Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.806 kr.
Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.
Korte rejser

Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.

Korte rejser |

Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.

Så er det blevet tid til en lidt sjov rejse. Som du sikkert allerede ved, er Italien fyldt med de skønneste feriesteder – bl.a. en række suveræne storbyer som Milano, Rom, Napoli, Firenze og Bologna. Og i dag går turen til sidstnævnte, der med sin smukke, historiske middelalderbymidte og sit sublime køkken er perfekt til en miniferie. Men denne gang har jeg piftet Bologna-ferien op med en smuttur til mikrostaten San Marino! Det er lidt sjovt, at en af verdens ældste republikker og verdens femtemindste land ligger midt i Italien. En lille fun fact om San Marino er i øvrigt, at du kan shoppe momsfrit. Perfekt til shopaholic’en. Du kan med andre ord godt glæde dig til denne rejse til Bologna og San Marino! 😉

Bologna og San Marino

februar- oktober

fra

1.806 kr.

✈️ Fra København og Billund

🏨 Centralt beliggende 4* hoteller

Billige fly til Bologna

696 kr.

Hotel i Bologna (første nat)

440 kr.

Hotel i San Marino

317 kr.

Hotel i Bologna (sidste nat)

353 kr.

Hoteller

1.110 kr.

Fly

696 kr.

Total (pr. person):

1.806 kr.

Rejse til Bologna og San Marino – fly

Denne rejse tager udgangspunkt i fly til Bologna.

Du kan flyve direkte til Bologna fra København ✈️

Fra København er det billigst at flyve med Ryanair. Ryanair har direkte afgange fra København til Bologna alle ugens dage. Prisniveauet ligger typisk på mellem ca. 600 og 1.100 kr.

Fra Billund kan du flyve med Lufthansa de fleste tirsdage og søndage fra april. Prisniveauet ligger typisk på mellem ca. 800 og 1200 kr.

I dette rundrejseeksempel har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra fredag den 1. marts til mandag den 4. marts. På disse datoer koster returbilletter kun 696 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • De fleste tirsdage og søndage

Fra København

  • Alle mandage, tirsdage, fredage og søndage
  • 01.03. – 04.03.
  • 05.04. – 08.04.
  • 22.04. – 25.04.
  • 03.05. – 06.05.
  • 13.05. – 16.05.
  • 24.05. – 27.05.

Rejse til Bologna og San Marino – hotel i Bologna (første nat)

Turen er tilrettelagt således, at du tilbringer første nat i Bologna, anden nat i San Marino og sidste nat tilbage i Bologna.

I Bologna har jeg til din første nat fundet det anmelderroste, firstjernede The Social Hub Bologna (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet har en rigtig fin beliggenhed kun ca. 20 minutters gang fra byens centrum. Derudover er hovedbanegården tæt på hotellet, hvor tog og bus kører til San Marino.

Værelserne er rummelige, men de har, hvad man har brug for som gratis wi-fi, aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Der serveres dagligt morgenmad, som kan tilkøbes til en overkommelig pris.

Prisen for en enkelt overnatning fra fredag den 1. marts til lørdag den 2. marts er i alt 879 kr. Ved en rejse på 2 personer bliver prisen derfor 440 kr. pr. person.

Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.

Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.


Rejse til Bologna og San Marino – hotel i San Marino

Til din ene nat i San Marino har jeg fundet det firstjernede Hotel San Marino I-Design (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel San Marino I-Design er super flot og moderne, og et særligt højdepunkt er hotellets tagterrasse, hvorfra du har en udsøgt udsigt.

Beliggenheden er også rigtig lækker – bl.a. har du kun ca. 15 minutters gang til den populære attraktion Monte Titano.

Værelserne er lyse og moderne og har alt det nødvendige til en enkelt overnatning som aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Prisen for en enkelt nat fra lørdag den 2. marts til søndag den 3. marts er i alt 634 kr., hvilket svarer til kun 317 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Rejse til Bologna og San Marino

Rejse til Bologna og San Marino – hotel i Bologna (sidste nat)

Til din sidste nat har jeg fundet en overnatning på samme hotel som den første dag – nemlig det firstjernede The Social Hub Bologna (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). 🌟

Prisen for en enkelt overnatning fra søndag den 3. marts til mandag den 4. marts er i alt 705 kr. Ved en rejse på 2 personer bliver prisen derfor 353 kr. pr. person.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bologna eller San Marino, skal du naturligvis være velkommen til selv at gøre det. 🏨

Transport mellem Bologna og San Marino

Der er ca. 130 km mellem Bologna og San Marino. Første skridt på vejen er at tage enten bus eller tog til Rimini – en skøn lille kystby ved Adriaterhavet. Herfra kan du så tage en bus videre til San Marino. Du kan læse nærmere om ruteplanen på rome2rio.com. 🚌🚉

Billeder fra Bologna og San Marino

Le due Torri: Asinelli er det højeste tårn, mens Garisenda er “lillebror”

Rejse til Bologna og San Marino

Palazzo della Mercanzia

Rejse til Bologna og San Marino

Guaita Tower på Monte Titano er San Marinos ældste fæstning – helt tilbage fra det 11. århundrede. Fra toppen kan du nyde den flotteste panoramaudsigt over byen

Rejse til Bologna og San Marino

Rejse til Bologna og San Marino

For yderligere inspiration kan du også kigge på getyourguides udvalg af oplevelser i Emilia-Romagna. De udbyder bl.a. forskellige madture og byvandringer. 🍝🍕

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.Rejse til Bologna og San Marino: Italiensk getaway med fly og 4* hoteller fra kun 1.806 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar