• 19 dec 2017

  West Coast roadtrip i campervan: 18 dage langs den amerikanske vestkyst til kun 7.059 kr. inkl. campervan, hotel og fly

  Flyv til LA, brug en enkelt nat på hotel, få nøglerne til din egen campervan og kør så den amerikanske vestkyst tynd de næste 16 dage! Lyder det ikke bare fedt? Det bedste ved roadtrips er, at du fuldstændig selv bestemmer, hvor turen går hen. Her har jeg fundet et fantastisk tilbud, der giver dig den ultimative frihed til at udforske den enestående natur og de pulserende storbyer, som den amerikanske west coast har at byde på! LA, San Fransisco, Yosemite nationalpark, Grand Canyon, Las Vegas – du bestemmer!

  Eventyr i USA
  december - oktober
  7.169 kr.
  København
  Los Angeles
  Oplev USA's vestkyst i campervan
  inkl. fly, bagage, campervan og 1 hotelovernatning
  7.169 kr.

  På Travelbird har jeg netop fundet et skarpt tilbud på en rejse, som mange nok går rundt og drømmer om! Du kan nemlig skræddersy dit eget drømme-roadtrip på den amerikanske vestkyst med denne rejse. Du bliver nemlig udstyret med din egen campervan! Travelbird skriver selv, at du på denne rejse får 17 overnatninger, men her medregner de “overnatningen” på flyturen hjem. Så det er nærmere 16 overnatninger. Det er dog stadig et supergodt tilbud.

  Du flyver med Norwegian fra København til Los Angeles, hvor du den første nat sover på lufthavnshotellet Crowne Plaza Los Angeles (4 ud af 5 på TripAdvisor). Herefter får du udleveret nøglerne til din egen campervan, og herfra bestemmer du 100 % selv, hvor turen går hen!

  Du kan rejse fra december til oktober 2018. De billigste priser finder du frem til juni og igen i september og oktober, hvor priserne ligger omkring 7-8.000 kr. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra den 28.02. til den 17.03. til 7.169 kr. pr. person.I juli og august er priserne noget højere men stadig meget fair – især når man overvejer at campervanen alene i denne periode koster omrking 12.000 kr.!

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oven i prisen (150 kr.).

  Rejsen inkluderer

  • 15 overnatninger i Escape Maverick campervan til maks. 4 personer
  • 1 overnatning på Crowne Plaza Los Angeles
  • Fly tur-retur fra København (Norwegian)
  • 20 kg indchecket bagage
  • 10 kg håndbagage (55 x 40 x 23 cm)

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til West Coast roadtrip i campervan: 18 dage langs den amerikanske vestkyst til kun 7.059 kr. inkl. campervan, hotel og fly

  1. Line says:

   Hej
   kræver det et specialt kørekort for og må køre Escape Maverick campervan?

   vh Line