• 27 okt 2018

  Drømmedestination: billige fly til Maldiverne til kun 3.969 kr. inkl. bagage

  En af mine ultimative drømmedestinationer er uden tvivl Maldiverne! De kridhvide sandstrande og det krystalklare vand, det kalder lige som bare på en – og med en placering i Det Indiske Ocean, tæt på Ækvator, så er vejret også sikret med omkring 30 grader året rundt. Men en rejse til Maldiverne plejer også at være forbundet med en pæn stor bid af ens rejsebudget – i dag har jeg dog fundet billige flybilletter til Maldiverne, der bringer dig et skridt nærmere på paradis-øerne og livet på de perfekte strande. Svøm, dyk, gå på eventyr i den smukke natur eller blot tag en slapper på bountystrandene. Lige meget hvad du vælger at lave på Maldiverne, så er jeg sikker på, at du kommer til at få en helt fantastisk tur.

  Et paradis på jorden - Maldiverne
  december - april 2019
  3.969 kr.
  København, Billund
  Male
  Billige fly til Maldiverne
  inkl. bagage
  3.969 kr.

  Fly til Maldiverne

  I dag har jeg fundet billige fly til Maldiverne. Og det bedste er, at du kan finde dem i højsæsonen fra december til marts 2019. Du flyver med et af verdens bedste flyselskaber Etihad Airways og der er 23 kg bagage inkluderet i prisen. De billigste billetter findes med afgang fra København – dog kan man også flyve fra Billund, hvor priserne er ca. 200 – 300 kr. dyrere (og en smule længere rejsetid).

  I eksemplet ovenpå tager jeg udgangspunkt i billetter fra d. 11. til d. 25. december, hvor billetterne koster 3.969 kr. Men du kan finde rigtig mange andre datoer til denne eller lignende priser. Nedenunder kan du se en del eksempler, men prøv også at lege lidt selv med datoerne inde på Skyscanner.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.12. – 18.12.
  • 10.01. – 22.01.
  • 13.01. – 22.01.
  • 15.01. – 29.01.
  • 17.01. – 29.01.
  • 22.01. – 05.02.
  • 24.01. – 05.02.
  • 14.02. – 26.02.
  • 21.02. – 05.03.
  • 26.02. – 12.03.
  • 11.03. – 26.03.
  • 19.03. – 29.03.
  • 28.03. – 08.04.
  • Og flere

   

  Hoteller på Maldiverne

  Maldiverne består af mange, mange små øer – nogle er koraløerne og andre er beboet. De beboelige øer kan både være de såkaldte resort-øer, hvor der kun er et hotel/resort på øen, men der findes også øer med lokalbefolkning. Hvilken slags man vælger kommer både an på, hvad man er til og, hvad ens budget er – på de lokale øer kan man sagtens finde fine mere simple hoteller, mens det mest er snak om 4 eller 5 stjernet på resort-øerne.

  På de større lokale øer tæt på hovedstaden Male (Maafushi, Hulhumale, osv.) kan du finde hoteller til ret billige penge (til omkring 250 – 400 kr. pr. nat) – så en 10 dages-tur med hotel og fly kan sagtens lade sig gøre til omkring 5.000 kr. Dog er det også de øer, som måske har mindst “Maldiverne-flair”. Hvis man drømmer om kridthvide strande, som man næsten har til sig selv skal på en af de mindre lokale øer lidt længere væk fra Male. F.eks. hotel-ekspemplet nedenfor, hvor man bor på en lille ø med navnet Ferridho, ca. 90 km fra hovedstaden Male. Her skal du regne med at give ca. 6.000 – 7.000 kr. inkl. fly.

  Hvis du derimod gerne vil bo på et af de karakteristiske hoteller med en bungalow ude på vandet eller på en resort-ø, så er prisen selvfølgelig noget højere. Men når man bruger lidt tid på at kigge tilbuddene igennem, kan man sagtens finde tilbud, som kommer til at løbe op på “kun” omkring 10.000 – 12.000 kr. – når det er billigst.

   

  Så er der selvfølgelig også den del der hedder transport. Og her er det tit charterselskaberne, som plejer at tilbyde nogle (efter min mening) lidt urimlige priser. Maldiverne består af 1.200 øer, og kun de færreste kan man nå (hurtigt) til med den lokale færge fra Male (hvor du lander). Faktisk er der en del øer, som man kun kan nå med vandfly/indenrigsfly. Men der findes også RIGTIG mange, som man kan komme rimelig hurtig til med speedboat, som, hvis man kigger de rigtige steder, ikke engang er så dyrt. Alle øer, som ligger i omkreds af 100 km fra Male, kan man sagtens komme til til rimelige priser (omkring 250 – 500 kr.). Tit er det hotellerne selv, som har daglig afgange til/fra Male. F.eks. Hotellet nedenunder (Seveniex Inn), som ligger omkring 90 km fra Male tilbyder transport til 50 Dollars (ca. 330 kr.).

  Så tjek altid hvor hotellet ligger, og hvor meget det kommer til at koste dig at komme dertil inden du bestiller. Læs også, hvad forskellen er (og hvad man skal forvente) mellem resort øerne og de lokale øer.

   

  Hoteller på Maldiverne
  kr.

  Liv på de lokale øer

  Som nævnt ovenpå er forskel om du boer på et resort ø, eller en ø med lokal befolkning. Og det er ikke kun prisen, hvor man kan se forskel.

  Maldiverne er nemlig et islamisk land, hvilket betyder at der er visse regler, der skal overholdes på de lokale øer, såsom at der ikke kan købes/drikkes alkohol, bikini kun på afgrænsede eller private strande (såkaldte ”Bikini Beaches”), osv. Det betyder ikke, at man ikke kan have det sjovt og det gør ikke Maldiverne mindre smuk. Men det er noget, man skal være klar over inden man tager af sted, så man ikke ankommer med helt andre forventninger.

  På resort-øerne (hvor der kun er hotellet), gælder andre regler. Så hvis ovenstående er et “problem” skal man helst vælge en resort ø.

  Hvis du er på udkig efter tips til Maldiverne on a budget, så kan jeg anbefale denne artikel – der står virkelig mange gode tips og der bliver delt ud af god erfaring og viden, hvis du gerne vil rejse billigt til Maldiverne.

   

  Pas og visum

  Maldiverne er visumfri i indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

   

  Vaccination til Maldiverne

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Maldiverne, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her