• 19 feb 2017

  Weekend i Stockholm med lækkert 3* hotel og fly til kun 769 kr.

  Heja Stockholm! Sveriges hovedstad, eller Nordens Venedig som det også kaldes, er altid et besøg værd. Ligegyldig hvor du bevæger dig hen, er du tæt på vandet og de mange parker i byen. Her er charme og sjæl kombineret med en meget moderne storby, som byder på alt hvad man kan ønske sig – restauranter, shopping, natur, historie og ikke mindst en ægte følelse af, at være landet lige midt i Skandinavien.

  Idag har jeg fundet nogle rigtig gode tilbud, så du kan komme på en hyggelig sviptur til vores svenske naboer mod nord.

   

  Hotel

  Det er lidt vanskeligt at finde et gode og samtidig prisvenlige hoteller i Stockholm men i dag er jeg faldet over et meget godt tilbud på det lækre 3* Motel L (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og 2017 ”Travellers’ Choice Award"). Hotellet ligger i Hammarby Sjöstad-kvarteret. Lige udenfor hotellet er der en sporvognstation, hvorfra det tager 10 minutter inden man står midt i Stockholm. Hotellet byder på moderne værelse, gratis wi-fi og fintesscenter. Lige nu kan du få en overnatning på dette hotel til kun 743 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 371 kr. Det er endnu billigere hvis du overnætter på en ugedage, hvor priserne ligger på 530 kr. pr. overnatning (275 kr. pr. person). F.eks. i påsken fra d. 16. til d. 17. april.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Stockholm. Hvis du vil danne dig et overblik kan du kigge videre her

  HOTELLER I STOCKHOLM

   

   

  Fly

  Norwegian holder udsalg på deres billetter til Stockholm lige nu og det betyder at du på næsten alle datoer fra nu til midten af juni kan flyve tur/retur til kun 398 kr. – også i påsken!!

  Jeg anbefaler at du kigger forbi Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 398 kr. i weekenden fra d. 11. til d. 12. marts. Men som skrevet findes der billetter til denne pris på næsten alle datoer fra februar til juni. Og fordi der findes op til 5 daglige afgange kan du virkelig få 2 hele dage i Stockholm! Vigtigt: du er nødt til at booke direkte gennem Norwegians hjemmeside og bruge rabatkoden "WEEKENDUDSALG72017" – udsalget slutter d. 19. februauar kl. 23.59. Desværre findes der kun afgange fra København til denne pris.

  SE FLY-TILBUD HER

   

   

  Hotel

  371 kr.

  Fly

  398 kr.

  TOTAL (per person)

  769 kr.

   

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 11.03. – 12.03. (eller andre datoer fra februar til juni)

  Rejselængde: 2 dage

  Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage)

  Til: Stockholm, Sverige

  Hotel: 3* Motel L

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Transport til hotellet

  Fra lufthavnen kan du tage toget "Arlanda Express" direkte til Stockholm hovedbanegård. Herfra tager det 10 minutter med sporvogn (nr. 18 eller 17) til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Weekend i Stockholm med lækkert 3* hotel og fly til kun 769 kr.

  1. Birgitte says:

   Kan ikke få rabatkoden til at fungere?