• 30 okt 2019

  15-dages rundrejse i Sydøstasien: fly til Vietnam, Malaysia, Sumatra og Bali fra kun 3.917 kr.

  Hold på hat og briller – for nu går det løs! Her får du nemlig et (hvis jeg selv skal sige det) fantastisk eksempel på en rundrejse i det sydøstlige hjørne af Asien. Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Sydøstasien er en bugnende skattekiste af uforglemmelige oplevelser! På rundrejsen jeg har sammensat nedenfor kommer Ho Chi Minh City, Kuala Lumpur, Sumatra og Bali til at spille de fire hovedroller i et sandt backpacker-eventyr! Storby, natur, dyreliv og drømmestrande flettes på fornemmeste vis sammen i én og samme rundrejse!

  Rundrejse i Sydøstasien
  november - februar
  fra3.917 kr.
  København
  Ho Chi Minh City, Kuala Lumpur, Sumatra og Bali

  For et par uger siden fandt jeg nogle utroligt billige flybilletter fra København til Ho Chi Minh City i Vietnam. Og de er fortsat rigtigt billige, så hvorfor ikke udnytte det? Med Ho Chi Minh som udgangspunkt har jeg derfor sammensat et superfedt bud på en uforglemmelig 15-dages rundrejse i Sydøstasien! Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med et par tur/retur-billetter, nogle billige enkeltbilletter og lidt fantasi. I sidste ende er det altså fuldstændig op til dig selv, hvor turen skal gå hen. Der findes nemlig et utal af billige afgange fra lufthavnen i Ho Chi Minh City.

  Billige tur/retur-fly til Vietnam
  inkl. 23 kg bagage og forplejning

  Før rundrejsen i Sydøstasien overhovedet kan begynde, skal vi først sige farvel til kære Danmark! Til denne rejse tager jeg udgangspunkt i billetter fra København fra mandag den 18. november til tirsdag den 3. december til kun 2.487 kr. Du flyver med Swiss Air og har derfor 23 kg bagage inkluderet i prisen. Fordi du flyver med Swiss, har du én kort mellemlanding i Zürich hver vej.

   

  Du kan finde billige billetter til under 2.500 kr. på en række datoer i november, december, januar og februar. Herunder får du eksempler billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.11. – 29.11.
  • 18.11. – 03.12.
  • 28.11. – 10.12.
  • 01.12. – 13.12.
  • 04.12. – 17.12.
  • 08.12. – 20.12.
  • 05.01. – 14.01.
  • 09.01. – 21.01.
  • 20.01. – 04.02.
  • 27.01. – 07.02./11.02.
  • 03.02. – 18.02.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Ho Chi Minh City

  Første stop på turen er Ho Chi Minh City! Når man først ankommer til den vietnamesiske storby, virker byen som et kaotisk virvar af mennesker, scootere og biler. Byen er dog alligevel et (kort) besøg værd. Særligt det vietnamesiske køkken er en fornøjelse at gå ombord i, og byens kulturelle mangfoldighed og storbystemning er betagende. Medmindre du lider af højdeskræk, kan jeg i øvrigt anbefale en tur op i det 269 meter høje Bitexco Financial Tower (de lokale kalder den “UFO”). Elevatorturen koster 70 kr., men udsigten fra toppen er alle pengene værd! Herudover kan jeg også anbefale en udflugt til Mekong Deltaet, og hvis du vil møde andre rejsende, så er en aftentur forbi Backpacker Street en oplagt idé (masser af billige barer og restauranter – omend en smule turistet).

   

  Du ankommer til Ho Chi Minh den 19. november om morgenen og får hele dagen og 1 nat i byen, før turen går videre mod Kuala Lumpur den 20. november (i slutningen af rejsen har du endnu en dag i Ho Chi Minh City). Jeg har i dette eksempel fundet billige fly fra Ho Chi Minh City til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur til kun 258 kr.

  Fly til Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur

  Next up, Kuala Lumpur! Malaysias hovedstad er en af Asiens helt store transportknuder! Byen er i sig selv en fantastisk metropol – se f.eks. de imponerende skyskrabere Petronas Towers eller de berømte Batu Caves. Der er fart over feltet i storbyen, og du kan opleve alt fra store shoppingcentre med luksusbutikker til markeder og gadekøkkener.

   

  I dette eksempel flyver du videre fra Kuala Lumpur til orangutangerne på Sumatra fredag den 22. november. Her har jeg fundet enkeltbilletter med Air Asia til kun 191 kr.

  Fly til Sumatra

  Sumatra

  Efter en lille storbyferie i Kuala Lumpur går turen videre til Medan på den indonesiske ø Sumatra. Byen Medan er bestemt ikke noget særligt – det er den omkringliggende natur til gengæld! Og de fleste turister tager direkte videre til Bukit Lawang. Det er nemlig her, de fleste orangutang-trekking-ruter starter, og du kan booke guidede ture med forskellige længder (typisk 1-3 dage). På sådanne ture bor du i junglen og møder disse fantastiske skov-beboer helt tæt på. Virkelig en enestående oplevelse for folk med interesse for dyr!

   

  Efter nogle fantastiske og begivenhedsrige dage i Sumatra er det tid til at sætte kursen mod endnu én af Indonesiens absolutte drømmedestinationer. Bali! Jeg har fundet fly fra Medan til Bali tirsdag den 26. november til kun 469 kr. hos Malaysia Airlines.

  Fly til Bali

  Bali

  Næstsidste stop på rundrejsen, før du vender snuden hjem mod Danmark, er den indonesiske paradis-ø Bali! Som rejsedestination er Bali et eksotisk tropeparadis med alt, hvad det nu indebærer. Listen over fantastiske oplevelser på Bali er alenlang og tæller bl.a. de smukkeste grønne rismarker på bakkeskråninger, imponerende flotte templer, en imødekommende balinesisk kultur og sandstrande af en kvalitet, du ikke finder ret mange andre steder på jorden!

   

  Efter en seks dage på Bali flyver du atter nordpå mod Ho Chi Minh City mandag den 2. december. Her har du en enkelt nat, før flyet mod København letter kl. 08.00 den 3. december.

  Fly tilbage til Ho Chi Minh City

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly- og prisoversigt

  • Fly til Ho Chi Minh City T/R: 2.487 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 258 kr.
  • Fly til Sumatra: 191 kr.
  • Fly til Bali: 469 kr.
  • Fly til Ho Chi Minh City: 512 kr.
  • I alt: 3.917 kr.

   

  OBS: Alle flyselskaberne i eksemplet inkluderer håndbagage i deres billetter. Hvis du gerne vil rejse med indchecket bagage, skal du forvente at betale ca. 400–500 kr. oveni for hele rejsen.

   

   

  Hoteller

  Ingen rundrejse uden hoteller. Og her kan jeg heldigvis fortælle dig, at flybilletterne kommer til at udgøre den klart største udgiftspost på denne rundrejse. Hoteller i Sydøstasien er nemlig superbillige! Herunder kan du finde hoteller i Ho Chi Minh City, hvor du ankommer – bagefter kan du selv tilpasse søgningen, som du vil.

  Hoteller i Ho Chi Minh City

   

  Pas og visum

  • Vietnam: visumfrit op til 15 dage (men fordi du rejser ind i landet to gange inden for 30 dage, skal du alligevel søge visum – det kan du gøre online her)
  • Malaysia: visumfrit op til 90 dage.  Passet skal stemples ved ankomst til landet, og det er vigtigt, at du kontrollerer dette. Uden stempel kan du risikere at blive tilbageholdt under dit ophold, fordi din indrejse ikke er sket korrekt.
  • Indonesien: visumfrit op til 30 dage (for turistrejser)

   

  For nærmere information kan du besøge udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til 15-dages rundrejse i Sydøstasien: fly til Vietnam, Malaysia, Sumatra og Bali fra kun 3.917 kr.

  1. Lana says:

   Hejsa!
   Ift. at jeg rejser ind i landet to gange inden for 30 dage, skal jeg så søge visum fra den dato jeg rejser ind i landet for 2. gang?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lana 🙂

    Så vidt jeg kan forstå på formuleringen på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil dit første ophold være visumfrit, og så skal du ved genindrejsen søge om visum. På Udenrigsministeriets hjemmeside har de dog en mail til den vietnamesiske ambassade i København – den kan du evt. skrive til for at være helt sikker 😉

    Du finder mailadressen her: https://vietnam.um.dk/da/rejse-og-ophold/foer-afrejse/pas-og-visum/

  2. Dorthe says:

   Flot arbejde!!

  3. Lise says:

   Hvordan bestiller man?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lise 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig. Dette er i øvrigt kun et eksempel på en rundrejse. Du kan selv lege lidt med de præcise destinationer, hoteller og datoer, hvis du vil det 😉

    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

  4. Anne Skou says:

   Fantastisk arbejde, pris, rejse du har lavet

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anne,
    Tusind tak – det er jeg rigtig glad for, at du synes. Det varmer meget! 🙂

  5. Sidsel says:

   Husk at man kun kan rejse ind i Vietnam én gang inden for en måned uden visum. Denne tur kræver altså visum, da der skal gå min. 30 mellem hver indrejse uden visum. Vietnam kan klart anbefales – jeg sidder netop nu i Saigon og nyder livet ☀️

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sidsel,
    Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det! Åh hvor lyder det dejligt – jeg er kun en lille smule (læs: meget!) misundelig. Rigtig god tur til dig og nyd det 🙂