• 07 mar 2018

  Den VILDESTE once-in-a-lifetime-rejse: 8 dage på et luksuriøst 5* hotel på MALDIVERNE til kun 11.644 kr. inkl. Emirates-fly, transport og halvpension!

  Tiden er inde. Det er nu, sparegrisen skal slagtes! Det er nu, drømmen skal gå i opfyldelse! MALDIVERNE skal endelig opleves i virkeligheden! Prisen er noget højere end de rejser, jeg normalt skriver om. Men så får du altså også en tropisk drømmerejse af højeste karat! Jeg har nemlig fundet et tilbud, hvor du får et ualmindeligt lækkert 5* luksushotel, halvpension,  din egen strandvilla, transport (som normalt er vanvittigt dyrt på Maldiverne, fordi man skal sejle og/eller flyve) og tur/retur-fly med Emirates! Så man får virkelig meget luksusrejse for pengene!

  Find kamera og badetøj frem! Det her bliver dit livs rejse!

  Luksusrejse til Maldiverne
  februar - juli
  fra11.644 kr.
  København og Hamborg
  Maldiverne
  Luksusrejse til Maldiverne
  inkl. 5* strandvilla, halvpension, transport og fly
  fra11.644 kr.
  OBS! Husk at bruge værdikoden RS1000 for at få 1.000 kr. i rabat

  Rejsetilbud

  I dag faldt jeg over et af Travelbirds nyere rejsetilbud. Og jeg skal lige love for, at vi her snakker om toppen af poppen inden for rejser! Du får nemlig en hel uge på det uforskammet lækre 5* luksushotel Royal Island Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Vil du afsted på tropisk ø-ferie til Maldiverne, kan du lige så godt gøre det ordentligt!

  Royal Island Resort & Spa ligger på én af Maldivernes mange tropiske øer og har en eminent udsigt over Det Indiske Ocean, gratis wi-fi, spa og fredelige, hvide sandstrande i absolut verdensklasse.

  Det gode ved dette tilbud er, at transporten til hotellet allerede er inkluderet i prisen. Og det er altså en kæmpe fordel. For du skal nemlig både igennem en kort indenrigsflyvning (som garanteret bliver en af de smukkeste flyveture i dit liv!) og en tur i speedbåd for at komme frem – og det plejer altid at være superdyrt, hvis man selv skal stå for det (vi snakker 3.000 – 4.000 kr. pr. person). Opholdet inkluderer desuden halvpension. Derfor får du både morgenmad og aftensmad på resortets restaurant.

  Du kommer nok til at bruge en del tid på sol, strand og lidt vandpjaskeri i det krystalklare hav. Men herudover har du også mulighed for at prøve kræfter med bl.a. snorkling, dykning og windsurfing – for ikke at tale om hotellets udendørs swimmingpool, fitnessrum og tennisbane!

  Samtlige villaer på Royal Island er bygget i træmaterialer og har egen terrasse med opholdsområde og udsigt over Det Indiske Ocean. Og samtlige værelser har tv og eget badeværelse med badekar og bruser. Og jeg vil gerne allerede nu advare mod stærke billeder længere nede – det er nærmest umuligt at få Royal Island Resort & Spa ud af hovedet, når du først har set billederne!

  Du kan med dette tilbud rejse fra marts til juli og herefter fra oktober og resten af året. Det er muligt at vælge mellem fly fra København eller Hamborg. De billigste rejser finder du i juni fra Hamborg. Jeg har f.eks. fundet en afgang med afrejse fra d. 25.06. – 03.07. til 12.069 kr. pr. person (24.138 kr. i alt). Lige nu kan du dog få 1.000 kr. i rabat ved at bruge værdikoden RS1000. Den endelige pris ender derved på 11.644 kr. pr. person inkl. emirates-fly, transport, 5* luksushotel og halvpension!

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer det et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Royal Island Resort & Spa: 7, 10 eller 14 overnatninger, med halvpension
  • Fly fra Hamborg/København til Malé og fra Malé til Hamborg/København
  • 20 minutters indenrigsflyvning + 10 minutters tur med speedbåd
  • Velkomstdrink
  • En flaske vand per strandvilla per dag
  • Gratis vand ved alle måltider
  • Gratis land- og vandsport, herunder leje af udstyr til windsurfing og kano

   

  Værdikode

  Prisen for denne luksuriøse drømmerejse med 7 overnatninger er normalt mindst 12.069 kr. pr. person ved en rejse for 2. Men Rejsespejder har fået en værdikode, der giver dig 1.000 kr. i rabat. Når du booker rejsen, skal du blot sørge for at tilføje værdikoden RS1000. Det gør du ved at klikke på “Tilføj værdikode” som vist herunder.

  Som du kan se nedenfor, bliver 1.000 kr. fratrukket den endelige pris, hvis du gør brug af værdikoden. Den samlede pris i dette eksempel bliver derfor kun 23.288 kr. Ved en rejse for 2 er prisen derfor 11.644 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

  WOW! 😱😍

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Den VILDESTE once-in-a-lifetime-rejse: 8 dage på et luksuriøst 5* hotel på MALDIVERNE til kun 11.644 kr. inkl. Emirates-fly, transport og halvpension!

  1. Camilla Poulsen says:

   Øv at tilbuddet er udløbet, min kæreste og jeg skulle lige til at bestille. Det er ikke muligt at bestille to pladser mere?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Øv, hvor surt :/

    Jeg vil anbefale dig at kigge på travelmarket – der kan du nemlig også finde tilbud på rejser til Maldiverne. Her har jeg bare sat den til at søge fra 1. april og 4 uger frem, men I kan selv tilpasse søgningen, som det passer jer 😉

    Og husk at se, om transport til og fra hotellet er inkluderet i tilbudene (hvis ikke skal I regne med, at prisen reelt set bliver dyrere)

    Du får et link her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-11/180330-7/

  2. Skovbak says:

   Ved du hvor meget man skal regne med at spendere på mad og drikke ud over det inkluderede?

  3. Carina says:

   Hej

   Jeg kan ikke få værdikuponen til at virke, er den udløbet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carina 🙂

    Værdikoden gælder stadig. Jeg har netop selv prøvet, og den virker hos mig 🙂

    Den skal dog skrives med store bogstaver for at virke (og ingen mellemrum) – måske er det her problemet ligger?

  4. TheDon says:

   Er det et sponseret indlæg du har skrevet? Det lyder nemlig ikke som et “once in a life time” tilbud.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej TheDon 🙂

    Først og fremmest vil jeg sige, at der er forskel på en once-in-a-lifetime-rejse (som jeg har skrevet) og et once-in-a-lifetime-tilbud 😉

    Når det så er sagt, har jeg kun skrevet om tilbuddet, fordi jeg synes, at det er et godt tilbud. Jeg synes, at prisen er god – bl.a. fordi halvpension og indenrigstransporten er inkluderet. Transport mellem øerne er, som jeg skriver i artiklen, altid superdyrt, hvis man selv skal stå for den.

    Men hvis du kender til et bedre tilbud, vil jeg med glæde høre om det. Så vil jeg i hvert fald gerne skrive en artikel om det 😉

  5. Sara says:

   Flyver man med Emirates fra kbh?

   Og hvor mange kh bagage?.
   Syns ik li jeg kan se det

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sara 🙂

    Hvis du vælger København som lufthavn og klikker på en bestemt dato, kan du se flyselskabet. Så vidt jeg kan se, er det primært Turkish Airlines (og enkelte gange Qatar Airways) – begge supergode luftselskaber! Du har derfor 23 kg bagage inkluderet 😉

  6. Anne Sofie says:

   Har du nogen kommentarer til / erfaringer med vejret i disse måneder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne Sofie 🙂

    Maldiverne ligger så tæt på Ækvator, at temperaturen stort set er den samme året rundt (dejlig varmt!). Selvom midt-maj til november teknisk set kaldes “wet season”, så falder regnen ofte i form af skybrud, hvor man får en masse vand på meget kort tid – og resten af tiden er vejret superlækkert 😉 Så vejret skal du bestemt ikke være bekymret over, hvis du tager til Maldiverne – uanset hvornår du rejser 😉

    Du kan evt. læse nærmere her: http://www.meteorology.gov.mv/climateofmaldives

  7. Lotte says:

   Man kan få samme pris ved at bestille gennem spies

  8. Isabell k says:

   Vi er jo 4 personer (to voksne og to børn 2,4 år). Har du en ide om hvad sådan en tur så vil koste os? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabell 🙂

    Travelbird skriver på deres hjemmeside (under “vigtig information”), at værelserne maks. har plads til 2 voksne og 1 barn op til 11 år. Så jeg kunne forestille mig, at I må booke to værelser.

  Se tilbud her