• 23 feb 2021

  Middelhavsferie i Grækenland: 1 uge på spritnyt 5* hotel på Kreta fra kun 2.995 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Et nedadgående smittetryk kombineret med et vaccinationsprogram i fuldt sving gør, at man kan skimte lys for enden af tunnelen. Og efter en lang periode uden mulighed for nævneværdig rejseaktivitet, fortjener vi da lidt sydeuropæisk sol i 2021! Men selvom rejsetrangen efterhånden er stor, vil det nok være en god idé at tage visse forholdsregler. Heldigvis har jeg i dag fundet en lækker pakkerejse til skønne Kreta, der samtidig giver maksimal tryghed, hvis corona skulle forhindre rejser langt ind i 2021. Så glem bekymringerne, og glæd dig i stedet til Kretas solrige middelhavsklima, indbydende strande og et spritnyt 5* hotel!

  Nyt 5* hotel på smukke Kreta
  maj - oktober
  fra2.995 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Pakkerejse til græske Kreta
  inkl. fly, 5* hotel, morgenmad, bagage og tryghedspakke
  fra2.995 kr.

  All inclusive på Kreta

  Når corona i løbet af foråret og sommeren forhåbentligt endelig stopper med at være træls (7, 9, 13), så kunne det da være lækkert at skyde dine rejseaktiviteter i gang med manér! Måske ved at tilbringe en uges tid på et splinternyt 5* hotel på Kreta?!

   

  Og det er faktisk lige præcis, hvad jeg har fundet her. Du kan nemlig booke en mere eller mindre komplet pakkerejse til Grækenlands største middelhavs-ø. Skal vi lige gennemgå tjeklisten? Direkte fly tur/retur, tjek. Indtjekket bagage, tjek. Nyt 5* hotel, der åbner her i foråret 2021, stort tjek. Morgenmad, tjek. Tryghedspakke i tilfælde af corona-problemer, tjek! Alt er således klappet og klart!

   

  Hotellet, du kommer til at bo på, bliver det 5* Galini Palace tæt ved Kolimbari. Dette nye 5* hotel vil uden tvivl mænge sig med øens bedre hoteller og kommer bl.a. til at byde på i alt 50.000 kvm. med topmoderne faciliteter, et lækkert poolområde med en stor pool med vandrutsjebane, en børnepool og en elegant solterrasse med solsenge og liggestole. Så det er virkelig fedt!

   

  Herudover er det også værd at bemærke, at stranden kun ligger små 50 meter væk. Det trækker heller ikke ned!

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Mixx Travel er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i maj, juni, juli, august, september og oktober. Og hvad angår afrejselufthavne, kan du både vælge mellem København og Billund.

   

  Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse. De billigste priser finder du i maj, hvor pakkerejsen koster helt ned til 2.995 kr. pr. person ved en rejse for to. De dyreste priser ligger naturligvis i sommerferien i juli. Her skal du give op til 6.495 kr. pr. person.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, indtjekket bagage, 5* hotel, morgenmad og en tryghedspakke (som du kan læse mere om herunder).

   

   

  Pakken indeholder pr. person

  • Direkte fly fra København eller Billund til Chania tur/retur med Fly2Sky
  • Bagage: 20 kg indchecket og 5 kg håndbagage
  • Ophold på det 5-stjernede Galini Palace
  • 7 overnatninger (inkl. transporttid) i standardværelse med delvis havudsigt (fra siden)
  • Morgenmad
  • Gratis adgang til hotellets skønne poolområde
  • Gratis adgang til hotellets fitnessrum, sauna og hamam
  • Gratis wi-fi
  • Tryghedspakke: Hos Mixx Travel får du fuld refundering, såfremt rejsevejledningerne forhindrer dig i at rejse til destinationen (senest 14 dage efter den planlagte afrejse). Dertil kan du helt indtil 30 dage før den planlage afrejsedato frit ændre dato til en anden afgang indenfor samme kalenderår. Læs mere om tryghedspakken her.

   

  OBS: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer og er afhængig af hotellets kategori og antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skatten lyder på mellem 0,50 – 4 euro pr. person pr. nat.

   

   

  Billeder fra Galini Palace

  Det eneste “skuffende” ved tilbuddet er, at hotellet er så nyt (læs: ikke færdigbygget), at der endnu ikke er rigtige billeder. Så du må desværre nøjes med disse sløje illustrationer, der ligner noget fra en gammelt Sims-spil.

   

   

  Transport til hotellet

  Der er lidt under 30 km fra lufthavnen i Chania til hotellet. Inde på tilbudssiden kan du tilkøbe lufthavnstransfer tur/retur for 240 kr. pr. person. Det er selvfølgelig nemt og hurtigt, men også temmelig dyrt.

   

  Vil du gerne spare de penge, kan du f.eks. tage Chania Airport Bus. En enkeltbillet fra lufthavnen til Chania koster kun 2,5 euro (ca. 19 kr.). Herfra kan du så enten tage en bus videre til Kolimbari eller snuppe en taxi direkte til hotellet.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejse her