Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Se lige hotellet 😍 fra 3.534 kr.
Hotel-Indigo-CASA-9-1080x1080
Pakkerejser

Pakkerejse til Kreta

1 uge på 4* hotel med halvpension inkl. fly

Pakkerejser |

Pakkerejse til Kreta

Sol, strand og rendyrket afslapning. Lyder det som noget, du er på udkig efter? Så bliver du nok glad for at høre, at jeg er faldet over en toplækker pakkerejse til Kreta.

Her får du lov til at tilbringe en hel uge på et stilfuldt firstjernet hotel – med lækker lounge-pool! Stranden er lige i nærheden, hvilket betyder, at du bl.a. kan glæde dig til azurblå middelhavsudsigter, skønne sandstrande, et højt serviceniveau og meget mere ☀️

Opholdet på det vildt lækre hotel er endda inklusive halvpension, så du kan nyde morgenmad og aftensmad alle dage i den tropisk indrettede restaurant 🌴

Sol på Kreta

juni – oktober

fra

3.534 kr.

✈️ Fra København og Billund

⭐ Nyrenoveret 4-stjernet hotel ved strand og by

🥐🥗 Med halvpension – morgenmad og aftensmad

Pakkerejse til Kreta

inkl. fly, 4* hotel og halvpension

Pakkerejse til Kreta

Som du kan se i tilbudsboksen ovenfor, har jeg fundet en pakkerejse til det firstjernede Hotel Indigo CASA, der for nyligt gennemgik en totalrenovering (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Og det har de altså gjort godt, de gode grækere 😍

Hotellet prydes af flotte træelementer, og der er lagt stor vægt på indretningen. Det afspejler sig både i værelserne, i restauranten, baren – ja, hele vejen rundt! Se bare billederne længere nede.

Den store lounge-pool i midten kalder på afslapning i en blød solseng, og der er desuden tre andre pools, hvor du kan slænge dig i solen ☀️

Hotellets restaurant har tropiske vibes, her kan du nyde maden blandt palmer og smukke møbler. Maden smager også altid lidt bedre, når den er inkluderet i prisen. Derudover byder hotellet på en snack-bar ved poolen, endnu en snack-bar og naturligvis en bar.

Maden tilberedes med kærlighed og ikke i kvantitet, så du kan se frem til lækre serveringer hver dag fra bl.a. det græske køkken 🥗

Den livlige ferieby Hersonissos ligger i gåafstand, og stranden er heller ikke længere væk end en kort gåtur (250 meter), så du er altid i nærheden af både strand, by og shopping.

Værelserne er virkelig lækre. De er også nyrenoverede, lyse og indrettet i træelementer og med sjove design-påfund, og så får du naturligvis gratis wi-fi, aircondition m.m.

Hvis du har lyst til at svede mere, end du gør i forvejen under de sydlige solstråler, er der også et fitnesscenter med gratis adgang – og sauna (mod gebyr).

Der er altså lagt i kakkelovnen til et fuldstændig fantastisk ophold, og man må sige, at du får meget for pengene; Middelhavsferie på lækkert hotel med fly og så med både morgenmad og aftensmad hver dag til en skarp pris.

Har du egentlig brug for mere? 😍

Billeder af hotellet

Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Der er afgange fra juni til oktober, og det er muligt at flyve fra både København, Billund og Hamborg.

Det er også muligt at blande lufthavnene. Og faktisk er det netop sådan, du får den allerbilligste rejse.

F.eks. kan du finde rejsen med afrejse fra København den 12. juni og hjemrejse til Billund den 19. juni fra kun 3.534 kr. pr. person.

Foretrækker du at flyve til/fra samme lufthavn, er det skam også muligt for ca. 200 kr. ekstra.

Frapriser (pr. person)

  • Juni: 3.534 kr.
  • Juli: 6.689 kr.
  • August: 5.950 kr.
  • September: 5.816 kr.
  • Oktober: 5.764 kr.

Vil du gerne se flere rejser til Kreta og vide mere om den skønne græske ø, så kan du med fordel læse min rejseguide til Kreta.

Og vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud til forskellige solrige destinationer, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Oplevelser på Kreta

Kreta er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle oplevelsesture og aktiviteter, så kig forbi getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Pakkerejse til KretaPakkerejse til Kreta

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud