• 15 jun 2018

  17-dages rundrejse i Sydøstasien: fly til Vietnam, Singapore, Sumatra og Bali til kun 4.452 kr.

  Hold på hat og briller – for nu går det løs! Her får du nemlig et (hvis jeg selv skal sige det) fantastisk eksempel på en rundrejse i det sydøstlige hjørne af Asien. Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Sydøstasien er en bugnende skattekiste af uforglemmelige oplevelser! På rundrejsen jeg har sammensat nedenfor kommer Ho Chi Minh, Singapore, Sumatra og Bali til at spille de 4 hovedroller i et sandt backpacker-eventyr!

  Rundrejse i Sydøstasien!
  september - december
  4.452 kr.
  København
  Ho Chi Minh, Singapore, Sumatra og Bali

  skyscanner.dk har jeg fundet en masse superbillige flybilletter fra København til Ho Chi Minh i Vietnam. Så med Ho Chi Minh som udgangspunkt har jeg her sammensat, hvad jeg synes er et superfedt bud på en uforglemmelig 17-dages rundrejse i Sydøstasien! Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. I sidste ende er det altså helt op til dig, hvor turen skal gå hen, da der findes et utal af billige afgange fra lufthavnen i Ho Chi Minh!

  Billige tur/retur-fly til Vietnam
  inkl. 32 kg bagage

  Før rundrejsen i Sydøstasien overhovedet kan begynde, skal vi først sige farvel til kære Danmark! Til denne rejse tager jeg udgangspunkt i billetter fra København den 24.09. – 10.10. til kun 2.744 kr. Du flyver med Qatar Airways (et af de bedste flyselskaber, du kan flyve med) og har derfor 32 kg bagage inkluderet i prisen. Fordi du flyver med Qatar Airways, har du 1 kort mellemlanding i Doha hver vej.

  Du kan finde billige billetter til under 3.000 kr. på en lang række datoer fra september til december. Herunder får du et lille udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.09. – 20.09./23.09./01.10.
  • 19.09. – 09.10./10.10./12.10.
  • 24.09. – 09.10./10.10/12.10.
  • 01.10. – 12.10./16.10./22.10.
  • 10.10. – 24.10./25.10.
  • 17.10.- 07.11.
  • 24.10. – 10.11.
  • 07.11. – 22.11.
  • 16.11. – 01.12.
  • 07.12. – 22.12.
  • Og mange flere

   

  Ho Chi Minh

  Første stop på turen er Ho Chi Minh! Når man først ankommer til den vietnamesiske storby, virker byen som et kaotisk virvar af mennesker, scootere og biler. Byen er dog alligevel et (kort) besøg værd. Særligt det vietnamesiske køkken er en fornøjelse at gå ombord i, og byens kulturelle mangfoldighed og storbystemning er betagende. Medmindre du lider af højdeskræk, kan jeg i øvrigt anbefale en tur op i det 269 m høje Bitexco Financial Tower (de lokale kalder den “UFO”). Elevatorturen koster 70 kr., men udsigten fra toppen er alle pengene værd! Herudover kan jeg også anbefale en udflugt til Mekong Deltaet, og hvis du vil møde andre rejsende, så er en aftentur forbi Backpacker Street en oplagt idé (masser af billige barer og restauranter – omend en smule turistet).

  Du ankommer til Ho Chi Minh den 25.09. kl. 14 og får resten af dagen og 1 nat i byen, før turen går videre mod Singapore den 26.09. (i slutningen af rejsen har du endnu en dag i Ho Chi Minh). Her har jeg fundet billige fly fra Ho Chi Minh til Singapore til kun 247 kr.

  Fly til Singapore

  Singapore

  Next up, Singapore! Den lille ø-stat syd for Malaysia er en fascinerende sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det kan du opleve på næsten hvert et gadehjørne. Til de zoologisk interesserede kan jeg varmt anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, der tidligere har været kåret til verdens bedste – og helt klart er et af mine yndlingssteder i Singapore.

  Du flyver videre fra Singapore til orangutangerne på Sumatra den 28.09. Her har jeg fundet enkeltbilletter med Air Asia til kun 332 kr.

  Fly til Sumatra

  Sumatra

  Efter en lille storbyferie i Singapore går turen videre til Medan på den indonesiske ø Sumatra. Medan er ikke noget særligt – det er omkringliggende natur til gengæld, og de fleste turister tager direkte videre til Bukit Lawang. Det er nemlig her, de fleste orangutang-trekking-ruter starter, og du kan booke guidede ture med forskellige længder (typisk 1-3 dage). På sådanne ture bor du i junglen og møder disse fantastiske skov-beboer. Virkelig en enestående oplevelse for folk med interesse for dyr!

  Efter 5 fantastiske og begivenhedsrige dage i Sumatra er det tid til at sætte kursen mod endnu én af Indonesiens absolutte drømmedestinationer. Bali! Jeg har fundet fly fra Medan til Bali den 02.10. til kun 517 kr. hos Sriwijaya Air.

  Fly til Bali

  Bali

  Næstsidste stop på rundrejsen, før du vender snuden hjem mod Danmark, er den indonesiske paradis-ø Bali! Her får du en hel uge – mindre kan ikke gøre det! Bali er nemlig et eksotisk tropeparadis med alt, hvad det nu indebærer. Listen over fantastiske oplevelser på Bali er alenlang og tæller bl.a. de smukkeste grønne rismarker på bakkeskråninger, imponerende flotte templer, en imødekommende balinesisk kultur og sandstrande af en kvalitet, du ikke finder ret mange andre steder på jorden!

  Efter en hel uge på Bali flyver du atter nordpå mod Ho Chi Minh den 09.10. Her har du en enkelt nat og en dag, før flyet mod København letter kl. 19.15 den 10.10.

  Fly tilbage til Ho Chi Minh

   

  Fly- og prisoversigt

  • Fly til Ho Chi Minh T/R: 2.744 kr.
  • Fly til Singapore: 247 kr.
  • Fly til Sumatra: 332 kr.
  • Fly til Bali: 517 kr.
  • Fly til Ho Chi Minh: 612 kr.
  • I alt: 4.452 kr.

   

  Vær opmærksom på, at nogle flyselskaber i dette eksempel kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Du skal forvente at betale ca. 400 – 500 kr. oveni for hele rejsen med 20 kg bagage udover håndbagagen, hvis du vil rejse med ekstra bagage.

   

  Hoteller

  Ingen rundrejse uden hoteller. Og her kan jeg heldigvis fortælle dig, at flybilletterne kommer til at udgøre den klart største udgiftspost på denne rundrejse. Hoteller i Sydøstasien er nemlig superbillige! På skyscanner.dk kan du finde hoteller i hele Sydøstasien – så det er bare om at komme i gang med at finde dem, der passer bedst til din rejse og dine behov.

   

  Visum

  • Vietnam: visumfrit op til 15 dage (men fordi du rejser ind i landet 2 gange inden for 30 dage, skal du alligevel søge visum – det kan du gøre online her)
  • Singapore: visumfri op til 90 dage
  • Indonesien: visumfri op til 30 dage

   

  For nærmere information kan du besøge udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til 17-dages rundrejse i Sydøstasien: fly til Vietnam, Singapore, Sumatra og Bali til kun 4.452 kr.

  1. Lise says:

   Hvordan bestiller man?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lise 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig. Dette er i øvrigt kun et eksempel på en rundrejse. Du kan selv lege lidt med de præcise destinationer, hoteller og datoer, hvis du vil det 😉

    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

  2. Anne Skou says:

   Fantastisk arbejde, pris, rejse du har lavet

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anne,
    Tusind tak – det er jeg rigtig glad for, at du synes. Det varmer meget! 🙂

  3. Sidsel says:

   Husk at man kun kan rejse ind i Vietnam én gang inden for en måned uden visum. Denne tur kræver altså visum, da der skal gå min. 30 mellem hver indrejse uden visum. Vietnam kan klart anbefales – jeg sidder netop nu i Saigon og nyder livet ☀️

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sidsel,
    Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det! Åh hvor lyder det dejligt – jeg er kun en lille smule (læs: meget!) misundelig. Rigtig god tur til dig og nyd det 🙂