Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.739 kr.
Pakkerejse til Kreta: 1 uge på 4* strandhotel fra kun 3.739 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Pakkerejse til Kreta: 1 uge på 4* strandhotel fra kun 3.739 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Pakkerejse til Kreta: 1 uge på 4* strandhotel fra kun 3.739 kr. p.p. inkl. fly

Sol, strand og rendyrket afslapning. Lyder det som noget, du er på udkig efter? Så bliver du nok glad for at høre, at jeg er faldet over en toplækker pakkerejse til Kreta. Her får du lov at tilbringe en hel uge på et skønt firstjernet familiehotel – lige ud til Middelhavet! Det betyder, at du bl.a. kan glæde dig til en solbeskinnet strand, azurblå middelhavsudsigter, skønne poolområder, et højt serviceniveau og meget mere ☀️

Sol på Kreta

april – oktober

fra

3.739 kr.

✈️ fra København, Billund og Aalborg

⭐ Lækkert 4* familiehotel lige ved stranden

🏖️💦 Privat strand og to store poolområder

Pakkerejse til Kreta

inkl. fly og 4* hotel

Pakkerejse til Kreta

Som du kan se i tilbudsboksen ovenfor, har jeg fundet en pakkerejse til det firstjernede familiehotel Caldera Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Caldera Beach er det seneste skud på stammen af populære Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet har en fantastisk beliggenhed på stranden i den fredfyldte ferieby Gerani, der ligger godt 15 km vest for livlige Chania by.

Hotellet har privat strand, hvor du kan slænge dig på en af de mange solsenge og nyde den udsøgte middelhavsudsigt eller tage en forfriskende dukkert i havet.

Foruden at have en lækker strand og Middelhavet lige uden for døren, kan du også se frem til at tilbringe tid ved hotellets to store udendørs poolområder. Fra hotellets største pool har du en enestående udsigt over havet og stranden, og der er selvfølgelig også børnepools til de mindste gæster.

Skulle strandture og dasen ved poolen blive for trivielt (det er svært at forestille sig), så er der masser af aktiviteter at kaste sig over. Mens de voksne kan muntre sig med aktiviteter som bl.a. padel og holdtræningstimer, så kan børnene se frem til timevis af sjov i børneklubben.

Ligesom du næppe kommer til at kede dig på hotellet, kommer du bestemt heller ikke til at sulte. For Caldera Beach har hele tre restauranter: en buffetrestaurant, en taverna med græsk menu og et steakhouse. Dertil serveres der snacks og cocktails i hotellets to poolbarer 🍹

Og nu vi er ved mad og drinks, så er det værd at nævne, at du har mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension og all inclusive. Nogle gange kan det jo være dejligt med sådan en ferie, hvor man ikke behøver hive dankortet frem 😉

Pakkerejse til Kreta – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Du kan finde rejsen i chartersæsonen fra april til og med oktober med afrejse fra København, Billund og Aalborg.

Lige nu finder du den billigste afgang fra København i april, hvor rejsen lørdag den 20. kun koster 3.739 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur og hotelophold – morgenmad, halvpension og all inclusive kan tilkøbes.

Frapriser (pr. person)

  • April: 3.739 kr.
  • Maj: 3.982 kr.
  • Juni: 5.989 kr.
  • Juli: 7.848 kr.
  • August: 5.132 kr.
  • September: 4.958 kr.
  • Oktober: 4.135 kr.


Vil du gerne se flere rejser til Kreta og vide mere om den skønne græske ø, så kan du med fordel læse min rejseguide til Kreta.


Og vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud til forskellige solrige destinationer, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Billeder fra hotellet

Pakkerejse til Kreta - Poolområde på Hotel Caldera Beach

Pakkerejse til Kreta - Pool på Hotel Caldera Beach

Pakkerejse til Kreta - Hotel Caldera Beach

Pakkerejse til Kreta - Stort poolområde på Hotel Caldera Beach

Pakkerejse til Kreta - Hotel Caldera Beach ligger lige ud til havet

Pakkerejse til Kreta - Værelse på Hotel Caldera BeachOplevelser på Kreta

Kreta er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle oplevelsesture og aktiviteter, så kig forbi getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Pakkerejse til Kreta: 1 uge på 4* strandhotel fra kun 3.739 kr. p.p. inkl. flyPakkerejse til Kreta: 1 uge på 4* strandhotel fra kun 3.739 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar