• 11 dec 2017

  Vintervarme i Hurghada: 1 uge på luksuriøst 4* beach resort til kun 2.546 kr. inkl. fly og all inclusive

  Vinteren er først lige startet. Og det er ikke særligt rart at tænke på, at både januar, februar og marts venter forude med endnu mere vinterkulde. Men der er ingen grund til ikke at glæde sig til januar. Hvis du slår til nu, kan du nemlig se frem til en varm og solrig (og billig!) all inclusive-rejse til Egyptiske Hurghada! Så kan du glæde dig til en januarmåned iført badetøj med sol, strand, swimmingpool og masser af kulørte drinks med sugerør!

  Vintersol i Hurghada med all inclusive
  januar
  2.546 kr.
  København eller Billund
  Hurghada
  1 uge i solrige Hurghada
  inkl. fly, 4* hotel og all inclusive
  2.546 kr.

  Jeg har i dag søgt efter de bedste all inclusive-rejser til solrige og varme destinationer i vintermånederne Og på Travelmarket.dk fandt jeg en superlækker rejse til Hurghada ved det smukke Røde Hav. Hotellet du skal bo på er det enormt flotte 4* Seagull Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger helt tæt på stranden. Og det er altså noget af et hotel! Jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg skal starte – måske med de 8 pools?

  Seagull Hotel har nemlig hele 8 swimmingpools! Disse inkluderer bl.a. børnebassin, 11 vandrutschebaner, vandfald og meget mere. Du kan roligt regne med, at vandhunde og børn vil være svært tilfredse med hotellets badefaciliteter! Og så har jeg endnu ikke nævnt den private sandstrand, der ligger lige ved siden af – et fantastisk sted til en dukkert i Det Røde Hav!

  Med all inclusive-rejser er det også altid spændende at høre om hotellets restaurant og bar. Eller rettere sagt hotellets restauranter og barer. Seagull Hotel har nemlig intet mindre end 12 af slagsen! Og de er tilmed døgnåbne. Her kan du frit vælge mellem de italienske, indiske, fjernøstlige og asiatiske retter. Lækkert.

  Udover en masse swimmingpools, restauranter og barer byder Seagull Hotel bl.a. også på spa, tennisbaner, squash, billard, bordtennis, diskotek og meget mere. Én ting er i hvert fald sikker: Du kommer ikke til at kede dig på denne rejse!

  Jeg har fundet denne rejse billigt både fra København og Billund i december og januar. F.eks. har jeg fundet rejsen fra København den 13.01. (7 dage) til 5.092 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.546 kr. pr. person. Fra Billund er rejsen en smule dyrere men du kan finde rejsen til omkring og lidt under 3.000 kr. på flere datoer i december og januar. VIGTIG! Afrejsedato er altid lørdag fra København og søndag fra Billund.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, så det klart nemmeste vil være at tage en taxi. Det burde ikke koste meget mere end 20 kr. pr. person  – husk dog at aftale prisen med chaufføren, før I kører.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Vintervarme i Hurghada: 1 uge på luksuriøst 4* beach resort til kun 2.546 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Lone says:

   Hej. Vi er ved at bestille denne ferie. Er der et sted hvor vi kan se mere om hvad all inclusive indbefatter?☺

  2. Laila says:

   Super. Tak for det

   Mvh Laila

  3. Laila says:

   Hej. H is min søn på 6 år og jeg vil til Hurghada, kan han så godt tælle for den anden person eller skal det være en voksen?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Laila 🙂

    Du kan godt bestille rejsen til 1 voksen og 1 barn på 6 år, men så bliver den dyrere (5.892 i alt). Prisen for 2 voksne uden barn er 5.092 i alt, men der er man trods alt 2 til at deles om prisen, så det bliver 2.546 kr. pr. person.

  Se hotel-tilbud her