• 26 feb 2019

  Solferie i Egypten: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel i Hurghada fra kun 2.300 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Marts er ikke, og har aldrig været, den varmeste måned på kalenderåret. Så hvad siger du til at pakke tasken med shorts, t-shirts og badetøj og sige farvel til et koldt, vinterramt Danmark? Det kan da kun blive et stort ja tak! Især når du kan sætte kursen sydpå mod den varme egyptiske vintersol og det smukke Røde Hav. Smid så et lækkert 4* hotel og en omgang all inclusive oven i hatten, og der tegner sig straks et billede af en usædvanligt afslappende ferie med fokus på det allervigtigste her i tilværelsen: at nyde livet!

  All inclusive-rejse til Egypten
  marts - september
  fra2.300 kr.
  København og Billund
  Hurghada
  1 uge i solrige Hurghada
  inkl. 4* hotel, fly, transport & all-inclusive
  fra2.300 kr.

  Billig pakkerejse til Egypten

  Det kan fra tid til anden godt være bøvlet at sammensætte en rejse, når man både skal booke fly og hotel, undersøge transport til og fra lufthavnen og også tænke på udgifter til mad og drikke. Her er pakkerejser som den ovenfor dog fantastisk ukomplicerede og ligetil! Du får nemlig hele molevitten i én og samme booking.

   

  Med tilbuddet ovenfor kan du se frem til en hel uge på det anmelderroste 4* The Three Corners Sunny Beach Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ca. 13 km fra den populære ferieby Hurghada – og helt ned til stranden! Med to flotte udendørs swimmingpools (og vandrutsjebaner til børnene), et wellnesscenter, adskillige sportsfaciliteter, temaaftner med underholdning, børnklub og meget mere kommer hverken store eller små til at kede sig!

   

  Tidligere gæster (som tæller en del danskere) er på ingen måde blege for at rose hotellet på TripAdvisor. Særligt personalet og hotellets høje serviceniveau bliver nævnt igen og igen, når man læser anmeldelserne igennem.

   

  I skrivende stund er det muligt at finde rejsen fra marts og helt frem til september. Især i marts, starten af april og maj kan du lige nu kan finde rigtig billige afgange. Jeg har f.eks. fundet tilbuddet med afgang fra København (du kan også flyve fra Billund) d. 30.03. – 06.04. til kun 2.300 kr. pr. person med all inclusive, fly og transport mellem lufthavnen og hotellet!

   

  I de andre måneder ligger de billigste afgange mellem 3.000 – 4.400 kr. og hvis du vil afsted i sommerferien finder du pakkerejsen til mellem 4.300 – 5.000 kr. Hotellet er også super, hvis du søger en familieferie eller en solferie med vennerne. Her kan du nemlig finde “familieværelser” med plads til 4 personer (max. 3 voksne og 1 barn op til 15 år).

   

   

  The Three Corners Sunny Beach Resort

   

  Vaccination

  Når turen går til destinationer uden for EU, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Visum til Egypten

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie i Egypten: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel i Hurghada fra kun 2.300 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Ronson says:

   Hej Rejsespejder. Først tak for en fantastisk App.
   Vedr sikkerhed i Egypten – her Hurgadha; vil du vurdere at det er sikkert at opholde sig der såfremt man blot bliver på hotel/resort og ikke bevæger sig ud på Div ture.
   Og hvordan med sikkerheden ifm transfer fra lufthavn og til hotel / resort.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej 🙂
    Du kan sagtens tage afsted til Hurghada – udenrigsministeriet fraråder ikke rejser hertil, men siger at man blot skal udvise ekstra forsigtighed. Så jeg ville sige, at du sagtens kan tage afsted på charterferie! Med det her tilbud er transfer inkluderet og sørget for af Sunweb, så det skulle heller ikke være noget problem 🙂

  Se tilbud her