Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 567 kr.
Stockholm-Sverige-banner
Weekendophold

Storbyferie i Stockholm med centralt 3* hotel fra kun 567 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Storbyferie i Stockholm med centralt 3* hotel fra kun 567 kr. p.p. inkl. fly

Heja Stockholm! Sveriges hovedstad, eller Nordens Venedig som byen også kaldes, er altid et besøg værd. Ligegyldig hvor du bevæger dig hen, er du tæt på vandet og de mange parker i byen. Her er charme og sjæl kombineret med en meget moderne storby, som byder på alt, hvad man kan ønske sig – restauranter, shopping, natur, historie og ikke mindst en ægte følelse af at være landet lige midt i Skandinavien. I dag har jeg fundet nogle rigtig gode tilbud, så du kan komme på en hyggelig sviptur til vores svenske naboer mod nord 🇸🇪🏙

Weekendtur til Stockholm

marts – oktober

fra

567 kr.

Aalborg (og København) ✈ Stockholm

Billige fly til Stockholm

82 kr.

Hotel i Stockholm

485 kr.

Hotel

485 kr.

Fly

82 kr.

Total (pr. person):

567 kr.

Rejse til Stockholm – FLY

Fra Danmark kan du flyve direkte til den svenske hovedstad fra både Aalborg og København – og turen tager ikke mere end 1,5 time.

Fra Aalborg flyver det irske lavprisflyselskab Ryanair. Du finder direkte afgange på alle tirsdage, torsdage og lørdage, og prisniveauet er generelt meget lavt!

Fra København er det muligt at flyve direkte alle dage – enten med Norwegian eller SAS. Desværre er priserne en del højere end fra Aalborg. Prisniveauet ligger ofte omkring 800 kr. tur/retur.

Alternativt kan du tage toget fra København til Stockholm på omkring 5 timer. Prisen for togbilletter ligger typisk omkring 800 SEK (ca. 550 kr.) Det er billigst at booke direkte hos det svenske jernbaneselskab sj.se.

Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i en flyafgang fra Aalborg fra torsdag den 24. marts til lørdage den 26. marts. På disse datoer koster billetterne kun 82 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aalborg

  • Stort set alle tirsdage, torsdage og lørdage.

Hotel i Stockholm

Nu hvor der er styr på transporten til den svenske hovedstad, så mangler der bare et hotel. Det kunne være det supercentrale trestjernet Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. (4 ud af 5 stjerner på TripAdvisor)

Hotellet har en god placering. Det ligger lige overfor Stockholms hovedbanegård og busterminalen, hvor der bl.a. er afgang med højhastighedstoget til Arlanda Lufthavn.

Hotellet er et budgethotel, hvor alle de basale faciliteter er tilgængelige. Værelserne på Comfort Hotel er enkle og moderne indrettet. De har alle fladskærms-tv og eget badeværelse.

Prisen er heller ikke til at klage over. Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra torsdag den 24. marts til lørdag den 26. marts. På disse datoer kan du få et dobbeltværelse til i alt 969 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 485 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Stockholm, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Stockholm

Stockholm

Billeder af Stockholm

Stockholm Stockholm Stockholm

Oplevelser i Stockholm

Især Vasamuseet og Stockholms gamle bydel trækker turister til. Disse seværdigheder er i hvert fald to af byens absolut største attraktioner. Men du kan også komme på mange andre spændende ture. Dem kan du f.eks. læse mere om på getyourguide 😉

Oplevelser i Stockholm

Corona i Sverige

Fra og med d. 9. februar 2022 ophæves indrejserestriktionerne ved indrejse til Sverige for borgere fra EU- og EØS-lande samt Schweiz. dvs. Der er ingen rejserestriktioner når du rejser til Sverige.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. På coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i Stockholm med centralt 3* hotel fra kun 567 kr. p.p. inkl. flyStorbyferie i Stockholm med centralt 3* hotel fra kun 567 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud