• 27 sep 2017

  Den ultimative jule-tur: 5 dage i New York med hotel, morgenmad og fly til kun 3.840 kr.

  Der er noget helt specielt over New York ved juletid! The Big Apple har altid en pulserende og dynamisk storbystemning, lige meget hvilken tid om året du besøger den. Men når december nærmer sig, og det enorme juletræ ved Rockefeller Center tændes, så sker der altså noget magisk ved New York. Julestemningen breder sig i hele byen – måske er det derfor, så mange julefilm er optaget i New York. Drømmer du om at opleve New York fra sin mest julecharmerende side, så er denne rejse til dig! Og så er New York i øvrigt ikke det værste sted, du kan juleshoppe!

  Juleshopping i New York
  december
  3.840 kr.
  København, Billund, Aalborg
  New York
  Hotel i New York
  f.eks. Hotel Comfort Inn Long Island City
  1.683 kr.
  Obs! Du skal 0pret en bruge på hotels.com for at få denne pris - det er gratis at oprette en bruger
  Billige fly til New York
  inkl. 10 kg håndbagage
  2.157 kr.
  Alternativ: med Icelandair inkl. 23 kg bagage
  Hotel
  1.683 kr.
  Fly
  2.157 kr.
  Total (pr.person)
  3.840 kr.

   

  Hotel

  Hoteller i New York i december er normalt rasende dyre – især lige inden jul. På trivago.dk har jeg dog fundet et vildt godt tilbud. Her kan du nemlig bo på det dejlige Hotel Comfort Inn Long Island City (4 ud af 5 på TripAdvisor) til en fornuftig pris. Hotellet ligger lige ved siden af Manhattan – kun adskilt af East River. Comfort Inn Long Island City ligger dog lige ved den store Queensboro Bridge, som fører dig direkte ind i Central Park! At hotellet ikke ligger i Manhattan, betyder kun, at du får væsentligt mere værdi for pengene. Og så har du heller ikke  så langt til det hippe Brooklyn, hvis du gerne vil opleve nogle af New Yorks andre fede kvartere.

  Prisen for et værelse til 2 i 4 nætter er 3.366 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.683 kr. pr. person. Du skal dog være opmærksom på, at du skal være logget på hotels.com, før du får denne pris. Heldigvis er det gratis at oprette en bruger.

  Vil du hellere selv finde et hotel, kan du finde et her. Og planlægger du at rejse alene, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly 

  momondo.dk kan du finde rigtig mange billige afgange til New York. Der findes både fly fra København, Billund og Aalborg. De billigste fly er med Norwegian, hvor du kan finde billetter til kun 1.982 kr. med direkte fly. Jeg har valgt en afgang, hvor man flyver direkte til New York og tilbage med et kort stop i London til 2.152 kr. fordi det passede bedre ift. datoerne. Husk at der kun er håndbagage inkluderet i prisen, hvis du flyver med Norwegian. Har du planer om at juleshoppe i New York, vil jeg anbefale dig at flyve med Icelandair. Billetterne koster omkring 2.300 kr., og her er der 23 kg bagage og mad ombord inkluderet i prisen. Flyver du fra Billund eller Aalborg, er det kun AirFrance/KLM (inkl. 23 kg bagage), der flyver til billige penge. Her findes der masser af afgange i november og december til omkring 2.200 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 30.11.
  • 30.11. – 03.12.
  • 01.12. – 05.12.
  • 01.12. – 06.12.
  • 04.12. – 08.12.
  • 08.12. – 12.12.
  • 12.12. – 17.12.
  • og mange andre

   

  Transport til/fra hotellet

  Der kører forskellige shuttle-busser fra New York 3 store lufthavne (JFK, La Guardia og Newark). F.eks. kan du booke det gennem shuttleexpress.com. OBS! Ved nogle afgange flyver du fra Stewart International Aiport (en mindre lufthavn nord for New York) – her kører der også en shuttle-bus, som du kan booke her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Den ultimative jule-tur: 5 dage i New York med hotel, morgenmad og fly til kun 3.840 kr.

  1. Lykke says:

   Hej igen
   Tak for dit svar.
   Jamen er det så ikke en regnefejl/skrivefejl i andet afsnit under hotel?

   Ved du, om man evt vil kunne rejse ud med Norwegian og då hjem igen med et andet selskab, hvis man vil have varer med hjem billigt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lykke 🙂

    Jo – du har fuldstændig ret! Godt set! Det må være en skrivefejl, for det rigtige beløb står alle andre steder i artiklen;)

    Jeg kan da godt forstå, at du vil have lidt bagage med hjem fra NY. Du kan overveje at booke billetterne direkte fra Norwegians hjemmeside.

    Der vil du nemlig kunne bestille ekstra bagage (23 kg) på returrejsen til 250 kr. Du kan se screenshotet her: https://ibb.co/c1d0vb 🙂

  2. Lykke says:

   Hejsa
   Jeg er lidt i tvivl om prisen på værelse. Der står 3366 for 2 personer ved 4 nætter dvs 2092 pr person. Men det giver jo 4184 kr. Er det fordi der er nogle ekstra omkostninger eller hvordan?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lykke 🙂

    Først og fremmest må jeg (desværre) sige, at prisen på værelset er steget, siden jeg skrev artiklen. Jeg har været inde og tjekke prisen, og på datoerne i dette rejseeksempel (01.12. – 05.12.) koster et dobbeltværelse i 4 nætter nu 5.60 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 2.530 kr. pr. person.

    Jeg forstår dog ikke helt, hvordan du med udgangspunkt i screenshotet ovenfor er kommet frem til 4.184 🙂

    3.366 kr. for et dobbeltværelse bliver da kun til 1.683 kr. pr. person ved en rejse for 2 🙂

  se fly se hotel