• 27 Jan 2023

  Jordrundrejse: fly til Budapest, Abu Dhabi, Maldiverne, Malaysia, Bali, Australien, USA og Norge fra kun 7.929 kr.

  En jordrundrejse må nødvendigvis være den ultimative rejse! I dag har jeg sammensat en række billige enkeltbilletter, der tager dig hele jorden rundt på lidt over to måneder! Rejseplanen inkluderer adskillige topdestinationer, så du kan roligt regne med, at du vender hjem med et hav af eksotiske feriebilleder – og endnu flere uforglemmelige rejseminder! Rejsen kræver lidt mere tid og lidt flere skejser end en “almindelig ferie”. Men skal det være vildt, så lad det være vildt – nu er det på tide med den jordrundrejse! ✈🌎

  Jordrundrejse
  7.929 kr.
  København og Billund
  bl.a. Abu Dhabi, USA, Maldiverne og Melbourne (eller hvor du gerne vil hen)

  Jordrundrejse

  Som altid med disse rundrejser – og især med en jordrundrejse som denne – kan du variere rejseplanen i det uendelige.

   

  Jorden er pænt stor, for nu at sige det mildt, og du har sikkert selv nogle ønskedestinationer, du gerne vil besøge på rundrejsen. Så brug endelig artiklen her som et inspirationseksempel.

   

  I øvrigt kan du bruge de fleste større lufthavne i Danmark til en rundrejse som denne. Dit valg af lufthavn har primært indflydelse på dine valgmuligheder ift. første og sidste destination på rundrejsen.

   

   

  Budapest

  Billige fly til Budapest

  Vi starter denne jordomrejse i Budapest. Den ungarske hovedstad er en skøn storby, der besidder en forførende blanding af arkitekttur, shopping, restauranter, det velkendte Scéchenyi bad og meget mere. Hvad mere kan man be’ om? Billige flybilletter kan du også få oven i hatten. Ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra København til Budapest onsdag den 1. marts fra kun 159 kr.

   

  Et af de største termalbade i Europa befinder sig i Budapest. Så det vil helt klart være et besøg værd! 

  Jordrundrejse

   

   

  Abu Dhabi

  Billige fly til Abu Dhabi

  Efter du har været på en storbysferie, hvorfor så ikke sætte kursen mod noget mere varmt og eksotisk? Her er Abu Dhabi et godt valg.

   

  Du får sol, strand, lækkert vejr og en ægte storbyoplevelse. Og så er der billige flybilletter til netop Abu Dhabi fra Budapest.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet direkte billetter fra Budapest til Abu Dhabi fredag den 3. marts fra kun 363 kr.

   

  Denne arkitektoniske skønhed “Ethihad Towers” har blandt andet lagt scene til filmen “fast and furious 7”. Du kan også købe en billet til at komme derop og nyde udsigten eller få et måltid. 

  Jordrundrejse

   

   

  Maldiverne

  Billige fly til Maldiverne

  Fra Abu Dhabi fortsætter rejsen videre mod syd – nærmere bestemt Maldiverne!

   

  Disse drømmeøer midt i Det Indiske Ocean behøver næppe den store introduktion fra min side. Du får et vaskeægte tropisk ø-paradis, som få steder på kloden kan matche.

   

  Og meget belejligt kan man i kraft af en relativt ny rute nu finde superbillige flybilletter fra netop Abu Dhabi til Male på Maldiverne.

   

  Jeg har i eksemplet her fundet en flybillet hos Wizz Air tirsdag den 7. marts til kun 700 kr.

   

  Strande bliver ikke mere eksotiske end Maldiverne!

  Jordrundrejse

   

  Malaysia

  Billige fly til Malaysia

  Rejsen fortsætter nu videre mod øst til Malaysia – nærmere bestemt Kuala Lumpur, som er Malaysias hovedstad.

   

  Det er en moderne storby, hvor du kan opleve imponerende skyskrabere til flotte botaniske haver og andre grønne oaser. Byen er særlig kendt for Petronas Towers.

   

  Ovenfor har jeg fundet flybilletter til Malaysia fra Abu Dhabi tirsdag den 14. marts fra kun 1.062 kr.

   

  Petronas Towers var verdens højeste bygninger, da de blev bygget i 1998. Tvillingetårnene blev dog hurtigt overhalet af blandt andet Burj Khalifa i Dubai. En flot 360 graders udsigt i en 452 meters højde venter på dig.

  Jordrundrejse

   

  Bali

  Billige fly til Bali

  Næste stop på din jordomrejse bliver på Bali.

   

  Her kan du se frem til frodig natur, en venlig lokalbefolkning, en farverig kultur, et lækkert tropisk klima, masser af sol og uforlignelige palmestrande.

   

  Bali er en helt fantastisk ø, hvor du den ene dag kan tage ud og få en på opleveren, mens du den næste dag kan dase den på stranden under palmerne.

   

  Jeg har i eksemplet her fundet flybilletter fra Kuala Lumpur til Bali lørdag den 18 marts til kun 498 kr.

   

  Pura ulun Danu Bratan er et smukt tempel beliggende ved søen, og er helt klart anbefalelsesværdig 

  Jordrundrejse

   

   

  Cairns

  Billige fly til Cairns

  Så sætter vi kursen mod sydøst. Vi siger farvel til Indonesien og retter vi nu blikket mod landet Down Under – Australien.

   

  Du kommer nærmere bestemt til Cairns i det nordøstlige Australien, hvor du blandt andet kan opleve det imponerende. Great Barrier Reef.

   

  Fra Bali er det ret billigt at flyve til Australien. Så hvorfor ikke udnytte det til at besøge et land, der normalt er tæskedyrt at flyve til fra Danmark? Jeg har her fundet flybilletter fra Bali til Cairns onsdag den 29. marts fra kun 800 kr.

   

  Great Barrier Reef er verdens største koralrev og strækker sig 2.000 kilometer parallelt med Australiens nordøstkyst. 

  Jordrundrejse

   

   

  Melbourne

  Billige fly til Melbourne

  Fra Cairns fortsætter rejsen videre mod en anden australsk storby – Melbourne.

   

  Byen er et mekka, når det kommer til madoplevelser – der er restauranter fra alle verdenshjørner, og der er i øvrigt en stor interesse for sport i byen, uanset om det er fodbold, cricket eller rugby.

   

  Ovenfor har jeg fundet en enkeltbillet til 591 kr. tirsdag den 4. april.

   

  Melbourne i Victoria i det sydligste Australien er bl.a. kendt for Formel 1, street art og pingviner (jep, den er god nok)

  Jordrundrejse

   

   

  USA – Hawaii

  Billige fly til Hawaii

  USA er svær at komme uden om på en rundrejse som denne.

   

  I dette eksempel har jeg fundet billige fly fra Melbourne til Hawaii, der er en meget rar “mellemstation” til rejsen på tværs af Stillehavet.

   

  Nu har jeg sat mellemstation i citationstegn – for Hawaii fortjener på ingen måde at være en mellemstation! De amerikanske stillehavsøer er efter min mening et must på enhver bucketlist!

   

  På en rundrejse som denne vil denne etape typisk være den dyreste. Men jeg har her fundet en enkeltbillet fra Melbourne til Honolulu søndag den 23. april fra kun 1.650 kr.

   

  Waikiki Beach er nu et ganske lækkert sted til en strandtur 😉

  Jordrundrejse

   

   

  USA – Los Angeles

  Billige fly til Los Angeles

  Efter Hawaii står en ny amerikansk destination klar i form af Los Angeles!

   

  Når du først er ankommet til USA’s fastland, har du et hav af muligheder for at rejse rundt i landet.

   

  Hvis du lejer en bil, ligger et roadtrip langs vestkysten lige til højrebenet. Og ellers kan du tit finde ret billige indenrigsfly til østkysten, hvis der sker ting og sager derovre, som du vil have med på din rejse. Det er helt op til dig.

   

  Til turen fra Hawaii til Los Angeles har jeg fundet en enkeltbillet onsdag den 26. april fra 755 kr.

   

  Los Angeles er storby, strand, Hollywood, lækkert vejr og meget, meget mere (bl.a. flotte solnedgange)!

  Jordrundrejse

   

   

  Oslo

  Billige fly til Oslo

  Inden din jordrundrejse er helt slut, skal du opleve Norges smukke hovedstad, Oslo.

   

  Oslo er omgivet af skøn natur, så der er altså både mulighed for at gå på opdagelse i den smukke natur eller opleve storbyens liv.

   

  Oslo huser også en lang række seværdigheder. Du kan bl.a. tage ud og se Operaen, skibakken Holmenkollen eller det hyggelige Aker Brygge.

   

  Fra Los Angeles til Oslo har jeg ovenfor fundet en billet tirsdag den 2. maj til kun 1.082 kr.

   

  Ved Oslos berømte operahus må du gerne gå på tagene. Det er bygget med det princip om, at den norske natur er gratis for alle. Året rundt er Operahuset værter for en række udendørs arrangementer, koncerter og andre begivenheder, der er sjove at være med til. 

  Jordrundrejse

   

   

  Hjem til Danmark

  Billige fly hjem

  Jordrundrejsens sidste flyvetur sætter selvfølgelig kursen mod kære Danmark. Her har jeg fundet en enkeltbillet hos SAS fra Oslo til København fra kun 269 kr. den 5. maj.

   

   

  Pris for jordrundrejse

  • København – Budapest: 159 kr.
  • Budapest – Abu Dhabi: 363 kr.
  • Abu Dhabi – Maldiverne: 700 kr.
  • Maldiverne – Malaysia: 1.062 kr.
  • Malaysia – Bali: 498 kr.
  • Bali – Cairns: 800 kr.
  • Cairns – Melbourne: 591 kr.
  • Melbourne – Hawaii: 1.650 kr.
  • Hawaii – Los Angeles: 755 kr.
  • Los Angeles – Oslo: 1.082 kr.
  • Oslo – København: 269 kr.
  • I alt: 7.929  kr.

   

   

  OBS: Nogle af flyene i dette eksempel er lavprisselskaber – det betyder som regel, at der ikke indgår indtjekket bagage i prisen. Så hvis du skal have en 20 kg kuffert med, kommer det til at koste dig ekstra på de ruter, hvor du flyver med lavprisselskaber.

   

   

  Miniguide til din egen jordrundrejse

  Nu tænker du måske: “det ser godt nok lækkert ud – men jeg kan ikke rejse på de datoer, du skriver om.” Bare rolig, du kan selv sammensætte en lignende tur stort set året rundt. Derfor har jeg herunder lige lavet en miniguide til, hvordan du selv kan skræddersy din egen verdensrundrejse.

   

   

  1. Europa til Asien

  Et godt sted at starte kunne være Budapest, som jeg har gjort ovenfor. Budapest er næsten altid en billig rejsedestination fra Danmark. Og så har Budapest den fordel, at du med Wizz Air (som er et ungarsk flyselskab) kan flyve rigtig billigt til Abu Dhabi. Og det åbner et hav af spændende muligheder!

   

  F.eks. kan du gøre som jeg gjorde ovenfor og flyve til Maldiverne. Wizz Air har nemlig for nyligt åbnet en ny rute til netop Maldiverne – og på denne rute kan du ofte finde superbillige priser. Billetterne plejer at ligge mellem 700 og 1.200 kr. Du har som sagt også mange andre muligheder, da Abu Dhabi (og naboemiratet Dubai) servicerer rigtig mange flyruter.

   

   

  2. Asien til Australien

  I Sydøstasien kan du generelt finde et hav af billige fly rundt i regionen og som regel også en del billige fly til f.eks. Australien. Især fly til byerne i Nord- og Vestaustralien plejer man at kunne få til mellem 500 og 1.000 kr. Men der findes også gode forbindelser til Sydney og Melbourne – dog er de lidt sværere at finde til under 1.000 kr.

   

  Jeg vil desuden anbefale, at du kigger efter fly fra de to store trafikknuder Kuala Lumpur og Singapore. Herudover findes der også en del fly fra Bali, da det er en populær turistdestination blandt australierne.

   

   

  3. Australien til USA

  Dette bliver nok den dyreste del af ruten. Jeg har før skrevet om rundrejser, hvor man flyver fra Sydney til Hawaii og derfra videre til USA’s vestkyst. Alternativt kan man også flyve nordpå til Japan og derfra videre til enten USA’s vestkyst eller Hawaii.

   

  En relativt ny mulighed kunne også være at flyve fra Australien til Tahiti og derfra videre til San Francisco eller Los Angeles. Denne rute er nu ofte ret billig, da der er kommet en del nye flyselskaber på ruten mellem Tahiti og USA. Og deres konkurrence betyder, at du nogle gange kan få billetter til meget gunstige priser! Så det skal du bestemt holde øje med!

   

   

  4. USA til Europa

  PLAY, SAS, Lufthansa, British Airways, KLM. . . Og jeg kunne blive ved med at komme med eksempler på flyselskaber, som har billige fly fra USA til Europa. Så det burde være forholdsvist nemt at finde fly hjem til Danmark.

   

  Du skal selvfølgelig være velkommen til at planlægge din præcise rejse, som du vil. I sidste ende er det kun din fantasi (og måske din bankkonto), der sætter grænserne 🙂

   

   

  Jordrundrejse – hoteller

  Du får selvfølgelig også brug for hoteller, mens du rejser. Herunder kan du lede efter hoteller i Budapest, der i dette eksempel er dit første stop – og derefter tilpasser du blot søgningen efter dine egne ønsker.

  Hoteller i Budapest

   

   

  Jordrundrejse – corona

  Da langt størstedelen af verden er kommet på den anden side af corona-pandemien, er det nu meget nemmere at gennemføre en jordomrejse.

   

  Dog vil jeg stadig anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om diverse landes corona-situation på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Jordrundrejse: fly til Budapest, Abu Dhabi, Maldiverne, Malaysia, Bali, Australien, USA og Norge fra kun 7.929 kr.

  1. Linea says:

   Tusinde tak – også for tips!

  2. Kirsten says:

   Wow. Præcis sådan en rejse leder jeg efter. Dog med afgang i september 23. Hvordan ser priserne så ud? Hvordan finder jeg nemmest de billige destinationer? Det er et (for!) stort puslespil for mig 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kirsten 🙂

    Tak for din kommentar.

    Priserne vil altid ændre sig, når man ændrer datoerne. Men hvis du bruger samme fremgangsmåde, som jeg gør i artiklen, burde det stadig være muligt at lave en lignende rejse i nogenlunde samme prisklasse – også selvom du starter med at flyve i september.

    Som jeg skriver i artiklen, vil jeg anbefale dig at starte med Budapest, og derfra videre til Abu Dhabi. Derfra begynder du så at have langt flere muligheder.

    Jeg kan desværre ikke skræddersy en rejseplan for dig. Men hvis du har spørgsmål undervejs, er du mere end velkommen til at skrive her eller på Facebook 😉

  3. Louise says:

   Hej.
   Tak for inspiration! 🙂
   Vi er et par der godt kunne finde på at bruge dine råd her, men vi vil gerne til New Zealand også. Men fra NZ til DK er en dyr rute direkte, ved du om der er nogle smarte stop? Ift. billigere retur billetter?
   Mvh Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg er glad for at høre, at artiklen har inspireret jer 😉

    New Zealand vil uundgåeligt blive en dyr post på en (jordrund)rejse. For det er bare dyrt at flyve dertil. Især hvis I gerne vil flyve mellem DK og NZ.

    Derfor vil min anbefaling nok være at indsætte NZ som et stop på vejen ifm. Australien. Det vil nok være der, I har mulighed for at finde de billigste flybilletter 🙂

    Fra New Zealand kan I også finde ret billige fly videre til en række af øerne i Stillehavet (f.eks. Fiji, Cookøerne og Samoa). Og derfra vil I så sikkert kunne komme relativt billigt videre til f.eks. USA 🙂