Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.497 kr.
La-Mer-Beach-Dubai-lille
Pakkerejser

Rejse til Dubai: 5 nætter på 5* hotel fra kun 3.881 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Rejse til Dubai: 5 nætter på 5* hotel fra kun 3.881 kr. p.p. inkl. fly

Når hverdagen bliver lidt for triviel og ensformig, så er en tur til mondæne Dubai lige sagen! Her kan du mænge dig med jetsetterne, gå shopamok i store shoppingcentre og dase på palmestrande i 30 graders varme under den bagende sol! En rejse til Dubai er derfor en unik blanding af ekstravagant storbyferie mellem byens mange højtragende skyskrabere og afslappende, solrig strandferie under palmernes skygge – alt sammen tilsat et ordentligt skud luksus! Jeg har i dag tilmed fundet lidt af en luksusrejse, hvor du indlogeres på et femstjernet hotel! ☀️

Rejse til Dubai

vinterhalvåret

fra

3.881 kr.

✈️ Fly fra København, Billund og Aalborg

Femstjernet hotel

Hotel i Dubai

1.519 kr.

Fly til Dubai

Fra Billund

Fra Aalborg

Hotel

1.519 kr.

Fly

2.362 kr.

Total (pr. person):

3.881 kr.

Rejse til Dubai – hotel

Dubai bugner med hoteller. Og i netop Dubai er der en ret høj koncentration af femstjernede hoteller. Derfor kan man tit finde ret luksuriøse hoteller til gode priser.

Til denne rejse har jeg f.eks. fundet det anmelderroste Ghaya Grand Hotel (5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Her får du et moderne femstjernet luksushotel, der ligger lige mellem Dubai Production City og Dubai Sports City.

Beliggenheden kunne altså godt være bedre. Men så er det jo godt, at Ghaya Grand lever op til sine femstjernede forpligtelser og råder bod på den ikke helt centrale beliggenhed. Hotellet oplyser nemlig, at der tilbydes gratis shuttleservice til JBR (Jumeirah Beach Residence), Dubai Marina Mall, Ibn Battuta Mall og Mall of the Emirates. Det er dæleme lækkert. 

Når du ikke er ude at opleve Dubai, kan du også glæde dig til at bruge de fine faciliteter på Ghaya Grand Hotel. Værelserne er store og komfortable. Der er flere forskellige barer og restauranter på hotellet. Der er udendørs poolområde med opvarmet pool, liggestole og poolbar. Og så er der wellnessområde, hvor du kan søge tilflugt, hvis du skal forkæles lidt ekstra 😉

Jo, jo, jeg tror nok, du skal finde dig til rette på Ghaya Grand.

Prisen er i øvrigt også rigtig god for et femstjernet hotel. Med flybilletterne til dette rejseeksempel får du brug for et ophold fra torsdag den 22. februar til tirsdag den 27. februar. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 3.038 kr. Det svarer til kun 1.519 kr. pr. person.

OBS: Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du tit kan vælge mellem flere forskellige flybilletter med forskellige flytider. Og tit er flytiderne til Dubai lidt skæve – så det skal du holde øje med, når du vælger hoteldatoer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i eller omkring Dubai, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Dubai

Rejse til Dubai

Rejse til Dubai

Rejse til Dubai – fly

Fra Danmark kan du flyve til Dubai fra både København, Billund og Aalborg.

Fra København har du klart det største udvalg af afgange at vælge imellem. En lang række flyselskaber betjener ruten til Dubai – bl.a. Lufthansa, SWISS, Turkish Airlines, KLM, Air France, Royal Jordanian, Emirates, Qatar Airways, Pegasus m.fl.

Fordi udvalget er så stort, kan du næsten altid finde returbilletter til priser til mellem ca. 2.300 og 3.000 kr. Hvis du ønsker indtjekket bagage, bør du dog være opmærksom på, at selskaber som f.eks. Turkish Airlines inkluderer indtjekket bagage i deres priser, mens KLM, Lufthansa og Air France “kun” inkluderer håndbagage. Så hvis deres billetter kun er lidt dyrere, kan du med fordel vælge dem.

Fra Billund er det primært Lufthansa og KLM, der tilbyder de bedste billetter. Normalt er prisniveauet fra Billund lidt højere end fra København – ofte mellem ca. 2.700 og 3.200 kr. tur/retur.

Fra Aalborg vil det næsten altid være KLM, der tilbyder de bedste afgange. Der er daglige afgange, og prisniveauet ligger typisk et sted mellem 3.100 og 3.500 kr. for returbilletter.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra onsdag den 21. februar til onsdag den 28. februar (vær dog obs på flytiderne). På disse datoer koster billetterne kun 2.362 kr. inkl. håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

Der er generelt rigtig mange afgange til Dubai, og prisniveauet ligger som regel ganske stabilt. Derfor vil jeg blot anbefale, at du prøver dig frem ift. datoer.

Hvis du leger lidt med datoerne, burde det være muligt at finde billetter til de beskrevne priser (så længe du undgår højsæsonperioderne).

Oplevelser i Dubai

Dubai er et overflødighedshorn af oplevelser – og du kan finde masser af inspiration på getyourguide.dk.

Oplevelser i Dubai

Transport

Fra Dubai Lufthavn er metroen uden tvivl den nemmeste måde at komme ind til centrum på.

Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge.

Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder på lufthavnens hjemmeside.

Ankommer du sent, kan du også bare hoppe på en taxi. Lufthavnen oplyser, at taksten for en taxi er 1,96 dirham pr. km, hvilket svarer til knap 4 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Dubai: 5 nætter på 5* hotel fra kun 3.881 kr. p.p. inkl. flyRejse til Dubai: 5 nætter på 5* hotel fra kun 3.881 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud