Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Drømmerejse ✨ fra 11.995 kr.
Kandima-Maldives-Maldiverne-banner
Pakkerejser

Drømmerejse til Maldiverne: 7 nætter på 5* luksusresort fra kun 11.995 kr. p.p. inkl. Emirates-fly, bagage, transfer, beach studio og morgenmad

Pakkerejser |

Drømmerejse til Maldiverne: 7 nætter på 5* luksusresort fra kun 11.995 kr. p.p. inkl. Emirates-fly, bagage, transfer, beach studio og morgenmad

Gør dig klar til en ægte D R Ø M M E R E J S E  Maldiverne venter! Og ikke en hvilken som helst rejse til Maldiverne. I dag er jeg nemlig faldet over en komplet pakkerejse i den luksuriøse afdeling! Vi snakker fly hos Emirates tur/retur, transfer til og fra resort-øen, femstjernet luksusresort og fantastiske faciliteter fra ende til anden. Hold. Nu. Op. Tropiske luksusrejser som denne er ikke billige. Men når man ser på den samlede pakke i dette tilfælde, får du altså også noget for pengene. Så pak din kuffert og sæt kursen mod Det Indiske Oceans mest eftertragtede rejseparadis!  ☀

Luksuspakkerejse til Maldiverne

fra

11.995 kr.

København og Hamborg ✈ Maldiverne

7 nætter på det 5* Kandima Maldives

Rejse til Maldiverne – luksuspakkerejse

Som jeg fik nævnt i introen, har jeg her fundet en helstøbt pakkerejse til Maldiverne.

Transporten ned til Maldiverne foregår med Emirates, der er et af verdens bedste flyselskaber. Så bagage og forplejning er inkluderet, og serviceniveauet er i top.

Men det mest spændende ved rejsen er selvfølgelig resortet! Og her kan du virkelig glæde dig! Du kommer nemlig til at bo på det femstjernede Kandima Maldives (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) ✨

Og hvor skal man lige starte med et resort som dette?

Måske skulle jeg starte med at sige, at resortet ligger på sin egen tropiske ø. Og med en længde på ca. tre kilometer er øen faktisk en af de største i Maldiverne.

De gode pladsbetingelser (efter maldiviske standarder) har tilladt Kandima Maldives at skrue op for udvalget af faciliteter. Derfor finder du rundt omkring på øen en masse fede faciliteter – bl.a. to store swimmingpools, sportsarena, spacenter og børneklub. Restauranter og barer er der også nok af – men dem kommer jeg ind på længere nede ifm. forplejning.

Også i forhold til overnatningsmuligheder kan du vælge fra en bred palet af luksuriøse muligheder – bl.a. villaer på stranden eller over vandet. Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt en gratis opgradering fra Sky Studio til Beach Studio.

Med nøglerne til sådan en Beach Studio kan du se frem til at indlogere dig i en superlækker, moderne bolig på 55 kvadratmeter – direkte på øens største strand! Så der skal du nok hurtigt falde til

Og nu vi er ved stranden, så har du under dit ophold alletiders mulighed for at gå på opdagelse i den forunderlige verden under vandet! Du kan både snorkle, dykke og udforske koralrevene omkring øen, hvor farverige fisk svømmer rundt. Du kan også tage på bådtur og være heldig at hilse på både delfiner og havskildpadder.

Rejse til Maldiverne – forplejning med mulighed for all inclusive

Som jeg nævnte tidligere, har resortet en del restauranter og barer – faktisk 10 forskellige.

Og hvad forplejning angår, har du mulighed for lidt af hvert. Som udgangspunkt indeholder tilbuddet morgenmad.

Vil du gerne opgradere dit ophold, kan du også vælge halvpension eller helpension.

Og går du all-in, kan du opgradere til all inclusive. Kandimas all inclusive-program er i øvrigt temmeligt fedt. Der er nemlig tale om et dine around-koncept, hvor du kan benytte dig af alle øens barer og restauranter!

Rejse til Maldiverne – transfer til/fra resortøen

Sidst, men ikke mindst, inkluderer pakkerejsen også transfer til og fra resortet til nedsat pris.

Som regel er hoteltransferer ikke det store at tale om. Men lige netop i Maldiverne er transporten til og fra hotellet vigtig.

For hoteltransferer i Maldiverne er ofte megadyre (vi snakker fra 2.500 kr. og op), og normalt er de ikke inkluderet i pakkerejser.

Så det er virkelig et stort plus, at transfer er inkluderet i dette tilbud! Transferen består af en indenrigsflyvning plus speedbåd til resortet.

Priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Emirates Holidays. Hos dem har du altid mulighed for at skræddersy din rejse, som du vil.

Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. Du kan flyve fra både København og Hamborg.

For at give en idé om prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler. Og for denne rejse ser de således ud:

  • Vinter getaway i december: 7 nætter, 2 voksne og 2 børn under 10 år (fra HAM) – 11.995 kr. pr. person
  • Familieferie i februar: 7 nætter, 2 voksne og 1 barn under 10 år (fra CPH) – 15.995 kr. pr. person
  • Sommerferien i juli: 7 nætter, 2 voksne og 2 børn under 10 år (fra HAM) – 12.495 kr. pr. person
  • Sensommer getaway i september: 7 nætter, 2 voksne og 1 barn under 10 år (fra CPH) – 13.995 kr. pr. person

Alle priserne er inklusive Emirates-fly tur/retur, bagage, 7 nætter på Kandima Maldives, transfer og morgenmad.

Og nu vi er ved booking, så kan du selvfølgelig booke rejsen online. Men faktisk er de også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

Billeder fra Kandima Maldives

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Corona, pas og visum

Maldiverne er visumfri i op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt i minimum 1 måned ved indrejsen. Du kan læse mere om pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Ift. corona er der ingen krav om vaccination eller test, så længe du er symptomfri.

En traveller declaration skal dog indsendes til IMUGA-portalen senest 96 timer før ankomst.

Læs om alle restriktionerne i Maldiverne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Drømmerejse til Maldiverne: 7 nætter på 5* luksusresort fra kun 11.995 kr. p.p. inkl. Emirates-fly, bagage, transfer, beach studio og morgenmadDrømmerejse til Maldiverne: 7 nætter på 5* luksusresort fra kun 11.995 kr. p.p. inkl. Emirates-fly, bagage, transfer, beach studio og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud