Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 64 kr.
Halkidiki-banner
Fly

Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!

Fly |

Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!

Kan det nu også passe?! Tur/retur-billetter til Grækenland til under 100 kr.? Jep, den er god nok. Ryanair kører lige nu et 48-timers tilbud, hvor du bl.a. kan finde tur/retur-billetter til græske Thessaloniki – i den skønne region Halkidiki – til en vanvittig lav pris. Så hvis du drømmer om sydeuropæisk sensommerferie ved Det Ægæiske Hav, så tør jeg næsten godt love, at flybilletterne ikke bliver billigere end nu!

**OPDATERING** Mange af de billige afgange er desværre steget i pris. Man kan dog i skrivende stund stadig finde enkelte afgange til under 100 kr. Linket til flybilletterne er derfor nu opdateret med en ny dato (26.09. – 03.10.). Herudover er der også billige afgange fra den 14.10. – 21.10. og 17.10. – 24.10.

Flyv billigt til Grækenland

september og oktober

fra

64 kr.

København ✈ Thessaloniki

Billige fly til Thessaloniki

Billige fly til Halkidiki

Hvis din sommerferie gik i vasken på grund af corona, så har du i dag og i morgen en gylden mulighed for i stedet at booke en lækker solferie med græsk sensommer på programmet! Som nævnt i introen har Ryanair i dag sat gang i et 48-timers tilbud, hvor du kan booke en række superbillige afgange på udvalgte ruter. Det nok mest spændende tilbud er deres billetter fra København til Thessaloniki.

På denne rute kan du nemlig finde tur/retur-billetter til under 100 kr. på mange onsdage og lørdage i september og oktober. I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 16. september til onsdag den 23. september til kun 64 kr.!

Hos Ryanair må du altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Som du kan se af billederne fra Ryanairs lavpriskalender herunder, kan du finde de superbillige priser på de fleste afgange i september (også mange billige i oktober). Du burde altså have gode chancer for at finde billige billetter, så længe du søger på afgange på onsdage og lørdage.

Afgange fra København til Thessaloniki

Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!

Afgange fra Thessaloniki til København

Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!

Tilbud på mundbind

Når du flyver til Grækenland, skal du bære mundbind. Og faktisk har jeg fundet nogle ret gode tilbud på netop mundbind på downtown.dk.

Hoteller i Halkidiki

Med billige flybilletter til Thessaloniki har du et godt udgangspunkt til at udforske den skønne Halkidiki-region (især hvis du også lejer en bil). Herunder har jeg derfor lavet en hotelsøgning, hvor du kan se på hoteller fra hele Halkidiki-regionen. Du skal selvfølgelig være velkommen til at tilpasse søgningen, som du vil.

Hoteller i Halkidiki

Lejebil

I et land med så mange smukke landsbyer, strande og landskaber kan en lejebil virkelig gøre underværker. Transporten til og fra hotellet bliver også noget nemmere med egen bil. Samtidig behøver det ikke at være specielt dyrt at leje en bil i Grækenland, så lejebil bør du helt sikkert overveje.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!Superbillige fly til Grækenland: tur/retur til Thessaloniki fra kun 64 kr.!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud