• 13 sep 2017

  VILDT BARCELONA-TILBUD: 2 nætter på et centralt 4* hotel til kun 781 kr. inkl. fly

  Her kommer rejseverdens svar på BREAKING NEWS: Flybilletter fra København til Barcelona tur/retur til 297 kr.! Det spanske flyselskab Vueling kører lige nu dette vanvittige tilbud, som kun gælder i dag og i morgen og hvor du kan komme afsted til den catalonske hovedstad til en hel vanvittig pris. Storbyferie til Barcelona bliver ikke billigere! Og som om den eminente pris i sig selv ikke er nok, så kan du finde en overflod af billige afgange fra november og helt til marts! Hvad venter du på? Det er bare om at komme afsted!

  Nedenfor er jeg kommet med et lille eksempel på, hvordan du kan udnytte de billige billetter for at sammensætte din egen tur til et af Europas flotteste storbyer!

  HUSK! Tilbuddet slutter i morgen kl. 23.59!! Men jeg anbefaler at være hurtigere end det – f.eks. kunne man tidligere i dag finde billetter til denne pris hen over nytår – og de er desværre allerede udsolgt.

  Storbyferie i Barcelona
  november - marts
  752 kr.
  København
  Barcelona
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det centrale Sunotel junior
  455 kr.
  Billige fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  297 kr.
  Hotel
  455 kr.
  Fly
  297 kr.
  Total (pr.person)
  752 kr.

  Hotel

  Med så billige flybilletter er det næsten oplagt at tage på en storbyferie i Barcelona. Byen byder på rigtig mange hotelmuligheder og efter lidt søgning er jeg kommet frem til et meget lækkert tilbud! På trivago.dk har jeg dog fundet det lækre 4* hotel Sunotel Club Central (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger supercentralt i Barcelona. På Sunotel Club Central har du tilmed gratis wifi og en rooftop swimmingpool, hvis vejret tillader en dukkert.

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 968 kr. – dvs. 484 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Vil du hellere selv finde det rette overnatningssted for dig, så kan du finde en oversigt her. Det kunne jo være spændende at se, hvor billig en Barcelona-rejse man kunne sammensætte! Hvis du derimod leder efter enkeltværelser, kan du finde en oversigt her.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet absurd billige flybilletter fra København til Barcelona i weekenden d. 18.11. til 20.11. Det er som sagt Vueling, der udbyder billetterne som del af et tidsbegrænset tilbud. Prisen er beskedne 297 kr. inkl. 10 kg håndbagage!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.11. – 20.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  HUSK! Tilbuddet slutter i morgen kl. 23.59!! Men jeg anbefaler at være hurtigere end det – f.eks. kunne man tidligere i dag finde billetter til denne pris hen over nytår – og de er desværre allerede udsolgt.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.11. – 08.11.
  • 25.11. – 27.11.
  • 08.12. – 10.12.
  • 14.12. – 16.12.
  • 13.01. – 15.01.
  • 27.01. – 29.01.
  • 08.02. – 11.02.
  • 19.02. – 22.02.
  • 03.03. – 06.03.
  • 15.03. – 18.03.
  • Og mange flere

   

  Tip: Brug Vuelings lavpriskalender 

  Som jeg nævnte i introteksten, kan du finde et hav af billige afgange. Jeg vil derfor kraftigt anbefale dig at tage et kig på Vuelings lavpriskalender. Den finder du ved at gå ind på deres hjemmeside vueling.com. I den gule boks til venstre vælger du CPH i feltet “from”og BCN som “destination”. Til at starte med vælger du blot nogle tilfældige datoer og klikker på “search for flights”.

  Nu kommer du ind på Vuelings lavpriskalender. Hvis du klikker på “View the whole month” (se billedet ovenfor), får du nemt et overblik over alle de billige afgange!

  Som du kan se her, er der billige afgange i hele november! Og det er der også i december, januar, februar og marts!

   

  Transport til/fra lufthavn

  Den billigste måde at komme fra lufthavnen til Barcelona centrum er med tog. Du kan tage toget R2 Nord fra lufthavnens terminal 2 til Barcelona centrum. Dette tog kører hver halve time og koster under 20 kr. Turen tager omkring 16 min. Herudover er der en del busforbindelser til Barcelona. Du kan også tage en taxi til ca. 100 kr. pr. person – sådan en tur tager 14 minutter. Hvis du vil læse mere om dine transportmuligheder, så besøg barcelona-airport.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til VILDT BARCELONA-TILBUD: 2 nætter på et centralt 4* hotel til kun 781 kr. inkl. fly

  1. Inge says:

   Hey!
   Jeg har lige bestilt 4 stk billetter fra CPH til Barcelona.
   MEEEN, har intet modtaget retur fra Vueling. Jeg har prøvet at ringe (100 gange), virker ikke. Man kan heller ikke maile til dem. Kan du hjælpe??
   Betalte med Mastercard, men kan ikke se de har hævet beløbet endnu. Hvilket var kr.1262,19 for 4 biletter tur/retur. VILDT!!!

  2. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

  se fly se hotel