• 19 maj 2016

  Vanvittigt billige fly til Aruba: Tur/retur til Oranjestad med Thomson Airways til kun 1.629 kr. inkl. håndbagage

  rsz_shutterstock_329867402

  Så er det igen tid til et lille caribisk paradis. Og denne gang går turen til Aruba. Øen som tilhører De Nederlandske Antiller og ligger i et lækkert naboskab med Curaçao og Bonaire, byder på et ægte caribisk ferieparadis, som med sikkerhed kan imponere enhver. Besøg den hyggelige hovedstad Oranjestad og oplev den hollandsk/caribiske smukke arkitektur og ligeså smukke farver. Eller tag på jeep-tur i nationalparken Arikok og se natur som er helt unik. Er du en vandhund er der alle muligheder for snorkling, dykning eller måske windsurfing. Og så kommer man jo heller ikke udenom alle de bjergtagende hvide sandstrande, som pryder den caribiske ø. Sidst men ikke mindst, så findes der en madkultur som har fat i alle verdenshjørner, alt lige fra afrikansk til italiensk.

   

  Idag har jeg fundet nogle super billige fly til Aruba!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde nogle vanvittigt billige fly til Aruba. F.eks. fra d. 31. maj – 14. juni (lander 15. juni) fra London direkte til Aruba til kun 1.629 kr. (inkl. håndbagage) og du flyver med Thomson Airways som er den britiske del af TUI (Startour i Danmark). Turen starter i London men der findes billige måder at komme derhen fra Danmark (se nedenfor).

  flyaruba

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Andre datoer

  Der findes andre datoer til samme pris eller kun lidt højere, som jeg har listet op herunder:

   

  Blot til sammenligning koster et fly fra Danmark til Aruba i samme periode 6.280 kr.

   

  Hoteller på Aruba

  trivago.dk kan du får et overblik over alle hoteller på Aruba. Priserne starter på 127 kr. pr. nat ved en rejse for to.

  rsz_hotelaruba

  HOTELLER PÅ ARUBA

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Alternativt kan du tage et kig forbi Airbnb.dk.

   

  Hvordan kommer jeg til London?

  For at kunne gøre brug af disse vildt billige flybilletter, skal du selvfølgelig lige til London først.

  Fra København har jeg fundet en afgang som passer med ovenstående flybilletter til kun 470 kr. tur/retur fra d. 31. maj og hjem igen d. 15. juni. Bemærk at du skal vælge nedenstående afgang, så tiderne passer med den anden flybillet.

  londoncph

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du flyve fra Jylland, vil jeg anbefale at flyve fra Hamborg, da billetterne her er klar billigst. Kig efter denne billet, så passer det med billetten fra London til Aruba. Her lander du på samme måde i London Gatwick og på hjemturen skal du med National Express til Luton lufthavn.

  hamborg

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *