fly til Dubrovnik: tur/retur til kun 971 kr.

  Dubrovnik er en af adriaterhavsområdets absolutte must-see-destinationer. Kystbyen i den sydlige del af Kroatien gemmer på en fortryllende smuk historisk bydel, der ligger omkranset af en gammel ringmur. Herudover tilbyder Dubrovnik førsteklasses strandferie med krystalklart badevand og varme, sydeuropæiske sensommertemperaturer. Og naturen i den omkringliggende Dalmatien-region er fejende flot. Dubrovnik kan bare det hele!

  Sensommer/efterår i Kroatien
  september - oktober
  971 kr.
  København
  Dubrovnik
  Billige fly til Dubrovnik
  inkl. 10 kg håndbagage

  Billige fly til Dubrovnik

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet en række billige Norwegian-flybilletter fra København til Dubrovnik. Du kan finde billige billetter til under 1.000 kr. i hele september og oktober. Jeg har f.eks. fundet en afgang ind i efterårsferien (uge 42) fra den 10.10. – 17.10. til kun 971 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Norwegian har direkte flyvninger mellem København og Dubrovnik på onsdage og lørdage, og du finder generelt de billigste billetter på rejser med afgange om onsdagen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.09. – 12.09.
  • 12.09. – 19.09.
  • 19.09. – 26.09.
  • 26.09. – 03.10.
  • 03.10. – 10.10.
  • 10.10. – 17.10. – efterårsferie uge 42
  • 17.10. – 24.10. – efterårsferie uge 42
  • Og flere

   

   

  Hotel i Dubrovnik

  I Dubrovnik – og Kroatien i al almindelighed – er der en masse familiedrevede bed and breakfast-hoteller. Udvalget af overnatningsmuligheder er således ret stort. Et hotel du kunne overveje er det billige Apartments Klara, som jeg har fundet på skyscanner.dk.  Hotellet har en uhørt god beliggenhed midt i Dubrovniks historiske bydel, der i øvrigt er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste! Apartments Klara byder på rigtig fine lejligheder, der alle har aircondition, wi-fi og et veludstyret køkken.

   

  Prisen for en hel uge midt i Dubrovniks fortryllende bymidte er 2.258 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således kun 1.129 kr. pr. person (der er faktisk plads til tre personer i lejligheden, så prisen bliver endnu lavere, hvis I er tre afsted). Lægger du denne pris sammen med beløbet for flybilletterne, ender du med en samlet pris på 2.100 kr. pr. person for 1 uge i efterårsferien.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubrovnik, kan du du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

  Hotel i Dubrovnik
  f.eks. det supercentrale Apartments Klara
  1.129 kr.

   

  Lejebil

  Når du er på ferie i Dalmatien og Dubrovnik, vil det være oplagt med en lejebil, så du kan komme ud og opleve noget mere af området. Og på skyscanner.dk kan leje en bil hele ugen til næsten ingen penge! Du behøver naturligvis ikke leje en bil hele ugen – et par dage eller tre kan også være helt fint.

   

  Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  145 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her