• 09 jul 2018

  Wellness-tur i Budapest: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.189 kr. inkl. fly, morgenmad og spapakke

  Er du klar til en super kombination af storbyferie og total afslapning? Det er nemlig lige præcis det du finder med dette tilbud. Turen går til Budapest, hvor du bliver indlogeret på et skønt 4* hotel – når du ikke er ude at nyde Budapests pulserende byliv med blandt andet shopping, sightseeing og spadsereture, så kan du trække dig tilbage på hotellet, hvor afslapning og wellness er i højsædet. Med denne rejse får du nemlig 3 x behandlinger og adgang til wellnessområdet, så du rigtig kan skænke skuldrene og lægge hverdagens små bekymringer bag dig. Lyder det ikke bare helt fantastisk?

  Miniferie i Budapest
  juli - december
  fra1.189 kr.
  CPH, BLL, AAL, MMX eller HAM
  Budapest
  Wellness-eventyr i Budapest
  inkl. 4* hotel, fly, morgenmad og spapakke
  fra1.189 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet et super tilbud til dig, der er en rigtig livsnyder. Du får 2 nætter (kan også bookes med helt op til 5 nætter) på det skønne 4* The Aquincum Hotel Budapest (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ved Donau-floden i et grønt område. Du kan koble helt af på stedets 1.660 m² store wellnessområde Aphrodite (badetøj påkrævet), hvor du blandt andet finder en pool, 2 termiske bade, finsk sauna, dampbade og boblebad. Området har åbent fra 06:00 – 22:00, så der er altså rig mulighed for at komme ned i gear. Yderligere kan du nyde 3 x behandlinger (3 x 20 minutter) og du kan blandt andet vælge mellem fodmassage, stresslindrende hovedmassage, afspændende rygmassage, dybderensende bodyscrub eller aromaterapeutisk bad.

  Opholdet koster fra 1.189 kr. for 2 nætter inkl. fly – det er muligt at flyve fra København, Billund, Aalborg, Malmø og Hamborg og tilbuddet gælder fra juli – december. Den billigste pris finder du med afrejse fra København i november og december måned. I juli er priserne klart højst og fra august til oktober finder du priser fra 1.259 kr. Det er muligt at tjekke de præcise datoer via kalenderen på travelbird.dk.

  Som med ethvert andet Travel-bird tilbud, kommer der bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • The Aquincum Hotel Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fly fra Billund, Hamborg, Aalborg, København, Malmø til Budapest tur-retur
  • Håndbagage
  • Pick & Mix: 3 x 20 minutters spabehandlinger per person
  • Adgang til wellnessområde og lån af badekåbe
  • Transport mellem hotellet og centrum med shuttlebus (afhængigt af tilgængelighed)

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her