• 11 mar 2020

  ALL INCLUSIVE i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et luksuriøst 5* voksenhotel fra kun 2.805 kr. inkl. fly og all inclusive

  Leder du efter en luksuriøs solferie, så har jeg fundet et virkelig godt rejsetilbud i dag! Du kan nemlig få en skøn, solrig og billig uge i smukke Halkidiki – med all inclusive! Halkidiki er efter min mening noget af det bedste, det græske fastland har at byde på. Regionen består af et opland og tre halvøer (Kassandra, Sithonia og Athos), der rager ud i Ægæerhavet. Især ferie på Halkidikis halvøer indeholder alt det, der gør Grækenland så fantastisk som rejsedestination – bakkede landskaber, idylliske landsbyer, smukke sandstrande og billedskønne bugter ved det azurblå Middelhav!

  Sol og luksus i Grækenland
  april - oktober
  fra2.805 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 5* Alia Palace Hotel
  2.139 kr.
  OBS: Sørg for at vælge tilbuddet med all inclusive
  Billige fly til Halkidiki
  666 kr.
  Hotel
  2.139 kr.
  Fly
  666 kr.
  Total (pr.person)
  2.805 kr.

  Billige fly til Halkidiki

  Hvis du vil flyve til Halkidiki, er det ofte billigst at finde billetter hos Ryanair fra København (desværre ingen billige afgange fra Jylland).

   

  Du kan finde billetter året rundt, men det vil helt klart være mest oplagt at tage afsted i foråret eller om sommeren, når den græske sol virkelig begynder at tage fat. Fra april til juni kan du finde en masse billetter til priser mellem ca. 500 og 850 kr. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra lørdag den 9. maj til lørdag den 16. maj til kun 666 kr.

   

  I juli og august stiger priserne selvfølgelig pga. skolernes sommerferie, men du kan stadig finde rigtig gode priser fra omkring 1.200 kr. (hotellet er faktisk også ganske billigt i juli – ca. 2.700 kr. pr. person). Så du ender på en uge med all-inclusive på et 5* resort til omkring 3.900 kr. – som er sindsygt billigt i juli! Du finder de billige afgange på onsdage og lørdage.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Jeg er kommet med en liste med de billigste afgange nedenfor.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 11.04. – 18.04.
  • 22.04. – 29.04.
  • 25.04. – 02.05.
  • 29.04. – 06.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • 23.05. – 30.05.
  • 27.05. – 03.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 01.07. – 08.07. – i skolernes sommerferie
  • 22.07. – 29.07. – i skolernes sommerferie
  • 12.08. – 19.08.
  • 19.08. – 26.08.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Halkidiki

  Du kan godt begynde at glæde dig! Det voksenhotel, jeg her har fundet, ser nemlig forrygende lækkert ud! Det 5* Alia Palace Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger i Pefkohori på den østlige kyst af halvøen Kassandra. Selvom du har mindre end 10 minutters gang til stranden, tilbyder hotellet alligevel gratis bustransport dertil. Det er vel et 5* hotel. Alia Palace byder på grund af sin skønne beliggenhed desuden på en eminent udsigt over den smukke Kassandra-bugt.

   

  Hotellet har naturligvis også et superlækkert poolområde med en elegant infinity-pool, som tidligere gæster har været meget begejstret for. Du har fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og kan mod et gebyr også benytte dig af hotellets wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og suana.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 9. maj til lørdag den 16. maj til 4.277 kr. med all inclusive (OBS: Du skal selv sørge for at vælge all inclusive-tilbuddet). Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.139 kr. pr. person.

   

  Jeg har foretaget et par “stikprøver” i hver måned ift. hotelprisen. Og generelt ser hotellet ud til at holde prisen rigtig fint. Især i april og maj er prisniveauet superlavt – omkring 400-500 kr. pr. nat for all inclusive. I juni og juli begynder priserne naturligvis at stige, men selv i juli kan du sammensætte en rejse med fly, hotel og all inclusive til lige omkring 4.000 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Halkidiki, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det kan varmt anbefales at leje en bil. Halkidiki giver en smag på det “ægte” Grækenland med smukke landsbyer, små bugter med smukke strande og en gæstfri lokalbefolkning. Især i lavsæsonen fra april til juni og september til oktober kan du få en lejebil til næsten ingen penge (se nedenfor). Fra lufthavnen er det lidt over én times kørsel til hotellet.

   

  Det er selvfølgelig også muligt at tage offentlig transport til hotellet. Det er dog en noget længere tur. Først skal du fra lufthavnen med lufthavnsbussen X1 ind til Thessaloniki. Busserne kører hver halve time, og en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter. Fra Thessaloniki kan du så tage en bus videre til til Pefkohori. Turen tager ca. 95 minutter og koster 13 euro (ca. 100 kr.) hver vej. Du kan se køreplanen på ktel-chalkidikis.gr.

   

  Alternativt kan I også tage en taxa. Selvom det er dyrere, vil det være min anbefaling (i stedet for at tage bussen). Især når I skal hjem – her vil I nemlig ikke være i stand til at nå flyet med offentlig transport. Alternativt kan I også overveje at tage den sidste nat i Thessaloniki i stedet for Pefkohori.

   

   

  Lejebil

  Som sagt bør du kraftigt overveje at leje en bil. Herunder kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Faktisk kan du leje en bil i en hel uge for bare 310 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  310 kr.

   

  Alia Palace Luxury Hotel & Villas

  Wow! 😱

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til ALL INCLUSIVE i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et luksuriøst 5* voksenhotel fra kun 2.805 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Mia says:

   Blot en tak – jeg har netop booket 3 overnatninger i suite med privat pool m/all incl i maj til 900 kr pr person inkl fly. Så manden får en skøn julegave i år. Så tusind tak for altid at finde gode rejser til gode priser – jeg kigger dagligt i app’en

   Glædelig jul 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tusind tak for din kommentar og rosende ord!

    Det lyder bare skønt – og sikke en julegave din mand har at se frem til! Jeg bliver altid så glad for at høre fra læsere, der kan lide de rejser, jeg finder 😀

    Glædelig juli til dig også 😉

  2. Keld says:

   Hvad hvis du skal rejse Alene, her tænker jeg på prisen på hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Keld 🙂

    Ofte er der desværre ikke så meget at gøre. Langt de fleste hoteller har kun dobbeltværelser som deres mindste værelser. Som solorejsende er man derfor tit nødt til at betale prisen for et dobbeltværelse selv :/

    Men du kan altid prøve at ændre hotelsøgningen til én person og se, om der er gode tilbud til en solorejsende 😉

  3. Mia says:

   Hej! Tusind tak for de altid gode rejsetips. 🙂
   Min veninde og jeg overvejer en tur til Grækenland, og har kigget både på dette og et lækkert resort på Rhodos. Vi vil gerne have all inclusive (som jeg kan se at man kan tilkøbe på dette hotel fra artiklen), men jeg er meget i tvivl om, hvilken standard på maden man kan forvente, når det også er muligt kun at købe halvpension eller morgenmad.
   Jeg er midt bekymret for, om kun få køber all inclusive, og der derfor er kold og kedelig mad.. håber du forstår hvad jeg mener.
   Mon du ved noget om dette?
   Mvh Mia

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mia,
    Det var så lidt og tusind tak fordi du følger med!
    Angående maden, så kan jeg læse mig frem til (i anmeldelser af hotellet), at folk er meget tilfredse med maden – så jeg tænker, at du ikke skal frygte for deres all-inclusive 🙂

  4. Charlotte says:

   Er det 2050 for de anviste mdr

  5. David says:

   Hej, jeg leder efter rejsen i slut juni.
   Billetterne er stadig til rimelig pris, men hotellet er steget markant.
   Har du nogle forslag til dejlige hoteller, lejlighed, b’n’b eller noget til maks 500kr pr nat, måske gerne med morgenmad inkl.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej David,
    Her har du en oversigt over hoteller 🙂 Nu ved jeg ikke helt, hvornår du gerne vil afsted, så du kan selv lige ændre datoerne, hvis de ikke passer. Du kan få de billigste hoteller først ved at vælge “sorter efter kun pris” øverst på siden 🙂

  6. kirstine kellberg says:

   Hej rejsespejder.
   Kan du se om der stadig er billige tilbud til denne rejse i maj? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristine,
    Hvis du klikker på de links, der findes i artiklen, så kan du se, at der stadig er både fly og hotel i maj (fly er dog steget med 140 kr.) 🙂

  7. Betina says:

   Hej.. hvordan finder jeg det hotel i skriver om til 2251 for en uge med halvpension og fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Prisen i det originale eksempel var steget markant, så nu har jeg opdateret det med nye datoer. Nu skulle prisen gerne holde 😉

  8. Kristina Jensen says:

   Hvad er prisen på denne rejse hvis man vil afsted i juli ? Og koster det ekstra med er barn på 8 måneder ? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Rejsen bliver dyrere i juli. Både fly- og hotelprisen stiger. Den præcise pris afhænger af den specifikke rejseperiode. Du kan få et overblik over flypriserne på Ryanairs lavpriskalender, og så kan du se hvad hotellet koster ved at indtaste dine rejsedatoer inde på hotellinket 🙂

    Hos Ryanair kommer der et spædbarnsgebyr på ca. 186 kr. oveni.

  9. Stephan says:

   Tak for verdens bedste rejse-tilbudssite! Måske er det for meget for langt, men man kunne måske i dato feltet skrive i paratens hvilke dage, du nævnte i oversigten. Så var det nemmere for folk at hvilke dage der var billige.

  se fly se hotel