01 maj 2018

Billig storby-getaway: 2 nætter på et fint 3* hotel i Milano til kun 723 kr. inkl. fly

Mens vi herhjemme går og døjer med gråt og trist forårsvejr, så er historien en lidt anden i Sydeuropa. Så hvad siger du til en hyggelig storby-visit ned til Europas fashion-hovedstad Milano? Her kan du nyde forårsstemningen, shoppe i nogle af Europas bedste handelsgader og forkæle dig selv med en kop kaffe eller en lækker, italiensk gelato! Sådan en tur behøver ikke engang at koste alverdens. Her har jeg fundet fly og 3* hotel til ca. 700 kr.!

Storby-visit til Milano
maj - juni
723 kr.
Billund og København
Milano
Billige fly til Milano
inkl. 10 kg håndbagage
253 kr.
Fra Billund
Fra København
Hotel i Milano
f.eks. det 3* Best Western Hotel Astoria
470 kr.
OBS! Expedia er billigst, når du klikker dig videre
Hotel
470 kr.
Fly
253 kr.
Total (pr.person)
723 kr.

 

Hotel

På skyscanner.dk har jeg fundet et rigtig fint hotel lige på kanten af centrum (og tæt på fodboldstadionet San Siro!). Der er tale om det 3* Best Western Hotel Astoria (4 ud af 5 på TripAdvisor).

Tidligere gæster lægger ikke skjul på, at de har været meget tilfredse med hotellet. Værelserne er pæne og rene, personalet bliver beskrevet som sødt og serviceminded, beliggenheden er god, og der er gode forbindelser ind til centrum. I det hele taget får du får rigtig meget hotel for pengene. Og så er det jo meget heldigt, at det store shoppingcenter Piazza Portello ligger ganske tæt på!

Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 940 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 470 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

Fly

I dag har jeg fundet en del rigtigbillige flybilletter fra både Billund og København til Milano på skyscanner.dk. De billige billetterne findes i maj og juni, hvor priserne ligger mellem 250 – 600 kr. Fra København er der daglige afgange til Milano, men du fra Billund kan flyve tirsdage, torsdage og lørdage.

Fra begge lufthavne flyver du med Ryanair, hvilket betyder, at du som sædvanligt har 10 kg gratis håndbagage inkluderet i billetten.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund torsdag d. 24.05. til lørdag den 26.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 12.05. – 15.05.
 • 15.05. – 17.05.
 • 17.05. – 19.05.
 • 24.05. – 26.05.
 • 12.06. – 14.06.
 • 14.06. – 19.06.
 • Og mange flere

 

Fra København

 • 12.05. – 15.05.
 • 15.05. – 18.05.
 • 20.05. – 23.05.
 • 26.05. – 28.05.
 • 05.06. – 07.06.
 • 10.06. – 12.06.
 • Og mange flere

 

Shopping i Milano

Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

 

Transport fra/til lufthavnen

Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 47 km. Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 5 euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet her. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Billig storby-getaway: 2 nætter på et fint 3* hotel i Milano til kun 723 kr. inkl. fly

 1. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

se fly se hotel