• 27 jul 2016

  WizzAir udsalg: f.eks. 1 uge i Makedonien med hotel og fly til kun 551 kr.

  rsz_shutterstock_320271302

  For et par uger siden kunne jeg præsentere dig for et utroligt tilbud, hvor man kunne få en uges ferie i Makedonien til færre penge end en DSB-billet fra Sjælland til Jylland. Siden er prisen steget, efter der har været mange, som har bestilt rejsen.

  Men nu er jeg faldet over et 24-timers-udsalg hos WizzAir, hvor alle deres billetter er 20% billigere. Udsalget gælder kun i dag, d. 27.07.2016, så skynd dig, hvis du er interesseret!

  Turen starter i København, hvor du flyver til Skopje, Makedoniens hovedstad og samtidig det økonomiske og politiske centrum i landet. Ud over en smuk gammel bydel findes der et spændende natteliv og gode shoppingmuligheder. Også den gamle karavanestation Suli An med sin bazar er et besøg værd. I denne livlige del af byen finder du mange lækre restauranter og barer.

  Fra Skopje tager du bussen til et af Makedoniens absolutte highlights, Ohridsøen, som ligger i den vestlige del af landet. Søen og dens omgivelser blev indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste i 1979 og byder på uberørt natur omgivet af imponerende bjergkæder og en gæstfri befolkning.

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det dejlige ”House Kostoski” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 260 kr. pr. person ved en rejse for to (1 uge). House Kostoski ligger i Ohrid ca. 1,5 km fra byens centrum. Alle værelser har aircondition og gratis WiFi.

  2016-07-15 12_37_09-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Selvfølgelig findes der mange andre overnatningssteder i Ohrid, så, hvis du leder efter noget lidt mere lukseriøst kan du få en oversigt her

  SE HOTELLER I OHRID

   

  Fly

  Takket være et udsalg fra WizzAir, hvor man får 20% rabat på alle deres fly (kun i dag 27.07.), kan du få en tur/retur-billet fra København til Skopje til kun 291 kr. F.eks. fra d. 21. til d. 28. september. Der findes selvfølgelig også fly i juli og august, til kun lidt flere penge – og hvis du booker i dag sparer du 20%. F.eks. kan du i slutningen af august få billetter til lidt over 500 kr. Billige fly finder du med afrejse/hjemkost på onsdag eller søndag. Og selvfølgelig kan man også rejse fra søndag til onsdag til endnu færre penge.

  Og som mange andre skrev første gang jeg lagt denne rejse op. Makedonien er mega billigt! En oversigt over priserne på forskellige ting kan du få her.

  2016-07-27 11_32_26-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  291 kr.

  Fly

  260 kr.

  TOTAL (per person)

  551 kr.

   

  • Rejsedatoer: juli – oktober 2016
  • Fra: København
  • Flyselskab: WizzAir
  • Til: Ohrid, Makedonien
  • Hotel: Kostoski House
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 24⁰ C
  • Vandtemperatur: 23⁰ C

   

  Transport

  Fra lufthavnen tager du en af de mange shuttlebusser ind til byen. Turen koster 21 kr. og du kan få mere informationer her.

  Fra Skopje tager du bussen til Ohrid. Turen tager 3 timer og koster ca. 60 kr. Her kan du se de forskellige afgange.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til WizzAir udsalg: f.eks. 1 uge i Makedonien med hotel og fly til kun 551 kr.

  1. Katrine Jensen says:

   Jeg har bestilt fly og hotel til Makedonien, Ohrid. Jeg har været inde og kigge på busafgangene mellem Skopje-Ohrid, og det ser umiddelbart ud til, at man kan bestille billetter til bussen på hjemmesiden, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan. Har du nogen idé om det? Eller kan man vente med at købe dem dernede?

   Mvh. Katrine

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Katrine,

    jeg tror ikke at det er muligt at købe billetterne på nettet på denne rute. Men som du kan se findes der rigtig mange afgange, så jeg vil anbefale at købe dem dernede (i bus-terminalen i bymidten).

  2. Claus Nielsen says:

   Hej rejsespejder

   Jeg tilmeldte mig på rejsespejder for en uges tid siden og troede egentlig at der ville komme en del rejsetilbud i min mail, men jeg har endnu ikke modtaget noget som helst. Har jeg gjort noget forkert måske? 

   Venlig hilsen Claus Nielsen 

   • Rejsespejder says:

    Hej Claus,

    du har slet ikke gjort noget forkert. Det er bare mig, som har lidt tekniske problemer med nyhedsbrevet, og det beklager jeg. Men jeg håber at jeg har styr på det i løbet af denne uge.

  3. Julie says:

   Hvordan kan det være at prisen er dyrere nu når man trykker på dit direkte link ind til flypriserne på Momondo? Jeg har lidt en ide om at de ændrer priserne alt efter, hvad tid på dagen man er derinde, men det kan være det er min egen konspirationside 😀 

   • Rejsespejder says:

    Hej Julie,

    det er også en teori, som jeg har haft i lang tid, men efterhånden er det ikke virkelig måden det fungerer på. Det har meget mere at gøre at, de fleste selskaber (især lavpris-selskaber) har ca. 10 billetter til en pris på f.eks. 300 kr. og når de er solgt, så findes turen til lidt mere "normale" priser. Så det gælder om at være hurtig. Håber det giver mening :).

  4. Louise says:

   Kommer der ikke snart gode tilbud med afrejse fra Billund? 

  5. poul says:

   …var inde for at købe flybillet, bagage er da ret dyrt, og skal vel oveni ikk?? mvh Poul

   • Rejsespejder says:

    Hej Poul,

    det kommer lidt an på, hvad du har brug for. Jeg plejer sagtens at kunne klare en uge med håndbagage.

  6. Anja says:

   Hvordan er vejret i september? Mulighederne for at bade ved en stand og er der noget og se for børn?