Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.615 kr.
Alia-Palace-Hotel-Halkidiki-Graekenland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Luksusferie i Grækenland

1 uge i Halkidiki på et 5* luksushotel inkl. fly og halvpension

Sol og strand |

Luksusferie i Grækenland

Det danske forår er ikke altid så tiltalende. Sol og luksus i Grækenland lyder derimod straks meget bedre! Derfor har jeg i dag fundet en lækker rejse til Grækenlands smukke Halkidiki-region. En rejse til Halkidiki leverer efter min mening noget af det bedste, det græske fastland har at byde på. Regionen består af et opland og tre halvøer (Kassandra, Sithonia og Athos), der rager ud i Ægæerhavet. Især ferie på Halkidikis halvøer indeholder alt det, der gør Grækenland så fantastisk som rejsedestination – bakkede landskaber, idylliske landsbyer, smukke sandstrande og billedskønne bugter ved det azurblå Middelhav. Smid så et veldrejet luksushotel oveni, og det begynder at se mere end lovende ud! 🌴☀️

Rejse til Halkidiki

april – oktober

fra

2.336 kr.

✈️ Fra København

🍽️ Halvpension inkluderet i prisen

Femstjernet luksusresort med infinity-pool

Fly til Thessaloniki

532 kr.

Hotel i Halkidiki

2.083 kr.

Hotel

2.083 kr.

Fly

532 kr.

Total (pr. person):

2.615 kr.

Rejse til Halkidiki – fly

Første skridt på vejen mod en rejse til Halkidiki er et par flybilletter. Og i den del af Grækenland vil det tit give mest mening at flyve til storbyen Thessaloniki.

Ofte vil du kunne booke ganske billige returbilletter hos Ryanair, der opererer en direkte rute mellem København og Thessaloniki.

Du kan finde direkte afgange fra april til oktober på alle fredage og søndage. Og lige nu kan du finde gode priser i særligt maj og juni.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra søndag den 12. maj til søndag den 19. maj. På disse datoer koster billetterne kun 532 kr.

Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid må medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Halkidiki – rejsedatoer

Direkte afgange fredage og lørdage

 • 05.05. – 12.05.
 • 10.05. – 17.05.
 • 12.05. – 19.05.
 • 17.05. – 24.05.
 • 19.05. – 26.05.
 • 24.05. – 31.05.
 • 26.05. – 02.06.
 • 31.05. – 07.06.
 • 02.06. – 09.06.
 • 07.06. – 14.06.
 • 16.06. – 23.06.
 • 23.06. – 30.06.
 • Og flere

Rejse til Halkidiki – hotellet

Faste læsere af bloggen vil vide, at jeg denne gang har fundet et hotel, jeg har skrevet om før.

Der er tale om det femstjernede Alia Palace Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), som ligger i Pefkohori på den østlige kyst af halvøen Kassandra. Og her får du bare et rigtig godt hotel til en rigtig god pris!

Selvom du har mindre end 10 minutters gang til stranden, tilbyder hotellet alligevel gratis bustransport dertil. Det er vel et femstjernet hotel. Alia Palace byder på grund af sin skønne beliggenhed desuden på en eminent udsigt over den smukke Kassandrabugt 🏖️

Hotellet har naturligvis også et superlækkert poolområde med en elegant infinity-pool, som tidligere gæster har været meget begejstret for 🏊‍♂️

Du har desuden fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og kan mod et gebyr også benytte dig af hotellets wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og sauna.

På de samme datoer som flybilletterne ovenfor koster et dobbeltværelse i alt 4.165 kr. inkl. halvpension (OBS: du skal selv vælge halvpension – morgenmad er standard). Prisen bliver således kun 2.083 kr. pr. person 🍽️

Og bare til info, hvis du rejser med børn – der findes mange lækre børnevenlige hoteller i området. Du kan finde en oversigt over andre hoteller i Halkidiki ved at klikke på “andre hoteller” ovenfor.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel til din rejse til Halkidiki, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Halkidiki – billeder fra hotellet

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki

Rejse til Halkidiki – transport til/fra hotellet

Jeg vil nok anbefale, at du lejer en bil. Så har du den ultimative frihed til at udforske Halkidiki.

Du kan også booke en taxi. En taxi til hotellet vil koste omkring 400-500 kr. pr. person hver vej.

Det er også muligt at tage offentlig transport til hotellet. Det er dog en noget længere tur – og vil helt sikkert kræve en overnatning i Thessaloniki.

Først skal du med lufthavnsbussen X1 ind til Thessaloniki. Lufthavnsbussen kører hver halve time, og en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter.

Fra Thessaloniki kan du så tage en bus videre til Pefkohori. Turen koster 12,90 euro hver vej, og du kan se køreplanen og bestille billetter på ktel-chalkidikis.gr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusferie i GrækenlandLuksusferie i Grækenland

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud