• 14 okt 2020

  Badehotel i Nordjylland: nyd et lækkert ophold på Strandhotellet Blokhus til kun 1.305 kr. inkl. overnatning, 3-retters middag, morgenmad m.m.

  Er der mon nogen badehotelsentusiaster derude? Så kan I godt begynde at klappe i hænderne. Jeg har nemlig fundet et skønt ophold på et af Danmarks nyeste badehoteller – Strandhotellet Blokhus! Selvom hotellet er fra 2017, ligner det noget fra 20’erne eller 30’erne (på den gode måde, vel at mærke!). Samtidig ligger det i en af de mest populære feriebyer i Nordjylland – skønne Blokhus. Der er i øvrigt bare noget helt specielt over Danmarks nordligste region. Særligt ude ved kysterne, hvor naturen, havet, strandene og den friske luft altid formår at puste liv i dig, selv hvis dine batterier føles flade. Så pak du endelig tasken, og gør dig klar til et hyggeligt ophold på badehotel ved Vesterhavet!

  Ophold på nordjysk badehotel
  1.305 kr.
  Ophold på Strandhotellet Blokhus
  inkl. overnatning, 3-retters middag, morgenmad og mere
  1.305 kr.

  Tilbud på Strandhotellet Blokhus

  Ovenfor har jeg fundet et hyggeligt og smadderromantisk ophold på Strandhotellet Blokhus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award). Som sagt åbnede hotellet så sent som i 2017, men stilen er 100 % old school! Du kan med andre ord se frem til traditionel, dansk ferieidyl – dog med et moderne twist.

   

  Som du kan regne ud fra navnet, ligger dette skønne badehotel i badebyen Blokhus (ca. 30-40 minutters kørsel fra Aalborg) tæt ved stranden. Det første, der for alvor gør indtryk, er hotellets smukke, arkitektegnede ydre (Jørgen Ussing er arkitekten bag det flotte design). Bygningens hvidpudsede vægge og hvide vinduer står i smuk kontrast til tagets røde teglsten og de bordeauxrøde træbjælker. Badehotelsstilen fra 1920’erne og 1930’erne er med andre ord ramt spot on!

   

  Indenfor fortsætter den gennemførte stil på samme høje niveau. Hotellets komfortable værelser er dekoreret med forskellige tapeter og paneler, der giver et indbydende, klassisk look. I virkeligheden er Strandhotellet Blokhus på mange måder ret eksklusivt – eksklusiviteten kommer dog til udtryk på en dejligt underspillet, nordjysk måde.

   

  Er du til hygge og wellness, byder badehotellet også på et par faciliteter, der er værd at fremhæve. Har du f.eks. været ude at gå en tur ved stranden langs den blæsende vestkyst, kan du efterfølgende varme dig ved pejsen i den hyggelige lobby. Du kan også gå skridtet videre og nyde en afslappende stund i wellnessafdelingen, hvor du både finder indendørs swimmingpool, liggestole og sauna. Man kan i øvrigt altid starte en dag med wellness, og man kan altid slutte en dag med wellness 😀

   

  Strandhotellet Blokhus har også egen restaurant, som du kommer til at stifte bekendtskab med under dit ophold. Tilbuddet inkluderer nemlig en lækker 3-retters middag på restauranten. Herudover får du også morgenmad, kaffe, te, kage og andre hjemmelavede godter med i prisen (den slags hører sig jo til, når man skal hygge!). Går du meget op i gastronomi, bør du i øvrigt overveje at booke dette gourmetophold på Strandhotellet Blokhus i stedet. Her får du bl.a. en 6-retters menu med vin (prisen er dog også dyrere).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på duglemmerdetaldrig.dk. Her kan du booke et topersoners ophold til kun 1.305 kr. pr. person (i alt 2.610 kr.). Denne pris inkluderer vel at mærke overnatning, 3-retters middag på restaurant, morgenmad, fri adgang til wellnessafdelingen og kaffe, te, kage m.m.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på classic-værelse
  • Kaffe, te & kage i loungen eller gårdhaven
  • 3-retters middag
  • Kaffe med hjemmelavede godter
  • Morgenmadsbuffet
  • Fri adgang til wellness-afdelingen

   

   

  Billeder fra Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

  Strandhotellet Blokhus

   

   

  Rejsetip til Blokhus

  Rubjerg Knude Fyr – ca. 40 km længere oppe ad kysten

  En af mine egne yndlingsattraktioner i Nordjylland er uden tvivl Rubjerg Knude Fyr! Rubjerg Knude Fyr ligger helt ude ved vestkysten (tæt ved Lønstrup) på kanten af en klippeskrænt. Vinden og vejret ved kysten er barsk, og langsomt men sikkert forsvinder mere og mere af klinten. Faktisk var fyret så tæt på at styrte i havet, at man i 2019 gravede sig ind under fyret, byggede et skinnesystem og flyttede fyret 70 meter længere ind på land. Før eller siden skal fyret dog flyttes igen, hvis ikke det skal falde i havet.

   

  Rubjerg Knude Fyr er måske Nordjyllands smukkeste vartegn, og fra toppen af fyret har du en fortryllende udsigt over Vesterhavet og Vendsyssel. Hvis du kan time dit besøg med solnedgang, er der i den grad også mulighed for nogle fantastiske billeder (selvom fyret altid vil være et fantastisk flot motiv)!

   

  Rubjerg Knude Fyr er en enestående attraktion i Nordjylland!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her