• 27 mar 2019

    Jordrundrejse: fly til Dubai, Sri Lanka, Maldiverne, Singapore, Australien og USA til kun 9.249 kr.

    En jordomrejse må nødvendigvis være den ultimative rejse! I dag har jeg sammensat en række billige enkeltbilletter, der tager dig hele jorden rundt på lidt over en måned! Rejseplanen inkluderer adskillige topdestinationer, så du kan roligt regne med, at du vender hjem med et hav af eksotiske feriebilleder – og endnu flere uforglemmelige rejseminder! Rejsen kræver lidt mere tid og lidt flere skejser end en “almindelig ferie”. Men skal det være vildt, så lad det være vildt – nu er det på tide med den jordomrejse!

    Rejs jorden rundt
    9.249 kr.
    København, Billund, Aalborg
    bl.a. Dubai, Sri Lanka, Maldiverne og Melbourne (eller hvor du gerne vil hen)

    Jordrundrejse

    Som altid med disse rundrejser – og især med en jordomrejse som denne – kan du variere rejseplanen i det uendelige. Jorden er pænt stor, for nu at sige det mildt, og du har sikkert selv nogle ønskedestinationer, du gerne vil besøge på rundrejsen. Så brug endelig artiklen her som et inspirationseksempel. I øvrigt kan du bruge de fleste større lufthavne i Danmark til en rundrejse som denne. Dit valg af lufthavn har primært indflydelse på dine valgmuligheder ift. første og sidste destination på rundrejsen.

     

     

    Dubai

    Billige fly til Dubai

    Hvorfor ikke lægge ud med noget varmt og eksotisk? Her er Dubai et godt valg. Du får sol, strand, lækkert vejr og en ægte storbyoplevelse. Og så er der efterhånden billige billetter til netop Dubai fra København det meste af året. Ovenfor har jeg f.eks. fundet direkte Norwegian-billetter fra København til Dubai tirsdag den 5. november til kun 886 kr.

     

    Takket være Burj Khalifa, der rager hele 828 meter(!) op i luften, er Dubais skyline let at genkende!

     

     

    Sri Lanka

    Billige fly til Sri Lanka

    Næste stop på din jordomrejse er Sri Lanka og Colombo. Denne dråbeformede ø lidt sydøst for Indien er et frodigt backpacker-paradis! Her kan du opleve den rige srilankanske kultur, et vildt dyreliv og eksotiske palmestrande! Jeg har ovenfor fundet direkte fly fra Dubai til Colombo fredag den 8. november til kun 920 kr.

     

    Sri Lanka er bl.a. kendt for sine elefanter, der igennem historien har spillet en vigtig rolle i religiøse og kulturelle sammenhænge.

     

     

    Maldiverne

    Billige fly til Maldiverne

    Fra Sri Lanka fortsætter rejsen videre mod syd – nærmere bestemt Maldiverne! Disse drømmeøer midt i Det Indiske Ocean behøver næppe den store introduktion fra min side. Du får et vaskeægte tropisk ø-paradis, som få steder på kloden kan matche. Jeg har i eksemplet her fundet billetter hos Emirates torsdag den 14. november til kun 890 kr.

     

    Strande bliver ikke mere eksotiske end Maldiverne!

     

     

    Singapore

    Billige fly til Singapore

    Singapore er altid et strategisk godt valg til en rundrejse som denne. Udover at være en fascinerende metropol er Singapore samtidig en af Sydøstasiens allerstørste transportknuder. Så når du skal videre, har du et hav af billige destinationer at vælge mellem! Ovenfor har jeg fundet billetter fra Maldiverne til Singapore onsdag den 20. november til kun 956 kr.

     

    Endnu en letgenkendelig skyline – Singapores ArtScience Museum skiller sig ud med sin unikke arkitektur

     

     

    Melbourne

    Billige fly til Melbourne

    Fra Singapore fortsætter rejsen videre mod sydøst – nærmere bestemt Melbourne. Den australske storby er en af de utallige destinationer, der er billig at flyve til fra Singapore. Så hvorfor ikke udnytte det til at besøge et land, der normalt er tæskedyrt at flyve til fra Danmark? Ovenfor har jeg fundet en enkeltbillet til 910 kr. fredag den 22. november.

     

    Melbourne i Victoria i det sydligste Australien er bl.a. kendt for Formel 1, street art og pingviner (jep, den er god nok)

     

     

    USA – Hawaii

    USA er svær at komme uden om på en rundrejse som denne. I dette eksempel har jeg fundet billige fly fra Melbourne til Hawaii, der er en meget rar “mellemstation” til rejsen på tværs af Stillehavet. Nu har jeg sat mellemstation i citationstegn – for Hawaii fortjener på ingen måde at være en mellemstation! De amerikanske stillehavsøer er efter min mening et must på enhver bucket list!

     

    På en rundrejse som denne, vil denne etape typisk være den dyreste. Men jeg har her fundet en enkeltbillet fra Melbourne til Honolulu fredag den 29. november til 1.672 kr.

     

    Waikiki Beach er nu et ganske lækkert sted til en strandtur 😉 

     

     

    USA – Los Angeles

    Efter Hawaii står en ny amerikansk destination klar – nærmere bestemt Los Angeles! Når du først er ankommet til USA’s fastland, har du et hav af muligheder for at rejse rundt i landet. Hvis du lejer en bil, ligger et roadtrip langs vestkysten lige til højrebenet. Og ellers kan du tit finde ret billige indenrigsfly til østkysten, hvis der sker ting og sager derovre, som du vil have med på din rejse. Det er helt op til dig.

     

    Til turen fra Hawaii til Los Angeles har jeg fundet en enkeltbillet torsdag den 5. december til 1.544 kr.

     

    Los Angeles er storby, strand, hollywood, lækkert vejr og meget, meget mere (bl.a. flotte solnedgange)!

     

     

    Hjem til Danmark

    Billige fly hjem

    Jordrundrejsens sidste flyvetur sætter selvfølgelig kursen mod kære Danmark. Her har jeg fundet en enkeltbillet hos Norwegian fra LAX til København til kun 1.471 kr. den 9. december.

     

     

    Pris

    • København – Dubai: 886 kr.
    • Dubai – Sri Lanka: 920 kr.
    • Sri Lanka – Maldiverne: 890 kr.
    • Maldiverne – Singapore: 956 kr.
    • Singapore – Melbourne: 910 kr.
    • Melbourne – Hawaii: 1.672 kr.
    • Hawaii – Los Angeles: 1.544 kr.
    • Los Angeles – København: 1.471 kr.
    • I alt: 9.249 kr.

     

     

    OBS: Nogle af flyene i dette eksempel er lavprisselskaber – det betyder som regel, at der ikke indgår indchecket bagage i prisen. Så hvis du skal have en 20 kg kuffert med, kommer det til at koste dig omkring 1.000 kr. oveni.

     

     

    Miniguide til din egen jordrundrejse

    Nu tænker du måske: “det ser godt nok lækkert ud – men jeg kan ikke rejse på de datoer, du skriver om.” Bare rolig, du kan selv sammensætte en lignende tur stort set året rundt. Derfor har jeg herunder lige lavet en miniguide til, hvordan du selv kan skræddersy din egen verdensrundrejse.

     

     

    1. Europa til Asien

    Et godt sted at starte kunne være Dubai, som jeg har gjort ovenfor. En anden god start på rejsen kunne også være Thailand. Siden Norwegian begyndte at flyve til Thailand (og Singapore), er det nemlig blevet superbilligt at komme til Sydøstasien. Norwegian flyver direkte til både Bangkok og Krabi, og billetter plejer at ligge mellem 999 og 1.499 kr., når de er billigst. Du kan med fordel bruge Norwegians lavpriskalender for at finde dine ønskedatoer.

     

     

    2. Asien til Australien

    I Sydøstasien kan du finde et hav af billige fly rundt i regionen og som regel også en del billige fly til f.eks. Australien. Især fly til byerne i Nord- og Vestaustralien plejer man at kunne få til mellem 500 og 1.000 kr. Men der findes også gode forbindelser til Sydney og Melbourne – dog er de lidt sværere at finde til under 1.000 kr. Jeg anbefaler, at du kigger efter fly fra de to store trafikknuder Kuala Lumpur og Singapore. Herudover findes der også en del fly fra Bali, da det er en populær turistdestination blandt australierne.

     

     

    3. Australien til USA

    Dette bliver nok den dyreste del af ruten. Jeg har før skrevet om rundrejser, hvor man flyver fra Sydney til Hawaii og derfra videre til USA’s vestkyst. Alternativt kan man også flyve nordpå til Japan og derfra videre til enten USA’s vestkyst eller Hawaii. En relativt ny mulighed kunne også være at flyve fra Australien til Tahiti og derfra videre til San Francisco eller Los Angeles. Denne rute er nu ofte ret billig, da der er kommet en del nye flyselskaber på ruten mellem Tahiti og USA. Og deres konkurrence betyder, at du nogle gange kan få billetter til meget gunstige priser! Så det skal man efter min mening bestemt holde øje med!

     

     

    4. USA til Europa

    Norwegian, Icelandair, Lufthansa … Og jeg kunne blive ved med at komme med eksempler på flyselskaber, som har billige fly fra USA til Europa. Så det burde være forholdsvist nemt at finde fly hjem til Danmark.

     

    Du skal selvfølgelig være velkommen til at planlægge din præcise rejse, som du vil. I sidste ende er det kun din fantasi (og måske din bankkonto), der sætter grænserne 🙂

     

     

    Hoteller

    Du får selvfølgelig også brug for hoteller, mens du rejser. Herunder kan du lede efter hoteller i Dubai, der i dette eksempel er dit første stop – men du kan selvfølgelig tilpasse søgningen efter dine egne ønsker.

     

     

    Vaccinationer

    Vaccinationer skal der selvfølgelig også til, når du rejser jorden rundt. På sikkervaccination.dk kan du finde ud af, hvilke vacciner du får brug for på din rejse.

     

     

    Rejsespejder er nomineret til årets rejseblog 2019. Nedenunder kan du stemme for Rejsespejder!

    Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

     

     

    Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

    Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

    Hvad synes du?

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    2 kommentarer til Jordrundrejse: fly til Dubai, Sri Lanka, Maldiverne, Singapore, Australien og USA til kun 9.249 kr.

    1. toke says:

      Regn med minimum 1000 kr ekstra per person til kuffert

      • Rejsespejder_AP says:

        Hej Toke,
        Lige præcis – som skrevet længere oppe i artiklen, så skal du nemlig regne med omkring 1.000 kr. ekstra, hvis du vil have 20 kg bagage med 🙂