• 14 nov 2017

  VANVITTIGT TILBUD: tur/retur til New York til kun 1.478 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  Så er jeg faldet over et helt vildt tilbud! Lige nu kan du komme tur/retur til New York til under 1.500 kr., og så flyver du med KLM. Dvs. at 23 kg bagage og forplejning ombord er inkluderet i prisen! Men jeg skal nok spare jer for en længere artikel, for tilbud som dette plejer at ryge ret hurtigt!

  ** SLUT ** Tilbuddet findes ikke længere – man kan stadig finde billetter til omkring 1.700 kr., men når man så klikker sig videre stiger prisen. Tillykke til dem der nåede at bestille!

  Billige fly til New York
  januar - marts
  1.478 kr.
  København
  New York
  Billig til New York!
  ** OPDATERING ** Tilbuddet er meget populært og der er mange datoer, hvor prisen til 1.478 allerede er væk - så jeg anbefaler at prøve nogle af de andre datoer nedenfor eller selv at lege lidt med datoerne inde på Skyscanner

  På Skyscanner.dk kan du lige nu finde utrolig billige billetter til New York. Du flyver med KLM fra København med et kort stop i Amsterdam. Det gode ved KLM er, at det er en ‘full service airline’. Det betyder, at bagage og forplejning er inkluderet i prisen! Indtil videre har jeg fundet masser af datoer i januar og marts (og jeg skal nok opdatere listen, hvis jeg finder flere). Prisen er usædvanlig lav, så det kan være, at det her er en error-fare (se hvad det betyder nedenfor). Så jeg vil anbefale, at du venter med at booke hotel, lejebil osv., indtil ud har fået din e-billet.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.01. – 16.01.
  • 17.01. – 23.01.
  • 24.01. – 30.01.
  • 31.01. – 06.02.
  • 07.02. – 13.02.
  • 14.02. – 20.02.
  • 21.02. – 27.02.
  • 28.02. – 06.03.
  • 07.03. – 13.03.
  • og mange andre

   

  OBS! Hvis det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem, og du har modtaget din e-billet. (Du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis billetten bliver annulleret).

   

  Når du har fået din e-billet, eller hvis du bare vil se, hvordan hotelpriserne ligger i New York, kan du få et overblik her.

  Hoteller i New York
  kr.

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem, og hvor du nogle gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til VANVITTIGT TILBUD: tur/retur til New York til kun 1.478 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  1. Mette Bjerregaard says:

   Fantastisk!

  2. Michael says:

   Øv det var vist en fejl, jeg kan i hvertfald ikke finde en eneste tur med de priser