• 04 aug 2020

  Efterårsferie i Dubai: 7 nætter på et fremragende 4* Hilton-resort fra kun 4.495 kr. inkl. fly, halvpension, COVID-19 forsikring og gratis afbestilling!

  At bestille en rejse udenfor Europa lige nu virker virkelig som en total uoverskuelig opgave. Men i dag har jeg fundet et tilbud, som gør det hele noget nemmere, hvor du trygt kan bestille din næste ferie undenfor Europa. Tilbuddet jeg har fundet er fra Emirates Holidays og de har virkelig har gjort sig umage med, at gøre alt for at man føler sig trygt inden og under sin rejse. Udover de mere åbentlyse tiltag, som nye hygiejne-koncepter på både deres fly og hoteller, så tilbyder de bl.a. også en gratis COVID-19-forsikring (læs mere om dette nedenfor) og gratis afbestilling!

   

  Det bliver virkelig ikke nemmere og mere trygt, at booke en ferie til de varmere himmelstrøg hen mod efteråret og vinteren. Og så skader det ikke, at man kommer til at bo på et superlækkert 4* Hilton-resort direkte ved stranden til en fuldstændig vanvittig pris!

   

  Efterårsferie i Dubai
  fra4.495 kr.
  København
  Dubai
  1 uge i Dubai
  4.495 kr.

   

  Dubai er virkelig et af de allerbedste rejsemål hen mod efteråret og vinteren. I oktober og november kan du forvente temperaturer på omkring de 25-30 grader og naturligvis masser af solskin!

  Med dette tilbud kommer du til at bo på det yderst lækre 4* Hilton The Walk i Dubai. Hotellet får fantastiske anmeldelser på bl.a. TripAdvisor, hvor de har fået 4,5 ud af 5 ud fra knap 4.000 anmeldelser, og har også fået deres 2020 Travellers Choice Award!

  Som navnet nok antyder, så ligger hotellet direkte ved The Walk – Dubais flotte strandpromenade med masser af restauranter, caféer og shoppingmuligher! På den anden side af strandpromenaden har hotellet dets egen imponerende privatstrand – så det bliver ikke bedre end det!

   

  Udover egen privatstrand har hotellet også en lækker varmereguleret pool.

   

  The Hilton Jumeirah The Walk har forskellige værelser i form af studio-værelser, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn (under 12 år) – så det  er et perfekt sted til både familier og par!

   

  Med i denne pakkerejse er der 7 overnatninger på ovenstående luksushotel, direkte fly fra København med Emirates og halvpension (morgen- og aftensmad), hvor du har adgang til i alt 14 restauranter!

   

  Og det bedste er, at du kan få det hele til en næsten vanvittig pris. Du kan nemlig få en uges ferie i oktober fra kun 4.495 kr. pr. person (f.eks. fra d. 7.10. til d. 14.10.) ved en rejse for 4 personer (2 voksne og 2 børn under 12). Hvis du rejser uden børn (2 voksne) koster opholdet kun 5.900 kr. pr. person.

   

  Det er også muligt at rejse i skolernes efterårsferie (10.10. til 17.10.), som blot koster 710 kr. ekstra pr. person

   

  Ønsker du hjælp til bestilling af rejsen, så kan du ringe til Emirates Holiday. De er rigtig søde til at hjælpe over telefonen. Du kan finde deres telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved, at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 10. august. 

   

   

  Gratis COVID-19 forsikring

  Som skrevet har Emirates implementeret mange forskellige tiltag for at sørge for, at du kan tage på en tryg og stressfri ferie – selv i coronatiden! Et af dem er, at de tilbyder en gratis COVID-19 forsikring, som gælder alle rejser i perioden fra d. 23. juli og 31. oktober.

  Hvis du diagnosticeres med COVID-19 under din ferie, så dækker denne forsikring dine medicinske udgifter op til 150.000 EUR (ca. 1,1 mil. kr.) samt evt. karantæneomkostninger op til 100 EUR (ca. 750 kr.) pr. dag i op til 14 dage mens du er på rejsemålet.

   

  Du kan læse mere om forsikringen og deres andre corona-tiltag her.

   

  Mundbind-tilbud

  I Dubai skal der bæres mundbind i det offentlige rum (f.eks. i butikker, lufthavne, osv.) og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

   

   

  Gratis afbestilling

  Udover COVID-19 forsikringen tilbyder Emirates Holidays også gratis afbestilling, hvis du bestiller din ferie senest d. 30. september! På den måde kan du gratis afbestille rejsen, hvis du f.eks. af en eller anden årsag alligevel føler dig utryg ved at komme afsted. Rejsen skal blot afbestilles senest 35 dage inden afrejsedatoen. Der bliver ikke stillet spørgsmål og man får hele rejsebeløbet refunderet inkl. depositum!

   

   

  Hilton Jumairah The Walk

   

   

  Oplevelser i Dubai

  Hotellet ligger direkte ved Dubais strandpromenade “The Walk”, så du bor meget centralt og har mulighed for at komme hurtigt til mange af byens attraktioner og oplevelser. Vil du gerne selv undersøge, hvad du har af muligheder for oplevelser i Dubai, så følg linket nedenfor. Det vil give dig et godt overblik.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her