Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 598 kr.
Strandhotellet-Blokhus-Nordjylland-banner
Andet

Badehotel i Nordjylland: Hotelophold på Strandhotellet Blokhus fra kun 598 kr. inkl. overnatning, morgenmad og adgang til wellnessafdeling

Andet |

Badehotel i Nordjylland: Hotelophold på Strandhotellet Blokhus fra kun 598 kr. inkl. overnatning, morgenmad og adgang til wellnessafdeling

Er der mon nogen badehotelsentusiaster derude? Så kan I godt begynde at klappe i hænderne. Jeg har nemlig fundet et skønt ophold på et af Danmarks nyeste badehoteller – Strandhotellet Blokhus! Selvom hotellet er fra 2017, ligner det noget fra 20’erne eller 30’erne (på den gode måde, vel at mærke!). Samtidig ligger det i en af de mest populære feriebyer i Nordjylland – skønne Blokhus. Der er i øvrigt bare noget helt specielt over Danmarks nordligste region. Særligt ude ved kysterne, hvor naturen, havet, strandene og den friske luft altid formår at puste liv i dig, selv hvis dine batterier føles flade. Så pak du endelig tasken, og gør dig klar til et hyggeligt ophold på badehotel ved Vesterhavet!

Ophold på nordjysk badehotel

598 kr.

Ophold på Strandhotellet Blokhus

598 kr.

Tilbud på Strandhotellet Blokhus

Ovenfor har jeg fundet et hyggeligt og smadderromantisk ophold på Strandhotellet Blokhus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2021). Som sagt åbnede hotellet så sent som i 2017, men stilen er 100 % old school! Du kan med andre ord se frem til traditionel, dansk ferieidyl – dog med et moderne twist.

Som du kan regne ud fra navnet, ligger dette skønne badehotel i badebyen Blokhus (ca. 30-40 minutters kørsel fra Aalborg) tæt ved stranden. Det første, der for alvor gør indtryk, er hotellets smukke, arkitektegnede ydre (Jørgen Ussing er arkitekten bag det flotte design). Bygningens hvidpudsede vægge og hvide vinduer står i smuk kontrast til tagets røde teglsten og de bordeauxrøde træbjælker. Badehotelsstilen fra 1920’erne og 1930’erne er med andre ord ramt spot on!

Indenfor fortsætter den gennemførte stil på samme høje niveau. Hotellets komfortable værelser er dekoreret med forskellige tapeter og paneler, der giver et indbydende, klassisk look. I virkeligheden er Strandhotellet Blokhus på mange måder ret eksklusivt – eksklusiviteten kommer dog til udtryk på en dejligt underspillet, nordjysk måde.

Er du til hygge og wellness, byder badehotellet også på et par faciliteter, der er værd at fremhæve. Har du f.eks. været ude at gå en tur ved stranden langs den blæsende vestkyst, kan du efterfølgende varme dig ved pejsen i den hyggelige lobby. Du kan også gå skridtet videre og nyde en afslappende stund i wellnessafdelingen, hvor du både finder indendørs swimmingpool, liggestole og sauna. Man kan i øvrigt altid starte en dag med wellness, og man kan altid slutte en dag med wellness 😀

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Momondo. Her kan du booke et topersoners ophold fra kun 1.195 kr. – dvs. kun 598 kr. pr. person (f.eks. 05.09.-06.09.) Denne pris inkluderer vel at mærke overnatning, morgenmad, fri adgang til wellnessafdelingen og gratis afbestilling.

Strandhotellet i Blokhus er temmelig populært. Derfor skal du være ude i god tid, hvis du f.eks. gerne vil booke et weekendophold eller et ophold i juli og august. Her ligger priserne også typisk omkring 2.000 kr. pr. nat.

Uden for højsæsonen kan du dog snildt finde billige ophold til omkring 1.100 og 1.500 kr. pr. nat for to personer – med overnatning, morgenmad, wellness-adgang og gratis afbestilling 😉

Billeder fra Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Rejsetip til Blokhus

Rubjerg Knude Fyr – ca. 40 km længere oppe ad kysten

En af mine egne yndlingsattraktioner i Nordjylland er uden tvivl Rubjerg Knude Fyr! Rubjerg Knude Fyr ligger helt ude ved vestkysten (tæt ved Lønstrup) på kanten af en klippeskrænt. Vinden og vejret ved kysten er barsk, og langsomt men sikkert forsvinder mere og mere af klinten. Faktisk var fyret så tæt på at styrte i havet, at man i 2019 gravede sig ind under fyret, byggede et skinnesystem og flyttede fyret 70 meter længere ind på land. Før eller siden skal fyret dog flyttes igen, hvis ikke det skal falde i havet.

Rubjerg Knude Fyr er måske Nordjyllands smukkeste vartegn, og fra toppen af fyret har du en fortryllende udsigt over Vesterhavet og Vendsyssel. Hvis du kan time dit besøg med solnedgang, er der i den grad også mulighed for nogle fantastiske billeder (selvom fyret altid vil være et fantastisk flot motiv)!

Rubjerg Knude Fyr er en enestående attraktion i Nordjylland!

Badehotel i Nordjylland: Hotelophold på Strandhotellet Blokhus fra kun 598 kr. inkl. overnatning, morgenmad og adgang til wellnessafdeling

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Badehotel i Nordjylland: Hotelophold på Strandhotellet Blokhus fra kun 598 kr. inkl. overnatning, morgenmad og adgang til wellnessafdelingBadehotel i Nordjylland: Hotelophold på Strandhotellet Blokhus fra kun 598 kr. inkl. overnatning, morgenmad og adgang til wellnessafdeling

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud