• 09 apr 2021

  All-inclusive på Kreta: 1 uge på et lækkert 4,5* resort fra kun 2.961 kr. inkl. fly og all-inclusive

  All-inclusive, sol, strand og varme – det bliver nok ikke bedre end det, og det er lige præcis det jeg har fundet i dag. Turen går til skønne Kreta, som allerede i maj måned plejer at have temperaturer omkring 20 til 25 grader. Og så kommer du til at bo på et mega lækkert 4,5* resort, som har lidt af hver. Her er der kun få minutters gang til Gouves skønne sandstrand på øens nordkyst, samt et kæmpestor vandland med rutsjebaner og et stort aktivitetsprogram.

   

  Grækenland ser også ud til at være et godt bud som rejseland mht. corona. Landets regering har allerede udmeldt, at man har planer om at lade turister rejse ind med enten en negativ coronatest eller når man er færdigvaccineret. Men uanset hvad er rejsen dækket af pakkerejseloven – som siger, at hvis det ikke er muligt at rejse pga. udenrigsministeriets rejsevejledninger får man sine penge retur. Derudover har Sunweb også deres egen “coronapakke”, som bl.a. inkluderer gratis ændring af ens rejse.

  Solferie på Kreta
  fra2.961 kr.
  Billund, København
  Kreta
  All-inclusive på Kreta

   

  Tilbuddet jeg har fundet er til Gouves Waterpark Holiday Resort, som er et stort og dejligt all-inclusive resort i Gouves tæt på Kretas turistby Heraklion. Resortet ligger blot 150 meter fra stranden og byder på moderne værelser, et stort vand- og pool-landskabt, flere restauranter og barer og et stort aktivitetsprogram.

   

  Det er i hvert fald et super bud, hvis man rejser som familie eller bare ønsker et stort resort, hvor alt er sørget for. Der er nemlig tale om et all-inclusive-resort, så alle mådtider og de fleste aktiviteter er med i prisen!

   

  Der findes ledige datoer fra maj helt frem til oktober. Tilbuddet jeg har fundet er fra d. 8. til d. 15. maj og her kan du få hele rejsen til blot 2.961 kr. pr. person ved en rejse for to. Priserne stiger jo tættere man kommer hen til sommerferien, men selv i juli og august kan du finde afgange fra kun omkring 5.800 kr., som ikke er en god pris for et 4,5* all-inclusive resort på Kreta.

   

  Der findes afgange fra både Billund og København og priserne er nogenlunde de samme. Ovenstående eksempel er med afgand fra Billund, men København (på samme datoer) koster blot 40 kr. mere pr. person.

   

   

  Prisniveau

  • Maj fra kun 2.961 kr.
  • Juni fra kun 3.859 kr.
  • Juli fra kun 6.754 kr.
  • August fra kun 5.852 kr.
  • September fra kun 5.315 kr.
  • Oktober fra kun 4.184 kr.

   

   

  Corona-sikring

  Da der er tale om en pakkerejse, er du dækket af pakkerejseloven. Det betyder, at hvis rejser ikke anbefales senest 2 uger før afrejsen, har du ret til at få alle dine penge tilbage. Derudover har Sunweb sine egne coronatiltag. Her kan du frem til hhv. 2 eller 6 uger inden afrejsen ændre din rejsedato – helt gratis. Derudover har de også en “corona-prisgaranti”, som betyder, at hvis du ikke ønsker at rejse alligevel, kan du vælge at rejse året efter til samme pris.

  Du kan læse mere om alle deres coronatiltag her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til All-inclusive på Kreta: 1 uge på et lækkert 4,5* resort fra kun 2.961 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Henrik says:

   Jeg har også lige talt med dem, da de nu har fået rettet priserne. De siger de har haft en prisfejl i weekenden.

  2. jannie says:

   Hej er der nogen der har fået rejsen til denne pris.
   forsøgte at købe, men når vi når til slut skriver den fejl. har ringet til dem og de siger at det var en fejl og at de ikke sælger rejser til de priser
   Glædelig jul

   • Rejsespejder says:

    Hej Jannie,

    jeg tjekker altid alle tilbud til det sidste bookingskridt (dvs. lige inden man skal betale). Og her har der ikke været problemer. Jeg er selv rigtig interesseret i tilbuddet og overvejer at købe tilbuddet selv i dag. Så jeg skal nok give en tilbagemelding, hvis det lykkes eller ikke lykkes for mig.

  3. Jan says:

   Prisen er da uden fly – når man vælger fly til så springer den ca 1800 op ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jan,
    prisen er inkl. fly. Se her https://ibb.co/7g6W3s7
    Ved nogen afgange kan man dog vælge en anden afgang end den der er inkluderet i prisen. Måske er det det du har set?
    Sig endelig til, hvis der er noget der ikke giver mening :).

  4. Claus says:

   Sunweb får godt nok lidt blandede anmeldelser på Trustpilot

   • Rejsespejder says:

    Hej Claus,
    det er stortset alle rejseselskaber der får lignende anmeldelser. Det er ligemeget om det er Spies, TUI eller andre i Danmark. Selv Emirates (verdens bedste flyselskab) og Expedia (verdens største rejsebureau) får forholdsvis dårlige anmeldelser på Trustpilot. Så i rejsebranchen skal de her anmeldelser altid tages med en gran salt :).

  5. Rene says:

   Hvordan står man så stillet hvis Sunweb krakker?

  Se tilbud her