• 13 feb 2019

  Græsk solferie på lukushotel: 1 uge i Halkidiki på et 5* hotel til kun 2.050 kr. inkl. fly og halvpension

  Leder du efter en lækker solferie i april, maj eller juni (og faktisk også juli!), så har jeg i dag fundet rejsen til dig! Du kan nemlig få en skøn og solrig uge i smukke Halkidiki, der måske står en anelse i skyggen af nogle af Grækenlands mange paradisøer. Det behøver Halkidiki dog slet ikke – her finder du nemlig også de smukke sandstrande og det azurblå Middelhav! Så pak du bare tasken, find din indre livsnyder frem og gør dig klar til forårets/sommerens solferie i Grækenland på et lækkert 5* hotel med halvpension!

  Sol og luksus i Grækenland
  april - oktober
  2.050 kr.
  København og Hamborg
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 5* Alia Palace Luxury Hotel & Villas
  1.593 kr.
  OBS! Du skal klikke her for at finde det billigste tilbud
  Sørg for at vælge tilbuddet med halvpension
  Hotel
  1.593 kr.
  Fly
  457 kr.
  Total (pr.person)
  2.050 kr.

  Hotel i Halkidiki

  Du kan godt begynde at glæde dig! Det hotel, jeg her har fundet, ser nemlig uforskammet lækkert ud! Det 5* Alia Palace Luxury Hotel & Villas (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger i Pefkohori på den østlige kyst af halvøen Kassandra. Selvom du har mindre end 10 minutters gang til stranden, tilbyder hotellet alligevel gratis bustransport dertil. Det er vel et 5* hotel. Alia Palace byder på grund af sin skønne beliggenhed desuden på en eminent udsigt over den smukke Kassandra-bugt.

   

  Hotellet har naturligvis også et superlækkert poolområde med en elegant infinity-pool, som tidligere gæster har været meget begejstret for. Du har fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og kan mod et gebyr også benytte dig af hotellets wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og suana.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge på dette 5* hotel inkl. halvpension er 3.185 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.593 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Halkidiki, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Jeg har foretaget et par “stikprøver” i hver måned ift. hotelprisen. Og generelt ser hotellet ud til at holde prisen rigtig fint. I april og maj ligger priserne omkring 400 – 500 kr. pr. nat, i juni omkring 700 – 800 kr. pr. nat og i juli omkring 800 kr. pr. nat. Dvs. at du i juni kan finde rejsen fra ca. 3.200 kr. med fly, hotel og halvpension og i juli fra ca. 4.200 kr.!

   

   

  Billige fly til Halkidiki

  Hvis du vil flyve til Halkidiki, er det billigst at finde billetter hos Ryanair fra enten København eller Hamborg (desværre ingen billige afgange fra Jylland).

   

  I skrivende stund kan du finde billetter til priser mellem ca. 400 og 700 kr. i løbet af foråret fra april til juni. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra den 11.05. til den 18.05. til kun 539 kr. I juli og august stiger priserne selvfølgelig pga. skolernes sommerferie, men du kan stadig finde gode priser til lidt over 1.100 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 03.04. – 10.04. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 03.04. – 10.04.
  • 06.04. – 13.04.
  • 08.05. – 15.05.
  • 11.05. – 18.05.
  • 15.05. – 22.05.
  • 18.05. – 25.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 25.05. – 01.06.
  • 01.06. – 08.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 13.07. – 20.07.
  • 24.07. – 31.07.
  • 07.08. – 14.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det kan varmt anbefales at leje en bil. Halkidiki giver en smag på det “ægte” Grækenland med smukke landsbyer, små bugter med smukke strande og en gæstfri lokalbefolkning. Især i lavsæsonen fra april til juni og september til oktober kan du få en lejebil til næsten ingen penge (se nedenfor). Fra lufthavnen er det lidt over 1 times kørsel til hotellet.

   

  Det er også muligt at tage offentlig transport til hotellet. Det er dog en noget længere tur. Der kører en bus (5 gange om dagen i skrivende stund) fra Thessaloniki til Pefkohori. Turen tager lidt over 2,5 timer og koster 13 euro (ca. 100 kr.) hver vej. Du kan se køreplanen på ktel-chalkidikis.gr. Det er også muligt at booke transport fra/til lufthavnen gennem hotellet til 30 euro (ca. 220 kr.) pr. person. Selvom det er anelse dyrere, vil det være min anbefaling (i stedet for at tage bussen). Især når I skal hjem – her vil I nemlig ikke være i stand til at nå flyet med offentlig transport. Alternativt kan I også overveje at tage den sidste nat i Thessaloniki i stedet for Pefkohori.

   

   

  Lejebil

  Som sagt bør du kraftigt overveje at leje en bil. Herunder kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Faktisk kan du leje en bil i en hel uge for bare 232 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  232 kr.

   

  Alia Palace Luxury Hotel & Villas

  Wow! 😱

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Græsk solferie på lukushotel: 1 uge i Halkidiki på et 5* hotel til kun 2.050 kr. inkl. fly og halvpension

  1. Mia says:

   Hej! Tusind tak for de altid gode rejsetips. 🙂
   Min veninde og jeg overvejer en tur til Grækenland, og har kigget både på dette og et lækkert resort på Rhodos. Vi vil gerne have all inclusive (som jeg kan se at man kan tilkøbe på dette hotel fra artiklen), men jeg er meget i tvivl om, hvilken standard på maden man kan forvente, når det også er muligt kun at købe halvpension eller morgenmad.
   Jeg er midt bekymret for, om kun få køber all inclusive, og der derfor er kold og kedelig mad.. håber du forstår hvad jeg mener.
   Mon du ved noget om dette?
   Mvh Mia

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mia,
    Det var så lidt og tusind tak fordi du følger med!
    Angående maden, så kan jeg læse mig frem til (i anmeldelser af hotellet), at folk er meget tilfredse med maden – så jeg tænker, at du ikke skal frygte for deres all-inclusive 🙂

  2. Charlotte says:

   Er det 2050 for de anviste mdr

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Charlotte,
    Prisen (som faktisk er faldet 🙂 ) er med udgangspunkt i den 03.04. – 10.04. I artiklen har jeg skrevet i hvilke prisramme både hotel og fly cirka ligger i i hvilke måneder.
    Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  3. David says:

   Hej, jeg leder efter rejsen i slut juni.
   Billetterne er stadig til rimelig pris, men hotellet er steget markant.
   Har du nogle forslag til dejlige hoteller, lejlighed, b’n’b eller noget til maks 500kr pr nat, måske gerne med morgenmad inkl.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej David,
    Her har du en oversigt over hoteller 🙂 Nu ved jeg ikke helt, hvornår du gerne vil afsted, så du kan selv lige ændre datoerne, hvis de ikke passer. Du kan få de billigste hoteller først ved at vælge “sorter efter kun pris” øverst på siden 🙂

  4. kirstine kellberg says:

   Hej rejsespejder.
   Kan du se om der stadig er billige tilbud til denne rejse i maj? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristine,
    Hvis du klikker på de links, der findes i artiklen, så kan du se, at der stadig er både fly og hotel i maj (fly er dog steget med 140 kr.) 🙂

  5. Jonas Jørgensen says:

   Hej
   Ser ud til at være et mega lækkert hotel..
   Men kan det passe at der ikke er noget tilbage på hotellet til den pris.. Kan kun kunde finde hotel til ca 5.000 for 2 pers. Næste dobbelt så meget .

   På for tak for kigget

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jonas,
    Jeg har lige været inde og tjekke og jeg kan godt se, at prisen på hotellet er steget (sådan er det desværre nogle gange med de virkelig gode tilbud, så skal man være hurtig på tasterne). Jeg kan se, at dobbeltværelset med halvpension nu koster 3.870 kr., dvs. 1.935 kr. pr. person. – ellers er der et link til andre hoteller i artiklen. Jeg håber du finder et, der passer til jer og hvis der opstår nogle spørgsmål, så siger du endelig bare til 🙂

  6. Betina says:

   Hej.. hvordan finder jeg det hotel i skriver om til 2251 for en uge med halvpension og fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Prisen i det originale eksempel var steget markant, så nu har jeg opdateret det med nye datoer. Nu skulle prisen gerne holde 😉

  7. Kristina Jensen says:

   Hvad er prisen på denne rejse hvis man vil afsted i juli ? Og koster det ekstra med er barn på 8 måneder ? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Rejsen bliver dyrere i juli. Både fly- og hotelprisen stiger. Den præcise pris afhænger af den specifikke rejseperiode. Du kan få et overblik over flypriserne på Ryanairs lavpriskalender, og så kan du se hvad hotellet koster ved at indtaste dine rejsedatoer inde på hotellinket 🙂

    Hos Ryanair kommer der et spædbarnsgebyr på ca. 186 kr. oveni.

  8. Sarah says:

   Hej rejsespejder
   Er de ikke billige ugen inden d 18/4? Altså fx d 11-18/4??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Du skal altid være velkommen til at tjekke forskellige datoer ud. Du skal blot ændre datoerne på skyscanner og se hvilken pris du får 😉

    Ugen inden er billetterne dog lidt dyrere (837 kr.):
    https://rejsespejder.dk/azs6

  9. Stephan says:

   Tak for verdens bedste rejse-tilbudssite! Måske er det for meget for langt, men man kunne måske i dato feltet skrive i paratens hvilke dage, du nævnte i oversigten. Så var det nemmere for folk at hvilke dage der var billige.

  se fly se hotel