• 18 Jun 2015

  Weekendophold ved København: Overnatning, gourmet-middag og luksusbrunch til kun 665 kr.

  776HEXIC36

  Har du lyst til et dejligt weekendophold, hvor du kan nyde lækker mad og bare slappe af? Så kunne det her være noget for dig.

  travelbird.dk har jeg fundet et fantastisk tilbud på et lækker weekendophold på Schæffergården få kilometer udenfor København. Det tidligere jagtslot Schæffergården ligger i et naturskønt grønt område få kilometer nord for København. Man kan altid regne med en høj standard på hotellet, der får royalt besøg en gang om året! På denne miniferie kan du om aftenen nyde en herlig 3-retters middag i fine omgivelser. Og vågne dagen efter til en lækker brunch.

  Med S-toget tager det 14 minutter at komme ind til Indre By, så man kan sagtens kombinere opholdet med en københavnertur.

  Tilbudet inkluderer overnatning, vin og lækkerier ved ankomst, 3 retters gourmet middag, luksusbrunch om søndagen. Og med sen check out kl. 15.00 om søndagen får du rig mulighed for at få en doven søndag.

  Der findes datoer i juli, august og september men skynd dig med at booke, fordi opholdet er meget populært og sælger ud hurtigt.

  Hotel, gourmet-middag, vin, brunch

  665 kr.

  TOTAL (per person)

  665 kr.

   

  BOOK HOTELLET HER

   

  77DAGXW4

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Weekendophold ved København: Overnatning, gourmet-middag og luksusbrunch til kun 665 kr.

  Webview: false