• 05 maj 2021

  Luksusferie på Kreta: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 3.365 kr. med all-inclusive og fly

  Så blev det tid til en rigtig luksusferie, hvor du kan glæde dig til lækre pool-områder, skønne værelser med havudsigt og service i verdensklasse! Turen går nemlig til solrige Kreta, hvor jeg har fundet det lækre 5* Blue Marine Resort. Her kan du glæde dig til sol, varme og masser af luksus! Så, hvis du trænget til en varm sommertur, hvor du kan fuldstændig komme ned i gear, så er det her bestemt noget du burde kigge nærmere på!

  Luksusferie til Kreta
  maj - oktober
  fra3.365 kr.
  Billund og København
  Kreta
  5* All-inclusive

  Pakkerejse til Kreta

  Trænger du til en uges selvforkælelse, og pakke hverdagen langt væk? Med dette pakketilbud jeg har fundet i dag går turen Kretas nordkyst, hvor du finder det fantastiske 5* Blue Marine Resort, som scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor samt deres Travellers’ Choice Award. Hotellet lever op til dets gode anmeldelser ved at holde deres fokus på indretningen og atmosfæren, som virkelig kommer til udtryk på værelserne.

   

  Resortet giver rig mulighed for at nyde hinandens selskab i smukke og rolige omgivelser. Hotellet og værelserne er af høj standard. Du kan ligge og nyde solen ved hotellets pool, eller blot krydse strandpromenaden, hvor du kan nyde nogle af de gudesmukke solnedgange. På hotellet er det muligt at nyde noget traditionelt og lækkert græsk mad, hvorefter du kan sætte dig i baren og nyde en cocktail. Og så er det hele med all-inclusive – så du ikke skal tænke på andet end at nyde livet!

   

  Du kan finde rejsen med afgange fra både Billund og København til og med oktober (og igen fra 2022). . De billigste afgange finder du lige nu i juni. F.eks. kan du fra København fra d. 2. til d. 9. juni finde rejsen til kun 3.365 kr. pr. person ved en rejse for 2. Tilbuddet er med all-inclusive og fly. Og på de fleste datoer er der kun få kroners forskel på, om du rejser fra København eller Billund.

   

  Prisoversigt (frapriser pr. person)

  • Juni: 3.365 kr.
  • Juli: 6.933 kr.
  • August: 5.703 kr.
  • September: 5.144 kr.
  • Oktober: 4.615

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du booker din rejse, så har du mulighed for at bestille transfer for alle rejsende for 230 kr. Prisen er gældende tur/retur. Hotellet befinder sig 17 km fra Heraklion lufthavn, så ønsker du selv at køre, så læs med nedenfor.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. ubegrænset kilometertal, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  254 kr.

   

   

   

  Corona-sikring

  Da der er tale om en pakkerejse, er du dækket af pakkerejseloven. Det betyder, at hvis rejser ikke anbefales senest 2 uger før afrejsen, har du ret til at få alle dine penge tilbage. Derudover har Sunweb sine egne coronatiltag. Her kan du frem til hhv. 2 eller 6 uger inden afrejsen ændre din rejsedato – helt gratis. Derudover har de også en “corona-prisgaranti”, som betyder, at hvis du ikke ønsker at rejse alligevel, kan du vælge at rejse året efter til samme pris.

  Du kan læse mere om alle deres coronatiltag her.

   

  Derudover har Sunweb også en “hjemrejsegaranti”, som betyder, at hvis du pga. corona (f.eks. en postiv test) ikke kan rejse hjem til Danmark, betaler Sunweb alle ekstra omkostinger vedr. opholdet og den forsinkede hjemrejse. Du kan læse mere om det her.

   

   

  Corona i Grækenland

  For at kunne rejse til Grækenland skal man have en negativ PCR test som højst må være 72 timer gammel. Derudover er det planen, at vaccinerede personer fra juni kan rejse til Grækenland uden test.

   

  Skulle Grækenland på din rejsedato ikke være et gult eller orange land skal du også have en negativ test for at rejse tilbage til Danmark. Det kan være både en PCR eller antigen (kviktest). Kviktest kan fortages i lufthavnen og derudover er også mange apoteker i Grækenland begyndt at tilbyde denne service.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksusferie på Kreta: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 3.365 kr. med all-inclusive og fly

  1. Chalotte says:

   Er det muligt at rejse alene (1 person)?

  2. Brian says:

   hvis jeg nu skal finde et godt billigt hotel til en familie på 3 med et barn på 5. hvad hjemme side vil du anbefale jeg søger på, syntes ikke skyscanner tager helt højde for børn.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Nej, jeg har også tit undret mig over, at man ikke kan lave søgninger med børn på skyscanner. Det kan du til gengæld på trivago 😉

  Se pakketilbud her