• 14 aug 2019

  Storbyferie i USA: billige fly tur/retur til New York fra kun 1.394 kr.

  New York – behøver jeg sige mere? Uanset om du aldrig har besøgt denne pulserende og evigt aktive storbyjungle, eller om du kender byen og dens mange attraktioner ud og ind, så vil New York altid være et aktuelt rejsemål! Skyskraberne, de gule taxier, Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden, ja, New York er kendt for lidt af hvert. Og “The Big Apple” har uden tvivl også en masse at tilbyde dig! Så var det noget med en tur på tværs af Atlanten til en superskarp pris?

  Billige fly til New York
  året rundt
  fra1.394 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  1.394 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fly fra Aalborg

  Billige fly til New York

  Siden 2018 har priserne for tur/retur-billetter til New York befundet sig på et stabilt og meget lavt niveau (jeg klager ikke). Derfor har du glimrende muligheder for at arrangere et besøg til USA’s største by målt på befolkningsantal.

   

  Som du kan se ovenfor, kan du både finde afgange fra København, Billund og Aalborg. De billigste billetter finder du fra hovedstaden (hvor der også er flest billige afgange).

   

  Jeg har taget udgangspunkt i billetter fra København fra søndag den 24. november til torsdag den 28. november til kun 1.394 kr. Du kan som sagt finde billige afgange det meste af året (omkring .00 – 1.700 kr.), men de allerbilligste billetter finder du i skrivende stund i november og starten af december til priser helt ned til under 1.400 kr.

   

  Priserne fra Billund ligger mellem ca. 1.700 og 2.100 kr., mens du fra Aalborg finder afgange til mellem 2.000 og 2.700 kr.

   

  Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, indeholder billetterne kun håndbagage. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilkøbe på luftselskabets egen hjemmeside, efter du har booket billetterne via travelmarket.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 11.09. – 16.09.
  • 19.09. – 24.09.
  • 25.09. – 24.09.
  • 08.10. – 13.10.
  • 16.10. – 21.10. – efterårsferien (uge 42)
  • 18.10. – 22.10.
  • 04.11. – 08.11.
  • 10.11. – 14.11.
  • 20.11. – 25.11.
  • 06.12. – 10.12.
  • Og mange flere

   

  Fra Billund/Aalborg

  • 13.09. – 17.09.
  • 19.09. – 23.09.
  • 24.09. – 29.09.
  • 02.10. – 06.10.
  • 07.10. – 12.10.
  • 17.10. – 22.10. – henover uge 42 (efterårsferien)
  • 02.11. – 07.11.
  • 16.11. – 20.11./21.11
  • 23.11. – 28.11.
  • 06.12. – 10.12.
  • 07.12. – 12.12
  • Og flere

   

   

  Hoteller i New York

  Hoteller i New York er desværre ret dyre. Især hvis du gerne vil bo på Manhattan, kommer du til at betale en god sum penge. I vintermånederne (undtagen jule-/nytårsdatoerne) plejer prisniveauet at være fornuftigt, men ellers finder du generelt ikke ret mange gode hoteller til under 1.000 kr. pr. nat. Men det er simpelthen vilkårene i New York.

   

  Men et hotel du kunne overveje er det 4* og utroligt anmelderroste Club Quarters Hotel. Hotellet ligger lige ved siden af World Trade Center, og det ligger kun et stenkast fra luksuriøse butikker, verdenskendte restauranter og berømte museer. Grand Central Station, Rockefeller Center og Times Square ligger alle mindre end 10 minutters gang derfra.

   

  Og hvis du er til shopping, ligger hotellet også helt fantastisk – lige i nærheden finder du nemlig mærker som Apple, Tiffany & Co, H&M, Prada, Nike osv.

  Hoteller i New York

  Oplevelser i New York

  Som du sikkert allerede ved, er der ikke ligefrem mangel på ikoniske attraktioner i New York. Listen over potentielle seværdigheder og udflugter er alenlang. Hvis du gerne vil danne dig et overblik, blive inspireret eller booke billetter på forhånd, kan du med fordel se mere nedenfor.

  Ture og aktiviteter i New York

  Transport til/fra lufthavnen

  Newark

  Fra Newark Lufthavn kan du nemt tage en bus ind til New York. Buslinjerne 28, 37, 62, 67, 107 kører alle mellem lufthavnen og Manhattan. Busserne kører både fra terminal A, B og C. Der findes også en express-bus, som kører døgnet rundt. En enkeltbillet med den koster ca. 16 dollars (ca. 97 kr.).

   

  Du kan også hoppe på et AirTrain, som kører mellem terminalerne i lufthavnen. AirTrain’et kører også til Newark Airport Train Station. Herfra kan du tage et tog til Manhattan – det tager ca. en halv time til Penn Station, og prisen ligger omkring 12 dollars. Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr.) pr. taxa.

   

   

  JFK

  Den billigste mulighed er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storbyferie i USA: billige fly tur/retur til New York fra kun 1.394 kr.

  1. Line says:

   Jeg har netop sammen med min kæreste bestilt billetter til New York og har allerede en laaang liste over what to see 🙂
   Jeg har fulgt din side i længere tid og har flere gange set du anbefaler man efterbestiller bagage direkte på flyselskabets hjemmeside og vi har derfor kun bestilt basic economy billet gennem UA og skal flyve med LH og kan simpelthen ikke finde et sted hvor bagage kan efterbestilles, kan du hjælpe mig?

   VH Line

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Line 🙂

    Fedt at du skal en tur til New York 😉

    United Airline og Lufthansa er begge medlem af Star Alliance, så du burde være i stand til at tilføje bagage til din rejse hos begge (jeg ville nok prøve hos dem du flyver med først). Du burde have modtaget en mail med bookinginfo, som du kan bruge til at logge ind på din reservation og tilføje bagagen der 🙂

  2. Helle says:

   Med de priser skal jeg helt klart en tur tilbage til NY!
   Jeg er ellers ikke til storbyer, men Ny kan bare ét eller andet.

   Mine personlige anbefalinger til seværdigheder:
   1: Ground Zero – mindestedet ser ikke ud af meget på billeder, men jeg var utrolig glad for at tage turen forbi – det er udført både smukt og respektfuldt.
   2: Staten Island Ferry – tag en tur med den ikoniske orange færge som er gratis at sejle med, og giver god udsigt til Frihedsgudinden – dog uden at sejle helt tæt forbi – og Manhattan fra havsiden.
   3: Gåtur over Brooklyn Bridge er et absolut must.
   4: Highline Park – en endnu ikke helt kendt attraktion, som er en gangsti og park, hvor den gamle tog-højbane engang løb igennem The Meatpacking District.
   5: Intrepid Sea, air and space museum – hangarskib fra 2. verdenskrig der er ombygget til museum. Nok mest en mandeting, men jeg synes faktisk det var spændende nok at se det gamle skib, de mange fly, ubåden og ikke mindst at møde nogle af de veteraner som arbejder som guides.
   6: Gåtur i Central Park – der er flere flotte steder – især de gamle stenbroer osv.
   7: Gåtur lower Manhattan – Wall street, Little Italy, Chinatown, Madison Square osv..

   Generelt kan man se rigtig mange ting ved bare at gå rundt på Manhattan. 5. avenue, Trump Tower og Rockefeller center skal man selvfølgelig også lige slå ruten forbi 🙂
   Jeg nævner ikke Times Square, da man selvfølgelig ikke tager til Manhattan uden at tage en aftentur herind!

   Jeg var skuffet over American Museum of Natural History.. Udelukkende fordi det ikke var til at komme rundt for bare mennesker. Man skal sætte min. 1 fuld dag af til det, og planlægge hvad man vil se. Det er kæmpe stort, og jeg kunne sagtens finde på at besøge det igen i håbet om at få en bedre oplevelse end første gang – deres udstillinger er utrolig flotte, men man må ikke forvente at kunne gå rundt i nogenlunde ro og fred som på et dansk museum.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,
    Tusind tak for alle dine gode tips! Hvor er det bare fedt, at du deler ud af dine råd og erfaringer, tak!
    Og ja, jeg er helt enig – New York bliver man bare aldrig træt af at besøge 🙂

  3. Lars says:

   Lækker med al den gode info ☺️

  Se fly-tilbud her