Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 7.835 kr.
Ikos-Oceania-Halkidiki-Graekenland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Verdens bedste all inclusive-resort: Ikos Oceania

1 uge på det vanvittige Ikos Oceania fra kun 7.835 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive!

Pakkerejser |

Verdens bedste all inclusive-resort: Ikos Oceania

Der findes femstjernede luksusresorter med all inclusive. Der findes også fantastiske femstjernede luksusresorter med all inclusive. Og så findes der Ikos! Hvis ikke du kender Ikos-hotellerne, så er der tale om nogle af verdens allerbedste all inclusive-resorter. Ikos-kæden har redefineret all inclusive-konceptet og taget det til helt nye højder. Et fuldstændig vanvittigt all inclusive-koncept kombineret med en kompromisløse tilgang til at yde den ultimative service og luksus betyder, at du får en fuldstændig unik hoteloplevelse, der sprænger skalaen for luksus! ✨

I dag har jeg fundet et billigt tilbud på Ikos Oceania i smukke Halkidiki. Og lige netop Ikos Oceania er før blevet kåret som “No1 All-Inclusive Resort in the World“! Så hvis du vil prøve ægte luksus, er det nu, du skal slå til! 🍹🏖️

All inclusive i verdensklasse

april – oktober

fra

7.835 kr.

✈️ Fra København

🍹 VILDT all inclusive-koncept

Tidligere kåret som verdens bedste all inclusive-resort

Ikos Oceania

6.923 kr.

Fly til Halkidiki

912 kr.

Hotel

6.923 kr.

Fly

912 kr.

Total (pr. person):

7.835 kr.

Ikos Oceania – all inclusive

Som du sikkert kunne fornemme i introen, så er Ikos Resorts i en kategori for sig selv – ingen over og ingen ved siden. Ikos har udviklet deres helt eget koncept, som de kalder “Unconditional Luxury”. Her tager de all inclusive-konceptet til et helt nyt niveau.

F.eks. er deres menuer sammensat af Michelin-kokke, du kan vælge mellem 300 forskellige vine fra hele verden, der er 24-timers roomservice, du har mulighed for at “dine out” på restauranter i lokalområdet, du kan gratis leje en Tesla i en hel dag osv. osv. Du kan læse om alt, hvad der er inkluderet på deres hjemmeside ikosresorts.com.

Ikos-hoteller påstår ikke kun selv, at de er gode. Stort set alle, der besøger hotellerne, er voldsomt begejstrede. Fem ud af fem på Tripadvisor (Best of the Best) på baggrund af mere end 5.000 anmeldelser taler vist også sit tydelige sprog. Og for det ikke skal være løgn blev Ikos Oceania i 2019 kåret som verdens bedste all inclusive-resort på Tripadvisor!

Verdens bedste all inclusive-resort: Ikos Oceania

Men nok om anmeldelser og awards – nu til sagen!

Ikos Oceania ligger ved en privat bugt lidt uden for byen Nea Moudania i fortryllende Halkidiki. Her kan du nyde den smukkeste beliggenhed helt ud til Det Ægæiske Hav og en ualmindeligt veltrimmet sandstrand. Ikke et eneste sandkorn ligger forkert. Den 350 meter lange private sandstrand er naturligvis udstyret med solsenge, parasoller, håndklæder og er dagen lang betjent af en tjener, der står klar til at bringe dig snacks, mad, drinks – eller hvad du nu måtte ønske dig (all inclusive når det er bedst!)

Skulle du blive træt af stranden, kan du bare fortrække til Ikos Oceanias elegante poolområde med den lækreste infinity-pool eller nyde en dukkert i den opvarmede indendørs pool. Poolområdet byder naturligvis også på solsenge, parasoller og tjenerservice hele dagen. Du finder også en spa-afdeling, der udbyder et bredt udvalg af spabehandlinger (disse koster penge). Derudover er der også noget for de mindste – bl.a. børnepool, underholdning, børnefaciliteter m.m.

Og nok som du måske troede, at opholdet ikke kunne inkludere mere – så tager du fejl! Vil du gerne udforske lokalområdet, tilbyder resortet en gratis Tesla, hvor du en hel dag kan tage på opdagelse.

Værelserne på Ikos Oceania er alle superelegante og yderst luksuriøse. Det siger næsten sig selv, at du selvfølgelig finder alle de faciliteter, du måtte have brug for. Derfor vil jeg i stedet hellere fortælle dig lidt om restauranterne! Mad er jo uundgåeligt en vigtig del af en all inclusive-rejse. Og denne gang kan du glemme alt om halvlunkne færdigretter fra fryseren! Du kan nemlig vælge mellem hele fire forskellige à la carte-restauranter (en græsk, italiensk, asiatisk og provencalsk restaurant), hvor langt de fleste af menuerne er sammensat af michelin-kokke

Fantastisk mad kræver jo fantastisk vin til. Og på vinfronten skuffer Ikos selvfølgelig heller ikke. Resortets omfattende vinkælder gemmer på mere end 300 anerkendte vine – lokale såvel som internationale. 

Udover resortets egne restauranter tilbyder Ikos Oceania også et superfedt Dine Out-koncept, hvor du har mulighed for at besøge nøje udvalgte toprestauranter i lokalområdet. Lidt af en vild all inclusive-menu, de har skruet sammen!

Så er der prisen. I højsæsonen koster Ikos Oceania en halv bondegård (måske endda en hel) – men i april og til dels maj kan du finde priser til mellem ca. 2.000 og 2.500 kr. pr. nat. Og selvom det lyder dyrt, at det faktisk virkelig billigt for Ikos! Resten af året skal du nemlig forvente markant højere priser.

I tilbudsboksene ovenfor linker jeg til en rejse fra søndag den 7. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 13.845 kr. med all inclusive. Det svarer til kun 6.923 kr. pr. person.

Billige fly til Halkidiki

Hvis du vil rejse til skønne Halkidiki, er det nemmest at flyve til Thessaloniki.

Fra København kan du flyve direkte med Ryanair.

Du kan finde afgange fra april til oktober på alle torsdage, fredage og søndage.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra søndag den 7. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster billetterne kun 912 kr.

Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid må medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.


Eksempler på billige rejsedatoer

 • April – oktober: Torsdage, fredage og søndage


Transport til/fra lufthavnen

Du bør i hvert fald overveje at leje en bil (også selvom Ikos tilbyder en hel dag med Tesla gratis). Så har du den ultimative frihed til at udforske Halkidiki.

Du kan også booke en taxi. Der er kun ca. 35 minutters kørsel fra lufthavnen til Ikos Oceania. En taxi til hotellet vil koste omkring 186 kr. pr. person hver vej.

Det er også muligt at tage offentlig transport til Nea Moudania, hvor hotellet ligger. Først skal du med lufthavnsbussen X1 ind til Thessaloniki. Lufthavnsbussen kører hver halve time, og en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter.Fra Thessaloniki kan du så tage en bus til Nea Moudania (indtast “N.Moudania” i til-feltet).

Billeder fra Ikos Oceania
Ikos Oceania - poolområde

Ikos Oceania - poolområde

Ikos Oceania - værelse

Ikos Oceania - lounge

Ikos Oceania - infinity-pool

Ikos Oceania - strand

Ikos Oceania - mad

Ikos Oceania - drink

Ikos Oceania - strand

Ikos Oceania - indendørs pool

Ikos Oceania - strand

Verdens bedste all inclusive-resort: Ikos Oceania

Ikos Oceania - infinity-pool

Ikos Oceania - infinity-pool


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Verdens bedste all inclusive-resort: Ikos OceaniaVerdens bedste all inclusive-resort: Ikos Oceania

Kommentarer (2)

 1. L

  Lone Anette Topp

  Ser super lækkert ud. Og mange tak for du finder så mange gode tilbud.

  Jeg var inde og prøve at finde noget til Thailand i går i december md. fra før jul til efter nytår, 14 dage m. familie hvor vi er 8 personer, 5 voksne og 3 børn.

  Syntes det var så svært at guide mig rundt i kalender m h t datoer.

  Ville være super glad hvis du kunne komme med en mulig hed til evt. Krabi, som jeg har hørt skulle være helt fantastisk.
  Vi overvejer også at finde fly selv og så et super dejligt hotel,… det kunne også være et andet sted på en af de andre øer.

  Glæder mig til at høre fra dig.

  Tak og venlig hilsen
  Lone

  31. jan 2024 kl. 18:44
  1. e

   amalie

   Hej Lone 🙂

   Mange tak for de rosende ord! Det lyder sørme dejligt med sådan en familietur til Thailand, og Krabi er absolut en skøn destination.

   De billigste billetter, der findes i jeres ønskede rejseperiode, hvor I slipper for først at booke fly til Bangkok og derefter booke fly til Krabi (mere om det senere), koster ca. 9.600 kr. tur/retur med Thai Airways. I kan finde de billige fly fra enten den 20.12. – 03.01. eller fra den 19.12. – 02.01. Du kan se links til billetterne nedenfor:

   20.12. – 03.01.: https://rejsespejder.dk/go/240201/

   19.12. – 02.01.: https://rejsespejder.dk/go/240201-2/

   En anden mulighed, som jeg nævnte ovenfor, er først at booke fly til Bangkok og derefter booke fly fra Bangkok til Krabi.

   Jeg har fundet fly til Bangkok til ca. 7.400 kr. og fundet fly videre fra Bangkok til Krabi til ca. 820 kr. Det vil sige, at den samlede flyrejse kommer til at koste ca. 8.220. Så der er jo en del penge at spare i alt, når I er så mange personer.

   Ved denne rejse vil I lande i Bangkok om eftermiddagen den 23.12 – det vil være nødvendigt at tage en overnatning i Bangkok, men I kan flyve tidligt om morgenen til Krabi den 24.12., så det ikke går ud over juleaften 😉 I vil så flyve retur fra Krabi til Bangkok den 04.01. og fra Bangkok til Danmark den 05.01. – da I flyver hjem til Danmark fra Bangkok klokken 00.30 den 05.01., bliver det faktisk ikke nødvendigt med en overnatning i Bangkok i slutningen af rejsen. Du finder links til flyene nedenfor:

   Fly fra København til Bangkok 22.12. – 05.01.: https://rejsespejder.dk/go/240201-3/

   Fly fra Bangkok til Krabi 24.12. – 04.01.: https://rejsespejder.dk/go/240201-4/

   Jeg har lavet en søgning på hoteller i Bangkok fra den 23.12. – 24.12. og en søgning på hoteller på Krabi fra den 24.12. – 04.01., så I kan kigge lidt på udvalget i den periode. Hotelsøgningerne er for 2 personer, så I selv kan tilpasse søgningen i forhold til værelsesfordeling osv.

   Link til hotel i Bangkok 23.12. – 24.12.: https://rejsespejder.dk/go/240201-6/

   Link til hotel på Krabi 24.12. – 04.01.: https://rejsespejder.dk/go/240201-5/

   Skulle det bliver for uoverskueligt at booke fly og hotel hver for sig, så har jeg lavet en søgning på pakkerejser til Thailand i perioden omkring jul og nytår, som I eventuelt kan tage et kig på (søgningen er for 2 personer, men I kan ofte ændre antal rejsende, når I klikker jer videre ind på et tilbud). Du får et link til søgningen her – søgningen kan altid tilpasses til jeres behov: https://rejsespejder.dk/charterrejser-results/?ddeparturedate=2024-12-20&nflexdays=3&ldepartureids=500055&lcountryids=502685&nminduration=12&nmaxduration=14&lspecificationids=2&ldestinationtypeids=1

   Jeg håber, at ovenstående kan give lidt inspiration! 🙂

   1. feb 2024 kl. 9:43

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud