• 15 maj 2017

  Verdensrejse: oplev Singapore, Australien, Hawaii, Mellemamerika, Mexico og Miami til kun 8.357 kr. for alle fly

  Er du en globetrotter eller drømmer du om at blive en? Opleve eksotiske dele af verdenen man normalt kun drømmer om? Uanset hvad, så er jeg sikker på at denne verdensrejse er noget for dig! Turen her er sammensat så den tager dig til nogle af verdens mest spændende steder – du skal opleve Singapore, Sydney, Honolulu, Maui, Belize, Cancun og Miami! Denne rundrejse er som altid kun et eksempel og ment som inspiration. Du kan opbygge rejsen helt efter dine egne behov og de billigste billetter finder du mellem oktober – marts (i december er der lidt færre afgange).

   

  Singapore

  Du starter din rejse i København, hvor jeg på momondo.dk har fundet super billige billetter til Singapore. Du kan rejse til 1.387 kr. Selve byen er i sig selv en kæmpe oplevelse. Jeg var der selv i 3 dage for et par år siden, og jeg ville elske at komme tilbage. Byen er en sammensmeltning af mange kulturer og det kan man opleve på hvert et gadehjørne. Jeg kan også anbefale en tur til den berømte Singapore Zoo, som er kåret til verdens bedste, og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

  FLY FRA CPH-SIN

   

  Sydney

  Efter nogle dage i Singapore, så går turen til skønne Sydney –du kan finde flybilletter til 717 kr. Her er der både mulighed for at opleve den smukke storby med seværdigheder som Operahuset, Botanisk Have eller slappe af på f.eks. Bondi Beach – du kan også drage på eventyr lidt udenfor Sydney.

  FLY FRA SIN-SYD

   

  Honolulu

  Så går turen mod smukke Honolulu i Hawaii – jeg har fundet en billet til kun 1.803 kr. Her får du virkelig drømmeferie for alle pengene med de lækreste strande, fantastisk krystalklart vand og en venlig og charmerende befolkning. Om du er til golf, surfing, badeferie eller smuk natur, så finder du det hele her.

  FLY FRA SYD-HNL

   

  Maui

  Jeg synes ikke vi er helt færdige med Hawaii endnu og derfor går turen til Maui – du kan rejse for 435 kr. Maui er ligesom Honolulu en helt fantastisk paradisdestination. Du får de smukkeste strande, smukt hav og et skønt køkken, der bl.a. byder på frisk fisk og lækkert kød. Naturen her er også for vild og Maui bliver også kaldt for ”The Magic Isle” pga. alle de smukke naturoplevelser du kan få her!

  FLY FRA HNL-OGG

   

  Belize

  Efter et ferieparadis uden lige, så går turen til Belize i Mellemamerika ud til Det Caribiske Hav. Du kan rejse fra Maui til Belize for 1.681 kr. Belize kan især anbefales til dig, der elsker naturen eller elsker at udforske verdenen under havets overflade. Her er ruiner fra Mayakulturen, jungle og verdens næst længste koralrev.

  FLY FRA OGG-BZE

   

  Cancun

  Fra Belize kører der en bus til Cancun – turen koster 9,5 dollars (ca. 65 kr.) og du kan læse mere om busturen her. Cancun er en skøn kystby i Mexico – her er der både plads til fest og farver, da der er et herligt byliv, men ellers er der også mange muligheder for afslapning og fede oplevelser. Lej jetski, svøm med delfiner eller se alligatorer – mulighederne er mange!

   

  Miami

  Fra Mexico går turen mod ”The Sunshine State”. Du kan flyve for 722 kr. Florida byder på mange forskellige ting, her er blandt andet Miami Beach, hvor du finder hvide sandstrande, høje palmer, smukke Art Deco-bygninger, fest og farver, Disney World eller Everglades. Du kan ikke undgå at blive ramt af den sydamerikanske stemning. Florida har det bedste af begge verdener – du kan stå med fødderne begravede i det hvide sand og kigge ud over det turkisblå hav den ene dag og den anden dag kan du opleve det sprudlende byliv med masser af oplevelser lige fra shopping, mad fra alle verdenshjørner til pulserende diskoteker og festlige drinks.

  FLY FRA CUN-FLL

   

  Efter tonsvis af vilde oplevelser og indtryk, så er det på tide at vende snuden hjemad. Jeg har fundet flybilletter fra Miami (FLL) til kun 1.547 kr.

  FLY FRA FLL-CPH

   

  Pris

  • CPH – SIN: 1.387 kr.
  • SIN – SYD: 717 kr.
  • SYD – HNL: 1.803 kr.
  • HNL – OGG: 435 kr.
  • OGG – BZE: 1.681 kr.
  • BZE – CUN: 65 kr.
  • CUN – FLL: 722 kr.
  • FLL – CPH: 1.547 kr.
  • TOTAL (pr. person): 8.357 kr.

   

  Hoteller

  Hvis du har brug for hoteller under din rejse, så kan du kigge forbi trivago.dk, hvor du kan finde en liste over hoteller i den by eller det område du besøger.

   

  Bagage

  Alle flybilletter er inkl. 10 kg. håndbagage. Hvis du vil have ekstra bagage, så skal du regne med at det koster ca. 1.500 kr. for hele rundrejsen.

   

  Pas og visum

  • Singapore er visumfri i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Visum til Australien kan du søge her.
  • Visum til Hawaii søger du gennem ESTA – se her.
  • Belize er visumfri i indtil 30 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Cancun (Mexico) er visumfri i indtil 180 dage ved turistbesøg. Husk gyldigt pas og "Tourist Blue Card" eller "Migration Card", som kan rekvireres ombord på flyet eller ved ankomsten til Mexico.
  • Visum til Maimi søger du gennem ESTA – se her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Verdensrejse: oplev Singapore, Australien, Hawaii, Mellemamerika, Mexico og Miami til kun 8.357 kr. for alle fly

  1. Richard says:

   Virkeligt godt arbejde✈️

  2. Charlotte says:

   Du er fantastisk inspiration. Jeg troede jeg var god, men du er bedre 😀 Er nu ved at planlægge denne rejse. og vil kombinere med New Zealand og Borneo – glæder os. Mange tak for gode forslag 😉

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Charlotte,

    Tusind tak – det er simpelthen så sødt sagt, det varmer meget at høre! Jeg håber I får den fedste tur! 🙂 Du må endelig dele dine oplevelser her, eller hvis du har instagram er du meget velkommen til at dele billeder under #rejsespejder 🙂

  3. Amanda says:

   Kan man flyve til en anden start destination end Singapore, hvorfra det ca. er samme priser til de andre lande? Jeg har nemlig lige været i Singapore og også Kuala Lumpur, så den dur heller ikke.

   Er vild med din side, godt arbejde.

   Mvh Amanda 🙂 

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Amanda,

    Du kan også komme til Bangkok til lignende priser 🙂 Tusind tak for rosen – det betyder meget!

  4. Line says:

   Hvor lang periode strækker denne rejse sig over? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Line,

    Lige præcis dette eksempel er fra d. 10.10 – 14.11 (du lander i København d. 15.11.) – men de billigste billetter finder du mellem oktober – marts (i december er der lidt færre afgange) 🙂

   • Grethe Petersen says:

    det er bare spændende tilbud og muligheder, du lægger frem i lyset. Tak