• 31 maj 2016

  Billige fly til Island: Tur/retur til Reykjavik til kun 1.024 kr.

  rsz_shutterstock_165106163

  Nu har du en god mulighed for at komme på en spændende rejse til mystiske, skønne og hippe Island. Med landskaber af en anden verdens skønhed, en rig kulturhistorie og mulighed for at holde en storbyferie af den trendy slags i Reykjavik, er der nok at give sig til. Tag til Den Blå Lagune som er på National Geographics liste over "25 Wonders of the world" eller bliv fortryllet af den nordlige halvkugles kunstværk, nordlyset. Islands er en nabo mod nord, man absolut ikke skal tage for givet!


  Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud på flybilletter fra det islandske flyselskab WOWair.

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Island fra København. De billigste billetter findes fra august og året ud, men der findes også billige billetter i juni. I dette eksempel med WOW Air (inkl. håndbagage) fra d. 24 – 31. august til kun 1.024 kr. Alternativt, kan du også flyve med IcelandicAir (inkl. 2 x 23 kg bagage)

  flyisland

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du gerne have mere bagage med, kan det faktisk bedst betale sig at flyve med Icelandair (som du kan se under WOWair's tilbud) hvor du kan få en billet inkl. 23 kg. bagage til 1.392.

   

  Andre datoer

  Som sagt, findes der mange andre billige datoer, til samme pris eller kun lidt højere fra august og året ud. Jeg har lavet et par eksempler herunder:

  • 02.06. – 08.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 10.08. – 17.08.
  • 17.08. – 25.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • 23.08. – 30.08.
  • og mange andre datoer

   

  I Skyscanners lavpriskalender, kan du selv finde de datoer som passer dig.

   

  Hoteller på Island

  trivago.dk findes der hoteller i flere prisklasser på Island. Generelt er prisen ret høj for hoteller i specielt Reykjavik, men hvis du ikke behøver bo i selve byen, kan man godt få lidt mere for pengene. Tag et kig på listen herunder og se om der er noget der falder i din smag.

  rsz_3shutterstock_399998293

  HOTELLER PÅ ISLAND

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Alternativt kan du tage et kig forbi Airbnb.dk.

   

  Lejebil

  Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr. Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi Rentalcars.dk.

   

  Transport til/fra lufthavnen:

  Vil du ikke leje en bil, kan du på Re.is booke transport ind til Reykjavik. Turen koster 2.200 Islandske kroner (ca. 110 kr.) og du kan booke den her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *