• 03 sep 2017

  3 ugers rundrejse i Asien: oplev Singapore, Bali, Kuala Lumpur, Krabi og Bangkok til kun 5.595 kr. inkl. alle fly og alle hoteller

  I dag har jeg fundet og sammensat en af de der rejser jeg bare vil ønske, at jeg selv havde mulighed for at tage fri i kalenderen til! Med denne rejse skal du 3 uger til Asien mod eventyr i storbyer og den ene lækre paradisstrand efter den anden, for turen går nemlig til både til Singapore, Bali, Kuala Lumpur, Krabi og Bangkok – alt sammen til 5.595 kr. inkl. alle fly og alle hoteller! Det lyder nok som den rene drøm, men med denne rejse, så kan din drøm rent faktisk gå i opfyldelse. Så smid de vigtigste ting såsom solcreme og badetøj i en lille kuffert og drag afsted på en fed rundrejse i Asien!

  Asien rundrejse
  oktober - februar
  5.595 kr.
  København
  Asien

  Jeg har fundet billige enkeltbilletter til Singapore og ud fra dem har jeg sammensat, hvad jeg synes er den ultimative strandferie – men denne rundrejse er bare ment som inspiration og for at vise dig, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. Så det er helt op til dig, hvor turen skal gå hen, da der findes et utal af billige afgange fra Singapore – f.eks. til Filippinerne fra 349 kr., Australien fra 599 kr. eller Maldiverne fra 700 kr.

   

  Singapore

  momondo.dk har jeg som sagt fundet utrolig billige fly til Singapore – de findes fra oktober – februar pg der findes rigtig mange datoer – jeg anbefaler at du bruger Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst! Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 27.11. til kun 1.059 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du lander i Singapore d. 28.11. Byen er en sammensmeltning af mange kulturer og det kan man opleve på hvert et gadehjørne. Du flyver videre næste dag, så du har sammenlagt en dag til at opleve Singapore – men igen, det er helt op til dig, hvor længe du bliver i hver by.

  Jeg har fundet det centrale 3* The Noble Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), hvor du bor 1 nat til 294 kr., dvs. 147 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Singapore

   

  Bali

  Efter en dag med oplevelser i Singapore, så går turen mod strand og pool på Bali. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 29.11. til kun 383 kr. Bali byder på vulkaner, hemmelige strande, spændende kultur, rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning.

  Der er så mange lækre hoteller på Bali – og det er helt op til dig om du vil bo lokalt og simpelt eller måske mere er til luksus resort. På trivago har jeg fundet det 3,5* Best Western Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du tæt på strand og by – og hotellet har også det dejligste poolområde. Et superior værelse i 7 nætter koster 970 kr., dvs. 485 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel på Bali

   

  Kuala Lumpur

  Nu går turen fra strand og afslapning til lidt mere storbyliv i Kuala Lumpur. Jeg har fundet en flybillet på skyscanner.dk mod Kuala Lumpur d. 06.12. til kun 360 kr. Storbyen er en god blanding af det moderne og det autentiske – her kan du få shopping og højhuse, men også gammel arkitektur og markeder med lokale forhandlere.

  I Kuala Lumpur har jeg fundet det gode 3* Grid 9 (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du dejligt centralt i byen og et værelse i 3 nætter koster kun 285 kr., dvs. 143 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Kuala Lumpur
  kr.

   

  Krabi

  Efter et par måske hektiske dage i storbyen Kuala Lumpur, så går turen tilbage til ferieparadis med strand, palmer og sol. Jeg har fundet en afgang fra Kuala Lumpur mod Krabi d. 09.12. til kun 260 kr. I Krabi kan du få afslapning på stranden, eventyr i junglen, bådudflugter til nogle af de nærliggende smukke øer og så er der også et fantastisk byliv.

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 3* Thip Residence Boutique (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du både et lækkert poolområde, udsigt til havet og bjergene og så er der kun 15 km til Krabi centrum. Et superior værelse i 6 nætter koster 1.357 kr., dvs. 679 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bangkok

  Så er turen ved at lakke mod ende, og efter 6 dage i skønne Krabi sætter du nu kursen mod den moderne storby Bangkok. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 15.12. til kun 156 kr. I Bangkok er der fart over feltet og en masse fede oplevelser venter på dig.

  Jeg har fundet det lækre 3* Sananwan Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ Choice 2017”). Hotellet ligger lidt uden for Bangkok centrum, så du har mulighed for at trække dig lidt tilbage og slappe lidt af ved hotellets poolområde. Samtidig ligger hotellet 21 km fra lufthavnen, hvilket gør det nemt for dig når du skal hjem mod Danmark igen. Et dobbeltværelse i 3 nætter koster 247 kr., dvs. 124 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Så er turen ved at være nået sin ende og dit 3 ugers eventyr slutter med den sidste flyafgang fra Bangkok til København. Jeg har f.eks. fundet en direkte afgang d. 18.12. til kun 1.799 kr.

  • Fly til Singapore: 1.059 kr.
  • Hotel i Singapore: 147 kr.
  • Fly til Bali: 383 kr.
  • Hotel på Bali: 485 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 360 kr.
  • Hotel i Kuala Lumpur: 143 kr.
  • Fly til Krabi: 260 kr.
  • Hotel i Krabi: 679 kr.
  • Fly til Bangkok: 156 kr.
  • Hotel i Bangkok: 124 kr.
  • Fly til København: 1.799 kr.
  • TOTAL: 5.595 kr.

   

  Vær opmærksom på, at nogle flyselskaber i dette eksempel kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Du skal forvente at betale ca. 700 – 800 kr. oveni for hele rejsen med 20 kg. bagage udover håndbagagen, hvis du vil rejse med ekstra bagage.

   

  Visum

  • Singapore: visumfri i indtil 90 dage
  • Bali: visumfri i indtil 30 dage
  • Kuala Lumpur: visumfri i indtil 90 dage
  • Thailand: visumfri i indtil 30 dage

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til 3 ugers rundrejse i Asien: oplev Singapore, Bali, Kuala Lumpur, Krabi og Bangkok til kun 5.595 kr. inkl. alle fly og alle hoteller

  1. Sam says:

   Er tilbudet stadig gældende? Hvis ikke, ville det være fedt hvis der kom flere af sådan nogle rundrejser! 🙂

  2. Chris says:

   Øv flyene fra Bangkok til København er godt nok dyre i februar måned, har du evt. et forslag til hvordan man kan gøre det billigere?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Chris 🙂

    Februar er bare absolut højsæson … Og vinterferien gavner på ingen måde priserne – tværtimod. Så det er bare utroligt svært at finde billige fly i den periode. Men jeg skal nok holde øje med priserne og holde bloggen opdateret, hvis jeg finder noget interessant 🙂

  3. Merve says:

   Kan man evt lave datoen om og finde denne billige rejse til fx januar måned?

  4. Henrik says:

   Hej Rejsespejder
   Intet mindre end en genial app. Tak for den og det arbejde du gør
   Har du nogen forslag og eksempler på at komme billigt til Maldiverne enten fra Singapore som du berører eller fra DK?

  5. Annette Nygaard Pedersen says:

   Ja – det er ganske enkelt utroligt. Du er god til at finde rejser.

  6. Jeanni Petersen says:

   Lyder rigtig spændende. Har nu fulgt Rejsespejder i ret lang tid.

  7. Lukas says:

   Hvad mht. at komme fra lufthavnene til hotellerne? Er det overkommeligt, eller er der store distancer, som vil koste en god del?
   Mvh. Lukas

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Lukas,
    Det burde bestemt være overkommeligt at komme fra lufthavnene til hotellerne. Skal det være den helt økonomiske løsning, kan du sagtens benytte dig af offentlig transport. Men ellers er en taxi også ganske billig. Så transporten til/fra lufthavnene kommer ikke til at udgøre en specielt stor del af dit samlede rejsebudget 😉