• 07 maj 2021

  Ultimativ LUKSUS i Dubai: 7 nætter på The Ritz Carlton Dubai fra kun 6.595 kr. inkl. halvpension og fly

  Hvis du prøver at lave en søgning på verdens lækreste luksushoteller, så kommer du nok til at falde over et bestemt navn gang på gang: The Ritz Carlton – et navn der er synonym med luksus fra øverste hylde! Hotelkæden driver 108 luksushoteller verden over – og alle har én ting til fælles: at der bliver leveret en hoteloplevelse i verdensklasse både når det gælder service, faciliteter og gastronomi!

   

  Og i dag er jeg netop faldet over et sindssygt godt tilbud på en tur til et Ritz Carlton-resort. Det drejer som det 5* The Ritz Carlton Dubai. Byen er i forvejen kendt for sine mange luksushoteller – og The Ritz Carlton Dubai kan sagtens kaldes for et af byens absolut bedste!

   

  Så hvis du drømmer om den ultimative luksustur, så er det her et vanvittig godt bud – ovenikøbet til en vild pris!

   

  Luksus i Dubai
  fra6.595 kr.
  København (Billund og Aalborg)
  Dubai
  5* The Ritz Carlton Dubai
  inkl. fly og halvpension
  fra6.595 kr.

   

  I dag har jeg fundet en rejse til et af Dubais lækreste luksushoteller: The Ritz Carlton Dubai. Dette 5* resort ligger lige ud til vandet med sin egen privatstrand – og også direkte ved The Walk, som er Dubais verdenskendte strandpromenade. Derudover ligger Dubai Marina i gåafstand fra hotellet, hvor du kan finde masser af butikker, restauranter og meget mere.

   

  Som du kan læse, har hotellet en fremragende beliggenhed. Men endnu vildere er resortet i sig selv. Du kan nemlig se frem til luksuriøse værelser, 8 pools, et spa, tennisbaner, fitnesscenter og ikke mindst 9 restauranter og barer, som er drevet af nogle af Dubais bedste kokke – f.eks. de prisvindende restauranter Blue Jade, som serverer “asian fusion” og Amaseena, som serverer traditional mellemøstlig mad komplet med beduintelte og underholdning! Og det bedste er, at alt dette er med i prisen. Tilbuddet kommer nemlig inkl. halvpension (dvs. morgen- og aftensmad)!

   

  Tilbuddet, jeg har fundet, er fra Emirates Holidays og inkluderer både direkte fly fra København med Emirates, 7 nætter på et Deluxe-værelse på The Ritz Carlton Dubai samt halvpension. I eksemplet rejser man fra d. 13. til d. 20. september fra kun 6.595 kr. pr. person ved en rejse for 2 voksne og 2 børn. Hvis man rejser med 2 voksne koster turen 9.995 kr. pr. person.

  Der findes en del datoer fra nu frem til vinteren 2021, som du kan finde inde på Emirates Holidays’ hjemmeside eller ved at kontakte direkte (mere om det nedenfor).

   

  Mod et tillæg er det også muligt at flyve fra de andre store danske lufthavne, hvor man så har en mellemlanding i København.

   

   

  Opgradering til Club Room

  Hvis ovenstående ikke er luksuriøst nok for dig, så er det også muligt at opgradere til “Club Room”, som giver adgang til hotellets “Club Lounge”, hvor der i løbet af dagen serveres morgenmad, let frokost, eftermiddags-te, hors d’oeuvres m.m. Og desuden tilbydes der et premium udvalg af øl, vin og spiritus – man kunne vist næsten kalde det for “all-inclusive”.

   

  Oveni alt det får man så også sin egen personlige concierge og VIP Meet’n’Greet ved lufthavnen, hvor man bl.a. bliver mødt, når man stiger af flyveren og man får fast track igennem paskontrollen!

   

  Opgradering til “Club Room” koster fra kun 1.400 kr. pr. person.

   

   

  Som beskrevet ovenfor kan du altid ringe til Emirates Holidays, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille til den bedste pris. De er rigtig søde til at hjælpe over telefonen. Du kan finde deres telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 15. maj. 

   

   

   

  Gratis afbestilling og rejseforsikring

  Som ekstra service tilbyder Emirates Holidays gratis afbestilling til din rejse (indtil 35 dage før afrejse), hvor man får hele rejsebeløbet tilbagebetalt og der bliver aldrig stillet spørgsmål.

  Derudover får man en gratis “multi-risk forsikring”, som bl.a. dækker dine udgifter ift. corona (f.eks. hvis du ikke kan rejse pga. restriktioner eller hvis du eksempelvis bliver testet positiv). Du kan læse mere om det her.

   

   

  Coronainfo før og efter rejsen

  For at rejse til Dubai skal man pt. have en negativ PCR-test, som ikke må være ældre end 72 timer.

  Når man er færdigvaccineret, er man fritaget test- og karatænekrav, når man rejser tilbage til Danmark. Hvis man ikke er færdigvaccineret, skal man have en negativ PCR- eller kviktest, som maks. må være 48 timer gammel. Derudover skal man i selvkarantæne i 10 dage – dog kan det forkortes til 4 dage, når man tester negativt.

   

   

  Impressioner fra The Ritz Carlton Dubai

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her