• 12 dec 2020

  Vanvittige tilbud til Kreta! F.eks. 1 uge med hotel og fly fra kun 638 kr.

  Åh, hvor har jeg savnet at skrive om tilbud som dette! I dag har jeg nemlig fundet et fuldstændig vanvittigt tilbud til Kreta. Eller nærmere rigtig mange vanvittige tilbud til Kreta! Du kan f.eks. finde en uge på et lækkert 3* hotel med fly til 638 kr.! Men der findes rigtig mange andre tilbud – også i den mere luksuriøse ende. F.eks. kan du finde 1 uge på et vanvittig lækkert 4,5* resort med all-inclusive til blot 1.840 kr.!

   

  Og det bedste er, at du er omfattet af pakkerejseloven og Sunwebs egen corona-forsikring. Så selvom der er ret stor sandsynlighed for, at rejseverdenen er åbnet op igen, når vi kommer tættere på sommeren, så er du godt dækket ind, skulle der alligevel være udfordringer på den front.

   

  ** UDLØBET ** Dette tilbud findes ikke længere.

   

  Solferie på Kreta
  fra638 kr.
  København, (Billund)
  Kreta
  Billige rejser til Kreta
  fra638 kr.
  Eksempel på 4,5* resort med all-inclusive!

  Som skrevet findes der rigtig mange forskellige (vanvittige) tilbud. Så jeg har blot linket til en liste med alle tilbud, så du selv kan vælge, hvad der bedst matcher dine ønsker og behov. De to hoteller, jeg har fremhævet ovenfor, er det 3,5* Kristi Aparthotel og det 4,5* Hotel Gouves Waterpark Resort. Begge hoteller får rigtig gode anmeldelser og ligger i den nordlige del af øen ved Heraklion.

   

  Kristi Aparthotel er et forholdsvis simpelt, men lækkert lejlighedshotel. Her er der alt, hvad man har brug for, når man bare vil afsted og nyde varmen. Flotte og moderne lejligheder, en lille pool og gå-afstand til stranden. Og så kan man lige nu få det hele til en sindssyg pris på 638 kr. pr. person ved en rejse for 2! Det er virkelig et af de bedste tilbud (corona eller ej), jeg længe har set!

   

  Hvis man har brug for mere luksus og endda all-inclusive, så kan jeg anbefale Gouves Waterpark Resort. Resortet byder på lækre nyrenoverede værelser, et lækkert spa-område, et utal af pools og rutjebaner, og så ligger det få hundrede meter fra stranden! Her kan du få en uge med fly og all-inclusive til blot 1.840 kr.!

   

  De billigste tilbud har allesammen afgang d. 08.05. fra København. Men der findes en del tilbud til lignende priser på andre datoer! Så det gælder bare om at finde dem, der passer dig bedst.

  Der findes også afgange fra Billund (fra slutningen af maj) – dog er prisen noget højere, så turen til København vil tit kunne betale sige.

   

   

  Corona-sikring

  Da der er tale om en pakkerejse, er du dækket af pakkerejseloven. Det betyder, at hvis rejser ikke anbefales senest 2 uger før afrejsen, har du ret til at få alle dine penge tilbage. Derudover har Sunweb sine egne coronatiltag. Her kan du frem til 6 uger inden afrejsen ændre din rejsedato – helt gratis. Derudover har de også en “corona-prisgaranti”, som betyder, at hvis du ikke ønsker at rejse alligevel, kan du vælge at rejse året efter til samme pris.

  Du kan læse mere om alle deres coronatiltag her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Vanvittige tilbud til Kreta! F.eks. 1 uge med hotel og fly fra kun 638 kr.

  1. Henrik says:

   Jeg har også lige talt med dem, da de nu har fået rettet priserne. De siger de har haft en prisfejl i weekenden.

  2. jannie says:

   Hej er der nogen der har fået rejsen til denne pris.
   forsøgte at købe, men når vi når til slut skriver den fejl. har ringet til dem og de siger at det var en fejl og at de ikke sælger rejser til de priser
   Glædelig jul

   • Rejsespejder says:

    Hej Jannie,

    jeg tjekker altid alle tilbud til det sidste bookingskridt (dvs. lige inden man skal betale). Og her har der ikke været problemer. Jeg er selv rigtig interesseret i tilbuddet og overvejer at købe tilbuddet selv i dag. Så jeg skal nok give en tilbagemelding, hvis det lykkes eller ikke lykkes for mig.

  3. Jan says:

   Prisen er da uden fly – når man vælger fly til så springer den ca 1800 op ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jan,
    prisen er inkl. fly. Se her https://ibb.co/7g6W3s7
    Ved nogen afgange kan man dog vælge en anden afgang end den der er inkluderet i prisen. Måske er det det du har set?
    Sig endelig til, hvis der er noget der ikke giver mening :).

  4. Claus says:

   Sunweb får godt nok lidt blandede anmeldelser på Trustpilot

   • Rejsespejder says:

    Hej Claus,
    det er stortset alle rejseselskaber der får lignende anmeldelser. Det er ligemeget om det er Spies, TUI eller andre i Danmark. Selv Emirates (verdens bedste flyselskab) og Expedia (verdens største rejsebureau) får forholdsvis dårlige anmeldelser på Trustpilot. Så i rejsebranchen skal de her anmeldelser altid tages med en gran salt :).

  5. Rene says:

   Hvordan står man så stillet hvis Sunweb krakker?

  Se tilbud her