• 16 nov 2017

  Billige fly til Thailand i højsæsonen: tur/retur til Thailand til kun 3.089 kr. inkl. bagage

  Så er jeg faldet over et virkelig godt tilbud! Hvad siger du til en tur til Thailand i højsæsonen? Når blæst, sne og regn har indtaget Danmark, er Thailand en drømmedestination uden lige. Bare tænk at gå langs kridhvide strande, kokospalmer der svinger i vinden, fuld solskin, 28 grader og en kold drink i hånden – lyder det ikke helt perfekt? Det er der også mange andre, der synes, og derfor plejer priserne også at være tilsvarende høje. Men i dag har jeg fundet et vanvittig godt tilbud på fly til Bangkok – som giver dig rigtig mange muligheder for at sammensætte din egen drømmerejse til Thailand.

  Thailand i højsæsonen
  november - maj
  3.089 kr.
  København
  Bangkok
  Billige Qatar Airways-fly til Thailand
  inkl. 23 kg bagage

  Med Qatar Airways kan du lige nu komme til Bangkok for ca. 3.000 kr. på rigtig mange datoer fra november til maj (Thailands højsæson!). F.eks. har jeg fundet fly til kun 3.089 kr. inkl. 23 kg bagage fra d. 28.02. – 12.03. Men der findes rigtig mange andre datoer (se nedenfor). Nogle af datoerne har superfine flytider på 14 og 18 timer. Andre har en mellemlanding i Doha, hvor du har ca. 13 timer – men det er fra morgen til aften, så du har ikke brug for en overnatning. I stedet kan du passende benytte din dag i Doha til at shoppe lidt. Du kan også få en gratis rundtur i Doha City – sponsoreret af Qatar Airways og Qatars turistorganisation. Den tur kan du læse mere om her. Hvis slet ikke du orker lange mellemlandinger, kan du ved mange afgange scrolle lidt ned på tilbudssiden og finde en kortere rejse til et par hundrede kroner ekstra.

  OBS! Billetterne Qatar Airways kører med lige nu er del af en kampagne – du skal derfor bestille billetterne inden den 23.11., hvis du vil være sikker på at få dem til tilbudspris!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.11. – 04.12.
  • 26.11. – 05.12.
  • 27.11. – 06.12.
  • 28.11. – 07.12.
  • 29.11. – 08.12.
  • 30.11. – 09.12.
  • 01.12. – 12.12.
  • 02.12. – 13.12.
  • 17.01. – 27.01.
  • 17.01. – 28.01.
  • 17.01. – 31.01.
  • 23.01. – 06.02.
  • 28.01. – 06.02.
  • 29.01. – 06.02.
  • 21.02. – 07.03.
  • 22.02. – 07.03.
  • 26.02. – 12.03.
  • 28.02. – 12.03.
  • og mange flere

   

  Hoteller/Rejseinspiration

  Der er utroligt mange muligheder, du kan udnytte de billige billetter på, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte din egen drømmerejse.

  Her er et par muligheder:

   

  Phuket

  Efter min mening et af regionens bedste rejsemål. Ja – Thailands største ø er måske lidt mere turistede end andre steder, dog synes jeg, at øen er stor nok til at finde et roligt sted, hvis man har brug for det. Phukets største fordel er, at der findes rigtig mange hotelmuligheder. Så chancen for, at du finder noget godt til pengene her (især i højsæsonen) er meget større.

  Desuden findes der altid billige fly fra Bangkok til Phuket (mellem 200 – 500 kr.), så du slipper for lange bus- eller togrejser.

  Hoteller i Phuket

  Husk at give dig selv rigeligt tid, når du vil flyve videre til andre destinationer i Thailand. Fly i Asien er tit forsinket, så jeg vil anbefale, at du tager en ekstra overnatning i Bangkok (måske med lidt shopping) i stedet for at risikere at misse dit fly!

   

   

  Hua Hin

  Hua Hin er efter min mening den bedste strand-destination tæt på Bangkok. Det tager ca. 2 timer i bus – så hvis du ikke vil bruge meget tid på transport, er Hua Hin dit sted!

  Hoteller i Hua Hin

   

  Koh Chang

  Koh Chang er en anden destination, som jeg vil anbefale til dem, der ikke gider at flyve videre til andre steder. Det tager ca. 5-6 timer at komme hertil fra Bangkok, og der kører regelmæssigt busser fra både lufthavnen og Bangkoks centrum.

  Hoteller på Koh Chang

   

  Krabi

  Et andet rejsemål, hvor du altid kan finde billige fly til fra Bangkok (ca. 3-500 kr.). Drømmestrande, luksus-resorts, backpacker-hostels – Krabi har det hele!

  Hoteller i Krabi

   

  Visum

  Thailand er visumfri i indtil 30 dage (for EU statsborger).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til Billige fly til Thailand i højsæsonen: tur/retur til Thailand til kun 3.089 kr. inkl. bagage

  1. Christina says:

   Hej

   Jeg ved godt at dette indlæg er ved at være gammelt, men hvis jeg har planer om at tage til Thailand til oktober, kan man så godt have is i maven i forhold til flybilletterne? Nu tænker jeg i forhold til, hvis det var i sommerferien man skal afsted. Eller hvad er jeres generelle erfaring med billetpriserne?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Vil man gerne afsted i sommerferien (eller i nogle af de andre store ferier), er det altid en god idé at være ude i god tid. Herudover kan det nogle gange godt betale sig at have lidt is i maven. Men det bedste råd, jeg kan give dig, er at slå til, når du ser nogle billige billetter/en billig rejse. Gode rejsetilbud holder nemlig sjældent længe 😉

    Men hvis du gerne vil rejse til Thailand i oktober, vil jeg da helt klart anbefale dig at at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  2. Jørgen Stephansen says:

   Hej
   Hvornår tror du, vi kan begynde at finde billige flybilletter til uge 27-30 ca?
   Venlig hilsen Jørgen Stephansen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jørgen 🙂

    Tommelfingerreglen er, at hvis man vil rejse i sommerferien, er det altid en god idé at være ude i god tid. Så jeg synes godt, at du kan begynde at holde øje nu. 🙂

  3. Mie says:

   Hej☀️
   Jeg synes det er svært at finde de billige billetter med Qatar på andre end dine nævnte datoer. Ville gerne afsted sidst i marts og gerne ca. 16 dage. Inde på Qatars egen side er billetterne desuden også meget dyrere. Findes der ikk en måde hvorpå man kan søge med fleksible datoer, så man kan finde de billigste billetter?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mie 🙂

    Måske er det lykkedes mig at finde langt de fleste billige rejsedatoer med min liste – men man burde være i stand til at kombinere dem på flere forskellige måder 😉

    Ift. søgning med fleksible datoer kan jeg varmt anbefale skyscanner.dk – der kan du netop få et overblik over alle de billigste rejsedatoer og sammensætte den billigste rejse, der passer ind i din egen kalender.

    Prøv at se her: https://rejsespejder.dk/bdnb 😉

  4. SB says:

   Hej
   Jeg vil gerne holde Nytår i Thailand eller Phillipines – med afrejse lige efter den 24/12
   Men de billige biletter ligger ikke ligefrem og flyder på det tidspunkt – Kunne det være en ide at vælge en anden lufthavn (tyskland ?)eller hvad er den bedste metode for at finde et billigt fly og gerne ikke det med 3 stop og 38 timers transport-
   Jeg kan se at du også har set på Air India – men er det overhovedet et selskab man tør flyve med ?
   På forhånd tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej SB 🙂

    Jul og nytår er bare en superdyr periode at rejse i. Jeg anbefaler altid folk at lede efter fly på skyscanner.dk.

    Du kan se flypriserne for Bangkok her. https://rejsespejder.dk/o2nr

    Så handler det om at lege lidt med datoerne og se, hvad der er billigst 😉

    Air India er bestemt et flyselskab, du kan rejse med. Generelt vil jeg mene, at alle flyselskaber, der får lov at flyve i Europa er forsvarlige at flyve med. Så dem kan du roligt flyve med 😉

  5. Janni says:

   Hej
   Er der mon at finde ligeså gode tilbud med fly fra Billund?
   Hilsen Janni

  6. Lucinda says:

   Ang. “ændringsbar”-billet, så ville du skulle betale et gebyr hos de fleste hej Rejsespejder 🙂

   I kommenterer her på siden at der vil være yderligere gebyrer ved at skulle ændre sin billet. så de 410kr vil stige eller hvordan ?


   flyselskaber, hvis du vil lave ændringer til din billet. Det du skal være obs på er, at bookinsiden også tager et gebyr for at ændre din booking. Så, hvis du har forventninger om, at du kommer til at lave ændringer til din billet vil jeg anbefale dig at booke direkte gennem flyselskabet (i dette tilfælde airindia.in). Billetten plejer at være en smule dyrere der men så bliver det meget nemmere og billigere at lave ændringer til din billet :).”

   • Rejsespejder says:

    Hej Lucinda,

    Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med de 430 kr.? Er det noget du har set på en af de bookingsider?

  7. Mona Vestergaard says:

   Hej Rejsespejder
   Hvor mange af de mange ekstra tilkøb til billetten er det nødvendigt at købe feks ændringsbar billet osv.
   Mvh Mona

   • Rejsespejder says:

    Hej Mona,

    jeg anbefaler altid at lade være at tilkøbe de mange ekstras, som de forskellige bookingsider tilbyder. Lejebil, forsikring, osv. er delvist ikke nødvendigt eller kan findes billigere andre steder.
    Ang. “ændringsbar”-billet, så ville du skulle betale et gebyr hos de fleste flyselskaber, hvis du vil lave ændringer til din billet. Det du skal være obs på er, at bookinsiden også tager et gebyr for at ændre din booking. Så, hvis du har forventninger om, at du kommer til at lave ændringer til din billet vil jeg anbefale dig at booke direkte gennem flyselskabet (i dette tilfælde airindia.in). Billetten plejer at være en smule dyrere der men så bliver det meget nemmere og billigere at lave ændringer til din billet :).

  8. Frants Nielsen says:

   Hej Thomas
   Er der noget tilsvarende henover julen? 21-22 december og så 14 dage frem? alternativt et andet sted hvor der er varmt i den tid.
   Tak for hjælpen og en god side.
   Dbh Frants

   • Rejsespejder says:

    Hej Frants,

    desværre er jul og nytår et blackout-periode ved alle flyselskaber. Dvs. at priserne stiger rigtig meget. Men jeg har lige været inde og tjekke og der findes faktisk billetter hen over jul og nytår til omkring 5.000 kr., som er en meget fin pris i betragtning at det er i en af årets mest travle rejseperioder :).

  9. Thomas says:

   Koh Lanta er ikke i Krabi 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Thomas,
    så vidt jeg ved er det en del af Krabi provincen – men jeg tænker vi være enige om, at Krabi lufthavn er den lufthavn man skal flyve til, hvis man vil til Koh Lanta :).

  10. Charlotte Lykkeberg says:

   Hej Rejsespejder
   Jeg har været inde og finde nogle flybilletter, som jeg godt kan tænke mig, men hvordan ser man, at prisen er inklusiv bagage og forplejning? Jeg synes ikke jeg kan finde det nogen steder.
   Venlig hilsen
   Charlotte Lykkeberg

  Se fly-tilbud her