• 06 mar 2020

  Drømmerejse til Maldiverne: 12 dage på et lækkert 4* resort fra kun 9.959 kr. inkl. fly, bagage og halvpension

  På min bucket list står der efterhånden en del destinationer, men en som jeg bare SKAL opleve igen, er helt klart Maldiverne! Tanken om at nyde solens stråler fra de kridhvide sandstrande og snuppe sig en dukkert i det krystalklare vand i de smukkeste omgivelser, der ligner noget fra et postkort – ja, det bliver jeg simpelthen bare nødt til at opleve. Hvis du har det på samme måde som mig, så skal du endelig læse videre. I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter til Maldiverne og sammensat dem med et skønt 4* resort på en lille paradis-ø. Her kan du slappe af, svømme med delfiner, dykke og ellers bare nyde den fantastiske natur du befinder dig i. Hvis du er klar på sol, strand og billedskønne omgivelser, så er det Maldiverne, du skal til.

  Paradisferie til Maldiverne
  april - oktober
  fra9.959 kr.
  Billund (og København)
  Maldiverne
  Fly til Maldiverne
  inkl. indtjekket bagage og forplejning
  4.525 kr.
  Hotel på Maldiverne
  f.eks. det 4* Paradise Island Resort
  5.434 kr.
  OBS! Husk at vælge tilbuddet med halvpension
  Hotel
  5.434 kr.
  Fly
  4.525 kr.
  Total (pr.person)
  9.959 kr.

  Hotel i Maldiverne

  Med omkring 1.200 øer (hvoraf 200 af dem er beboet) er der rigeligt af hoteller at vælge mellem i Maldiverne. Der er alt fra de mere budgetvenlige hostels og hoteller til de helt vilde 4-5* luksus-resorts, der ligger på deres helt egne øer. Og når du nu rejser til Maldiverne, hvorfor så ikke gå all-in og finde netop sådan et resort? Det er i hvert fald lige præcis det, jeg har fundet til dig i dag. Du kan se billeder af resortet nederst i artiklen.

   

  Du kommer til at bo på det meget anmelderroste 4* Paradise Island Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”), der er beliggende direkte på stranden med den skønneste udsigt til Det Indiske Ocean. Her finder du også frodig natur og lækre hvide sandstrande. På resortet finder du både fitnesscenter, wellness-område, restauranter, barer og pool. Der er også mulighed for forskellige aktiviteter såsom dykning og snorkling.

   

  Du bliver indkvarteret i en lys og rummelig strandvilla, hvor du har aircondition, tv og egen terrasse. Og særligt disse værelser er af tidligere gæster blevet rost til skyerne – så du får her en dejlig base til din ferie i Maldiverne. Ønsker du at gå all-in, kan du i ægte maldivisk stil også finde værelser, der ligger over vandet (se billede)!

   

  Jeg har fundet et 11-nætters ophold på dette skønne resort fra torsdag den 14. maj til mandag den 25. maj til 10.868 kr. inkl. halvpension. Det vil sige 5.434 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen er som sagt inklusiv halvpension, men du kan sagtens opgradere til all inclusive. Med all inclusive vil dit ophold koste 11.185 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisniveauet for lignende ophold ligger mellem 999 – 1.300 kr. pr. nat. i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Maldiverne, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Maldiverne

  Jeg har i dag fundet et hav af billige fly til under 5.000 kr. til Maldiverne fra Billund. Og det er endda med nogle superlækre flytider. Prikken over i’et må dog næsten være, at du kan finde de billige fly fra april og helt frem til oktober.

   

  Jeg har i eksemplet fundet en afgang med Turkish Airlines fra Billund fra onsdag den 13. maj til mandag den 25. maj til kun 4.525 kr., hvor både indtjekket bagage og forplejning er inkluderet i prisen. YES! Med disse billetter har du kun ét stop begge veje i Istanbul, og med flytider på 14-16 timer, så har du her nogle ufattelig lækre flybilletter.

   

  Du kan også flyve fra København. Herfra kan du finde fly til samme pris, som fra Billund – flytiderne er dog ikke ligeså skarpe. Der er som sagt utrolig mange afgange, så det er bare om at gå i krig med at lege med datoerne – så skal der helt sikkert nok dukke en afgang op, som passer helt perfekt til din rejse.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.05. – 25.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.04 – 24.04
  • 15.04 – 27.04
  • 23.04 – 05.05
  • 07.05 – 19.05
  • 10.05 – 22.05
  • 20.05 – 01.06
  • 23.05 – 04.06
  • 27.05 – 08.06
  • 03.06 – 15.06
  • 06.06 – 18.06
  • 26.08 – 07.09
  • 27.08 – 08.09
  • 29.08 – 10.09
  • 02.09 – 14.09
  • 10.09 – 22.09
  • 17.09 – 29.09
  • 24.09 – 06.10
  • Og flere…

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transfer til hotellet

  Transfer på Maldiverne er en del anderledes end andre destinationer, da 98% af Maldiverne er vand. Af samme grund skal du også enten med speedbåd eller fly rundt til de forskellige øer.

   

  For at komme til Paradise Island Resort vil jeg helt klart anbefale en speedbåd. Turen tager kun omkring 20 minutter og koster ca. 687 kr. tur/retur pr. person.

   

   

  Pas og visum

  På Maldiverne er der visumpligt, og du kan søge om visum ved indrejse. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen. Du kan læse mere om reglerne ift. visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccination til Maldiverne

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Maldiverne, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Paradise Island Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Drømmerejse til Maldiverne: 12 dage på et lækkert 4* resort fra kun 9.959 kr. inkl. fly, bagage og halvpension

  1. Alva says:

   Hej 🙂

   Speedboat transfer kan man booke det igennem hotellet eller skal man finde den transfer helt selv?

  2. Johan says:

   Hej

   Har du nogen tips til hvordan man kan komme knap-så-dyrt til Maldiverne med 3 børn og ikke kun 2? De fleste af de hoteller jeg finder gode priser på har ofte to børn gratis med i prisen men det tredje barn kræver ofte et helt ekstra værelse synes jeg .

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Johan 🙂

    Jeg kan fortælle dig, at det ikke kun er en udfordring med rejser til Maldiverne. Når man rejser med 3 børn i stedet for fx 2, bliver det bare rigtig svært at finde billige hoteltilbud – netop som du skriver, fordi en familie på 5 ofte skal fordeles på to værelser i stedet for ét. Det bedste råd er sådan set “bare” at søge og søge. Du kan også overveje at kontakte et rejsebureau (fx Emirates Holidays), der er gode til at skræddersy rejser til større familier 🙂

    • Johan says:

     Tak for svar .

     Jeg søger og søger og finder faktisk også nogle gode tilbud selv med tre børn. Til gengæld ville jeg høre om du ved om man kan booke transfer gennem TMA selv i stedet for gennem hotellet? Og om der er noget st spare?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Johan 🙂

      Det afhænger meget af, hvilket hotel du finder, og hvor det ligger. Men det er i hvert fald altid en god idé at sammenligne forskellige muligheder 😉

  3. Max skou says:

   Har kigget lidt på billetterne, me. Ua set hvad jeg vælger er prisen uden bagage, det er ofte tricket, som billet udbyderne bruger og så er billetten i sidste ende ikke billigere.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Max,
    Prisen/billetterne er inklusive bagage (se screenshot her).
    Du har helt ret i det tit er dyrere at købe bagage ved billetudbyderne (OTAs) i forhold til flyselskabets egen side, hvis der ikke er bagage med. Men lige med disse billetter, der er bagagen inkluderet 🙂

  4. Anna says:

   Hej 🙂 det lyder som min drømmerejse. Kan man mon forlænge rejsen med et par dage, så det hedder 14 og ikke 10 dage? Synes jeg ikke helt, jeg kunne gennemskue.

   Tak for en skøn side!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anna,
    Det kan du sagtens – det er bare at lege lidt med datoerne. Du kan f.eks. tage afsted d. 23.11. – 07.12. 🙂
    Det var så lidt, og tak fordi du følger med 🙂

  5. Dorthe says:

   Dejlig ø, var der i december. En strandvilla er fint, de ligger fantastisk. Vi havde halvpension og det var nok. Der er skøn mad både morgen og aften. Det er som et badekar og man kan kun slappe af, bade og snorkle. Øen traves rundt på 20 minutter.

  se fly se hotel