Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 498 kr.
dubrovnikrsz_shutterstock_764972821
Fly

Billige fly til Kroatien: Tur/retur-billetter til Dubrovnik fra kun 498 kr.

Fly |

Billige fly til Kroatien: Tur/retur-billetter til Dubrovnik fra kun 498 kr.

Kroatiske Dubrovnik er en af adriaterhavsområdets absolutte must-see destinationer. Kystbyen i den sydlige del af Kroatien gemmer på en fortryllende smuk historisk bydel, der ligger omkranset af en gammel ringmur. Herudover tilbyder Dubrovnik et varmt, subtropisk klima og førsteklasses strandferie ved den kroatiske riviera. Og så er der naturen i den omkringliggende Dalmatien-region – den er fejende flot. Som du sikkert kan fornemme, har Dubrovnik bare det hele – historie, kultur, natur, sol og strand. Og derfor kan du glæde dig over, at jeg i dag har fundet billige fly til Dubrovnik! 🇭🇷☀️

Opdag Dubrovnik

april – oktober

498 kr.

København ✈ Dubrovnik

Billige fly til Dubrovnik

Fly til Dubrovnik

Er du hooked på en rejse til Dubrovnik, har jeg heldigvis fundet billige flybilletter til at realisere rejsen.

Norwegian tilbyder i øjeblikket billige tur/retur-billetter fra København til Dubrovnik. Du kan finde direkte fly fra april til oktober. I april er der kun afgange på lørdage, men fra maj til oktober er der to ugentlige afgange på alle lørdage og tirsdage.

Særligt i forårsmånederne er prisniveauet lavt – her koster de billigste tur/retur-billetter mellem ca. 500 til ca. 900 kr. Vil du hellere afsted i skolernes sommerferie, kan du finde billetter i juli fra ca. 1.500 kr. – hvilket også er rimeligt billigt for højsæsonen.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet et eksempel på en rejse fra lørdag den 2. april til lørdag den 9. april. På disse datoer koster flybilletterne kun 498 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Eksempler på billige fly til Dubrovnik

Direkte afgange lørdage og tirsdage

  • 02.04. – 09.04.
  • 03.05. – 10.05.
  • 07.05. – 10.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 14.05. – 17.05.
  • 17.05. – 24.05.
  • 31.05. – 07.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • Og flere

Hotel i Dubrovnik

I Dubrovnik – og Kroatien i al almindelighed – er der en masse familiedrevede bed and breakfast-hoteller. Men du kan også sagtens finde hotelkæder og luksuriøs femstjernede resorter ved rivieraen. Udvalget af overnatningsmuligheder er således ret stort.

Hoteller i Dubrovnik

Lejebil

Hvis du på din ferie i Dubrovnik gerne vil ud og opleve noget mere af Dalmatien, vil det være oplagt med en lejebil.

Fantastiske seværdigheder i Dubrovnik

Den gamle by i Dubrovnik er en sand perle ved Adriaterhavets østlige kyst. Byen byder på ren middelalderstemning med smukke kirker, paladser, fontæner og pladser i stilarterne gotisk, barok og renæssance.

Jeg vil klart anbefale dig at gå en tur ned af Stradun (hovedgaden i den gamle bydel). Denne gade er lavet i smuk, hvid marmor og starter fra Pile Gate og går hele vejen igennem byen til Rector Paladset, klokketårnet og Orlando’s Column. Disse er alle er seværdigheder, du skal se, når du besøger Dubrovnik, da de har været med til at sikre byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste.

Derudover kan jeg klart anbefale at tage en tur hele vejen rundt på byens murer. Her kan du nemlig se Dubrovnik fra sin bedste side – samtidig med du får den fortryllende udsigt udover Adriaterhavet!

Udover disse oplevelser er der en lang række fantastiske muligheder for ture og udflugter, som du kan se herunder 😉

Corona og Kroatien

Indrejse i Kroatien kræver blot et gyldigt EU-coronapas.

Herudover opfordrer de kroatiske myndigheder til, at man udfylder en online rejseformular – men dette er altså ikke et krav.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Kroatien: Tur/retur-billetter til Dubrovnik fra kun 498 kr.Billige fly til Kroatien: Tur/retur-billetter til Dubrovnik fra kun 498 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud