• 27 dec 2019

  LUKSUS i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et 5* voksenhotel fra kun 1.848 kr. inkl. fly og halvpension

  Jeg har faktisk for et par uger skrevet om dette tilbud – dog var det ret hurtigt udsolgt. Nu er det tilbage igen – dog som udgangspunkt “kun” med halvpension. Men stadig til en super skarp pris – og hvis du ønsker all-inclusive kan det tilkøbes forholdsvis billigt.

  Leder du efter en luksuriøs solferie i april, maj eller juni (og faktisk også juli!), så har jeg fundet et virkelig godt rejsetilbud i dag! Du kan nemlig få en skøn, solrig og superbillig uge i smukke Halkidiki – med halvpension eller all inclusive! Halkidiki er efter min mening noget af det bedste, det græske fastland har at byde på. Regionen består af et opland og tre halvøer (Kassandra, Sithonia og Athos), der rager ud i Ægæerhavet. Især ferie på Halkidikis halvøer indeholder alt det, der gør Grækenland så fantastisk som rejsedestination – bakkede landskaber, idylliske landsbyer, smukke sandstrande og billedskønne bugter ved det azurblå Middelhav!

   

  Jeg vil gerne advare dig på forhånd – hvis du har en svaghed for ufattelig lækre hoteller, så kan du næsten ikke undgå at blive smaskforelsket i det hotel, jeg har fundet i dag! Bare vent og se 😉

  Sol og luksus i Grækenland
  april - oktober
  fra1.848 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 5* Alia Palace Luxury Hotel & Villas
  1.414 kr.
  For kun ca. 230 kr. ekstra pr. nat kan du opgradere til all inclusive
  Og for ca. 275 kr. ekstra pr. nat kan du få en suite med din egen private pool + halvpension!
  Billige fly til Halkidiki
  434 kr.
  Hotel
  1.414 kr.
  Fly
  434 kr.
  Total (pr.person)
  1.848 kr.

  Billige fly til Halkidiki

  Hvis du vil flyve til Halkidiki, er det ofte billigst at finde billetter hos Ryanair fra København (desværre ingen billige afgange fra Jylland).

   

  Du kan finde billetter året rundt, men det vil helt klart være mest oplagt at tage afsted i foråret eller om sommeren, når den græske sol virkelig begynder at tage fat. Fra april til juni kan du finde en masse billetter til priser mellem ca. 400 og 700 kr. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra onsdag den 13. maj til onsdag den 20. maj til kun 434 kr.

   

  I juli og august stiger priserne selvfølgelig pga. skolernes sommerferie, men du kan stadig finde rigtig gode priser fra lidt over 1.200 kr. (hotellet er faktisk også ganske billigt i juli – ca. 2.500 kr. pr. person). Så du ender på en uge med halvpension på et 5* resort til omkring 3.800 kr. – som er sindsygt billigt i juli! Det er især onsdag til onsdag afgange som er billigst i juli.

   

  Jeg er kommet med en liste med de billigste afgange nedenfor.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 02.04. – 08.04.
  • 15.04. – 22.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 29.04. – 06.05.
  • 06.05. – 13.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • 16.05. – 23.05.
  • 20.05. – 27.05.
  • 27.05. – 03.06.
  • 30.05. – 06.06.
  • 03.06. – 10.06.
  • 06.06. – 13.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 08.07. – 15.07.
  • 22.07. – 29.07.
  • 25.07. – 01.08.
  • 29.07. – 05.08.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Halkidiki

  Du kan godt begynde at glæde dig! Det voksenhotel, jeg her har fundet, ser nemlig forrygende lækkert ud! Det 5* Alia Palace Luxury Hotel & Villas (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger i Pefkohori på den østlige kyst af halvøen Kassandra. Selvom du har mindre end 10 minutters gang til stranden, tilbyder hotellet alligevel gratis bustransport dertil. Det er vel et 5* hotel. Alia Palace byder på grund af sin skønne beliggenhed desuden på en eminent udsigt over den smukke Kassandra-bugt.

   

  Hotellet har naturligvis også et superlækkert poolområde med en elegant infinity-pool, som tidligere gæster har været meget begejstret for. Du har fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og kan mod et gebyr også benytte dig af hotellets wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og suana.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra onsdag den 13. maj til onsdag den 20. maj til 2.828 kr. med halvpension. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.414 kr. pr. person. Jeg har foretaget et par “stikprøver” i hver måned ift. hotelprisen. Og generelt ser hotellet ud til at holde prisen rigtig fint. Især i april og maj er prisniveauet superlavt – omkring 400-500 kr. pr. nat for halvpension. I juni og juli begynder priserne naturligvis at stige, men selv i juli kan du sammensætte en rejse med fly, hotel og halvpension til under 4.000 kr. pr. person.

   

  Ønsker du at opgradere dit ophold med endnu mere luksus, har du også mulighed for det. Du kan bl.a. for kun 230 kr. ekstra pr. nat få et ophold med all inclusive, hvor der simpelthen er sørget for alt! Ellers kan du også for ca. 275 kr. ekstra pr. nat få et ophold, hvor du har din egen private pool lige uden for værelset OG halvpension. Hvor lækkert kunne det ikke lige være?

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Halkidiki, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det kan varmt anbefales at leje en bil. Halkidiki giver en smag på det “ægte” Grækenland med smukke landsbyer, små bugter med smukke strande og en gæstfri lokalbefolkning. Især i lavsæsonen fra april til juni og september til oktober kan du få en lejebil til næsten ingen penge (se nedenfor). Fra lufthavnen er det lidt over én times kørsel til hotellet. At leje en bil vil helt klart være min anbefaling (i stedet for at tage bussen). Især når I skal hjem – her vil I nemlig ikke være i stand til at nå flyet med offentlig transport. Alternativt kan I også overveje at tage den sidste nat i Thessaloniki i stedet for Pefkohori.

   

  Det er selvfølgelig også muligt at tage offentlig transport til hotellet. Det er dog en noget længere tur. Først skal du fra lufthavnen med lufthavnsbussen X1 ind til Thessaloniki. Busserne kører hver halve time, og en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter. Fra Thessaloniki kan du så tage en bus videre til til Pefkohori. Turen tager ca. 95 minutter og koster 13 euro (ca. 100 kr.) hver vej. Du kan se køreplanen på ktel-chalkidikis.gr.

   

   

  Lejebil

  Som sagt bør du kraftigt overveje at leje en bil. Herunder kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Faktisk kan du leje en bil i en hel uge for bare 387 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  387 kr.

   

  Alia Palace Luxury Hotel & Villas

  Wow! 😱

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  32 kommentarer til LUKSUS i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et 5* voksenhotel fra kun 1.848 kr. inkl. fly og halvpension

  1. Knud Møller says:

   Har du ikke en afgang den 8 april

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Knud 🙂

    Du kan også sagtens rejse fra den 8. april til den 15. april. Der kommer du dog i karambolage med påskeferien, så flybilletterne koster 1.246 kr. Hotellet er dog stadig billigt på de datoer, så en samlet pris for fly, hotel og halvpension ligger omkring 2.452 kr. pr. person 😉

  2. Stefanie says:

   Da du tidligere skrev om dette tilbud, dog dengang med all inclusive, var det billigere end denne “kun” med halvpension. Hvordan kan det være?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stefanie 🙂

    Fraprisen var 655 kr. pr. person 🙂 Priserne ændrer sig dog løbende alt efter udbud og efterspørgsel. Og lige nu ser priserne desværre ud til at være steget, siden jeg skrev om tilbuddet. Hvis du finder et godt tilbud, er det derfor sjældent en god idé at vente for længe med at booke. Priserne for halvpension og all inclusive kan også variere fra hotel til hotel – og jeg skriver ikke altid om de samme hoteller 🙂

  3. Mia says:

   Blot en tak – jeg har netop booket 3 overnatninger i suite med privat pool m/all incl i maj til 900 kr pr person inkl fly. Så manden får en skøn julegave i år. Så tusind tak for altid at finde gode rejser til gode priser – jeg kigger dagligt i app’en

   Glædelig jul 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tusind tak for din kommentar og rosende ord!

    Det lyder bare skønt – og sikke en julegave din mand har at se frem til! Jeg bliver altid så glad for at høre fra læsere, der kan lide de rejser, jeg finder 😀

    Glædelig juli til dig også 😉

  4. Pernille says:

   Jeg kan ikke finde det andet hotel du skriver om – Destinia?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pernille 🙂

    Destinia er ikke et hotel – men en bookingside 😉 Men lige nu kan du faktisk finde det billige all inclusive-tilbud hos XXLrooms igen!

  5. Sakina says:

   Hej, kan det godt passe, at det allerede siden i går er steget så meget, at det koster over 3000 pr mand, selv i maj?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sakina 🙂

    Trivagos priser skifter desværre en del (alt efter hvilke bookingsider Trivago kan finde). Da jeg skrev artiklen, tilbød bookingsiden XXLrooms det billigste all inclusive-tilbud. Så forsvandt XXLrooms fra Trivago, og bookingsiden Destinia var for en stund den billigste bookingside. Nu er XXLrooms imidlertid tilbage med deres billige all inclusive-tilbud – så hvis du er hurtig, burde du kunne finde det på Trivago lige nu 😉

    • Sakina says:

     Ja, men ikke all inclusive? Som opslaget var ift.

     • Rejsespejder_SB says:

      Jo, med all inclusive 😉

      Du skal dog selv sørge for at vælge all inclusive-tilbuddet. Jeg har linket til et par screenshots nedenfor, så du kan se, hvilket tilbud du skal klikke på 🙂

      Billede 1 (fra Trivago): https://ibb.co/Wv2HXgq

      Billede 2 (fra XXLrooms): https://ibb.co/Vmjj1dd

      Håber det hjælper dig 😉

      P.S. Jeg vil anbefale dig at tjekke tilbuddet fra en computer. Nogle gange virker det ikke helt optimalt fra mobil 😉

  6. Keld says:

   Hvad hvis du skal rejse Alene, her tænker jeg på prisen på hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Keld 🙂

    Ofte er der desværre ikke så meget at gøre. Langt de fleste hoteller har kun dobbeltværelser som deres mindste værelser. Som solorejsende er man derfor tit nødt til at betale prisen for et dobbeltværelse selv :/

    Men du kan altid prøve at ændre hotelsøgningen til én person og se, om der er gode tilbud til en solorejsende 😉

  7. Mia says:

   Hej! Tusind tak for de altid gode rejsetips. 🙂
   Min veninde og jeg overvejer en tur til Grækenland, og har kigget både på dette og et lækkert resort på Rhodos. Vi vil gerne have all inclusive (som jeg kan se at man kan tilkøbe på dette hotel fra artiklen), men jeg er meget i tvivl om, hvilken standard på maden man kan forvente, når det også er muligt kun at købe halvpension eller morgenmad.
   Jeg er midt bekymret for, om kun få køber all inclusive, og der derfor er kold og kedelig mad.. håber du forstår hvad jeg mener.
   Mon du ved noget om dette?
   Mvh Mia

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mia,
    Det var så lidt og tusind tak fordi du følger med!
    Angående maden, så kan jeg læse mig frem til (i anmeldelser af hotellet), at folk er meget tilfredse med maden – så jeg tænker, at du ikke skal frygte for deres all-inclusive 🙂

  8. Charlotte says:

   Er det 2050 for de anviste mdr

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Charlotte,
    Prisen (som faktisk er faldet 🙂 ) er med udgangspunkt i den 03.04. – 10.04. I artiklen har jeg skrevet i hvilke prisramme både hotel og fly cirka ligger i i hvilke måneder.
    Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  9. David says:

   Hej, jeg leder efter rejsen i slut juni.
   Billetterne er stadig til rimelig pris, men hotellet er steget markant.
   Har du nogle forslag til dejlige hoteller, lejlighed, b’n’b eller noget til maks 500kr pr nat, måske gerne med morgenmad inkl.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej David,
    Her har du en oversigt over hoteller 🙂 Nu ved jeg ikke helt, hvornår du gerne vil afsted, så du kan selv lige ændre datoerne, hvis de ikke passer. Du kan få de billigste hoteller først ved at vælge “sorter efter kun pris” øverst på siden 🙂

  10. kirstine kellberg says:

   Hej rejsespejder.
   Kan du se om der stadig er billige tilbud til denne rejse i maj? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristine,
    Hvis du klikker på de links, der findes i artiklen, så kan du se, at der stadig er både fly og hotel i maj (fly er dog steget med 140 kr.) 🙂

  11. Jonas Jørgensen says:

   Hej
   Ser ud til at være et mega lækkert hotel..
   Men kan det passe at der ikke er noget tilbage på hotellet til den pris.. Kan kun kunde finde hotel til ca 5.000 for 2 pers. Næste dobbelt så meget .

   På for tak for kigget

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jonas,
    Jeg har lige været inde og tjekke og jeg kan godt se, at prisen på hotellet er steget (sådan er det desværre nogle gange med de virkelig gode tilbud, så skal man være hurtig på tasterne). Jeg kan se, at dobbeltværelset med halvpension nu koster 3.870 kr., dvs. 1.935 kr. pr. person. – ellers er der et link til andre hoteller i artiklen. Jeg håber du finder et, der passer til jer og hvis der opstår nogle spørgsmål, så siger du endelig bare til 🙂

  12. Betina says:

   Hej.. hvordan finder jeg det hotel i skriver om til 2251 for en uge med halvpension og fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Prisen i det originale eksempel var steget markant, så nu har jeg opdateret det med nye datoer. Nu skulle prisen gerne holde 😉

  13. Kristina Jensen says:

   Hvad er prisen på denne rejse hvis man vil afsted i juli ? Og koster det ekstra med er barn på 8 måneder ? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Rejsen bliver dyrere i juli. Både fly- og hotelprisen stiger. Den præcise pris afhænger af den specifikke rejseperiode. Du kan få et overblik over flypriserne på Ryanairs lavpriskalender, og så kan du se hvad hotellet koster ved at indtaste dine rejsedatoer inde på hotellinket 🙂

    Hos Ryanair kommer der et spædbarnsgebyr på ca. 186 kr. oveni.

  14. Sarah says:

   Hej rejsespejder
   Er de ikke billige ugen inden d 18/4? Altså fx d 11-18/4??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Du skal altid være velkommen til at tjekke forskellige datoer ud. Du skal blot ændre datoerne på skyscanner og se hvilken pris du får 😉

    Ugen inden er billetterne dog lidt dyrere (837 kr.):
    https://rejsespejder.dk/azs6

  15. Stephan says:

   Tak for verdens bedste rejse-tilbudssite! Måske er det for meget for langt, men man kunne måske i dato feltet skrive i paratens hvilke dage, du nævnte i oversigten. Så var det nemmere for folk at hvilke dage der var billige.

  se fly se hotel