• 07 jun 2021

  Grækenland med all inclusive: 1 uge på Kreta fra kun 2.995 kr. inkl. fly, hotel, bagage og all inclusive

  Grækenland med all inclusive – ferier bliver altså ikke meget bedre end det, hvis du spørger mig. Sol, strand, Middelhav og gratis forsyninger i baren! Det er ikke desto mindre, hvad jeg har fundet i dag. Et styk all inclusive-rejse til skønne Kreta, der samtidig giver maksimal tryghed med en Covid-19-pakke. Så glem bekymringerne, og glæd dig i stedet til Kretas solrige middelhavsklima, indbydende strande og alle de lækre, græske delikatesser!

  All inclusive på smukke Kreta
  juni - oktober
  fra2.995 kr.
  København, Aalborg og Billund
  Kreta
  Pakkerejse til græske Kreta
  fra2.995 kr.

  All inclusive på Kreta

  Jeg har her fundet en komplet pakkerejse til Kreta. Og når jeg skriver komplet, mener jeg komplet.

   

  Skal vi lige gennemgå tjeklisten? Direkte fly tur/retur, tjek. Indtjekket bagage, tjek. Hotel i en hel uge, tjek. All inclusive, dobbelttjek! Tryghedspakke i tilfælde af corona-problemer, tjek. Alt er således klappet og klart!

   

  Hotellet, du bor på, er det trestjernede Adelais Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) Kolimbari-området.

   

  Selvom det med sine tre stjerner hører til i mellemklassen, har Adelais Hotel fået rigtig fine anmeldelser fra tidligere (danske) gæster. Hotellet bliver beskrevet som et roligt hotel med et utroligt venligt personale. Og så får maden mange rosende ord med på vejen.

   

  Herudover er det også værd at bemærke, at stranden kun ligger små 250 meter væk, og den hyggelige by Tavronitis ligger i gåafstand fra hotellet.

   

  Naturligvis er der også poolområde med to swimmingpools, solsenge, parasoller og en poolbar – som du stensikkert kommer til at kende ret godt med et all inclusive-ophold 😉

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Mixx Travel er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i juni, juli, august, september og oktober. Og hvad angår afrejselufthavne, kan du både vælge mellem København, Aalborg og Billund.

   

  Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse. De billigste priser finder du i juni, hvor pakkerejsen koster helt ned til 2.995 kr. pr. person ved en rejse for to. De dyreste priser ligger naturligvis i sommerferien i juli. Her skal du give op til 5.995 kr. pr. person.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, indtjekket bagage, hotel, all inclusive og en tryghedspakke (som du kan læse mere om herunder).

   

   

  Pakken indeholder pr. person

  • Direkte fly fra København, Billund eller Aalborg til Chania tur/retur med Great Dane Airlines
  • Bagage: 20 kg indchecket og 8 kg håndbagage
  • Ophold på det 3-stjernede Adelais Hotel
  • 7 overnatninger (inkl. transporttid) i standardværelse
  • All Inclusive
  • Gratis adgang til hotellets skønne poolområde
  • Gratis adgang til strand med fri afbenyttelse af solsenge og parasoller
  • Gratis wi-fi
  • Tryghedspakke: Hos Mixx Travel får du fuld refundering såfremt rejsevejledningerne forhindrer dig i at rejse til destinationen (senest 14 dage efter den planlagte afrejse). Dertil kan du helt indtil 30 dage før den planlage afrejsedato frit ændre dato til en anden afgang indenfor samme kalenderår. Læs mere om tryghedspakken her.

   

  OBS: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængig af hotellets kategori. samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skatten lyder på mellem 0,50 – 1,50 euro pr. person pr. nat.

   

   

  Billeder fra hotellet

  Kreta

  Kreta

  Kreta

   

  Corona i Grækenland

  For at kunne rejse til Grækenland skal du enten have en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel) eller et coronapas (på engelsk), hvor det fremgår, at du er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 2-9 måneder.

   

  Herudover skal du også udfylde en PLF (Passenger Locator Form) senest 24 før afrejse.

   

  Du kan holde dig opdateret og læse nærmere om corona-situationen i Grækenland på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Transport til hotellet

  Inde på tilbudssiden kan du tilkøbe lufthavnstransfer tur/retur for 230 kr. pr. person.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejse her