• 12 okt 2018

  Strand- og storbyferie i Marokko: 8 dage i Marrakech og Agadir med fly og hoteller til kun 1.949 kr.

  Marokko i det nordvestlige hjørne af Afrika vil med garanti tryllebinde dig med sine sprudlende storbyer, en fascinerende kultur og historie, smukke atlanterhavsstrande og unikke kulinariske oplevelser! Det kan dog være svært at nå det hele på én gang. Men med et par enkeltbilletter og lidt kreativitet kan du dog både komme på et sanseligt storbyeventyr i Marrakech’ farverige gader og dase ved Agadirs palmefyldte strande på én og samme rejse!

  Sol, strand og storby i Marokko
  november - februar
  1.949 kr.
  København
  Marrakech og Agadir
  Hotel i Marrakech
  f.eks. det anmelderroste 3* Riad El Sagaya
  460 kr.
  Hotel i Agadir
  f.eks. det 4* Hotel Suite Tilila
  388 kr.
  Billige fly til Marokko
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.101 kr.
  Hotel
  848 kr.
  Fly
  1.101 kr.
  Total (pr.person)
  1.949 kr.

  Hoteller i Marokko

  Marrakech

  Din Marokko-rejse starter i storbyen Marrakech, hvor jeg har fundet det anmelderroste Riad El Sagaya (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Her kommer du til at bo i hyggelige rammer i hjertet af Marrakech. Hotellet har desuden en fin, lille pool og en tagterasse, hvorfra du kan nyde udsigten over Atlasbjergene og medinaen (der er navnet for det centrale, historiske område af byen og som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste).

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 4 nætter inkl. morgenmad er 919 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 460 kr. pr. person.

   

   

  Agadir

  Agadir er en af de allerbedste stranddestinationer i Marokko, så du skal helt klart gå efter et hotel tæt på på stranden. Et rigtig godt bud ville f.eks. være det 4* Suite Hotel Tilila (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotel Tilila ligger kun 400 meter fra stranden – så den tur kan du sagtens klare i dine klipklapper! Herudover tilbyder hotellet udendørs swimmingpool med solterrasse, døgnåben reception og en skøn udsigt over Agadir-bugten.

   

  Samtlige værelser er udstyret med gratis wi-fi, aircondition og eget badeværelse, og nogle af værelserne har desuden balkon.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 775 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 388 kr. pr. person.

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech og/eller Agadir, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde nye hoteller.

   

   

  Billige fly til Marokko

  Lige nu kan du finde billige enkeltbilletter fra København til Marrakech og fra Agadir til København. Dermed er scenen sat til en lækker 2-i-1-rejse til 2 af Marokkos mest attraktive rejsemål! Du finder de billigste billetter i vintermånederne november, december og januar (og enkelte i februar) – der er nogle af de bedste måneder at besøge Marokko.

   

  Fra København til Marrakech kan du finde enkeltbilletter til 599 og 699 kr. hos Norwegian. Jeg har f.eks. fundet en afgang den 01.12. til kun 599 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Fra Agadir til København kan du også finde enkeltbilletter hos Norwegian til 502 og 602 kr. Her har jeg ovenfor fundet en afgang den 08.12. til 502 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Den samlede pris for billetter tur/retur fra den 01.12. – 08.12. bliver således 1.101 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (CPH – RAK + AGA – CPH)

  • 06.11. – 14.11.
  • 15.11. – 21.11.
  • 22.11. – 28.11.
  • 01.12. – 08.12.
  • 06.12. – 12.12.
  • 08.12. – 15.12.
  • 03.01. – 16.01.
  • 08.01. – 06.01.
  • 17.01. – 23.01.
  • 24.01. – 30.01.
  • 19.02. – 27.02.
  • 21.02. – 27.02.
  • Og flere

   

   

  Transport mellem Marrakech og Agadir

  Du kan nemt og billigt komme med bus fra Marrakech til Agadir og vice versa. Det er en tur på 259 km, som tager omkring 3,5 time og koster 110 marokkanske dirham – hvilket svarer til ca. 74 danske kroner. Du kan købe billetter både i Agadir og Marrakech (ved stationerne), og busserne kører stort set hver hver time!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 23 km fra lufthavnen i Agadir til hotellet. Jeg vil nok anbefale jer at splejse om en taxi. Det burde kunne gøres for under 100 kr. pr. person. Det samme gør sig gældende for transporten til Marrakech Lufthavn.

   

   

  Rejsetip

  Mens du er i Marrakech, har du også mulighed for at komme ud og opleve nogle andre af Marokkos højdepunkter. Bla.a kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Denne smukke by er også en populær ‘location’ for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones. Hvis du er til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel sydvest for Marrakech.

   

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *