Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.160 kr.
Maldiverne-slider
Fly

Drømmedestination: Billige fly til Maldiverne fra kun 4.096 kr. tur/retur

Fly |

Drømmedestination: Billige fly til Maldiverne fra kun 4.096 kr. tur/retur

En af mine ultimative drømmedestinationer er uden tvivl Maldiverne! De kridhvide sandstrande og det krystalklare vand, det kalder lige som bare på en – og med en placering i Det Indiske Ocean, tæt på Ækvator, så er vejret også sikret med omkring 30 grader året rundt. Men en rejse til Maldiverne plejer også at være forbundet med en pæn stor bid af ens rejsebudget – i dag har jeg dog fundet billige fly til Maldiverne, der bringer dig et skridt nærmere de tropiske øer og livet på de perfekte strande! 

Et paradis på jorden – Maldiverne

november og maj

fra

4.096 kr.

Hamborg ✈ Male

Billige fly til Maldiverne

inkl. håndbagage

Fly til Maldiverne

Så er der billige fly til Maldiverne!

Fra Hamborg tilbyder Austrian Airlines og SWISS lige nu en række superbillige flybilletter til en af verdens mest eftertragtede rejsedestinationer.

På få datoer i maj kan du finde flybilletterne til priser helt nede mellem ca. 4.000 og 4.500 kr., mens du i november kan finde billetter til mellem ca. 4.600 og 4.800 kr. Og det er altså billigt, for vil du flyve fra København til Male i november eller maj, kommer du til at skulle betale 6.000+ kr. for flybilletter!

Flybilletterne har desuden gode flytider – billetterne, jeg bruger i mit eksempel, har to mellemlandinger på udrejsen og en enkelt på hjemrejsen, og ellers har de afgange, jeg har fundet, kun en enkelt mellemlanding hver vej.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra torsdag den 2. maj til tirsdag den 14. maj til kun 4.096 kr.

På udrejsen har du som sagt to mellemlandinger – én i Zürich og én i Colombo -, mens du på hjemrejsen kun har en enkelt kort mellemlanding i Zürich.

Fly til Maldiverne – Eksempler på billige rejsedatoer

 • 03.11. – 14.11.
 • 06.11. – 14.11./16.11./18.11.
 • 08.11. – 18.11.
 • 10.11. – 21.11.
 • 13.11. – 21.11./23.11.
 • 14.11. – 23.11.
 • 17.11. – 28.11.
 • 20.11. – 28.11./30.11.
 • 02.05. – 14.05.
 • 04.05. – 14.05.
 • 06.05. – 14.05.
 • Og flere

Hoteller på Maldiverne

Maldiverne består af et hav af små øer – nogle er koraløer og andre er beboet. De beboelige øer kan både være såkaldte resort-øer, hvor der kun er et hotel/resort på øen, men der findes også øer med lokalbefolkning. Hvilken slags ø du vælger, kommer både an på, hvad du er til, og hvad dit budget er. På de lokale øer kan du sagtens finde fine, relativt simple hoteller til fornuftige priser, mens der primært er fire- og femstjernede hoteller på resort-øerne.

På de større lokale øer tæt på hovedstaden Male (Maafushi, Hulhumale osv.) kan du finde hoteller til ret billige penge (omkring 250-400 kr. pr. nat) – så en 10 dages-tur med hotel og fly kan sagtens lade sig gøre til omkring 5.000 kr. Dog er det også de øer, som nok har mindst “Maldiverne-flair”. Hvis du drømmer om kridhvide strande, som du næsten har for dig selv, skal du bo på en af de mindre, lokale øer lidt længere væk fra Male.

Hvis du derimod gerne vil bo på et af de karakteristiske hoteller med en bungalow ude på vandet eller på en resort-ø, så er prisen selvfølgelig noget højere. Men hvis du bruger lidt tid på at kigge tilbuddene igennem, kan du sagtens finde tilbud, som “kun” kommer til at løbe op omkring 10.000-12.000 kr. – når det er billigst.

Så er der selvfølgelig også den del, der hedder transport. Og her er det tit charterselskaberne, som plejer at tilbyde nogle (efter min mening) lidt urimelige priser. Maldiverne består af ca. 1.200 øer, og kun de færreste kan man nå (hurtigt) til med den lokale færge fra Male (hvor du lander). Faktisk er der en del øer, som man kun kan nå med vandfly/indenrigsfly. Men der findes også RIGTIG mange, som man kan komme rimelig hurtig til med speedbåd. Og hvis du kigger de rigtige steder, behøver transfer med speedbåd ikke at være så dyr. Alle øer, der ligger i omkreds af 100 km fra Male, kan man sagtens komme til til rimelige priser (omkring 250-500 kr.). Tit er det hotellerne selv, som har daglig afgange til/fra Male.

Så tjek altid hvor hotellet ligger, og hvor meget transporten frem og tilbage koster, før du bestiller. Læs også, hvad forskellen er (og hvad man skal forvente) mellem resort-øerne og de lokale øer.

Hoteller på Maldiverne

Livet på de lokale øer

Som nævnt ovenfor er der forskel på, om du bor på en resort-ø eller en ø med lokal befolkning. Og det er ikke kun ift. prisen.

Maldiverne er nemlig et islamisk land. Derfor er der visse regler, du skal overholde på de lokale øer – f.eks. kan man ikke købe/drikke alkohol og bikini er kun tilladt på afgrænsede eller private strande (såkaldte ”Bikini Beaches”). Det betyder ikke, at man ikke kan have det sjovt, og det gør ikke Maldiverne mindre smuk. Men det er noget, du skal være klar over, før du tager af sted, så du ikke ankommer med andre forventninger.

På resort-øerne (hvor der kun er hotellet) gælder andre regler. Så hvis ovenstående er et “problem”, skal du helst vælge en resort-ø.

Hvis du er på udkig efter tips til Maldiverne på et budget, kan jeg i øvrigt anbefale denne artikel – der står virkelig mange gode tips, og der bliver delt ud af gode erfaringer.

Pas, visum & corona

Maldiverne er visumfri i op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt i minimum 1 måned ved indrejsen. Du kan læse mere om pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Ift. corona er der ingen krav om vaccination eller test. En traveller declaration skal dog indsendes til IMUGA-portalen senest 96 timer før ankomst. Læs om alle restriktionerne i Maldiverne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Drømmedestination: Billige fly til Maldiverne fra kun 4.096 kr. tur/returDrømmedestination: Billige fly til Maldiverne fra kun 4.096 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud